GL 28.9.

<<

johnypohorka

Příspěvek sob 28. zář 2013 1:07:01

GL 28.9.

Pátek jsem úplně vypustil a v sobotu jen něco málo a v rychlosti

28.9./17:00
Olomouc - Brno
Obrázek - Obrázek
Tip 1 (1,75 Unibet) 6/10 ... hlavní bet analýzy !!!
Domácí výběr je pro mě velkým favoritem v zápase proti Brnu. Sigma má po nepovedeném startu 3 výhry v řadě. Doma si poradila s Jihlavou 4:3 a vyhrála i na Bohemce 2:0. Vypadá to, že se do své staré formy dostává Ordoš, ikdyž tedy střelecky se moc neprosazuje (dal na půl vlastní gól Bohemians 1905). V minulém kole hrál v útoku Varadi a také jemu se zápas povedl. Kouč Kotůlek, tak musí řešit příjemné starosti, zda se do sestavy po zranění vrátí nejlepší střelec Doležal nebo bude opět hrát Varadi a nebo se sestava skloubí s oběma jmenovanými. Pro domácí mluví i vzájemná utkání hrané na Hané. Brno v Olomouci nevyhrálo od roku 2002. Od té doby slavil 6x výhru domácí celek a 3x skončilo utkání remízou. Poslední 3 utkání v Olomouci - 1:1, 3:0 a 5:0. Brno se navíc potýká s velkou marodkou. V minulém kole sice porazilo poslední Znojmo, ale zranil se stoper Schuster. Nejistý je stále kapitán Zavadil a navíc je možné, že nenastoupí ani nejlepší střelec Markovič. Dopředu tedy od hostů moc nečekám a věřím, že domácí se prosadí.

28.9./17:00
Slovácko - Baník
Obrázek - Obrázek
Tip Domácí under 1.5 (1,90 Obrázek ) 4/10
Nerozhodný výsledek v zápase Slovácka s Baníkem nenechám ležet. Kdo se má ve výkonech hostů vyznat. Nejprve výhra doma nad sice oslabeným, ale silným Libercem a poté vypadnutí z poháru na hřišti Ústí nad Labem. V Ústí sice chyběli zranění Zawada a Fantiš, v bráně byl opět Bárta, ale vymlouvat se na únavu z ligy ... Navíc Ústí bylo jasně lepším týmem a Baník klidně mohl prohrát o 3 a více. Vyřazením mimochodem Baník nesplnil jednu z podmínek a nejspíše přijdou další tresty, ale klub to bude řešit až po zápase na Slovácku. A právě tam musí Baník uhrát minimálně bod a proč tedy neuhrát právě ten jeden jediný. Remíza není ve vzájemných utkáních nic neobvyklého viz. obě poslední pohárová střetnutí nebo zápas na Slovácku z roku 2011. Navíc se jedná o zápasy ve, kterých moc branek nepadá, což remíze taky hraje do karet. Nemyslím si, že by Baník do Starého města jel vyloženě za výhrou. Spíš si půjde pro vůbec svoji první remízu v sezoně. Tempo hry bude udávat spíše domácí tým, stále bez střelce Doška. Právě bez tohoto čahouna se Slovácku v útoku moc nedaří. V této sezoně dalo Slovácko 2 branky pouze 3x (2x bez Doška) a jen jednou to bylo doma (Jihlavě). Klasické undery, kterým toto utkání nahrává, nesázím, ale kurz na to, že domácí nevstřelí 2 branky se mě líbí.
Tip: X (3,78 Obrázek ) 3/10

Znojmo doma myslím Boleslav dosti potrápí, ale do nějakých tipů se pouštět nebudu. V Teplicích očekávám výhru domácího týmu, ale kurzy jsou dost nízko a pro mě nehratelné. No a derby je derby, a to může i přes to co se děje ve Slávii, dopadnou všelijak. Co se mě, ale líbí a nejspíš si to hodím do nějaké AKOvky je neprohra domácích v 1. poločase.
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

johnypohorka

Příspěvek ned 29. zář 2013 9:17:40

Re: GL 28.9.

Olomouc - Brno 2:0
Domácí výhra OK

Slovácko - Baník 2:2
Domácí under 1.5 KO
Remíza OK
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal