HC Dukla Jihlava - KLH Chomutov
První dva zápsy hrané v Chomutově skončili výsledkově nedobře pro Duklu. V Chomutově prohrála oba dva (1:3, 0:6). Zatímco v prvním utkání se Jihlava držela až do 30. minuty zápasu, druhé utkání už bylo o poznání jednozačnější. Dukla nezvládla začátek zápasu a po 5 minutách prohrávala 0:1. Během první části přidal Chomutov ještě 3 branky a o zápase bylo rozhodnuto. Jihlava přijela do Chomutova bez čtveřice hráčů - kapitána Oldřicha Bakuse a útočníků Tomáše Čachotského, Aleše Padělka a Miroslava Škumáta a na jejich výkonu to bylo znát. Tito hráči jsou dnes trenérovi Petru Vlkovi plně k dispozici.
Velkým problémem hokejistů Jihlavy bylo hlavně časté vylučování v obouch zápasech. Zatímco Dukla nevyužila ani jednu ze svých početních výhod, Chomutov využil hned tři. Útočník Michal Jeslínek tedy ví, že klíčem k úspěchu bude disciplinovaná hra jeho týmu.
Chomutovští hokejisté teda zvládli oba dva domácí zápasy bez ztráty kytičky. Dnes nebudou mít žádné absence a trenér tak bude mít k dispozici kompletní tým. Velkou oporou mu bude brankář Alexandr Hylák, který patří v tabulce úspěšnosti na druhé místo. V první dvou zápasech na něj šlo 54 střel a za svá záda pustil jen jednu. Osobně si myslím, že se Chomutov nebude do ničeho tlačit a bude čekat na chyby soupeře.
Vzájené zápasy:
HC Dukla Jihlava - KLH Chomutov 5:4sn
KLH Chomutov - HC Dukla Jihlava 3:0
HC Dukla Jihlava - KLH Chomutov 3:2
KLH Chomutov - HC Dukla Jihlava 4:2
KLH Chomutov - HC Dukla Jihlava 3:1
KLH Chomutov - HC Dukla Jihlava 6:0
Závěr:
V letošní sezoně v této sérii platí "Můj dům, můj hrad". Z toho všeho mi tedy vychází asi jako nejlepší tip dát neprohru domácí Dukly, poté výhru Dukly vč. prodloužení nebo samostatných nájezdů.
10 1,75
KO1V 2,25
KOPřeji hodně štěstí
a doufám, že někoho z vás inspiruji. 
Konečný výsledek
HC Dukla Jihlava - KLH Chomutov 1:5
Když prohrajete, nezapomeňte na tu lekci!!!
.
Vážím si toho