Sk Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno

<<

Mike33

Příspěvek pát 27. zář 2013 8:23:43

Sk Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno

Toto utkání se mi líbí z toho důvodu, že se jedna o moravské derby, kde by Zbrojovka jako hostující tým po výměně trenéra a po důležité výhře nad Znojmem, měla vyhrát i utkání venku proti soupeři z Olomouce. Sigma doma nepodava vůbec přesvědčivé výkony a ani výhra proti Jihlavě byla "last minute"... Věřím, že tento tříbodový import se pro domaci konat tentokrát nebude...

Brnu se v posledních zápasech na hřišti Hanáků moc dobře nevede, co se tyce GL, tak tam nevyhrála 9 utkání, a co se týče utkani venku celkem, tak na hřišti týmu nejvyšší soutěže nevyhrála snad dva roky... Poslední zapas, jenz venku Brno prohrálo, bylo na hřišti Dukly a toto utkání beru pro Zbrojovku jako velice trpké. Už tam Brno sahalo po bodu... Já si proste myslím, že Zbrojovka nemuže venku nevyhravat věčně a zrovna derby je příležitost jako dělána pro nabrani lepšího kurzu. Nové koště dobře mete a to v podání trenéra Kotala bude mest o to lépe...

Můj hlavní tip: NEPROHRA HOSTŮ
Vedlejší tip: VÝHRA HOSTŮ

Ať se daří!!
<<

rosie

Příspěvek sob 28. zář 2013 5:41:51

Re: Sk Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno

Domácí výběr je pro mě velkým favoritem v zápase proti Brnu. Sigma má po nepovedeném startu 3 výhry v řadě. Doma si poradila s Jihlavou 4:3 a vyhrála i na Bohemce 2:0. Vypadá to, že se do své staré formy dostává Ordoš, ikdyž tedy střelecky se moc neprosazuje (dal na půl vlastní gól Bohemians 1905). V minulém kole hrál v útoku Varadi a také jemu se zápas povedl. Kouč Kotůlek, tak musí řešit příjemné starosti, zda se do sestavy po zranění vrátí nejlepší střelec Doležal nebo bude opět hrát Varadi a nebo se sestava skloubí s oběma jmenovanými. Pro domácí mluví i vzájemná utkání hrané na Hané.
<<

johnypohorka

Příspěvek sob 28. zář 2013 11:55:56

Re: Sk Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno

rosie: to jsi psal ty?
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal