Rusko - Slovensko

<<

Escobar

Příspěvek stř 15. čer 2016 12:47:50

Rusko - Slovensko

datum a čas: 15.6.2016 v 15:00
místo konání: Stade Pierre Mauroy, Lille, Francie

Obrázek
Návštěvnost prvního zápasu EURA 2016 na stadionu v Lille "Německo - Ukrajina" byla 43.035 diváků.

Obrázek Rusko

Rusko na turnaji bez osobností typu Zhirkova, Kerzhakova a zraněného Dzagoeva. V přípravě dokázali porazit Portugalsko (bez Ronalda), vcelku jasně podlehli Chorvatsku, poradili si s Litvou, inkasovali 4 góly od Francie, s Čechy prohráli, i když vedli a nakonec remizovali se Srby. Na ME proti Anglii prakticky nic nepředvedli a přesto díky šťastnému gólu v samotném závěru získali bod. V tomto zápase jsou mírným favoritem, tak jsem na ně zvědav.

Obrázek Slovensko

Slováci odehráli přípravu bez prohry. Porazili Švýcarsko, Island, Gruzii a mistry světa Německo. Remizovali s Irskem, a co váhu jejich výsledků dost sráží tak i s Lotyšskem a Severním Irskem. Na ME měli v prvním zápase Wales. Podle mě podali dobrý výkon jako tým a zasloužili si minimálně bod. Wales se dostal do vedení po přímém kopu Balea, což bylo všemi řečeno Kozáčikova chyba. Těžko udělá dvakrát tu samou. Slováci se ale nepoložili a po vyrovnávacím góle jim narostli křídla a vytvářeli si tlak. Bohužel pro Slováky i velšský trenér dobře střídal a střídající Robson-Kanu se mu odvděčil. Slovensku se dost možná vykrystalizovala sestava a na některých postech nastoupí ti hráči, co střídali, protože rozdíl byl znatelný.

Obrázek

Ve skupině B jsou dnes na pořadu už druhé zápasy. Pro Slovensko, které má lepší formu to je velmi důležitý zápas. Pro Rusko je to neméně důležitý souboj, ale jejich forma není moc dobrá a z toho co jsem viděl toho moc k vidění nebylo :) Favorizoval bych spíš Slovensko, především jejich záložní řada by dnes měla mít navrch. Rusko si vybralo štěstí ve svém prvním zápase, tentokrát by mohla přijít smůla.

Tip: 02 @ 1.65 Obrázek
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Escobar

Příspěvek stř 15. čer 2016 15:56:58

Re: Rusko - Slovensko

2 góly záložníků Weisse a Hamšíka v první půli rozhodly celý zápas :x

Tip OK
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Jalkier23

Příspěvek stř 15. čer 2016 19:17:57

Re: Rusko - Slovensko

Dobrý tip :-), chtěl jsem dát 0-2 góly,ale nakonec jsem vynechal a dobře udělal :-).

Zpět na Fotbal