Příspěvek sob 15. říj 2011 10:22:05

Belluno – San Guistino

16.10. 2011 18:00

Sisley Belluno – Energi Resources San Guistino

Loňský celek Treviso se po odchodu dlouholetého sponzora muselo přesunout do Belluna, naštěstí, se jim podařilo sehnat nového a tak během léta nenastali výrazné změny a především zůstal fenomén Alexander Fei. Přesto že celek zůstal téměř kompletní, na úvodu sezony se jim příliš nedaří. Z dosavadních 3 zápasů si připsali pouze 2 body. V prvním utkání podlehli doma Latině 3:1, ve druhém utkání jen velice těsně podlehli Veroně 3:2 a v posledním utkání jim opět chybělo štěstí když až v tie breku prohráli s Valentinou.

Hostující San Guistino se bude muset na delší dobu obejít bez svého nejlepšího hráče Starkoviče, který je na operaci s kolenem. Na jeho místo nastoupil Urnaut. Tým má na kontě 5 bodů, když hned na úvod prohráli s Valentinou těsně 3:2 a pak si připsali dvě výhry v tie breku, napřed s Latinou a pak s nováčkem soutěže s Ravenou.

Domácí měli v dosavadním průběhu hodně smůlu, když dvakrát prohráli v tie breku a rozhodně to nebylo tím, že by bylo horší. Předváděli velice dobrou hru a především Alesandro Fei táhl tým. San Guistino může také poděkovat za poslední dvě výhry štěstí, když je získali až v závěru pátého setu. V nedělním duelu, ale věřím, že se štěstí obrátí a domácí Belluno si připíše letošní první výhru.



Tip: výhra Belluna

Kurz: 1,7
Obrázek