Dukla - Jablonec

<<

johnypohorka

Příspěvek pon 30. zář 2013 12:11:00

Dukla - Jablonec

30.9./18:00
Dukla - Jablonec

Obrázek - Obrázek

Tip Domácí over 1.5 (2,10 Obrázek ) 4/10

Televizní dohrávka kola svede proti sobě domácí tým Dukly a hosty z Jablonce. Dukla táhne pěknou sérii bez porážky a naposledy uhrála bod za remízu 0:0 na hřišti mistra z Plzně. Je sice pravda, že v tomto utkání se tým z Prahy většinou bránil na své polovině, ale i tak to byl povedený zápas z pohledu Dukly. Navíc svěřenci trenéra Kozla se díky brejkům často dostali i do ohrožení branky Plzně. V dnešním utkání to bude o něčem jiném. Jablonec nemá takovou kvalitu jako tým Plzně a hlavně Dukla hraje doma, kde je o poznání silnější. Iniciativu očekávám v dnešním utkání právě ze strany domácích. Jak už jsem zmínil minule, tak zálohu domácích považuji za jednu z nejsilnějších v lize. Do týmu dle mě dobře zapadl Mareš, který by se dnes proti Jablonci mohl prosadit. Velkou zbraní budou pro Duklu standartní situace, ve kterých je důležitou postavou nejlepší střelec týmu Pospěch. Dukla je pro dnešní utkání v kompletním složení, jediným hráčem, který do zápasu nezasáhne je Pázler, který hostuje právě z Jablonce a oba kluby jsou domluvené na tom, že hráč ve vzájemném utkání nenastoupí. Jablonec přijede na Julisku hájit 6. příčku v tabulce. Zezadu se tlačí právě domácí tým, rozdíl je jeden bod. Hosté mají početnější marodku - mimo jsou Eliáš, Valeš a Jablonský. Na základ to nejspíše ještě není ani u kapitána Pitáka. V posledním kole vybojoval Jablonec domácí výhru nad Slávií až v nastaveném čase gólem Beneše. Výkonem, ale domácí moc nepřesvědčili. Od začátku sezony se mě osobně nelíbí hlavně výkony v obranné fázi. Proti útoku Dukly to bude mít Jablonec těžké a Špit tak ani dnes na svoje konto nepřidá 100. nulu. Celkově dnes očekávám větší počet branek a vzhledem k domácímu prostředí a pro mě lepší formě věřím, že se Dukla prosadí minimálně 2x. Poslední 5 vzájemných utkání skončilo 3x výhrou Dukly (3:2, 2:0, 5:1), jednou se radoval Jablonec (3:1) a jednou se týmy rozešli nerozhodným výsledkem (2:2). I z tohoto jde vidět, že utkání mezi těmito celky jsou bohaté na góly a dnes domácí Dukla nedokázala vstřelit 2 branky pouze v jednom utkání. Poslední utkání se hrálo 13.4.2013 na Julisce a domácí ho opanovali výsledkem 5:1 - 2x se trefil Pospěch a Albiach,jednu branku přidal Malý a za hosty skóroval Loučka.
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

johnypohorka

Příspěvek úte 01. říj 2013 22:28:55

Re: Dukla - Jablonec

Dukla - Jablonec 1:1
Domácí over 1.5 KO
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal