Pinny konečně v češtině

Mám fakt celkem radost

Více o PinnacleSports v češtině se dočtete TADY
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy VŠ života Sportka výsledky Domácí noviny Moneybookers Překlady
Online výsledky
Fotbal živě Hokej živě Tenis živě Basket živě Klubovna Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka |
|
Pinny konečně v češtině
• Stránka 1 z 1
Pinny konečně v češtině
Co dodat - KONEČNĚ !
![]() Mám fakt celkem radost ![]() Více o PinnacleSports v češtině se dočtete TADY Re: Pinny konečně v češtině
uz tam jsem dlouho, skoda, ze se neregnu pres tebe teda.
![]() Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
Re: Pinny konečně v češtině
I já tam hraju už dlouho - čeština ale fakt potěšila
![]() Re: Pinny konečně v češtině
Ac jsem cestinou take potesen , verim ze zrovna ty (a 90+% programatoru) o budes mit nadale v anglictine... Prece jen , kdo dneska neumi anglicky ...
Tak anglicky umím relativně obstojně, ale když si můžu vybrat mezi AJ a ČJ, tak prostě volím ČJ - je to prostě pohodlnější
njn to je fakt ... Osobne rozlisuji urovne anglictiny podle stupnice ... Divas se na serialy v :
1) v cestine 2) v anglictine s ceskymi titulky 3) v anglictine s anglickymi titulky 4) V anglictine Pak jeste samozrejmne zalezi na typu serialu , konverzacni silenosti typu TBBT(a horsi) sleduji i ja radeji v modu 3) ![]() Re: Pinny konečně v češtině
Co budeš dostávat za to, když se přes tebe regnu?
[quote="k0udy"]Co budeš dostávat za to, když se přes tebe regnu?
![]() jsi hroznej ... navic jsme te na chatu videli a svou analku s Lahti sis jeste nevyhodnotil. Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
Jedno procento z obratu Tedy z každé vsazené koruny dostanu jeden haléř. Když za měsíc uzavřeš sázky v celkové hodnotě 1000 Kč, budu z toho já mít 10,- Kč Abych tedy vydělal alespoň na výplaty za hvězdičky, muselo by se přeze mě registrovat alespoň 600 lidí a každý z nich udělat za měsíc obrat 1000 Kč Pořád mi to závidíš, že se tak blbě ptáš? Jinak než jako závist si tvůj dotaz vysvětlit neumím ![]() Tohle je jediná sázkovka, kde partneři nevydělávají na tom, když lidi prohrávají, ale na tom, když u nich hrají Proto ji také rád propaguju. Re: Pinny konečně v češtině
Tak já mám třeba měsíční obrat průměrně 120 000Kč u Bet365.com
![]() ![]() Re: Pinny konečně v češtině
Tak to jsem poměrně cenný. Můj měsíční roll se nekompromisně blíží k šesti nulám a světe div se účet na pinu nemám. Někdy od září se na to vrhnu, když už je to v češtině. Snad si vzpomenu a alespoň ti částečně vykompenzuji tvou práci.
No při takovém rollu se každé procento navíc u kurzu počítá
![]() ![]() To je rozdíl 6% Při milionovém obratu to dělá rozdíl 60 tisíc! Takže pokud uděláš obrat mega u bet365 a jsi na svém, tak u stejných sázek u ![]() Při obratu 100 litrů je to rozdíl "jen" 6 tisíc Re: Pinny konečně v češtině
BET365 vyuzivam hlavne kvuli nabidce. TIPSPORT kvuli tomu ze si penize mohu vybrat v hotovosti. Bank se mi postupne rozrusta takze za chvili to opravdu bude jeden aku tip za 20 000.
Jinak chci pochvalit stranky leaguespy. Skvela vec co setri cas a daleko vice me v tom bavi hledat. Re: Pinny konečně v češtině
[quote="Petr Jeník"][quote]Co budeš dostávat za to, když se přes tebe regnu? [/quote]
Jedno procento z obratu Tedy z každé vsazené koruny dostanu jeden haléř. Když za měsíc uzavřeš sázky v celkové hodnotě 1000 Kč, budu z toho já mít 10,- Kč Abych tedy vydělal alespoň na výplaty za hvězdičky, muselo by se přeze mě registrovat alespoň 600 lidí a každý z nich udělat za měsíc obrat 1000 Kč Pořád mi to závidíš, že se tak blbě ptáš? Jinak než jako závist si tvůj dotaz vysvětlit neumím ![]() Tohle je jediná sázkovka, kde partneři nevydělávají na tom, když lidi prohrávají, ale na tom, když u nich hrají Proto ji také rád propaguju.[/quote] Ale přestan, Já se přes tebe rád regnu, kdybych záčel sázet u Pinny, jen me zajíma co z toho budeš mít, jestli je to nějak vyhodné ![]() Re: Pinny konečně v češtině
Díky
• Stránka 1 z 1