Neuminho - Tipy Srpen 2017

<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek úte 01. srp 2017 17:36:27

Neuminho - Tipy Srpen 2017

Ahoj, tak po velmi bídném Červenci si zkusím napravit renomé a trošku to vybalancovat v Srpnu, uvidíme či to půjde nepůjde, já doufám, že to tentokráte bude o poznání lepší...

Tohle je tedy hrůzostrašná, děsivá a hororová bilance z Července:
Zisk/Ztráta: -3177,- Kč





SRPEN
Zisk/Ztráta: -342,71,- Kč

Vklady budu psát za tip, budou se pohybovat různě dle reálných tiketů, podle důvěry, zkusím přidávat i proč ten a ten tip dávám když bude čas a samozřejmě uvítám i vaše komentáře a tipy k zápasům které jsem si vybral a případně napsat váš tip a proč třeba nesouhlasíte, pokud nesouhlasíte s tím mým tipem :)


A rovnou i s nějakým tím tipem....
+

Fiorentina - E. Braunschweig ---> Fiorentina dá gól v 1.poločase@ 1.60 75,- Kč
- Tak tady jednoznačně věřím Fiorentině, která pošle na 1.poločas některé nové posily a převážně hráče, kteří by dle mě měli hrát v příští sezoně základ. Např. Kalinič, Astori, Chiesa ze stareho kádru a nově Veretout, Rebič po návratu z hostovačky, Olivera, Milenkovič či další navrátilec Mati Fernandez. Na hřišti hlavně bude tedy Kalinič nejlepší střelec týmu a po několika velkých odchodech nejlepší hráč týmu o kterého jeví zájem např AC Milán. Braunschweig dle mě nebude stíhat a proč ? Za A) hraje 2. Bundesligu, která se nemůže srovnávat se Serii A a za B) začali včera ligu utkáním s Dusseldorfem kam logicky nasadili to nejlepší co měli, dnes tedy sestava lavičkářů a širší kádr... podle mě tohle musí Fiorentina dát i kdyby nechtěla, uvidíme.

St. Pauli - Stoke (19.minuta LIVE 1:0) ---> Over 1.5g v 1.poločase@1.60 75,- Kč
St. Pauli už ve druhe Bundeslize začal ligový ročník, když v pátek v otevíračce překvapili domácí Bochum vítězstvím 0:1 a celkově se příprava tomuto německému cellku vyvedla... Teď se ještě snaží na něčem zapracovat tak dnes doma zkusí zajímaveho soupeře v podobě celku z BPL Stoke, která se stejně jako 2. Bundesliga vyznačuje tvrdší hrou a hráči musí být velmi dobře fyzicky připraveni... St. Pauli má navrch v tom, že už má přípravu vlastně za sebou, jelikož ligu začali v pátek a to úspěšně, výsledek 0:1 z Bochumi je fantazie a to ještě týmu pomůže. Tenhle zápas si St.Pauli mohlo dovolit i díky příznivemu losu, kdy začali ligu v pátek a příští kolo hned hrají dohravku až v pondělí doma s Drážďanama. Pro Stoke zase hraje kvalita kádru a to že hrají podstatně lepší soutěž, ale v přípravě na to, že už je v závěrečné fázi a za necelé dva týdny začíná liga zatím neoslnili. No Každopádně Stoke má na lavičce hrozné jména a pokud htějí se zapasem něco udělat, musí dát gol si myslím už v poločase prvním. Každopádně doted bylo na hřišti jasně lepší St. Pauli s lepším držením míče a střelba 4:0, takže je dost možný že se prosadí třeba i oni, rozhodně nedělám ze Stoke velkeho favorita, jelikož jsme se mohli přesvědčit už v mnoha případech že papírový favorit ne vždy vyhraje viz třeba zápas Bochumi soupeře Pauli z prvního kola proti BVB Dortmund, který skončil v Bochumi 2:2, zápas jsem navíc sledoval a u 2 branek zdaleka nemuselo zustat v brance BVB... Domácí prostředí je velká výhoda tady, uvidíme :) Zkusit to musím.

Hallescher - CZ Jena (LIVE 14.minuta 0:0) ---> CZ Jena dá gól@ 1.64 75,- Kč
No do třetice všeho dobrého se snad už Jeně podaří urvat nějaký bod, zatím dvě prohry 1:0 na Wehenu a 0:2 doma s Fortunou Koln, Prohra s nadprůměrným Wehenem by rozhodně nebyl takový problém zvláště venku, ale domácí porážka s Fortunou je velká ztráta a dnes prostě musí už zabojovat o body a dle prvních dvou výsledků je jasné, že musí zlepšit zejmena offenzivu, která jim loni v Regionální lize ještě takové problémy nedělala a byli ve sve skupině nejlepší směrem dopředu a též tabulkově, proto nyní bojují opět po pár sezonách ve třetí lize...No kdy už má tedy tento tým dát branku, když ne proti Hallescheru, ten zatím hrál proti loni téměř sestupjícímu paderbornu 4:4 a ve druhem kole dostal i na Aalenu 2:1... Co jsem koukal i statistiky jasně ukazovaly že soupeř hrál prostě lépe... zatímco v zápasech Jeny to vypadalo v obou případech témět 50na50, sie jsou to jen statistiky a zápasy jsem neviděl... ale i ty něco musí znamenat a nevěřím že by proti šílený dffenzivě Hallescheru prostě Jena gol nedala , Hallescher je navíc pod větším tlakem jako tým který loni už toto soutěž hrál jsou označení za favorita zápasu a musí hrát zejmena oni, Jena může pak využívat okenek vzadu, ale určitě jsou schopni i sehrát alespon vyrovnanou partii... Mysíím že se tenhle kurz dá brát, čekal jsem na něj až do 14.minuty, pod 1.60 se mi to nechtělo hrát, protože se kurzům pod 1.60 snažím vyhýbat.

BVB Dortmund - Atalanta ---> Atalanta nad 1,5g@2.50 75,- Kč... 0:1 škoda, ze začátku bída Atalanta, ale zejmena ve druhe půli začali být lepší, jenom škoda že Alejandro Gomez nakonec asi vůbec nehrál, ten bych věřil že by tam jeden lupnul sám.
- Tohle chci zkusit, protože doma nechalo BVB celou řadu hráčů základu a ač i dnešní sestava bez pochyby kvality má, tak spolu tihle hráči prakticky nehráli a to by mělo být velké + pro Atalantu, která přijela s celým týmem se sestavou na Serii A, to BVB čeká o víkendu německý SuperCup proti Bayernu a tak asi některé borce šetří... Už ta obrana bez Sokratise a krajních obránců nevypadá dobře, ve středu bez Weigla, Castra, Kagawy, na hrotu bez Auby a Ousmaneho... Tohle prostě není BVB, většina lidí co je ted na hřišti by měla v nove sezoně byt bud na lavičce nebo doma :D Jsem zvědavej jestli to Atalanta potrestá, BVB má navíc pouze 4 náhradníky, takže se to to moc točit nebude, to Atalanta má připravenou na lavičce prakticky novou sestavu a tak muže mít určitě Dortmund problémy, zvláště pak s jedním z náhradníků malinkým Alejandrem Gomezem, který nebývá bránitelným :) Navíc zatím v přípravě BVB hrálo totální hovno a moc jim tady nevěřím. Zápas se hraje na neutrální půdě v rakouském Altachu... Úvod zatím patří BVB 4:1 střely ale věřím, že se postupem času Atalanta chytne a proti nesehrane obraně budou mít navrch... Za tenhle kurz to hraju, za 2.00 bych to třeba nehrál, kurz na 1 gol byl pak při vsazení nehratelný a nehratelný je i nyní 1.36...

Bayern Mnichov - FC Liverpool ---> Oba dají gól a nad 2,5g@ 1.71 75,- Kč
Bayern Mnichov - FC Liverpool ---> Over 3.0gAH@ 1.64 75,- Kč
Bayern Mnichov - FC Liverpool ---> Salah (LFC) dá gól@ 3.90 25,- Kč
Bayern Mnichov - FC Liverpool ---> Tolisso (BAY) dá gól@3.90 25,- Kč Aspoň ten Salah a LFC vrátili money, když už byl Bayern tak neschopnej, že si nevypracoval snad jedinou šanci.

- Zkrátka a dobře nevěřím, že by zápas takovýchhle týmů měl být bezgolový, Bayern i Liverpool na mezinárodní scéně i v domácích soutěžích každoročně hrají velice offenzivně, dávají spoustu branek a je radost se na jejich zápasy dívat. 3-4 kousky hádám minimum a mohli by se prosadit i nové posily obou klubů, Tolisso se za Bayern zatím v přípravě pravidelně dostával z pozice CM do dovolím si tvrdit golových šancí a má dobrou střelu, navíc když vypadá Lewa bez střelecké formy musí to někdo nahradit, nejlepe zatím vypadali v offenzivě Muller a Ribery a na Tolisso neočekávám až takové bránění a toho by mohl využít... Na druhe straně Salah, který se na straně LFC zatím ukazuje fantasticky, navíc už hraje i Mane, v základu nechybí ani Firmino nebo Coutinho a ti kousat prostě budou i proti takové obraně jako má Bayern... Na zápas se těším a pojede tady live :D :) Jsem moc rád, že Sport 1 získal práva, jen škoda že není ve fantasy a doufám, že po té bídné Atalantě která vypadá, že to nedá ani hovno ani proti lavičce BVB (6:1 střely 44.minuta) si zase vylepším bilanci :)

Burnley - Celta Vigo ---> Oba dají gól@1.76 75,- Kč
Tak tohle bude můj pravděpodobně poslední dnešní bet, uvidíme v poločase Bayern, jak budou vycházet rozehrané bety... Pokud to půjde vymyslím ještě něco na noc (2. Brazílie, Mexický pohár, Copa Sudamericana) něco by se tam najít mohlo pokud bude ještě nálada :)
Tady hraju oba gol, protože se spolu v přípravě oba utkali už v roce 2015 a zápas skončil 2:2... Burnley by ted jako tým BPL měl působit snad ještě jistěji než v tom posledním přípravnem zápase, Celta by každopádně měla mít o něco větší hráčskou kvalitu, jsem zvědav celta patří mezi offfenzivnější týmy ve Španělsku, kde se prezentuje takovým hurá fotbalem a zejména díky nim tenhle bet hraju.... U Burnley jsm koukal třeba loňská generálka s jiným španělským klubem San Sebastian 1:1, dnes by to též mohlo padnout. Tohle ještě navíc nejsou generálky, takže by se nemělo hrát nějak svázaně pod nějakou extremní taktikou, doufám tedy v offenzivní fotbalek na Turf Moor domovském stánku Burnley.



+92,50
Naposledy upravil Neuminho dne sob 19. srp 2017 1:54:10, celkově upraveno 40
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek úte 01. srp 2017 18:12:28

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

Zatím jsme oba začali slušně. :) K těm přátelakům nic moc nemám, ale fialky bych hrál asi s tebou, kdybych si toho všiml dřív. Pokud budeš ještě něco mít, tak se svezu, jestli mě to teda osloví. :D
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek úte 01. srp 2017 18:29:15

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

Jojo něco ještě zkusím vymyslet, ale musíš to čekovat, nechci psát nové vlákno, pokud v tom starem není aspoň 5 tipů, to bych tu pak taky mohl mít 10 nepřehledných stránek tipů.

Jdu mrknout na to BVB, pak ještě bude hrát Bayern, který si nenechám ujít ani live, doufám že už konečně s Arjenem :-bd Špatný je že se třeba na ICC Cupu nepodařilo skorovat vůbec Lewanovi a v daleko lepší formě se jevil Thomas Muller, no už se na ně těším...
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek úte 01. srp 2017 18:41:33

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

Hm teď jsem se akorát nasral, už ukládám Jena gól za kurz 1.90 a zrovna ho vstřelí těsně před tím, než to stihnu poslat. :(

Dal jsem teď v poločase 1.gól Atalanty kurz 3.15, tak uvidíme. :)

Paráda, Atalanta si sice dala na čas, ale nakonec ho tam loupla. Ještě tedy zkusím tu celtu, když ti to dneska tak lepí. :D
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek úte 01. srp 2017 20:53:20

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

Jn akorát ten Bayern vypadá, že to nedá, zatím úplně bez šance, první poločas 4:0 šance LFC, druhý zatím 15 minut bez šance :( Katastrofální výkon a to co tam předvádí ten vlasatej negr to je drzost, at ho pošlou někam do Vlašimi kokota spíčenýho, sorry pro toho černýho buzeranta nemam lepší slova.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek úte 01. srp 2017 21:01:38

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

Na Bayern jsem dal v průběhu druhého poločasu, že vyhrají zbytek zápasu. Teď to navíc Liverpool dost prostřídal, tak uvidíme. Jinak supr tipy dnes. :-bd

Lempli ten Bayern, hráli fakt bídu. :-q
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek úte 01. srp 2017 21:54:31

