100kč zdarma na betathome

2. Zadate Vaši emailovou adresu na http://www.pokertymy.cz/sport/
3. Přihlasíte se na bet-at-home
4. Dáte - Vklad/Vyzvednout poukázku
5. Do poukázky vložíte kód, který Vám přišel na email
6. Můžete z radostí sázet
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
1. Zaregistrujte se na
![]() 2. Zadate Vaši emailovou adresu na http://www.pokertymy.cz/sport/ 3. Přihlasíte se na bet-at-home 4. Dáte - Vklad/Vyzvednout poukázku 5. Do poukázky vložíte kód, který Vám přišel na email 6. Můžete z radostí sázet Re: 100kč zdarma na betathome
Chytrý chlapec
![]() ![]() Re: 100kč zdarma na betathome
skusil som a zatial ziadny mail neprisiel :-/
Re: 100kč zdarma na betathome
podivej se jestli se to nedalo do složky se spamem ... u mě se tak stalo ![]() Re: 100kč zdarma na betathome
zatial nie... pockam este, diky... Re: 100kč zdarma na betathome
na 1 mail mi to taky vubec neprislo, az na druhej...
Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
Zdarec, chci se zeptat, když se jedná o beat home,proč mi nejdou vybrat peníze přes moneybookers.com.
Díky Re: 100kč zdarma na betathome
Co myslíš ? Že by to byl bonus, který jen tak vybrat nepůjde ? Re: 100kč zdarma na betathome
Aj jsem to zkoušel převést do Casina, ale nejde, by mě zajímalo, jaký jsou pravidla pro výběr, no uvidíme.
V pravidlech sázení má bet-at-home napsáno toto:
Poukázky, které od nás můžete získat zdarma je možné uplatnit pouze a jen na jednu osobu, rodinu, domov a sdílený počítač. Aby mohl zákazník provést výběr peněz musí být výše poukázky třikrát vsazena (při minimálním kurzu 1,50).
• Stránka 1 z 1