Tiket
už dlouho sem si nebyl víc jistej než dnes
jsem student střední školy(16 let), takže ještě nesázím za takové peníze(max. 100,-) , ale dnes dávám tomuto tiketu 90% , kdo chce, ať se sveze, já si zejtra du pro 209,-
|
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO Ekonograf |
|
Tiket
• Stránka 1 z 1
Tiket
https://www.chance.cz/cs/chance/tiket-v ... t&zobr=obr
už dlouho sem si nebyl víc jistej než dnes jsem student střední školy(16 let), takže ještě nesázím za takové peníze(max. 100,-) , ale dnes dávám tomuto tiketu 90% , kdo chce, ať se sveze, já si zejtra du pro 209,-
Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
Re: Tiket
prečo myslíš ze bude over?? zatiaľ len v jedinom zápase padli viac ako 2 goly.
mám takový tušení, v tý B skupině zatim ze 2 zápasů nepadl ani gól a já věřim, že dneska v tomhle zápase padne over i přes 3,5
ani jeden z těch týmů nejsou žádný betonáři a v tomhle zápase půjde o hodně, Ekvádor vyhraje 3:1 nebo 3:2 a uvidíme krásnou podívanou, ve které se s góly roztrhne pytel
tak na over 3,5 je kurz 4,1 a keby to klaplo bolo by paráda,ale nepozdáva sa mi ani ten 2,5
němky zklamaly, hmmm
nevadi no... skoda, nevyjde ani ten over nejspis, aby to bylo oboji hezky cervene vybarveny
• Stránka 1 z 1