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

Ti snad neměli za celý zápas jedinou šanci.... Už se z toho začíná stávat ta sračka co hrál Ancelotti poslední roky s AC Milán. Chce to změnu trenera, James je uplně zbytečnej na křídlo, neprojde 1v1 o hovně stejně jako Muller oba můžou hrát max AM, James asi i CM. určitě at tam nehraje ten dredatej kokot, protože to radši budu vypínat, dnes byl střed uplně v prdeli Tolisso uplně nevyditelnej a renato jen přihravky dozadu a ještě při pár brejkách lfc jsem ho sledoval a on coby asi DM jenom stál a koukal jestli projdou útočníci přes obránce. Typickej kreten, prej ještě rozhovor že je nespokojenej v Bayernu že nehraje, ještě aby hrál ty vole, ten má tak na MSFL... a to ještě buhvi jestli. Ten může jít někam do týmu kde jsou zvědavý na bránění a tu jeho hru do strany a zpátky... Do ligy kde Bayern chce hrát každý zápas na výhru se vubec nehodí tahle parodie na fotbal. Lewandowski neměl skoro žádnej balon nic, nikdo mu ho tam poslat nemohl, bud maximálně nějakej nakop mezi 3 obránce LFC , protože po kraji se tam nikdo nedostal. Ribery nemůže běhat na obou stranách ještě když mu nikdo nenabehne a nikdo není schopen akci dotahnout, bez Robbena jsou uplně fpici.
LFC dal velkou lekci a mohlo to skončit klidně bůrem a zaslouženě.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek stř 02. srp 2017 15:05:47

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

VfL Wolfsburg - Newcastle United (0:2HT LIVE) ---> Over 3.5g@ 1.95 75,- Kč
VfL Wolfsburg - Newcastle United ---> VfL Wolfsburg nad 1,5g@ 1.76 75,- Kč.. škoda 1:3, Wolfsburg byl silnější na balonu, měl více rohů ale střel poměrně málo a bohužel skončilo jen u jednoho golu z penalty, velká bída, alespoň live sázka mi prakticky vrátila love na tomto zápase.
- Tak dnes začnu přípravou na Bundesligu resp. Premier League mezi zajímavými celky Wolfsburgu a Newcastle United. Wolfsburg je ambiciozni německý celek, který bude chtít hrát jistě o pohárové příčky, zatímco Newcastle je nováčkem v BPL, jehož cílem bude zejmena udržení v soutěži...
Už ty ambice naznačují kdo by tak mohl být favoritem a to je za mě Wolfsburg s na Německo velmi dobrým hráčským kádrem i díky hlavnímu sponzoru Volkswagenu, no není se čemu divit, jelikož tahle německá automobilka sídlí právě v tomto městě... Loni se sezona moc nepovedla a Wolfsburg se v Bundeslize udržel jen díky baráži, kde vyhrál obě utkání shodně 1:0 a nebyl tak daleko od katastrofy... Letos to má být o něčem jiném a příprava tomu zatím dává za pravdu ač start proti týmům z nižších švýcarských lig nebyl buhvijaký výhra 2:0 Rapperswil, prohra 1:2 Winterthur a těsná výhra nad Hansou Rostock ze třetí německé ligy... Nicméně v posledních dvou utkáních se jim začalo dařit střílet branky 4:3 2. bundesligove Dráždany a 3:0! poslední zápas proti anglickému druholigistovi z Fulhamu... Přičemž i výkon hráčů na hřišti byl jasně lepší než u soupeře.
To Newcastle ač má velmi silný kádr na nováčka zatím příliš nepřesvědčil a co mě taky žene k tomuto tipu je prohra v posledním zápase na Mainzu 1:2, kde byl prostě Mainz lepší a to má Wolfsburg daleko lepší kádr, kterému se snad už začalo dařit.. Je sice pravda že Mainz hrál na domácím stánku, nicméně tento zápas se hraje taky prakticky doma, na stadionu žen Wolfsburgu či mládežních mužstev na AOK stadionu a ač to nebude mít takový náboj asi a podporu fans, tak kvalitativně a snad už konečně i výsledkově na tom má být nyní Wolfsburg lepe než Mohuč, což ukázali v posledncíh dvou zápasech a věřím, že alespoň dvě trefy přijdou i dnes :) No jsem zvědav pokud dají gól už v 1.poločase měla by to být jistota, protože na lavičce jsou oba hlavní hroťáci Dimata a Gomez, v základu jsou ale samozřejěm též zajímavé tváře jako Arnold ( Německo U21 na EURU nedávném do 21let, byl v ALL STAR sestavě turnaje), Guilavogui, Kuba Blaszczykowski někdejší opora BVB, LB Gerhardt či třeba offenzivní hráči Yunus Malli velmi kreativní AM a Ntep na křídle :) O generálky zatím nejde, tak to nemusí být až taková svázaná bitva, navíc u Wolfsburgu jsme ještě před minulou sezonou byli zvyklý na hodně offenzivní pojetí hry... V posledních sezonách tu hráli hráči jako např. Perišič, de Bruyne, Draxler či Schurrle a myslím si že se zase budou chtít po loňsku k tomuto hezkému fotbalu vrátit, což naznačily poslední přípravné duely s Drážďanami a Fulhamem.


