**__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**

<<

Bony22

Příspěvek čtv 09. čer 2011 9:58:47

**__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**

Ahoj Jendo a všem,
rád bych se optal, zda-li ceny už byly vyplacený za únor v soutěži OVÁRKY, na SZ neodpovídáš a na chatu se nikdy neobjevuješ....nebo také se tímto chci zeptat ostatních jestli newí... :) Jelikož jsem zde dlouho nebyl předtím, tak nejspíš už dresy budou někdě na skladě už snad v Čechách bo rozdaný lidem/výhercům ne?(ale můj by měl být snad ještě u tebe bo na skladě-Juventus Turín), předtím jsem byl informován, že dres už brzy dostanu a jenom se čeká až se naskladní ostatní dresy pro výherce...Takže plssss info a předem díky, díky ;) B-) ^:)^

Obrázek
<<

Milan61

Příspěvek čtv 09. čer 2011 10:13:13

Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**

dresy nejsou a nebudou
<<

Bony22

Příspěvek čtv 09. čer 2011 10:17:17

Milan61 píše:dresy nejsou a nebudou

Wtf? Vždyť Jenda jasně říkal, že můj dres JUVETUNS TURÍN je jasně už připraven na odeslání ke mně..., a že se pouze(jelikož se muselo čekat) čeká na ostatní...Tak tohle fakt nechápu a docela neférové jednání tedy!!! :( Pěkný mno, jestli je to takhle doopravdy...
<<

Milan61

Příspěvek čtv 09. čer 2011 10:21:06

Bony22 píše:

Wtf? Vždyť Jenda jasně říkal, že můj dres JUVETUNS TURÍN je jasně už připraven na odeslání ke mně..., a že se pouze(jelikož se muselo čekat) čeká na ostatní...Tak tohle fakt nechápu a docela neférové jednání tedy!!! :( Pěkný mno, jestli je to takhle doopravdy...

ty ho asi ještě dostaneš ale další měsíce v soutěži ovárky už nebudou ^#(^
<<

Bony22

Příspěvek čtv 09. čer 2011 10:23:55

Milan61 píše:
Bony22 píše:

ty ho asi ještě dostaneš ale další měsíce v soutěži ovárky už nebudou ^#(^

Myslíš? Mno, byl bych moc rád, celou maturitu jsem se těšil na něj:D Ne, kecám, dělám si prdel, ale prostě jsem si na to vzpomněl mno...=) Jak jsem předtím říkal, dres Juve by se mně líbil na ty moje fotbálky, co hraju s kámoši:D:D

Jéééj, tak to je škoda, ty dresy to byla pro mě pěkná inspirace vždy :D :D
<<

Milan61

Příspěvek čtv 09. čer 2011 10:30:01

jo inspirace dobrá...prachy taky nejsou k zahození...duben 1. květen 3.....uvidíme jak červen :)
<<

Bony22

Příspěvek čtv 09. čer 2011 10:31:55

Tjn, ale prachy si vždy nějak získám (když umíš makat bo sázet bo nejlépe oboje), ale dres si sám kupovat nebudeš...nebo já aspoň ne:D ale pokud ho vyhraju, tak mám z toho dobrej pocit...a je to fajn prostě :D :D :D
<<

Milan61

Příspěvek čtv 09. čer 2011 10:38:40

Bony22 píše:Tjn, ale prachy si vždy nějak získám (když umíš makat bo sázet bo nejlépe oboje), ale dres si sám kupovat nebudeš...nebo já aspoň ne:D ale pokud ho vyhraju, tak mám z toho dobrej pocit...a je to fajn prostě :D :D :D

jj...přeju ti ho %%-
<<

Jay

Příspěvek čtv 09. čer 2011 12:06:13

on se ale neptal na tyto měsíce, ale na měsíc únor, kde za první tři místa byly s finanční odměnou i originální dresy. To že nejsou a asi nebudou moc dobře ví, takže to chce jenom správně číst
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

Milan61

Příspěvek čtv 09. čer 2011 13:23:53

Jay píše:

on se ale neptal na tyto měsíce, ale na měsíc únor, kde za první tři místa byly s finanční odměnou i originální dresy. To že nejsou a asi nebudou moc dobře ví, takže to chce jenom správně číst

uklidni se pane chytrej b-(
<<

Bony22

Příspěvek čtv 09. čer 2011 13:43:29

V klidu chlapi...mno, já doufám ještě v to, že ho snad dostanu...jako když mně bylo řečeno, že už je na skladě a je připraven na odeslání (a čeká se pouze na ostatní dresy)...Tak nwm, proč bych ho neměl dostat, achjo...a co se vůbec děje s Jendou, soutěže vyhodnocuje, ale nereaguje... :( snad je všechno v pořádku :-o
<<

Milan61

Příspěvek čtv 09. čer 2011 13:53:13

Bony22 píše:V klidu chlapi...mno, já doufám ještě v to, že ho snad dostanu...jako když mně bylo řečeno, že už je na skladě a je připraven na odeslání (a čeká se pouze na ostatní dresy)...Tak nwm, proč bych ho neměl dostat, achjo...a co se vůbec děje s Jendou, soutěže vyhodnocuje, ale nereaguje... :( snad je všechno v pořádku :-o

má moc práce...se muani nedivím když má tohle všechno stihnout...velkej dík mu za tenhle web :ymapplause:
<<

Bony22

Příspěvek čtv 09. čer 2011 14:02:08

Milan61 píše:
Bony22 píše:V klidu chlapi...mno, já doufám ještě v to, že ho snad dostanu...jako když mně bylo řečeno, že už je na skladě a je připraven na odeslání (a čeká se pouze na ostatní dresy)...Tak nwm, proč bych ho neměl dostat, achjo...a co se vůbec děje s Jendou, soutěže vyhodnocuje, ale nereaguje... :( snad je všechno v pořádku :-o

má moc práce...se muani nedivím když má tohle všechno stihnout...velkej dík mu za tenhle web :ymapplause:

To každopádně, ale....rád bych věděl na čem jsem...o to tady vlastně jde, proto jsem založil tento topic ;) *-:) i-)
<<

Jay

Příspěvek čtv 09. čer 2011 15:41:01

Milan61:

chytrej člověk pochopí podanou otázku, zvláště když je nejméně 2x napsáno slovo v únoru, takže máš pravdu a já ti děkuji za tuto poklonu. A až ty začneš přemýšlet nad otázkama a nebudeš si tu hrát na všeználka, mluvčího admina a jiné věci, tak tě taky tak jednou nazvu ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

Petr Jeník

Příspěvek čtv 09. čer 2011 17:28:51

Expekt (resp. manager Expektu) bohužel zkamal a dresy nerozeslal a nejspíš ani nerozešle.
Koukal jsem, že nejen zde dresy nasliboval a své sliby nedodržel. I na jiném soutěžním webu jsem viděl, že se lidi dožadovali věcných cen (také dresů) které tentýč člověk přislíbil a pak skutek utek :(

Mrzí mě to a omlouvám se všem, kteří dresy měli dostat, ale nedostali a nejspíš už ani nedostanou. Udělal jsem pro to vše možné, ale jediné co ochotný udělat nejsem je jejich kupování ze svého. To bych to tu mohl rovnou zabalit :(

Jo a téma zamykám - podobné dotazy prosím příště do zprávy.

Díky

Zpět na Volný pokec