Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Kde sázíte?
• Stránka 1 z 1
V poslední době je tu nějak mrtvo, a tak bych se chtěl zeptat, kde sázíte, u jaké sázkovky. Jestli sázíte u českých, nebo zahraničních, potom jestli na internetu nebo v kamenných a proč... Já mám nejraději Bet365, má slušný kurs a hlavně pokud je v utkání skreč, tak to vyhodnotí jako VOID a ne KO.
Re: Kde sázíte?
Fortuna, sázel jsem aji u Sportingbet, ale vrátil jsem se k fortuně. Nevím proč, ale zdá se mi že to mají dobře přehledné atd.. prostě mi to vyhovuje, i když kurzy nic moc.
![]() Re: Kde sázíte?
Mě se fakt líbí to Bet365, protože kursy jsou slušné a hlavně ty skreče, ale zase je pravda, že fortuna to tam má pěkný, přehledný a taky máš odkaz na tiket Re: Kde sázíte?Analýzy: 2 OK - 2 KO
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Kde sázíte?
Jako já
Tak já asi jako jedinej vsázím zatím u
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!Český fotbal pro fanoušky!! Re: Kde sázíte?
prečo furtuna ked je tam manipulacny poplatok?
zatial som vyssie kurzy ako u youwin.com nevidel príklad zajtra na MANcity
bet365 1,36 bwin 1,35 youwin 1,42 prípadne na corgon ligu sú niekedy kurzy až nepekne vysoké ![]() Re: Kde sázíte?
založil som si účet u
![]() Vybrali ste si ten správny čas pre otvorenie účtu. Stačí vložiť/previesť 5 EUR alebo viac a budete mať nárok na získanie 100% bonusu k Vášmu kvalifikačnému vkladu vo výške až do 50 EUR. Chceli by sme Vás upozorniť, že pred uskutočnením výberu budete musieť pretočiť výšku vkladu a bonusu trikrát. ale nechápem tomu čo presne odomňa chcú. Dajme tomu že tam vložím 100€. získam bonus 50€ a ďalej tomu nechápem. Ako pretočiť? prehrať mojich vložených a potom začne plynúť 50€ alebo čo? Re: Kde sázíte?
nee
Když dostaneš bonus 50€, musíš nejprve vsadit nejméně 150€, aby mohl ten bonus vybrat. Jde o to, aby si tam lidi nedali peníze, dostali k tomu bonus a hned je to vybrali. Musíš tam hrát tak dlouho, dokud součet tvých sázek nebude alespoň 3x ten bonus a pak teprve ti to dovolí ten bonus vybrat. Jinak ![]() Mají super rozhraní i výběr live sázek ![]() Jen si dej bacha na ty hry, co na tebe při live sázkách tak pěkně koukaj vpravo na monitoru ![]() ![]() Re: Kde sázíte?
aha tak to im kašlem nikdy som ešte tolko penez naraz nevsadil a ani sa nejak na to necítim
![]() ![]() Re: Kde sázíte?
Nemusí to být naráz
![]() Prostě dokud součet tvých sázek není vyšší než ten bonus, tak si ho nemůžeš vybrat Re: Kde sázíte?
aha tak to už je lepší
Ja hrám v NIKE
Re: Kde sázíte?- minimum pro vklad i pro výběr je 200 Kč - máš Moneybookers, převod na b. účet, neteller, kreditní karta - při výběru ale musíš zaplatit 325 Kč, ten kdo ale umí zhodnotit tyto nejvyšší kurzy, tak pro něj taková částka nic neznamená, nesmí tak vybírat po každý sázce, ale musí to tam točit nějaký pátek, aby zbytečně nevyhazoval peníze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Kde sázíte?
riadny zdierači že 325 kč tj 10€
![]()
Ale to je stavkovka , pre iny level , oni ti povolia stavit aj velke ciastky ,a aj ked vyhras ta nezblokuju ako inde
proto říkám, že je nejlepší ze všech, nejvyšší kurzy ve všech odvětví sportu a výborný support. Každej profík u nich nejednou vsadil
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Kde sázíte?
je tam jednou měsíčně výběr zdarma
Mikitom:
tak to jsem vůbec teda netušil. Díky za připomínku, asi toho začnu více využívat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Kde sázíte?
Tam, kde je nejlepší kurz.
![]() ![]() ![]()
• Stránka 1 z 1