Slavoj Vyšehrad - Vlašim ---> Over 2.5g@ 2.15 75,- Kč.. poločas 0:0 :( Podle bet365 1:3 střely taky bída, snad to bude ve 2.poločase úplně o něčem jiném. 2. poločas byl zajímavější ale stačil pouze na 1:1 po 90 minutách :(
- No za tenhle kurz zkusím a to hlavně díky zajímavé h2h bilanci. Od roku 2007 7 zápasů a z toho 6x padl over 2,5g, náhodou to asi nebude. Slavoj hraje aktuálně třetí nejvyšší ligu u nás a loni patřil k nejgólovějším celkům této ligy... Posuďte sami skore 60:70 ze 34 zápasů, fans se určitě nenudili. No dnes pokud budou chtít postoupit musí zejmena nějaké goly dát, protože proti druholigovemu soupeři s vyšší kvalitou se nedá počítat s čistým kontem. Např. loni s elitou třetí ligou (Jirny, Olympia HK, Loko Vltavín neuhráli ani jedno čisté konto ze šesti zápasů s nimi doma/venku a 5x ze 6 zápasů z toho byly overy a to i vyšší než 2,5 ve většině případů :) Vlašim navíc sveho soupeře už nedávno smetla v této letní přípravě 5:1 a v žádném případě se neočekává čisté konto Vyšehradu naopak je tu i možnost, že by třeba Vlašim zajistila over sama jako 4. tým loňské druhé ligy. Vlašim měla loni vlastně společně s Opavou nejlepší offenzivu ligy a dnes tedy čeká na domácí opravdu těžký soupeř, ještě dodám že Vlašim vstoupila i do nového ročníku druhé ligy uspešně když doma 2:1 porazili Baník Sokolov.

Bayern - SSC Napoli ---> Neapol dá gól v 1.poločase@ 1.95 75,- Kč
Bayern - SSC Napoli ---> 2 a více karet v zápase@1.62 75,- Kč
Bayern - SSC Napoli ---> D. Mertens (NEA) dá gól@2.75 25,- Kč
- Po zhlednutí včerejšího katastrofálního zápasu Bayernu proti Liverpoolu nemůžu jinak. A když jsem viděl základní sestavu, kde opět figuruje Renato Píčéz chce se mi blejt a 4. místo nabírá opravdu velmi reálných obrysů na domácím turnaji super ~x( Ancelotti se musel zblaznit, když pouštěl Gnabryho, s třema křídlama nikoho nepřehrajem pokud nebudou všichni 3 ready, hlavně Robben a Ribery a vzhledem k tomu, že na tomhle turnaji Robben není vůbec, tak tady úspěch nevidím, navíc vzhledem k tomu že hrál včera Ribery základ tak dnes pouze střídačka a hraje zase jen 1 křídlo Coman, sestava je snad ještě horší než včera s juniorama... Stoper Mai vedle nové posily Suleho, obranu doplní LB Friedl, napravo loni nepříliš hrající Kimmich a v bráně trojka Fruchtl, jak tohle asi může skončit, když má neapol v základu na první půlku Hamšíka, Zielinskiho, Callejona, Mertense a Insigneho než min. 1 brankou v naší síti... Ve středu pole Rudy a Vidal aspoň tam to vypadá jakž takž ale Rudy coby nová posila zatím není s týmem sehraný. Renato napsanej na AM, včera hrál DM a jeho snaha dopředu vypadala hodně žalostně, takže nevím či tomuhle vubec věřit že tohle muže hrát AM, LW Coman budiž nejhorší křídlo z těch 3 co máme, druhe křídlo junior Tillman a i na hrotu junior Witzheimer... tohle vypadá že bude zase komedie a klidně můžem do půle dostat 2-3 a téct jako s LFC včera... over 1,5 karet proč ne ? Neapol včera dostala 3 sama a Bayern 2 a tady potřebujem 2 dohromady od obou s tím že redka je asi za dvě, takže tenhle nízko vypsaný over hrát taky musím, stejně jako nejlepšího střelce a hráče loňské sezony Neapole Driese Mertense... ten byl včera na alvičce tak se dá čekat dnes vyšší minutáž, navíc je v základu a pravděpodobně nás hodně potrápí... Bayern už na ICC Cupu dostával hodně branek a s tímhle mixem sestavy prakticky bez utoku a dnes i obrany to nevypadá dobře.

