Konečně opravený toplist ovárků
Odkaz na nový toplist najdete tam, kde jste na něj byli zvyklí - tedy v levém menu - po nadpisem Tipujte ovárky - Toplist tipujících
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Tak jsem se konečně dokopal k opravení toplistu u Ovárků - to brutálně dlouhé načítání nejenže otravovalo vás, když jste si chtěli toplist prohlédnout, ale co je horší, šíleným způsobem to brzdilo server, na kterém TipForum běží - už by vše mělo fungovat v pohodě a aktuální toplist Ovárků by se vám měl načíst během vteřiny
Odkaz na nový toplist najdete tam, kde jste na něj byli zvyklí - tedy v levém menu - po nadpisem Tipujte ovárky - Toplist tipujících Re: Konečně opravený toplist ovárků
jenom malá otázka, šlo by hnout s každým tím odstavcem s údaji? Takhle je to příliš na sobě namačkané a moc se v tom nedá vyznat, takže jestli by šel druhý sloupeček šoupnout krapet doprava udělat mezeru, třetí sloupeček zase o kousek posunout, atd., tak aby to bylo přehlednější
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Konečně opravený toplist ovárků
Ono záleží na rozlyšení monitoru - každý to máme trochu jinak
Zkusil jsem udělat ale jednu změnu - podívej na to a napiš mi - popř. udělej screenshot a hoď ho sem, abych viděl, jak se ti to zobrazuje. Zkus si také refreshovat stránku (zmáčkni F5) - možná máš v paměti počítače nějaké blbé styly Mě takhle: ![]() Re: Konečně opravený toplist ovárků
Když chci u ovárků hlasovat, tak to hází nějakou všeobecnou chybu.
Re: Konečně opravený toplist ovárků
už by to mělo být OK jen mi teď blbnou kurzy u toho toplistu - napravím to během dne
• Stránka 1 z 1