CSKA Moskva - Lietuvos Rytas

<<

Clésio

Příspěvek úte 09. říj 2012 12:15:42

Evropská liga 12/13
11.10. 18:00
Moskva

Takže kdo si mohl myslet,že po odchodech hráčů jako jsou Shved nebo Kirilenko,kteří odešli do NBA bude ztrácet CSKA sílu,tak se jednoznačně zmýlili.CSKA dokázala nahradit tyto hráče výborně a řekl bych,že jsou na stejné úrovni jako minulý rok.Takhle to teda vlastně vypadá jen na papíře,nějaký ostřejší jejich zápas jsem ještě neviděl.Ale myslím,že by to mělo fungovat a posily zapadnout dobře.CSKA tedy kvůli odchodům Kirilenka a Shveda musela někoho přivést a tak došla opora z Cantu Micov,který minulý rok táhnul Cantu bodově,v EL si za tento italský tým připsal 10.5 bodů vstřelených na zápas,což je velice dobré.Není sice tak zkušený jako Andrey,ale svoji sílu rozhodně má a podle mě ho časem,možná hned dokáže nahradit.Tým posílila i opora milánského Armani Drew Nicholas.Tohoto hráče mám velice rád a v minulé sezoně v El si držel 7 bodů průměr na zápas.Další posila je z Besiktasu Zoran Erceg,který si v tamní lize držel bilanci 14 bodů na zápas.Další velkou posilou je z Bilbaa Aaron Jackson,který si držel přes 10 bodů průměr a také v průměru okolo 3-4 asistencí na zápas.Takže taky velká posila.

Pokud bych měl napsat něco k Rytasu,tak to jsou podle mě ve většině případů negativní věci.To co zdobilo Rytas minulou sezonu už v týmu není a náhrady nejsou zase až tak adekvátní.Rytas podle mě bude patřit s Lublaní mezi ty nejslabší celky v EL.Dokonce bych se nebál říct,že budou rádi za jedno vítězství.Tým zaznamenal obrovský odliv hráčů,není to zase až tak velký tým,na litevské poměry ano,ale na evropské rozhodně,takže si s tím podle mě nedokážou poradit.Před sezonou odešli: Rasic Aleksandar, Roberts Lawrence, Rice Tyrese, Valanciunas Jonas, Dambrauskas Paulius, Seskus Edvinas, Gintvainis Jokubas, Galeckas Tomas, Zarskus Alvydas, Zalalis Gediminas, Palsis Dominykas, Razukas Karolis, Kumelis Deividas, Dailide Motiejus, Motiejunas Lukas, Ganas Lukas, Brazauskas Gytis, Jodelis Tautvydas, Naraskevicius Paulius, Krestinin Denis.Hlavně litevský hráč Valenciunas je obrovská ztráta a nahrazovat ho budou jen stěží.Tento hráč odešel vyzkoušet si NBA.Místo nich přišli:Bendzius Eimantas, Nedovic Nemanja, Blums Janis, Radosevic Leon, Ivanov Dejan, Dulkys Deividas, Buterlevicius Simas.Přičemž větší jméno je jenom Blums.V týmu sice zůstal například Seibutis nebo Samardzinski,ale na kvlaitu hráčů CSKA to rozhodně stačit nebude.To že na TOP týmy nebude Rytas stačit dokázal v posledním zápas VTB ligy,když prohrál s Petrohradem k cca 20 bodů,a to je ještě CSKA o parní lepší než Petrohrad.

Obrázek

TIP
CSKA -16.5
kurz 1.91
Obrázek
:ymhug:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Clésio

Příspěvek čtv 11. říj 2012 18:40:39

Re: CSKA Moskva - Lietuvos Rytas

KO,neskutečně vyhořeli.