Hapoel Kiryat Shmona - Bnei Sakhnin ---> Oba gol@ 2.20 75,- Kč
- Tak snad to bude vypadat lépe než v českém poháru... Tyhle dva týmy spolu hráli od roku 2014 hned 13x a oba gol padlo hned 9x, moc nechápu rozložení kurzů, z toho nejgolovější zápasy navíc byly vidět loňskou sezonu, když to v rámci ligy na Shmoně skončilo 2:2 a na Bnei Sakhninu 5:2!!!... V tomto střetnutí padalo i hodně overů v minulosti a rovněž první zápasy obou v tomto poháru byly nyní golove, když domácí Shmona porazila Acre 4:0 a Bnei Sakhnin dostal od Maccabi haifa 1:4, nutno podotknout že měli hosté daleko těžšího soupeře, jelikož Haifa loni hrála skupinu o titul zde a patří mezi to nejlepší v Izraeli, to Acre je zřejmě nováčkem letošní nejvyšší soutěže v Izraeli.

AEL Limassol - Austria Vídeň ---> Over 1,5,2.0gAH@ 1.76 75,- Kč
- No první zápas na hřišti Vídeňské Austrie 0:0 a vůbec se mi nechce věřit tomu, že by měli být oba zápasy v takovemto duelu napdprůměrů z Kypru a Rakouska takovou nudou bez branek... Spíš jsem čekal gólový dvojduel a výsledek 0:0 ve Vídni byl pro mě trochu šok... Obecně to v zápasech rakouských týmů dost padá, stejně jako bývají hodně nebezpečné týmy z Kypru zejmena doma ve své krajině. Navíc pokud tu padne gol musí soupeř rychle začít odpovídat a pokud dá první gól Austria bude muset AEL dát 2 branky, no zápletka by byla pokud první gol uvidíme a já věřím, že by měl padnout už v 1.poločase :) Jsem zvědav dvakrát 0:0 by bylo obrovské překvapení, resp před duelem s tímhle asi nikdo moc nepočítal.



+161,- Kč
Naposledy upravil Neuminho dne stř 02. srp 2017 21:48:40, celkově upraveno 5
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek stř 02. srp 2017 18:05:55

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

Tak ještě něco na LM zatím:

+
BATE Borisov - SK Slavia Praha ---> Padne gól do 30.minuty@ 2.05 75,- Kč
BATE Borisov - SK Slavia Praha ---> Over 2.0gAH@1.81 75,- Kč
- Podle mě je BATE až v moc velké roli outsidera i na domácím hřišti, mělo by to být kurzově 50na50, protože Slavia dle mě zatím nic nedokázala, příprava je příprava ostré zápasy je něco jiného. Myslím si že BATE nic nezabalilo a bude se rvát o postup od prvních minut. Slavia asi zkusí na začátku vyčkávat a spolehat na brejky, ale pokud dá BATE gol hádám že též ukáží svojí kvalitní offenzivu. O víkendu sice Slavia hrála katastrofálně, ale vzhledem k tomu že nehrál nikdo ze zálohy ani utoku, který byl postaven na uvodní střetnutí a závěr přípravy bych to tak neřešil. Každopádně BATE doma hrát umí už tu v LM porazili třeba Bilbao nebo AS Řím v posledních letech a musí se s nimi počítat.

