Příspěvek čtv 16. čer 2011 8:06:40

Proč nebudu hodnotit analýzy dle správnosti tipu

Pořád se mě někteří ptáte, proč nejsou hodnocené analýzy také dle správnosti tipu.
Rádi byste viděli úspěšnost jednotlivých autorů a soutěžili mezi sebou a já všem vysvětluji, proč to tu není a nebude.

Není to proto, že by to bylo nějak technicky náročné. Mám k tomu jiné důvody:

Chci zabránit odchodům kvalitních autorů. I sebelepší tipeři mají někdy období, kdy jim to prostě nevychází. Už to samo o sobě je často důvodem k tomu, aby člověk přestal psát. Prostě nechce radit, když mu to nejde. Když sám nepřestane, vždy se najde nějaký blbec, který by mu jeho právě neúspěšné statistiky omlátil o hlavu, začala by hádka a opět rozhodnutí skončit se psaním.

Už jsem tu podobné situace zažil několikrát a to dokonce i od těch, kteří tak strašně o hodnocení analýz dle úspěšnosti stojí a nejen od nich.

Namátkou Šlejška alias Jay, který je strůjcem puče a hlasitým zastáncem hodnocení dle úspěšnosti: když tu ještě psal, "končil" tu kvůli chybným tipům a narážkám ostatních snad každý týden.
Delleppe - taktéž tu už není - hrozně toužil ukazovat úspěšnost tipů - začal ukazovat tikety ještě před jejich vyhodnocení a ejhle - okamžitě byl v červených číslech a všichni mu to omlátili o hlavu - a kde je teď?
Rafa - strašně touží po hodnocení dle úspěšnosti tipů. Podívejte na jeho statistiky tipů na tenisbets (ZDE). Kde je jím avizované 90% úspěšnost? Netvrdím, že je špatný tiper. Naopak. Vážím si ho a věřím, že tohle není jeho běžný výkon. Co se ale stalo? Dostal se do červených čísel a okamžitě soutěžit přestal. Jeho poslední tip 10.6.
Totéž další ze zastánců hodnocení analýz dle úspěšnost Bony22 ( ZDE ) - opět se posun do červených čísel stal důvodem k okamžitému ukončení soutěžení.

Mám pokračovat?
Klidně budu - kolikrát jste viděli psát Confuseda - borce, kterého si vážím, o tom, že se vám všem omlouvá, že to byl hrozný den a že nejspíš psát přestane? Já několikrát.
Pamatuji tatáž slova i od Jardise, kterého si taktéž nesmírně vážím a který je špičkový tiper.
Také si vzpomínám na Hranola a jeho super vlákno, kde vystavoval své tikety. Bohužel i jemu se občas stalo, že prohrál a dostal se do červených čísel. A kde je teď? Hranol zmizel, s ním i jeho super tipy a včera jsem ho zahlédl na fóru, kde se scházejí ti, kterým vadí, že tu nehodnotím úspěšnost analýz.

Prostě je to tak.
Nikdo nejsme stoprocentní. Všichni máme dny, kdy nevyjde nic, na co sáhneme.
A já nechci, aby kvůli těmto debilním dnům šlo do háje celé TipFórum, protože přesně to by se stalo, kdyby všichni kvalitní tipeři odešli jen proto, že jim pár dní tipy nevycházejí.

Hodnocení analýz proto zůstane tak jak je.
Hodnotit je budu dle zpracování. Dle informací, které v nich jsou. Podle toho, jak včas byly napsané a jak moc jsou tipy v nich dobře zdůvodněné.
Analýzy nejsou od toho, aby podle tipů na konci lidi slepě sázeli. Jsou od toho, aby v nich byly kvalitní, solidní formou podané informace, na základě nichž se každý může rozhodnout, zda si na zápas vsadí a popř. jakou sázkovou příležitost zvolí.

Na závěr bych rád řekl, že každý, kdo bude toto zásadní pravidlo akceptovat, je tu vítaný.
Kdo ho akceptovat nehodlá a myslí si, že nad jeho "pravdu" není, ať sem raději vůbec nechodí. Jeho názor totiž vyslyšen nebude. Analýzy nikdy podle úspěšnosti tipů v nich hodnotit nebudu.

P.S. - Pro ty, které jsem jmenoval: Vím, že tenis není vaším hlavní sportem, přestali jste soutěži 10.6. protože pak jste neměli čas a červená čísla tím důvodem nebyla. Přestali jste přidávat tikety na tipfórum protože jste měli moc práce a ani u vás prohry důvodem ke konci nebyly. Soutěž TenisBets neberete vážně...... to všechno vím tak to sem ani nemusíte psát, což stejně nejspíš uděláte.