Belgie - Švédsko

<<

Neuminho

Příspěvek stř 22. čer 2016 12:08:17

Belgie - Švédsko

22.06.2016 ve 21:00
Fotbal, Mistrovství Evropy 2016 Francie

BELGIE Obrázek - Obrázek ŠVÉDSKO

- Ahoj, tak dnes vzhledem k hodně smutné nabídce fotbalových utkání půjdu opět do sázky na fotbalové EURO :) No dnes večer se utkají mimo jiné 2. tým skupiny E Belgie se třetím Švédskem...

- Postupová matematika je jasně daná Belgii stačí k postupu remíza, ale na tu hádám tenhle jasný favorit utkání hrát nebude, na druhé straně švédi, kteří jsou na třetí pozici s jedním bodem a k postupu musí jedině vyhrát...

- No já si vybral sázku na 3 a více rohů v 1. půli od Belgie.... Ta tyhle standartky dlouhodobě zharává ve svých zápasech v hojnem počtu a co jsem koukal v přípravě před eurem tuto hranici pokořili ve všech zápasech krom 1 s Itálií, kde měli jen 2 dva rohy, ovšem na tomto turnají už s Itálií též hráli a tam kopali 3 a proti irum dokonce 5.

- Očekávám silný nástup od Belgie do utkání jako s iry, kde měla Belgie 5 rohů v poločase a iry a švédy řadím do stejné kvalitativní skupiny, očekávám taktéž výhru belgičanů, ale tu raději nehraju jelikož mi toto přijde jistější s větším value, jelikož přes tu hranici šla Belgie z posledních jejich 10 zápasů hned 9x a Švédsko rozhodně nemá žádný senzační výběr i Itálie proti nim kopala 7 rohů a s ní prohráli, Belgie by měla být ale herně jednoznačně lepší než Itálie ve svem zápase se švedy a tak tohle prostě hrát musím....

HLAVNÍ TIP: Belgie 3 a více rohových kopů v 1. poločase@ 1.65 u Obrázek

Vedlejší tip:
Výhra Belgie@1.90

Ve skupině F bych pak byl rád za remízu mezi Rakouskem a Islandem a výhru Portugalska nad Maďarskem z čehož by rezultoval postup Portugalska a Maďarska, kteří by si to v teto skupině jednoznačně zasloužil, taktéž by stačila výhra Rakouska a Portugalska tuším k přímému postupu z prvních dvou míst od PT a HU. Uvidíme.

Itálie Irsko nechám bez betu, jelikož má Itálie už jasné první místo a nemusí hrát, může vystřídat půlku kádru apod....
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Příspěvek stř 22. čer 2016 21:55:41

Re: Belgie - Švédsko

Jedeme dál :) Hlavní tip OK 1. poločas 5:0 na rohy :) celkem pak měla Belgie 12 :)

Vedlejší tip na výhru Belgie též OK 1:0, nicméně musím přiznat, že jsem čekal větší převahu rudých ďablů hlavně větší počet střel a držení balonu. Rozhodně to nebyla taková převaha jako proti Irsku, skoro vyrovnaný zápas, výhru zařizoval až v 84. minutě Nainggolan.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal