Málaga CF - CA Osasuna

<<

ph2

Příspěvek pát 04. říj 2013 14:57:36

Málaga CF - CA Osasuna

ObrázekMálaga CF - CA OsasunaObrázek

Datum: 04.10.2013
Čas: 22:00
Stadión: La Rosaleda, Málaga

Pravděpodobná sestava

Málaga CF: Caballero - Gámez, Sánchez, Angeleri, Antunes - Camacho, Tissone - Morales, Portillo, Eliseu - El Hamdaoui

CA Osasuna: Fernández - Bertrán, Loties, Arribas, Damiá - Puňal, Oier - Sisi, Silva, Armenteros - Riera

Málaga do letošní sezóny nevykročila tou správnou nohou, ale není se co divit, protože tým neměl na začátku sezóny vůbec jednoduché soupeře. Proto tým prohrál hned dva úvodní zápasy s Valencií a Barcelonou. Poté se ale tým opět dostal na svou poměrně dobrou vlnu z minulé sezóny a v posledních pěti utkáních nepoznal přemožitele a k tomu je na domácí půdě až na zápas s Barcelonou neporažen. Aby tomu nebylo málo, tak tým na domácí půdě inkasoval pouze jediný gól.

Osasuna začala sezónu úpně stejně, jako její dnešní soupeř. Oproti němu si ale tým nepolepšil a nedokázal zvítězit jediný ligový zápas až na výjimku a to proti nováčkovi z Elche, který tým dokázal porazit na domácí půdě 2:1. Série tohoto týmu na půdě hostů doslova žalostná, jelikož 2 vstřelené a 6 inkasovaných gólů není moc dobrá vizitka. Myslím si, že Osasuna je horkým kandidátem na sestup.

Myslím si, že Málaga je opravdu velkým favoritem utkání. Já osobně jsem si už ráno k její výhře vsadil na neprohru Hannoveru a na pár tenisů, které už vyšly. Proto doufám, že mě Málaga dnes nesklame =)

Hlavní tip: výhra domácích @ 1.55 Obrázek

%%-
Obrázek Obrázek Obrázek
<<

ph2

Příspěvek sob 05. říj 2013 10:37:58

Re: Málaga CF - CA Osasuna

0:1 ---> KO
Obrázek Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal