Metalist Charkov - Olympiakos piraeus
Ofenziva vs defenziva

Cas - 19:00
Datum - 08.03.2012
Stadion - Kharkiv stadium
Kapacita - 38,633
Metalist Charkov :
Tento tym si zasluzi obrovske uznanie za doterajsie vysledky . V Eruopskej lige si dokazal poradit so vsetkymi supermi co mu stali v ceste . Zajtra ich vsak caka super ktori ktori je kvalitativne uplne inde ako ich doterajsi supery v EL . V tomto pripade budu proti sebe stat dva kluby s vybornou ofenzivou proti vybornej defenzive . Ich forma v poslednych mesiacoch je famozna i ked posledny zapas v ukrajinskej lige bol dost tesny , ked v 95 minute sa presadil Pshenichnykh S. Treba vsak podotknut ze nehrali klucovy hraci . Nastupili az ku koncu druheho polcasu ked sa trenerovi nepacil bezgolovy stav

Poslednych 5 zapasov :
Metalist Charkov - Obolon Kyjev = 1:0
Metalist Charkov - Salzburg = 4:1
Salzburg - Metalist Charkov = 0:4
Győr - Metalist Charkov = 1:2
Rapid Bukurešť - Metalist Charkov = 0:1
Olympiakos piraeus :
Tym ktori ma tiez famoznu formu ked dokazal vyhrat poslednych 5 zapasov . V 16-finale dokazal vyradit Kazan po vyborne predvedenej hre . V Kazani vyhrali 0:1 . Doma vyhrali rovnakym vysledkom 1:0 . V GRÉCKO: Super League kraluju na 1 priecke . V ich zapasoch vsak moc golou nepada , posudte sami .
Poslednych 5 zapasov :
OFI Kréta - Olympiakos = 0:2
Olympiakos - Kazan = 1:0
Olympiakos - Panionios = 2:0
Kazan - Olympiakos = 0:1
Olympiakos - AEK = 2:0
Zaver :
Tento zapas bude velmi zajimavy na sledovanie a ja si ho rozhodne nenecham ujist . Velmi tazko sa hladaju tipy na tento zapas . Je otazne v akej formacii nastupia hostia . Nemyslim si ze budu chciet na Charkov vybehnut a tak budu hrat na 1 utocnika , pravdepodobne na Djebbour . Charkov by si mal vsak doma urobit co najväci naskok a tak by mohli hrat viac dopredu . Som zvedavy ako si odhodlany charkov poradi zo superovou obranou . Vyhodou Charkovu buude domace prostredie , nizka teplota a do karat im bude hrat aj vycerpavajuca cesta supera . Doma by Charkov nemal zavahat . Hram 1 .
+ unavna cesta hosti (1800km)
+ (Teplota v Grecku : +16c , Teplota v Charkove : -13c)
Tip : Vyhra domacich 2,05
Tip : Cristaldo pg 0,5+ xXx