Tiket - Leden
Everton - Swansea 1 80%
Nacional - Braga 2 75%
Valencia - Sevilla 1 90%
Man.United - Liverpool 1 80%
Benfica - FC Porto 1 75%
Atl. Madrid - Zaragoza 1 85%
Kurs 30
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Tiket - Leden
• Stránka 1 z 1
Tiket - Leden
Poradíte mi prosím někdo, na víkend jsem si vybral , procenta podle mé víry ve výhru.. Potřeboval bych něco rozmluvit...
Everton - Swansea 1 80% Nacional - Braga 2 75% Valencia - Sevilla 1 90% Man.United - Liverpool 1 80% Benfica - FC Porto 1 75% Atl. Madrid - Zaragoza 1 85% Kurs 30 Re: Tiket - Leden
Valencia to bude mít těžký, do tý Benficy proti Portu bych určitě nešel, tam se může udít cokoliv. A já osobně bych nešel ani do Manchesteru, protože Pool má teď celkem formu, hraje venku čili bude moct hrát na brejky, což mu bude vyhovovat a není ani náhodou favorit, takže nemá co ztratit (a navíc manchester nesnáším, takže i proto bych do něj nešel )
Re: Tiket - Leden
Tak jsem to upravil: Everton - Swansea 1 Valencia - Sevilla 1 Atl. Madrid - Zaragoza 1 QPR - Tottenham 2 PSG - Ajaccio 1 Udinese - Fiorentina 1 Kurs: 21.61 Re: Tiket - Leden
Já Valencii věřím, Sevilla zatím venku proti lepším týmům nic neuhrála... Re: Tiket - Leden
Kvůli mně to určitě upravovat nemusíš Ale nevím jestli jsi to tím Udinese a Tottenhamem spravil Re: Tiket - Leden
Tak já jsem fanda Spurs a Udinese se daří na rozdíl od Fiorentiny která dostala doma od Pescary...
JJ, proti spurs krom výhry QPR na Chelsea toho snad ani moc nehovoří. Nevím o nějakých absencích a mužstvo teď šlape. Ale od Udinese bych já osobně nešel (samozřejmě ti to nechci vymlouvat). Fiorentina sice prohrála doma s Pescarou, ale jeden zápas hned neznamená, že maj krizi. Zápas jsem neviděl, naopak před tímto kolem, kdy Udine porazilo trapnej Inter a Fiorentina prohrála doma s kousavou Pescarou, tak mělo Udine tři zápasy bez výhry a Fiorentina tři zápasy za sebou vítěžné (mimoto i v poháru na půdě Udinese).
Tak možná proto je teď čas na odvetu
• Stránka 1 z 1