|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
sob 10. bře 2012 7:24:03 od Dardanely
vs 1.německá bundesliga 10.03.2012 15:30Gladbach je na třetím míste se 47body.Poslední dva zápasy se mu příliš nevyvedly,doma remizoval s Hamburkem 1:1 a pak prohrál 1:0 v Norimberku.V obou zápasech mi u hříbat chyběla vědší touha po vítěztvízřejmě dostala euforie a hráči si myslí že to pujde samo,jak ale vídí na výsledcích nepůjde.Tým je až na zraněného Patricka Herrmanna kompltní.
Freiburg bojuje o udržení,je na předposledním místě s 21body.V posledním zápase tým ukázal sílu,když na domácím hřišti porazil Schalke 2:1.Na hřištích soupeřu je to však velká bída 1-2-8.Zraněný jsou dva stopeři,kteří patřily do základní sestavy Bartha a Krmaš
M'gladbach - pravděpodobná sestava: ter Stegen - Jantschke, Stranzl, Dante, Daems - Nordtveit, Neustädter - Reus, Arango - Hanke, de Camargo
SC Freiburg - pravděpodobná sestava: Baumann - Sorg, Diagné, Flum, Lumb - Schmid, Schuster, Makiadi, D. Caligiuri - Rosenthal - Freis Hříbata vědí jaké to je bojovat o záchranu a to jim v tomto zápase velice pomůže,na domácím hřisti josu doposud neporažení (8-4-0) a bilanci prodlouží.TIP : výhra Mönchengladbach @ 1.55
sob 10. bře 2012 8:32:54 od Zizu
Tohle je pro mě osobně zápas pravdy. Zápas o tom, jak že v Gladbachu chtějí naložit s touto sezónou. Poslední jejich vystoupení v Norimberku bylo asi stejně tak "zvláštní", jako to, že kurz v průběhu několika málo hodin před výkopem zcela proměnil hodnoty a těsně před utkáním už byl (podle kurzů) favorit domácí "Der Club". Náhoda ? Já tedy budu přilepený na kurzech k tomuto zápasu a budu sledovat jejich vývoj. Pokud bude Gladbach chtít tak by v tomto zápase nebylo co řešit, ale absolutně si tím chtěním z jejich strany nejsem jistý... Jsem přesvědčen, že pokud vyhrají tak jen velmi těsně, ale jako sázkař jsem byl v minulém kole dost výrazně varován a dávám od něho ruce pryč. Uvidíme...
Bilance: OK/KO/VOID - 39/38/4, index = +0,69. yield = +0,90%, série: 8xKO
sob 10. bře 2012 8:57:03 od Dardanely
Máš pravdu ale řekni mi když mají sezonu tak skvěle rozjetou tak proč by to vypoštěli,to fakt nechápu.A jsem tim docela zklamaný.
sob 10. bře 2012 9:24:32 od Zizu
To mi povídej. Můžu mluvit jen o tom, co jsem viděl a to byl ten zápas v Norimberku. Do té doby jsem je v této sezóně viděl už mockrát, o to víc mě štve, že mi utekl předchozí zápas doma s HSV. Podle všeho už "to" začalo tam. A Norimberk nebyl náhoda. Jenže proč to říct nedovedu, nikdo nezasvěcený neví jak daný klub smýšlí, o co jde majiteli a pod. Třeba se Gladbach rozhodl brát bohatým a těm chudým tu a tam šoupnout. To jsou spekulace... Docela mě zarazilo, že se v pozápasových komentářích podivný výkon Gladbachu nijak neoprojevil. Samozřejmě, že týmy můžou a mají výpadky, ale těžko se to chvíli před zápasem tak výrazně projeví na kurzu, jako tomu bylo v posledním případě. Gladbach jsem hrál jak s HSV tak minule, dnes ani náhodou. Na pozicích o Ligu mistrů mají pořád náskok 7 bodů. Dneska jim i bod postačí k udržení 3. příčky. Minule mohli jít před Bayern a třeba jin to někdo nedoporučil, prostě nechtěli/nemohli. Nevim, jak to pojmou dnes. O chybějícím Herrmannovi to určitě není a říkám si, že tvému tipu nahrává, že třetí zaváhání v řadě, zvláště pak pokud by chtěli předvézt to co v 2. půli v Norimberku, by už nemuselo zůstat bez šťouravých komentů. A proč se zbytečně dostávat pod tlak, že ??? Ale to opravdu jenom spekuluju a to já nerad  Každopádně GL
Bilance: OK/KO/VOID - 39/38/4, index = +0,69. yield = +0,90%, série: 8xKO
sob 10. bře 2012 11:10:02 od Koky.
Hraju 1, tipuju 2:0, GL
sob 10. bře 2012 12:57:06 od Neuminho
No já si myslím, že na tom podíl má určitě to že nehraje Herrmann, jeden z velkých tahounů offenzivy, de Camargo mi tam v tej sestavě vubec nesedí, absolutně ho nevie nahradit. No to je muj nazor. Ale aby se takhle sesypal celý tým kvuli jedne absenci no nevem. Místo Herrmana tam hold není plnohodnotná nahrada na pravou stranu a tak to Gladbach řeší tak, že z utoku bere Reuse a dava ho na ten jeho post a naopak v utoku hraje Camargo misto Reuse s Hankem, no asi to znát je.
sob 10. bře 2012 17:12:13 od Cyma
Ještě že sem tam tuši levárnu a nedával jsme to, na Gladbach nedávat, buď ztratily formu, nebo se tam něco děje
Zpět na Fotbal