Korolev-Balleret

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Korolev-Balleret
• Stránka 1 z 1
Korolev-Balleret
nic jednodušího ani nemuže být Korolev Evgeny 252 místo v žebříčku a Balleret Benjamin 560 místo......... navíc pro Koroleva hraje i fakt že se už spolu utkali a dokázal ho znadno porazit 2:0 na sety . kurs 1:40
![]() Re: Korolev-Balleret
taketo "analyzy" alebo ako by sa to dalo nazvat su podla mna dost zbytocne
Re: Korolev-Balleret
mně je jedno číst je nemužete chci přispět svémi znalostmi v sázení už sázím dlouho Preferuji sázení za vyšší vklad max 3.zápasy
jojo, postavení v žebříčku a h2h jeden zápas, to sou přesně ty rozhodující faktory
![]() ![]() Re: Korolev-Balleret
za vyssi vklad 3 zapasy je dost risk. Re: Korolev-Balleret
a ked to nijako nezdovodnis nikto ti verit nebude
presne confu Re: Korolev-Balleret
Hele mě tady poučovat nikdo nemusí jsem člověk který si pamatuje mužský i ženský žebříček do 100 místa..............
tak to sorry, to sem oproti tobě nula.. to úplně mění situaci, určitě si díky tomu milion v plusu Re: Korolev-Balleret
tak za to ťa uznávam ale to nikomu nepomože a ani tebe. tak začni pisat neco normalne alebo nepis nic. toto nejsú argumenty. Re: Korolev-Balleret
Argumenty,důkazy k čemu vám jsou když vám pošlu náhled z ffortuny tak si budete myslet že jsem to nikde skopčil atd atd ......jedině jak mi mužete věřit tak si vsaďte moje tipy a vyhrajete!!!!
určite ![]()
• Stránka 1 z 1