na zajtra

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/nahlad_tiketu/index.html?ticket_id=OTk5MTMyMzI0NjEzMDkwMDpBRstPJrXNRebrPxE%3D
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
na zajtra
• Stránka 1 z 1
na zajtra
Ahojte čo poviete na zajtra.... podľa mňa by to malo vyjsť na 99% vybral som najväčšie pravdepodobnosti a takpovediac naistotu
![]() http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/nahlad_tiketu/index.html?ticket_id=OTk5MTMyMzI0NjEzMDkwMDpBRstPJrXNRebrPxE%3D Re: na zajtra
Nazdar, no není to špatný, ale kurzy typu 1.05, 1.06 a 1.07 bych tam vůbec necpal.
![]() ![]() Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0 Re: na zajtra
tak to sú také tutovečky aká je šanca žeby nedala Barca gól alebo Bayern?
![]() Re: na zajtra
Jasně, však já ti to neberu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilance analýz: OK / KO / VOID ----- 1 / 3 / 0 Re: na zajtra
preto to dávam na góly lebo mi je v podstate jedno kto vyhrá ale líder vždy dá apson jeden gol čiže uvidím že dal, odfajknem si to a viac ma zápas nezaujíma.... preto som to dal na goly ani nervy mi to nežerie
![]() ![]() Re: na zajtra
Tak uvidíme, jestli vyjde, pak to sem hoď ještě jednou
![]() Změna je život a mění se i všední den, ale nikdy nezapomenu odkud jsem.
Re: na zajtra
E-TIKET.....NEBRAT
uz ti to nevyslo... tomsk remizuje za chvili
tak ať, ale klidně to mohl mít vsazený např. na pobočce a nebo jinde a tady se chtěl jen podělit o svůj tiket ... ![]() Re: na zajtra
akože je problém sem pridať link na tiket z pobočky?
Nevím jak je to např. u Tipsportu, Kajotu nebo Startipu při sázení na pobočce... A pokud sází někde jinde třeba na Pinnaclu, tak se mně tohle zdá daleko přehlednější a "přitažlivější" především pro zdejší uživatele tipfora. Re: na zajtra
Určite dáva na Pinne takéto AKOvky s kurzami 1,05
![]()
no dobrá dobrá...snad sem toho tolik neřekl ne
Dyť o nic nejde... ![]()
• Stránka 1 z 1