S.Sebastian-Granada

<<

Fimive

Příspěvek úte 20. zář 2011 14:25:52

S.Sebastian-Granada

Výkop:
20.09.2011 20:00

Připojuji pouze tip.....
SEbastian Viděl jsem oba Celky hrát zatímco San Sebastian do sezony vstoupil skvěle výhra S Gijonem a zvlášť remíza s barcelonou..je dobrá..... a prohra se SEvillou 1:0 u nich neni špatná...ale Sevilla v tom utkání nic nepředvedla a byla ráda za ukopanou výhru...

Granadajak všichni víme..... Granada vstoupila do sezony špatně Prohrou Betisu
a prohrou Mallorcy která potvrdila kde má Granada Rezervy...a poslední zápas Villareal vyhrála Granada 1:0 ale to bych nepovažoval za něco překvapujícího. Villarealu se nedaří
a to ukázal i i v Granadě kde poměrně tlačil na pilu ale hráči vypadali jako by je ten fotbal nebavil zvlášť při obdrženém goalu obránci se nesnažili ani vyskočit aby odvrátily míč..Co se týče herního projevu nic moc Granada....nepředvedla....

Závěr: Ačkoli dneska (možná uvidí se jak bude mít v pořádku kotník) nebude hrát Xabi Prieto tak to vidím na výhru domácích,kde jim pomužou fanoušci.Navíc trenér hostů se vyjádřil něco ve smyslu....Že tenhle zápas neni pro ně duležitej proto nechá odpočívat klíčové hráče,kteří hráli proti Villarealu! jedou si pro bod....Což mně jen utvrzuje v tipu na domácí..... a Granada bude jen Bránit...

Tip 1 za 1:90 Obrázek
<<

Escobar

Příspěvek úte 20. zář 2011 15:45:16

Re: S.Sebastian-Granada

tento tip se mi po přečtení tvého příspěvku a dalších 3 preview velice zamlouvá :-bd

jen škoda toho Xabiho Prieta, ale snad to domácí zvládnou i bez něj, věřím, že by to pro ně mohla být motivace navíc %%-
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94

Zpět na Fotbal