První BAN za kopírování analýz
Zároveň jsem mu smazal všechny dosud získané hvězdy.
Co tady předváděl, to mi hlava opravdu nebere.
Evidentně není ten kluk normální, takže jsem teď jen zvědav, kdy se zaregistruje pod jiným nickem a pojede nanovo

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Protože mi právě došla trpělivost, vyrazil jsem z TipFóra uživatele Hyndas a to za neustálé kopírování analýz odjinud za účelem získávání hvězdiček.
Zároveň jsem mu smazal všechny dosud získané hvězdy. Co tady předváděl, to mi hlava opravdu nebere. Evidentně není ten kluk normální, takže jsem teď jen zvědav, kdy se zaregistruje pod jiným nickem a pojede nanovo ![]() Re: První BAN za kopírování analýz
dobrá práce.... to, co tady plodil bylo opravdu neuvěřitelný
Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
Re: První BAN za kopírování analýz
Plod jako plod hlavně že plodil akorát bez gumy se to nevyplácí pak budeš platit jak mourovatý
![]() Re: První BAN za kopírování analýz
![]() ![]() ![]() Re: První BAN za kopírování analýz
Ja bych vyrazil jeste adiavyho, protoze bych chtel, aby tam mel tenisak, fotbalovu loptu a ne tu basebolovu lopticku.
Navic je kousek od Malacek a psal mi, at prijedu na pivo, coz se neslucuje se cvicenim a urcite by ma tam chcel ozrat. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
Re: První BAN za kopírování analýz
No o vyražení adiaviho jsem taky už přemýšlel - nějak moc mu ty jeho basebally vycházej a to není jen tak. Podle mě švindluje
![]() A ten avatar - no hrůha hrůzoucí ![]() Re: První BAN za kopírování analýz
Dobre, tak ja teda idem aj sám ...
![]()
• Stránka 1 z 1