Elche-Granada

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Elche-Granada
• Stránka 1 z 1
Elche-Granada
Větší jistota ani nejde než vsadit neprohru Granady
![]() Naposledy upravil sazkovakancelar dne pát 17. čer 2011 20:05:11, celkově upraveno 2
Re: Elche-Granada
děláš si "prdel" ?
Ne,,,každej správnej a dobrej sázkař má své tipy a své informace
![]() Re: Elche-Granada
Nevim jaký můžeš mít "informace" podplacený to fakt nebude ![]() Re: Elche-Granada
kdo řekl tenhle zápas?????informace mám .a tipy,které mám s vyšším kursem tady psát nebudu........ale mužu ti ujistit že takové tipy mám jsou většinou kolem kursu 2 a výš......... Tohle jsou tipy které snad vyjdou
![]() Re: Elche-Granada
Di do prdele, FIXEDY neexistujou a jestli tak takovej malej človíček jako ty k nim určitě přístup mít nebude,--- je vidět, že nevíš co mluvíš--- Re: Elche-Granada
Já dostávám každý den tip s kursem 4 a vyší,který je 100%
![]() ![]() ![]() Re: Elche-Granada
to je slabota ja 6,5 a je to 120% Re: Elche-Granada
dělejte si prdel a na fixedy nevěřte,když si myslíte že neexistujou tak holt ne...........
podla mňa existujú ale ty nejsi tak velka ryba aby si to vedel ako povedal Feedjo Re: Elche-Granada
Jo možná jo, ale ne denně jak ty píšeš a určitě bys je nedostával, protože si jen malej človíček, Re: Elche-Granada
Mužu ti jen říct že jse znám s pár hráči ruzných teamů,který hrajou 2.ligy atd
ktoré ligy to presne su? Re: Elche-Granada
Tovíže jo, si jenom ubohej čůráček, co se potřebuje vytahovat, protoe nic neumí
• Stránka 1 z 1