Praha: Gonzalez-Pospíšil

<<

Kuba8

Příspěvek ned 01. kvě 2011 18:58:49

Praha: Gonzalez-Pospíšil

Na challengeru v Praze se utká Český borec Jaroslav Pospíšil, proti bývalému velice kvalitnímu hráči který teď předvádí comeback Fernandu Gonzalezovi.

02.05 12:00

Obrázek Jaroslav Pospíšil Obrázek vs. Obrázek Fernando Gonzalez Obrázek

Pospíšil klesl o něco v žebříčku a jeho sen, že bude do French Open v první stovce se pomalu, ale jistě rozplývá. Byvalý 5. nejlepší hráč v té době Fernando Gonzalez je teď až 395. což samozřejmě neodpovídá jeho kvalitám které pořád ještě bezesporu má.

Obrázek

Jarda Pospíšil byl jedním z mých nejoblíbenějších hráču na Challenger tour, sázel jsem zhruba rok dá se říci každý zápas, začínalo to kurzy přes 2,5 když býval outsider, ale i tak mi vyhrával pak se propracoval tak vysoko jak je a býval obrovským favoritem, teď už to nejspíš bude opadat. Jarda začal antukovou sezonu fantasticky když první turnaj hned vyhrál. Pak byl v semifinále a od té doby se mu přestalo naprosto dařit. Prohry s Jazirim (288.), Korolovem (239.) První výhry pak přišli až v Itálii porazil Brizziho a Ungura a prohrál s Volandrim. Na dalším turnaji lost se slabým Olasem když vedl 6-2 2-0! a ještě dokázal prohrát 6-2 2-6 4-6. Zde ukázal svoji obrovskou labilitu a psychickou slabost. V Ostravě jako nasazená jednička vyhrál s Capkovicem ale ten je až z 5 stovky takže výhru nepřeceňuji, co je důležité že ve druhém kole prohrál s Bubkou který na antuce nemá nic odehráno a to Pospíšil nedokázal dopodávat když měl 5-4 ve třetím, další důkaz lability.

Fernando Gonzalez je především antukářem. Teď měl opět pauzu kvůli zdravotním potížím, ty už jsou pryč a Fernando říká že potřebuje hrát a hrát, ale s každým zápasem že je jeho síla větší. Ukázal se na turnaji v Srbsku v prvním kole smetl Slováka Kližana (156.) 6-2 6-4. Ve druhém kole chytl těžkého soupeře Feliciana Lopeze který měl fantastickou formu a došel až do finále kde dokázal potrápit momentálně jednoho ze dvou nejlepších hráču planety Srba Djokovice. Fernando ten zápas prohrál 4-6 6-7. Měl skvělá procenta na servise a hodně smůly.

Ano Fernando nepředváděl nějaké fantastické TOP údery a hru, ale bylo to dobré. Navíc s každým zápasem jde nahoru, teď by v Praze mohl dojít daleko, to se uvidí ještě podle losu. Pospíšil má špatný servis a teď nemá žadnou formu, jakmile cití křivdu začne se vztekat, je naštvaný na všechny okolo, a předvádí hodně negativní emoce a hraje špatně. Gonzalez má velice dobrý servis a Pospu brejkne doufám že nejednou. Pospíšil byl opravdu jeden z mých nej, ale ta oblíbenost jde velice dolů s tím jak vystupuje, negativní názory od jeho známých slyším všude, a prostě nemá formu a je v krizi, Gonzalez by si měl dojít v pohodě pro vítězství, GL %%-

Můj tip:

Gonzalez-Pospíšil
1
(kurz ještě není na trhu, sleduju trhy a jakmile se objeví tak ho sem dodám)
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Cradle

Příspěvek pon 02. kvě 2011 10:59:11

Re: Praha: Gonzalez-Pospíšil

Kurz je v prumeru 1,4 , nejvetsi je u Fortuny za 1,5. Naten zapas se tesim, urcite se pujdu podivat a davam Fernanda 2:0 na sety. Vide jsem ho hrat v Belehrade a nezklamal, vypadl s Felicianem Lopezem po slusnem boji..Pospisil je o kategorii jinde...
<<

Kuba8

Příspěvek pon 02. kvě 2011 21:21:48

Fortuna kurz 1.51, jinak jak říká Cradle, dle mě je to dobrý bet na Gonzaleze ja mu věřím opravdu hodně. Utkání se bude hrát zítra ve třetím utkání na centru tudíž počítam kolem 15:00 + - všem GL.

OK- 78
KO- 28
<<

Cradle

Příspěvek úte 03. kvě 2011 11:02:29

Tak pocasi nam to trochu odlozi zacatek, nejradsi bych to cele presunul na zitra, pze jsem nakonec sel do prace a nechci z ni zase brzo mizet:)..jako videl jsem Fernanda zlehka trenovat, ma dobrou naladu a mel by si zapas uzit..snad mu to nezneprijemni pocasi na ktere neni moc zvykly. Ale jinak k Pospisilovi, jeho podani s nadhozem ktere predvadi si myslim, ze na returny Fernanda nestaci. Jeho plus je, ze je behavy, ale kvalita na jeho strane neni velka. Budu to hrat za vic a na zapas se tesim, asi tak jako Fernando..jinak doporucuji v Praze sazet ITF Sabine Lisicki, jeji treninkovy vykon proti Kucove nemel chybu, vypada to, ze Sabine se vraci do byvale formy a moc ji to preji.
<<

Kuba8

Příspěvek stř 04. kvě 2011 6:18:55

Mělo by se hrát dnes od 12:30

OK- 78
KO- 28
<<

Kuba8

Příspěvek stř 04. kvě 2011 13:40:22

Po ospalejším začátku je tu konec a krásný výsledek 6-4 6-2 pro Fernanda Gonzaleze! TIP OK :-bd

OK- 78
KO- 28

Zpět na Tenis