LM 2.9.

<<

johnypohorka

Příspěvek stř 02. říj 2013 14:37:50

LM 2.9.

2.9./18:00
CSKA - Plzeň
Obrázek - Obrázek

Tip Více rohových kopů Plzeň (3,70 Obrázek )

Zápas našeho zástupce v LM z výsledkového pohledu opět vynechám, ikdyž si myslím, že Plzeň má v Rusku šanci uhrát dobrý výsledek. Je zde několik aspektů - hraje se na neutrální půdě v Petrohradu, CSKA se v posledních zápasech nedaří, Plzeň může být stále ze strany CSKA podceněna, CSKA už skoro 380 minut nedalo branku, Plzeň v Evropě už 7 zápasů venku neprohrála, CSKA hraje bez zraněných ofenzivních opor Doumbii a tvůrce hry Dzagojeva + se zranil stabilní obránce základní sestavy V. Berezutskyi a záložník Cauna ... Právě absence Dzagojeva a Doumbii jsou dle mě hlavní důvody toho, že se Moskevskému celku v poslední době nedaří. Z posledních 4 utkání mají jediný bod za remízu 0:0 s rozpadající se Machačkalou. Jak jsem již psal, tak branku CSKA naposledy vstřelilo v 70. minutě zápasu s Rostovem (1:0) a poté 4 zápasy nic. Plzeň bude postrádat v obraně Limberského, ale myslím, že široký kádr tuto díru dokáže zacelit. Z pohledu výsledku bych tedy zahrál neprohru Plzně, což si myslím za kurz kolem 2 stojí. Můj tip, ale bude na něco jiného. Půjde o rohové kopy, konkrétně o to, že tým Plzně jich v zápase bude zahrávat více než domácí. Plzeň měla více rohových kopů než MC už v prvním utkání (7:5). To sice hrála doma, ale její hra je více méně stejná i venku. Rychlé výpady a zakončení a právě z těchto situací plynou rohové kopy. Naopak CSKA v Mnichově podlehlo Bayernu 0:3 a i na rohy bylo jasně horším týmem (1:3). V posledním ligovém utkání s Těrekem, které CSKA prohrálo 2:0, zahrával moskevský tým pouhé 2 rohy, s Machačkalou 5 rohů, se Spartakem 2. A právě proto mě kurz 3,70 u Tipsportu na to, že Plzeň bude zahrávat více rohových kopů nenechává chladným.

2.9./20:45
Anderlecht - Olympiakos
Obrázek - Obrázek

Tip: Over 9.5 rohových kopů (1,72 Obrázek ) 5/10 ... hlavní bet analýzy
Tip Over 2.5 (2,07 Obrázek ) 4/10

O domácím týmu už sem tu psal k prvnímu zápasu Anderlechtu na Benfice. Belgický celek nakonec prohrál 2:0, ale minimálně druhý poločas byl hodně nebezpečným až lepším týmem než Benfica. Po 9 odehraných kolech jsou domácí v belgické lize až na 4. místě s 6 výhrami a 3 porážkami, ale jejich skóre jasně mluví o ofenzivní náladě. 28:14 to je více než 3 vstřelené branky na zápas. Anderlechtu se letos daří hlavně doma. Superpohárová výhra 1:0 nad Genkem, poté v prvním kole sice přišla prohra s Lokerenem 2:3, ale poté 4:1, 5:2, 5:0, 2:0 a pohárová výhra 7:0 nad Eupenem. Nejlepším střelcem týmu je záložník Bruno s 8 brankami a za ním se 7 góly Matías Suaréz. Domácím začíná boj až nyní, jak prohlásil trenér Van den Brom. Klíčový zápas je právě ten dnešní proti řeckému soupeři. Anderlecht se chce prát o druhé postupové místo a k tomu je cesta jedině přes úspěch na domácím stadionu. Ofenzivní schopnosti na to domácí tým má, v obraně to občas skřípe co se ukázalo i na hřišti Benfiky. Hostující tým je v řecké lize na průběžném 1. místě po 5 výhrách a jedné remíze se skóre 14:1, ale je potřeba, že se tým ještě nepotkal s žádným z favoritů v podobě PAOK nebo Panathinaikosu. Ofenzívu hostů táhne především útočné duo Mitroglu - Saviola, které se postaralo o 10 branek. V záloze dobře pracuje slovenský reprezentant Weiss, který vstřelil jedinou branku svého týmu v úvodním utkání LM proti PSG. Olympiakos prohrál na domácí půdě 1:4, ale je potřeba říci, že zápas ztratil až ve 2. poločase, který prohrál 0:3. V prvním poločase byl domácí tým jasně lepším týmem, trefil 2 tyčky a na střeli vyhrál 10:1. V sestavě domácích se navíc neobjevil Saviola. Oba dnešní soupeři se potkali v předsezónní přípravě a Olympiakos vyhrál 1:0. Věřím, že dnes to bude jiný zápas. Oba týmy potřebují po úvodní prohře výhru, která jim udrží šance na postup. Více se do útoku předpokládám bude tlačit domácí tým. Obrana hostů není tak pevná, což se ukázalo v prvním utkání proti PSG. Věřím, že dnes góly uvidíme. Pěknou doplňující sázkou se mě zdá tip na počet rohových kopů. Jelikož očekávám aktivní hru od domácích, kteří mají styl hry založení na tlačení se do zakončení, z čehož plyne právě dost rohů. Na Benfice 7 rohů, v posledním domácím utkání 9 atd. Olympiakos si roh taky dokáže vybojovat - poslední ligový zápas 9, proti PSG 5. Hranice 9.5 u betka se mě zdá dost nízko.
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

johnypohorka

Příspěvek stř 02. říj 2013 19:05:25

Re: LM 2.9.

CSKA - Plzeň 3:2 na rohy 6:6
Více rohů Plzeň KO

~x( .... CSKA vyrovnalo stav rohových kopů v poslední půl minutě po uplně de__lní ztrátě Petržely. X(
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

johnypohorka

Příspěvek stř 02. říj 2013 22:05:08

Anderlecht - Olympiakos 0:3 (rohy 8:1)
Over 9.5 rohů KO
Over 2.5 OK
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Neuminho

Příspěvek stř 02. říj 2013 22:20:10

Fůha tak to bylo dost k nasrání :D Plzen jsem koukal na konci na ten tvuj tip nejdřív nejak prohravali o jeden asi 5 minut před koncem pak otočili a z jednoho i dali gol a už už se čekalo, že Plzen bude vepředu a bude tlačit, ale srovnávací roh z protiutoku škoda, kurz parádní, velká škoda...

A ten druhý zápas, alespoň tam máš tu malou náplast ten over i když teda není asi moc časte, že tým, který vyhraje 0:3 prohraje na rohy takovým způsobem a vypracuje si za zápas jen 1 roh... a zase jen o jeden... každopádně analýzy supr a budu se těšit na další :-) Hlavně to pořádně promýšlet no, já osobně třeba když mám dělat neco okolo sázení narychlo, tak na to radši kašlu než abych dával něco za každou cenu, to pak totiž velice často nevychází :-)
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal