Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
trosku smuly :X
• Stránka 1 z 1
Re: trosku smuly :X
škoda...to znám
Minule me vypekl basket Besiktas a ted tohle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilance analyz: 26OK 17 KO Re: trosku smuly :X
Jo golíček chyběl to je k nasrání ja to jel Live a utopil jsem taky na 6 golu 400Kč ,jsem věřil že Litvajs ještě jeden dá a prd.Stačilo jim neuděláš nic.
Ted se me drzi smula no ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilance analyz: 26OK 17 KO Re: trosku smuly :X
Jo to jsme dva já kdybych sázel po jednom zápase za pořádný prachy tak jsem v pohodě ,ale jelikož se mně kurz 1,60 1,90 zdá malej tak k tomu naseru kraviny a je to v pytli.Loni jsem chytal střelce a letos sem se ještě nečapnul.Ale NHL začíná tak snad něco padne.Na live dokážu vyhrát za večer balík ,ale pak narazíš na mač kde to nepadá a si v řiti.Jednou to padne jj.
Proot nehraju Live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilance analyz: 26OK 17 KO
• Stránka 1 z 1