TipForum tikety - sobota 29.ledna
Zdravim
Tak dnes jsem to poskládal následovně:
1) hodně věřím Manchesteru utd. a tudíž jsem jej hodil jako samostatnou skupinut "T", tedy tutovku. Pokud tento zápas dopadne jinak než dvojkou, tiket můžu roztrhat (což půjde docela těžko, když je jen na monitoru
)
2) nic dalšího jsem nespekuloval - líbí se mi tip na basketbalový under mezi týmy Düsseldorf a Frankfurt a dále pak dva hokejové ovárky ve Finské a Švýcarské lize.
Jak už jsem říkal, tiket je postavený především na pohárové výhře Manchesteru, přičemž pak stačí už jen 2 trefy ze tří, aby se vsazené peníze alespoň vrátili.
Tak dnes jsem to poskládal následovně:
1) hodně věřím Manchesteru utd. a tudíž jsem jej hodil jako samostatnou skupinut "T", tedy tutovku. Pokud tento zápas dopadne jinak než dvojkou, tiket můžu roztrhat (což půjde docela těžko, když je jen na monitoru
) 2) nic dalšího jsem nespekuloval - líbí se mi tip na basketbalový under mezi týmy Düsseldorf a Frankfurt a dále pak dva hokejové ovárky ve Finské a Švýcarské lize.
Jak už jsem říkal, tiket je postavený především na pohárové výhře Manchesteru, přičemž pak stačí už jen 2 trefy ze tří, aby se vsazené peníze alespoň vrátili.