Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je sem
Takže se za kurzy vůbec nestyďte a házejte to sem
Po čase uvidíme, jakou budeme mít úspěšnost, tak hurá do toho
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
• Stránka 1 z 1
Hodil jsem toto téma do Volného pokecu, protože si myslím, že se to tu obejte bez nějakých analýz. Tato diskuze by se měla zaměřovat na "jisté" zápasy a těm i odpovídajícím kurzům. Chci si ozkoušet novou strategii a to tiket denně s celkovým kurzem okolo 2,5 a max 4mi příležitostmi na tiketu. Nechám se inspirovat jakýmkoliv sportem, jakoukoliv možností, jako je např. počet gamů v tenise, nebo vítěz poločasu, atd. atd. a z toho sestavit ten nejlepší tiket
Takže se za kurzy vůbec nestyďte a házejte to sem Po čase uvidíme, jakou budeme mít úspěšnost, tak hurá do toho Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
Tak já bych si dovolil začít a na zítřek uvažuju nad:
Fotbal: AS Řím - Catania- 1- 1,4 Tenis: Hewitt - Golubev- 1- 1,3 Istomin - Ebden- 1- 1,4 co vy na to? Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
Spurs gol za 1,35+/-
Arse gol za 1,16+/- Newcastle gol za 1,18+/- Soderling vyhraje 2:0 1,29 Roddick výhra za 1,5+/- Trošku asi risk už Štěpec výhra za 1,65+/- Roddick 2:0 za 1,8+/- Btw ty jistoty se daj dobře hledat v tom, že dobrej tým dá gol mno... bo kvalitní tenisti Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
Já bych ti zkusil poradit takhle :
Arsenal - Man. City 10 kurz 1,22 Wolverhampton - Chelsea 2 kurz 1,45 Everton - Tottenham 02 kurz 1,4 Celkový kurz 2,48 popřípadě bych přidal AS Řím - Catania 1 kurz 1,42 ,nebo bych změnil Arsenal na zápas bez remízy. Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
Chelsea se teď nedá považovat za tutovku nikdy...jejich forma to je den a noc...a hlavně noc poslední dobou,...
Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
tak tady ozkouším spurs + roddicka, ale s tím si nejsem až tak jistý Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
a tady zkusím neprohru arsenalu Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
Roddickovi mrtě sedí povrch a celkově on Austrálii může... Baghdatis nebude pro něj překážka...Jinak dneska jsem schválně zkusil ty jistoty....a dal jsem Arse-MC 1,5 over, Newcastle gol, Spurs gol, Barca da over 1,5g:) Tak uvidíme... Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
u jaký sázkovky dáváš ty overy 1,5?
Sportingbet Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
jinak ten Baghdatis si dneska poradil hodn rychle s Kubotem 2x 6-2. Ale doufám tedy ve výhru Andyho
Ale se Serrou bo s kým to hrál se pěkně trápil... Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
Ale jako jistotu 2:0 bych nedavál..., i když měl by, ale výhru Roddicka věřím aspoň tak 8/10
Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je seJJ, vím, ale chtěl jsem mu jen odpovědět... Tak příště Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
no dal jsem na tebe, jak to nevyjde tak si mě nepřej neee ba neee, složil jsem ještě jeden tiket bez Andyho Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
Vyhraje o tom s tebou nebudu diskutovat a pokud ne, tak se hambou propadnu jinak Berdych teď na svým oblíbeným povrchu taky válí...Štěpec taky, už se těším na davis cup, zas by mohli uhrát nějaký úspěch, pokud zdraví jim bude přát... Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
To all.. tutovky neexistují !
to you, my to víme! Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
To you too, to je dobře !
jdi si laskavě rejpat někam jinam. Ostatní ti to tvý povýšené chování baští, ale já mezi ně rozhodně nepatřím
hmm... neber si to osobně, myslím, že jsem do této doby, vůči tobě nenapsal nic špatného, tak nevím, proč hned takto podrážděně reaguješ, napsal jsem jen, že tutovky neexistují... laskavě se podívej jak jsi tvoje téma nazval... co je psáno to je dáno, takže se hned neurážej.
A rozhodně si nemyslím, že působím na ostatní arogantně, či tak něco. Jen, co se mi nelíbí, to řeknu, v tomto případě to musím napsat, je mi líto, že to špatně bereš, nebo špatně pochopíš, ono je něco, když něco někomu řekneš, kdy se můžu doplňovat grimasy, gesty atd, a něco jiného je, když něco někomu napíšeš, kde nevidíš, jak to ten autor myslel. Možná by bylo lepší, kdybys nebyl tolik napjat, a trochu se na tomto foru uvolnil a odreagoval se od toho reálnýho světa, nebo jak to napsat, vystrč si prst ze zadku, a hold budeš se muset naučit žít i s krytykou, tak to hold v životě bývá, pokud to neumíš, častěji piš věci, kterých se budu často chytat, a uvidíš, že i s krytykou se dá žít, není zhoubná, jako rakovina. Zdarec palec ! (už se těším na ten chat ) Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
Jen, co se mi nelíbí, to řeknu, v tomto případě to musím napsat, je mi líto, že to špatně bereš, nebo špatně pochopíš
nooo tak hlavně že jsi to pochopil ty viď... Hodil jsem toto téma do Volného pokecu, protože si myslím, že se to tu obejte bez nějakých analýz. Tato diskuze by se měla zaměřovat na "jisté" zápasy Všimni si prosím těch uvozovek tam, dal bych je i do nadpisu kdyby neměl hranici v počtu znaků. Jo a ještě něco. Chováš se povíšeně skoro na každé diskuzi, kam vstoupíš. "všeználku" Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
tak na dnešek jsem mám Malisse, Baghdatise- ti už vyšli a teď začala poslední příležitost a to Davydenko, když vyjde, tak je zisk cca 1000 zisk čistýho
Tak příště dej uvozovky i do nadpisu tématu, ok ? Tam evidentně chybí, či jsu slepý ? Musíš téma napsat výstižně, aby se tam vešly všechny patřičné znaky, pak nemusí docházet k takovým nedorozuměním
Takže klídek bobíku Re: Našli jste nějaké tutovky i za malé kurzy? Napište je se
Tohle téma zamykám.
a) zvrhlo se nám to tu ve zbytečnou hádku b) na vkládání "tutovek" mám vymyšlenou další speciální vychytávku Tu hádku jsem ani nečetl, ale můj názor je, že tutový pochopitelně není nikdy nic, ovšem v sázkařském slangu se tohle slovo používá pro příležitost, kterou tiper považuje pro NĚHO za tutovou. Nikoli jako tutovku, která prostě vyjít musí. Nemusí, to je jasný každýmu a slovíčkařit o tom je blbost. Konec diskuse na tohle téma
• Stránka 1 z 1