**__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
rád bych se optal, zda-li ceny už byly vyplacený za únor v soutěži OVÁRKY, na SZ neodpovídáš a na chatu se nikdy neobjevuješ....nebo také se tímto chci zeptat ostatních jestli newí...

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Ahoj Jendo a všem,
rád bych se optal, zda-li ceny už byly vyplacený za únor v soutěži OVÁRKY, na SZ neodpovídáš a na chatu se nikdy neobjevuješ....nebo také se tímto chci zeptat ostatních jestli newí... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
dresy nejsou a nebudou
Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
Wtf? Vždyť Jenda jasně říkal, že můj dres JUVETUNS TURÍN je jasně už připraven na odeslání ke mně..., a že se pouze(jelikož se muselo čekat) čeká na ostatní...Tak tohle fakt nechápu a docela neférové jednání tedy!!! ![]() Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
ty ho asi ještě dostaneš ale další měsíce v soutěži ovárky už nebudou ![]() Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
Myslíš? Mno, byl bych moc rád, celou maturitu jsem se těšil na něj:D Ne, kecám, dělám si prdel, ale prostě jsem si na to vzpomněl mno...=) Jak jsem předtím říkal, dres Juve by se mně líbil na ty moje fotbálky, co hraju s kámoši:D:D Jéééj, tak to je škoda, ty dresy to byla pro mě pěkná inspirace vždy ![]() ![]() Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
jo inspirace dobrá...prachy taky nejsou k zahození...duben 1. květen 3.....uvidíme jak červen
![]() Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
Tjn, ale prachy si vždy nějak získám (když umíš makat bo sázet bo nejlépe oboje), ale dres si sám kupovat nebudeš...nebo já aspoň ne:D ale pokud ho vyhraju, tak mám z toho dobrej pocit...a je to fajn prostě
![]() ![]() ![]() Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
jj...přeju ti ho ![]() Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
on se ale neptal na tyto měsíce, ale na měsíc únor, kde za první tři místa byly s finanční odměnou i originální dresy. To že nejsou a asi nebudou moc dobře ví, takže to chce jenom správně číst ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
uklidni se pane chytrej ![]() Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
V klidu chlapi...mno, já doufám ještě v to, že ho snad dostanu...jako když mně bylo řečeno, že už je na skladě a je připraven na odeslání (a čeká se pouze na ostatní dresy)...Tak nwm, proč bych ho neměl dostat, achjo...a co se vůbec děje s Jendou, soutěže vyhodnocuje, ale nereaguje...
![]() ![]() Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
má moc práce...se muani nedivím když má tohle všechno stihnout...velkej dík mu za tenhle web ![]() Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
To každopádně, ale....rád bych věděl na čem jsem...o to tady vlastně jde, proto jsem založil tento topic ![]() ![]() ![]() Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
Milan61:
chytrej člověk pochopí podanou otázku, zvláště když je nejméně 2x napsáno slovo v únoru, takže máš pravdu a já ti děkuji za tuto poklonu. A až ty začneš přemýšlet nad otázkama a nebudeš si tu hrát na všeználka, mluvčího admina a jiné věci, tak tě taky tak jednou nazvu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: **__Vyplacení cen (formou dresů) za únor?!?__**
Expekt (resp. manager Expektu) bohužel zkamal a dresy nerozeslal a nejspíš ani nerozešle.
Koukal jsem, že nejen zde dresy nasliboval a své sliby nedodržel. I na jiném soutěžním webu jsem viděl, že se lidi dožadovali věcných cen (také dresů) které tentýč člověk přislíbil a pak skutek utek ![]() Mrzí mě to a omlouvám se všem, kteří dresy měli dostat, ale nedostali a nejspíš už ani nedostanou. Udělal jsem pro to vše možné, ale jediné co ochotný udělat nejsem je jejich kupování ze svého. To bych to tu mohl rovnou zabalit ![]() Jo a téma zamykám - podobné dotazy prosím příště do zprávy. Díky
• Stránka 1 z 1