Manchester United - Juventus

Chcel by som vás upozorniť na priaťeľský zápas proti Manchestru United na Old Trafford. Kapitán Manchestru United, Gary Neville, ktorý si na svoj rozlúčkový zápas vybral práve Juventus. Gary Neville počas svojej bohatej futbalovej kariéry, odohral niekoľko nezabudnuťeľných zápasov proti Juventusu, ktoré charakterizovali jeho skvelú kariéru. Gary si vybral Juventus pravdepodobne preto, lebo tieto dve mužstvá vždy medzi sebou odohrali v poslednej dekáde ,, veľké zápasy," ktoré sa navždy vryli do futbalovej histórie.
K zápasu sa vyjadril aj Alessandro Del Piero: ,, Zajtra sa s Garym zvítam, objímem ho, podám mu ruku a poviem mu ahoj kapitán, bolo pekné hrať proti tebe a tvojmu Manchestru United, mužstvu, ktoré patrí medzi najúspešnejšie na svete. Proti tomuto mužstvo som bojoval a hral veľakrát, naše osudy sa pretli pri mnohých príležizostiach, ktoré boli pre nás všetkých veľmi vzrušujúce. 20.november 1996 bol pre mňa a pre Juventus historickým týždňom, kedy sme boli schopní poraziť Manchester doma, na ich pôde a šesť dní na to sme stali klubovými majstrami sveta, čo bolo vtedy niečo ohromné a nezabudnuťeľné. Keď som opúšťaľ ihrisko na Old Trafford, tak sa všetci diváci postavili a poctili ma potleskom. To bolo niečo maximálne a ja som sa za to divákom poďakoval na konci zápasu prostredníctvom mikrofónu, lebo v tej chvíli som cítil niečo výnimočné a úžasné, povedal Alex na záver."
Tréner Del Neri nominoval na zápas 22 hráčov. Na tomto výnimočnom zápase budú prítomný aj Zinedine Zidane či Pipo Inzaghi a mnoho ďaľších slávnych futbalových osobností, ktoré v minulosti obliekali dres Manchestru United či naopak Juventusu Turín.
Zápas si môžete pozrieť na: http://sknazivo.php5.sk/ ,kde je okrem tohto aj ine zápasy či už futbalové, hokejové, tenisové (tieto tri hlavne), ale aj basketbal, box a dá sa povedať, že sú tam všetky športy.
Pozývam Vás na tento zápas, určite si nenechajte utiecť vidieť toľko futbalových legiend hrať, ja si ich určite nenechám.