Německo - Polsko

<<

Neuminho

Příspěvek čtv 16. čer 2016 16:47:11

Německo - Polsko

16.06.2016 ve 21:00
Fotbal
Mistrovství Evropy ve fotbale 2016

NĚMECKO Obrázek - Obrázek POLSKO

- Ahoj tak snad to dnes bude lepší než u mých posledních analýz v poslední době.

- Jakožto velký fanda německé repre sledující skoro každý jejich zápas si tento zápas musím rozhodně zahrát, koneckonců jsem viděl i Polsko jak v přípravě, tak na ME...

- Já si zde zahrají Německo v asijském handicapu -1 zkrátka a dobře je Německo mnohem lepší tým, který vyhrál i poslední MS ve fotbale 2014, no sice je stále mimo stoper Hummels, ale věřím, že se Mustafi coby náhrada neztratí. :))

- Německo a Polsko už se potkalo v kvalifikaci, kde jednou triumfovali poláci doma, podruhe zase doma němci, z tohoto pohledu by se to mohlo zdáti být vyrovnané ale v obou zápasech byli herně lepší jasně němci, jen v Polsku neproměnovali své šance , tentokráte se hraje na neutrální půdě ve Francii a tady budu hodně věřit němcům, ti si poradili už v prvním zápase s Ukrajinou v poměru 2:0 a Ukrajinu považuji momentálně za lepší výběr na tomto turnaji než má Polsko....

- Německo v přípravě před turnajem nijak nezazářilo, ale ani se výrazně neztrapnilo, porážky 0:2 a 2:3 od Francie a Anglie s top světovými týmy se dají vzít, když pak porazili 4:1 Itálii, sice to neznačí buh vi jakou formu, ale dnes bude podstatně lehčí soupeř, navíc Německo vyhrálo v generálce 2:0 nad maďary a zaslouženě nakonec porazili zde Ukrajinu, i když první půle byla velmi divoká, ve druhe už si to Německo hlídalo. Velmi dobře se jeví kreativní záloha s Ozilem, Draxlerem či Kroosem, velmi kvalitní přihravky zarukou :) Ještě když se podíváme na poslední EURO, tam Německo vyhrálo všechny 3 skupinové zápasy Portugalsko, Nizozemsko i Dánsko dostalo za vyučenou a nakonec němci padli až v semifinále s Itálií, obvšem až dva roky po tomto turnaji se hrálo MS v Brazílii a tam to Německo celé vyhrálo. Má jednoznačně kvalitnější mužstvu, je v o dost lepší formě než soupeř, má mnoohem více úspěchů na podobných turnajích a i historicky v H2H nemá pochopitelně Poslko nárok...

- Poláci absolutně nezvládli vrchol přípravy a to letošní přípravné zápasy, v Březnu sice porazili jak Srbsko 1:0, tak Finsko 5:0, ovšem před turnajem Polsko odehrálo 2 přípraváky a to dopadlo velmi špatně nejdříve prohra s tápajícím Nizozemskem 2:3 a poté ubohá remíza s Litvou 0:0, ten zápas jsem chvilkama sledoval jelikož jsem měl vsazeno, ale poláci zkrátka hráli katastrofálně nedostávali se do šancí, za celý zápas 1 střela na bránu proti evropskému velkému podprůměeru, no na turnají zde na to navazali, Severní irsko je kvalitativně dost možná nejhorším týmem na turnaji a tam to byla ubohá výhra 1:0, šance minimálně, Lewandowski se skoro nedostal do hry coby klíčový hráč, jinak ve středu hřiště jak Maczinsky tak jeho náhrada Jodlowiec katastrofa, tam zkrátka nemá Polsko adekvátního hráče na ME ke Krychowiakovi. Polsko mi teď přijde hodně mimo, pod úrovní Ukrajiny a tak prostě věřím že si němci proti oslabenemu soupeři o jedničku v bráně ( Szczezny ) poradí a vyhrát by mohli i vyšším rozdílem.

Tipy na výsledky 2:0, 3:0, 3:1

HLAVNÍ TIP: Německo -1AH@2.00 u Obrázek
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

xxx_mario_xxx

Příspěvek čtv 16. čer 2016 17:27:20

Re: Německo - Polsko

No zatím se hraje dost defenzivně takže bych gólové hody nečekal, navíc SeveroIrové hustě bránili takže to Poláci měli moc těžké přesto se dokázali prosadit a tvořit šance. Hlavně Milik se mi líbil a jsem toho názoru, že na ME letos prostě není slabého týmu. Ale! tipu také věřím protože Hummels by mohl naskočit, je zdravý ale v předběžné sestavě je uveden Mustafi ... ten ho každopádně neumí nahradit, v zápase proti Ukrajině chyboval a byl u všeho špatného. No ale hlavně Polsku bude chybět gólman Szczesny, potvrdil to i trenér. Tipnul bych výsledek 2:0, pokud ale dají Poláci góla tak to vidím na vrácení vkladu při výsledku 2:1. Každopádně držím palce :)
<<

Neuminho

Příspěvek čtv 16. čer 2016 19:19:26

Re: Německo - Polsko

No Německo dává celkem dost pravidelně branky v prvních půlích třeba v kvaldě dali doma polákům dva do pulky v tom domácím zápase a i venku měli asi 2 golovky do půle, ale tam neproměňovali, nicméně dnes nepomůže polákům ani domácí prostředí a tady by mělo Německo jasně na hřišti dominovat, no snad už nějaká predikce vyjde bo mě to už začíná unavovat, Ukrajina před chvílí nou koment. Německo má velmi kreativní hráče na to aby vymysleli nějaké golvoe přihravky v čele s Mesutem a o moc pozadu v tomto směru není ani Julian Draxler, dále centry vzduchem od Mesuta nebo Kroose přímo luxusní, na křídle Thomas Muller, který si umí najít místo ve vápně, v utoku Gotze, který je spíše offenzivní záložník, ale má vybornou střelu a techniku a mohl by se dnes prosadit, vlastně i Khedira se minule dostal do golovky, na hlavičky do vápna je tam Hummels ( nakonec potvrzen v základu :O ) a Boateng výborní hlavičkáři a z pozice leveho beka očekávám i velkou podporu offenzivy od Jonase Hectora.

Já krom tohoto hraji i 7 střel na bránu od favorita či držení míče 62% a víc :) To by neměl být problém uvidíme, chtělo by to trochu záplatu za výbuch Ukrajiny :( :((
No uvidíme věřím, že povede Německo už po půli a pak to bude o tom, kdy to Polsko otevře a pokud inkasuje druhý tak jak bude hrát dál. Ale Německo má opravdu skvělé kreativní borce asi nejlepší na turnaji vzhledem k tomu že Mesut je best playmaker na světě a Kroos a Mesut jsou asi i dva nejlepší exekutoři rohů na světě. A tak se zkrátka nabízí celá řada variant jak skorovat.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal