Estrella - Chung

<<

Alphadog92

Příspěvek ned 03. dub 2016 17:39:36

Estrella - Chung

Pondělí 17:00
Houston
1K (antuka)

Victor Estrella (1980, Dominikánská republika, 66) vs. Hyeon Chung (1996, Jižní Korea, 67)

Estrella je velmi zkušený jihoamerický hráč, kterému velmi dobře sedí antukové povrchy či pomalejší hardy. Estrella měl v této sezóně velmi dobrý start, když si hned na začátku února připsal titul na solidně obsazeném turnaji v Quitu. Od konce února začal hrát outdoorové turnaje a ty mu příliš nesedly. Hned v 1K vypadl v IW, v Guadalajara chall a Miami. Vždy měl velmi těžké soupeře. Výjimkou byl chall. v Guadalajara, tam překvapivě vypadl se Sarkissianem (163). Tímto turnajem se Estrella vrací na svoji oblíbenou antuku, ačkoliv antuka zde v Houstonu je o něco rychlejší. Tohoto turnaje se účastnil také v loňském roce, ale vypadl v 1K. Estrella má na antuce celkovou bilanci 211/106, letos 8/2.

Chung je velmi talentovaný asijský hráč. Letošní sezóna je pro něj přelomová, neboť opustil challengery a začal se primárně účastnil velkých turnajů. Začátky nemá opravdu snadné a daří se mu jen minimálně. Pomineme-li dva zápasy v rámci Davis Cupu, tak v posledních 5 zápasech vyhrál pouze jednou, když porazil Seppiho (43). Naposledy se Chung účastnil turnaje v Miami. V 1K byl postaven do role favorita, ale nezvládl ji, když prohrál s Kudlou (63). Opakoval se tak stejný scénář jako na předchozím turnaji v IW. Tam byl Chung v 1K opět lehce favorizován, ale prohrál s Ramos-Vinolasem (50), od kterého dostal i kanára. Chung je vyloženě hardař. Nejlépe mu sedí hard-outdoor, kde má celkovou bilanci 126/52, letos 3/6. Na antuce toho zatím odehrál pouze minimum. Více na ni začal hrát až v loňské sezóně. Jeho antuková bilance je pouze 9/4. V letošním roce ještě k žádnému antukovému zápasu nenastoupil. Chung se tohoto turnaje účastnil i v loňském roce a došel do OF.

Sledoval jsem Chunga v několika posledních zápasech a působil na mě dosti nevyrovnaným a nestabilním dojmem. Je na něm vidět chybějící množství zkušeností. Těch má naopak Estrella na rozdávání. Chung je po třetí v řadě na dalším turnaji v 1K favoritem. Podle kurzů mi přijde Estrella dosti podceňován. Ačkoliv tento povrch není typická pomalá antuka, sedět by mu měl dobře. Sice Estrella ztratil v posledních týdnech formu, ale hardy mu nikdy moc nešly. Osobně bych viděl daleko vyrovnanější kurzy než jsou ve skutečnosti vypsány. Jakýkoliv kurz na dvě celé má pro mne hodnotu.

Tip: 1 @ 2,25 (Marathonbet)
Vedlejší tip: cs 2:0 @4 (William Hill)
<<

Alphadog92

Příspěvek úte 05. dub 2016 8:23:10

Re: Estrella - Chung

4:6, 7:6 a 0:6 - KO

Zpět na Tenis