Příspěvek ned 18. lis 2012 23:18:58

Real Sociedad vs. Rayo Vallecano

Obrázek vs. Obrázek

Obrázek Primeira Division 12.kolo
19.11.2012 - 21:30


Real Sociedad je zatím na 14tém místě,se ziskem 13bodů a určitě se chce dostat ze sestupového pásma,Vallecano je zatím na pěkném 8mém místě,ale rozdíl mezi oběma týmy jsou tři body.

Real Sociedad zatím hraje bídně na cizích stáncích a naopak se mu daří před domácími fanoušky.Sociedad má doma bilanci 3 výher(2:1 Celta Vigo,2:0 Zaragoza,2:0 Athletic Bilbao) a 2 proher(0:1 Atletiko Madrid,0:1 Espanyol).Hlavně poslední zápas,byl velice překvapivý když doma prohrál s posledním Espanyol,to se moc neočekávalo. Sociedad se hlavně spoléhá na spolupráci Carlose Vely a Antoina Griezmanna,tito hráči jsou pro ofenzivu domácích hodně důležitý.Sociedad v posledním kole,zaskočil venku favorizovanou Malagu,a dokázal vyhrát na jejím hřišti 1:2,s timhle výsledkem před zápasem počítal málokdo.


Vallecanu se venku daří poměrně slušně.Připsalo si 2 výhry(1:2 Betis Sevilla,1:2 Malaga). a 3 porážky(4:3 Atletiko Madrid,3:2 Easpynol,6:1 Valladolid) což neni zas tak strašný.Je pravda že Vallecano je také spíše domácím týmem stejně jako Sociedad.Ale dva ze tří těch venkovních zápasů prohráli o gol,takže měli i celkem smůlu.Vallecanu se v minulém kole povedl husarský kousek.Dokázali otočit
nepříznivý stav 0:2 na 3:2,ale je nutno říci že Celta Vigo hrála o 9ti,takže to měli docela ulehčený.


Real Sociedad absence: Cadamuro,Elustondo.


Vallecano absence: Rodri.



Real Sociedad pravděpodobná sestava: Zubikarai-Martinez,Gonzalez,Martinez,De La Bella-Castro,Andonegui,
Estrada,Prieto,Vela,Imanol.


Vyplatí se sledovat:Carlos Vela - Tento bývalý hráč Arsenalu,je největší hvězdou týmu,jeho příhrávky a góly jsou pro tým hodně důležité,uvidíme jak se mu dneska povede.


Obrázek



Vallecano pravděpodobná sestava: Cobeno-Casado,Amat,Delibasic,Tito-Trashorras,Fuego,Piti,Dominguez,Carlos-
Carrilho.


Vyplatí se sledovat:Leo Carrilho - Vallecano,bude hrát v tomto zápase asi na jediného útočníka,takže většina balonu poletí na něj.Uvidíme se předvede.

Obrázek



Závěr: Tento zápas bude vyrovnaný,pohledný asi moc nebude,ale věřim že se prosadí oba celky.Sociedad doma umí dávat goly,a Vallecano yb se mělo taky trefit.

TIP: Oba týmy dají gol v kurzu 1,7 u Obrázek


Kdo se sveze přeji hodně štěstí !! %%- %%-
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Bilance analyz: 26OK 17 KO