Alex Bogomolov - J..I. Chela

<<

Masacek

Příspěvek stř 22. čer 2011 9:17:35

Alex Bogomolov - J..I. Chela

Utkání začíná 22.6.2011 v 15:00

Obrázek Alex Bogomolov - J..I. Chela Obrázek
Obrázek VS. Obrázek

Tak zde nesouhlasím s takovým favorizováním Argentince Chely, důvody ? Chela je letos na Wimbledonu po osmé v kariéře a platí zde pravidlo, že je pro něho maximem druhé kolo. Důvodem je jeho specialize na pomalou antuku, na kterém ve svém věku ještě stíhá, ale co se týče fyzičky, tak ta pomalu ale jistě upadá. V kariéře na grass vyhrál pouze čtyřikrát. Chela umí hrát dlouhé výměny, ale toto pravidlo platí na antuce, ale rozhodně ne na trávě. Když k tomu připočtu fakt, že jeho servis nemá rozhodně takovou razanci, tak jediné co hraje v jeho prospěch je postavení v žebříčku. Letos zde první kolo zvládl s pro mně hodně nevýrazným Matoševičem, který je prostě na challengerové úrovni. I tak Chela musel hrát čtyři sety, servis nebyl silný a dokázal využít prakticky všechny big points narozdíl od soupeře.

Jenže Bogomolov jakožto jeho dnešní soupeř bude určitě nebezpečnější. Ten bude na trávě určitě více nebezpečný, neboť on jako t ypický američan má v oblibě hardy, které jsou charakteristicky k trávě hodně blízké. Letos vyhrál challenger v Dallasu, byl ve čtvrtfinále v Záhřebu a nebo ve třetím kole v Miami, kde za sebou nechal třeba i Andy Murrayho ve dvou setech !!! Velkých hráčů ani turnajů on se nebojí a jeho výkon může být ještě o 200% lepší. Navíc zažívá teď úplně něco nového, neboť na Wimbledonu vůbec poprvé letos hraje v hlavní soutěži a přešel přes první kolo, kdy za sebou nechal nebezpečného Younga.

Američan má větší předpoklady pro tento povrch, má kvalitnější podání a celkově si myslím, že i více sil. V podstatě zde není moc důvodů proč ho favorizovat mimo to, že Argentinec má o něco více zkušeností. Ještě spolu ani jednou nehráli a já jsem názoru, že Bogomolov preméru zvládne o něco lépe a postoupí do třetího kola. GL

TIP: Bogomolov @ 2.25 Obrázek
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Volupty

Příspěvek stř 22. čer 2011 9:27:22

Re: Alex Bogomolov - J..I. Chela

Nad tímto zápasem sem uvažoval hodně dlouho. :-?

Nakonec si za menší vklad Bogomolova zahraji, proti Chelovi sem chtěl hrát již v 1. kole, tam nakonec ještě na Matoševiče stačil, ale myslím si, že na Bogomolova to už stačit nebude.. :-?

%%-
Obrázek + Obrázek + Obrázek + Obrázek
Všechny mé analýzy na 1 místě! -> viewtopic.php?f=30&t=3865
<<

Luis66

Příspěvek stř 22. čer 2011 9:37:21

Já hraji naopak Chelu.Bogomolov určitě nemá kvalitnější podání,kdo sledoval zápas Bogomolov - Young, tak určitě nemůže říct, že Bogomolov má kvalitnější podání:)
<<

Cradle

Příspěvek stř 22. čer 2011 9:40:32

Podle me vyhraje Chela, je to kvalitnejsi a komplexnejsi hrac a postoupi..
<<

drsnak

Příspěvek stř 22. čer 2011 9:49:56

Viděl jsi někdy hrát Bogomolova? On a kvalitní servis, to nejde moc dohromady :-)
<<

Masacek

Příspěvek stř 22. čer 2011 9:57:20

drsnak píše:Viděl jsi někdy hrát Bogomolova? On a kvalitní servis, to nejde moc dohromady :-)

Ale ono Bogomolov má slušný servis, to mi nevymluvíš ... Jako typickej amík i on ho nemá špatnej, byť neni takovém levelu jako u ostatních amíků.... ale špatně nepodává
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

drsnak

Příspěvek stř 22. čer 2011 10:02:15

No já jsem se na něho byl podívat v Praze a co je jeho předností, tak je to vynikající pohyb. Ale servis, to byla jeho velká slabina. Není z těch největších tenistů a prolomit jeho servis nebyl celkem problém. Ale na druhou stranu ho hodně točí, což na trávě může být účinné. Zahrál bych si Chelu, ale nikdy jsem ho neviděl, tak to nechám bez nějaké sázky.
<<

drsnak

Příspěvek stř 22. čer 2011 18:47:28

Pěknej tip, gratulace!
<<

Volupty

Příspěvek stř 22. čer 2011 19:10:09

Pěkně, pěkně. :ymapplause: Ty i Bogomolov pěkně. :ymapplause:
Obrázek + Obrázek + Obrázek + Obrázek
Všechny mé analýzy na 1 místě! -> viewtopic.php?f=30&t=3865