Nacional Potosi - Bolivar

<<

Rafa

Příspěvek sob 03. bře 2012 0:39:35

Nacional Potosi - Bolivar

Boliviska Apertura

4.3. Od 20.30hod

Důvodem proc jsem jsem si toto utkani zde uvedu

Bolivar ceká velmi důležitý zápas Copa Libertadores 9.3 proti Junior Barranquilla ..
Duleziti hráči zůstávají v La Paz, aby se připravily na tento zápas a budou cestovat v pondělí ráno do Kolumbie. Vedení nechce riskovat, protože nyní budou cestovat do Potosí po cele zemi a tato cesta je muze velice umavit pri mistnich podminkach .. Bolivar žádal o odlozeni zapasu o jeden den, ale Nacional Potosi a vedeni ligy toto odmitlo
Zapas byl posunut pouze o hodinu dříve.
Hlavním cílem pro Bolivar je nyni Copa Libertadores, takže kouč dal dohromady sestavu slozenou z mene kvalitnich hracu
Pro toto utkání jsou pozvaní tito hráči - Romel Quiñónez, Diego Rivero, Ronald Eguino, Alejandro Méndez, Ariel Ribera, Lorgio Álvarez, Ronald Rea, Juan Carlos Zampieri, Damir Miranda, Álvaro Espíndola и Miguel Suárez (většina z nich jsou mladí)

A všechni důležiti hráči zůstati v La Pazu - Marcos Arguello, Edemir Rodríguez, Pablo Frontini, Gabriel Valverde, Jeison Siquita, Lucas Scaglia, Jhasmani Campos, Damián Lizio, William Ferreira.

Na druhé straně Nacional Potosi po očekávané ztráte v předchozím kole, kde si ud výlet k vedoucímu týmu v tabulce
V tomto utkání si připsal dva vlastní góly, po dvou velkych chybach golmana
Bolivaru se zranil kapitan tymu Gary Paz a bude nahrazen M. Vallejo,který ukázal,ze muze byt dobrou alternativou za Paze. Do obrany se vraci M.Hurtado.
Po nepřesvědčivé hre brankáře E.Jordan, trenér řekl, že debut proti Bolivaru si uděla argentinec Matias Garavano.

Sance na vyhru Nacionalu Potosi je velka a ja verim, ze dlmaci tym ty tri body uhraje

TIP : Nacional Potosi @ 1,9 ( kurz dropuje a jiz se iz nekde nachazi na 1,6 )

Good luck kdo se sveze
<<

Rafa

Příspěvek ned 04. bře 2012 13:29:13

Re: Nacional Potosi - Bolivar

Zapas byl presunut na dnesek na 20.30
<<

Rafa

Příspěvek ned 04. bře 2012 21:12:37

HT 0:1 Nacional o tridu lepsi, nevyuziva sance, neuznany gol z ofsajdu po rohu (nechapu) a zbytecna chyba dikyz ni hoste vedou. Skoda, snad otoci
<<

Rafa

Příspěvek ned 04. bře 2012 22:15:24

1:1 KO , sorry kdo se svezl...sanci bylo hodne, akorat neschopnosti nevyuzity ... skoda
<<

pipodc

Příspěvek ned 04. bře 2012 22:20:37

Rafa píše:1:1 KO , sorry kdo se svezl...sanci bylo hodne, akorat neschopnosti nevyuzity ... skoda

Jediná chyba dnes na tiketu škoda,vypadalo to hodně lákavě.Příště se na ty pralesní ligy radši vyprdnu. :ymdaydream:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Rafa

Příspěvek ned 04. bře 2012 22:22:46

pipodc píše:
Rafa píše:1:1 KO , sorry kdo se svezl...sanci bylo hodne, akorat neschopnosti nevyuzity ... skoda

Jediná chyba dnes na tiketu škoda,vypadalo to hodně lákavě.Příště se na ty pralesní ligy radši vyprdnu. :ymdaydream:

To neni tim jak tvrdis, ty "pralesni" ligy jak tvrdis, jsou obcas na tipy kvalitnejsi nez evropske, tady to proste byla smula, ze Potosi spalil strasne moc sanci no.
Sorry
<<

pipodc

Příspěvek ned 04. bře 2012 22:31:43

Nic se neděje.Psali to na více stránkách tak jsem se toho chytil. Pro mě je to divočina jsem takovej statistik.Radši se budu dál věnovat Evropě. :D
<<

Rafa

Příspěvek ned 04. bře 2012 22:35:35

:) tak ja se jinyma.analyzama neridim no :) kazdopadne me tohle hodne zamrzelo pac jsem.celkem dlouho hleda infa na ten match.

Jj jasny chapi, ja taky radsi Evropu, ale Amerika mi jde celkem vic nez ta Europa ))
<<

bojller

Příspěvek ned 04. bře 2012 23:50:07

pipodc píše:

sice tam maj pralesy,ale evropa si k nim ani nemuze kvalitou cuchnout, treba takova Francie ci Anglie, tam to vychazi jak ma, ne? :-s #:-s
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

pipodc

Příspěvek pon 05. bře 2012 8:50:37

bojller píše:
pipodc píše:

sice tam maj pralesy,ale evropa si k nim ani nemuze kvalitou cuchnout, treba takova Francie ci Anglie, tam to vychazi jak ma, ne? :-s #:-s

Kvalitou tak leda hráčů a určitě i diváků. Měl jsem na mysli rozhodčí, taktiku ,vedení zápasů atd.Jinak Francie,Anglie to jsou nejhorší ligy na vsázení to jsi zrovna trefil já hodně vsázim Holandskou.Jinak koukám,že jsi asi taky z Ústackého kraje.

Zpět na Fotbal