CSKA Moskva - AEK Ateny ---> CSKA Moskva dá gól v 1.poločase@1.83 52,- Kč
- CSKA už svému soupeři venku ukázalo jak se má hrát fotbal a doma by měli být ještě silnější s tím že AEK to musí otevřít jestli chce postoupit už od první minuty a jít dopředu a dopředu, protože min. 2 goly dát prostě musí a vzhledem k domácímu prostředí a možnosti hrát na brejky tady prostě věřím CSKA. prosadit by se mohl třeba Vitinho, ale nebudu toho teď hrát více dokud se nedohrají zápasy alespoň z prvního dnešního vlákna.

FC Kodaň - Vardar Skopje ---> Vardar Skopje dá gól@2.10 75,- Kč
FC Kodaň - Vardar Skopje (1:0 LIVE 4.minuta) ---> Over 2.0gAH v 1.poločase@ 1.98 75,- Kč

- FCK bývají sice doma extrémně silní, ale zároveň není moc soupeřů co by je přehrálo i doma, většinou jde v pohárech o vyrovnaná střetnutí apod... Nicméně Vardar byl doma lepší měl asi 20 střel a půlku z toho na bránu, no mohli dát více než 1 gol a dnes jim věřím, že něco vymyslí naposledy, když takhle někdo přehrával doma FCK tak nakonec z předkola postoupil alespon dle toho co si pamatuju z Jablonce :D který opak vyhrál i v Kodani 2:3 a dá se čekat, že i tady třeba padne více branek. Over branek v poločase po tomhle startu prostě musím přidat, protože se dá očekávat další od kohokoli, nečekal jsem že do toho až takhle teda domácí vletí, ale mohlo by to být pro zápas snad jen dobře.

Viktoria Plzeň - Steua ---> Oba dají gól@1.71 75,- Kč
První zápas 2:2. Steua byla doma lepší jasně Plzeň přestřílela a bude kousat i venku stejně jako loni Astra se kterou Plzeň doma hrála 1:1, něco podobného by se mohlo udát i dnes a bylo by to jedině dobře, protože by takový stav Plzni na postup i stačil... Steua jde do zápasu s tím, že pokud dovolí dát Plzni gol musí dát alespoň dva sami.. Těžko říct jakou nastolí taktiku, protože jim teoreticky stačí dát i jen třeba 1 gol za předpokladu, že by vyhráli 0:1. Pod Vrbou se očekává zlepšení hry Plzně tak doufám, že alespoň ten postup dají, ale že by to bylo s přehledem a že by neinkasovali to si teda nemyslím po té hrozné přípravě + každopádně bude absence střelce prvního zápasu Budesca, který je zraněn a to je pro hosty velmi citelná absence.

Atletico Madrid - FC Liverpool ---> FC LIverpol dá gól v 1.poločase@ 2.10 75,- Kč
- Tak tady dle včerejška musím zahrát LFC, ten hrál včera velmi dobře a Bayern neměl žádnou šanci a mohlo to skončit i hůře než 0:3. Atletico vstoupilo do přípravy nedávno a proti SSC Neapoli to bylo prakticky vyrovnané utkání, které dokázali otočit až v závěru. Neapol dnes hrála o třetí místo s Bayernem a rozhodně si tak jistě jako LFC nepočínali, šancí měli o poznání méně a to za Bayern nastoupila daleko slabší sestava než včera!!! Další fakt pro tip je ten že Atletico hrálo se svým obvyklým základem včera od začátku a dnes tak nastupují tak nějak v základu náhradníci a to musí prostě LFC potrestat, to ukázalo jak včera, tak proti Herthě, CP nebo Leicesteru velkou kreativitu, jsou dále v přípravě než atleti a i když dnes nenastoupí Salah nebo Coutinho furt mají v základu borce jako Can, Wijnaldum, Lallana či nejlepší hráč včera Mane a ten dokáže gol vymyslet sám - PAN HRÁČ!!! Atletico s kompletně změněnou obranou bez Godína a Saviče, Juanfrana a Felipe Luise v záloze bez gabiho či Kokeho to prostě nevidím na čisté konto a ten gol v 1.poločase musím hrát.


+ 221,75,- Kč
Naposledy upravil Neuminho dne stř 02. srp 2017 21:51:59, celkově upraveno 7
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

vsetinak2

Příspěvky: 515

Registrován: sob 22. srp 2015 13:42:05

Příspěvek stř 02. srp 2017 19:15:10

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

To byla rychlovka u BATE :-) Teď aby to Slávka nějak ukopala... Ta Kodaň nevím nevím, 1. zápas 1:0, takže teď rozhodně nikam chvátat nebude ani jeden tým si myslím... ale GL :-) :-bd
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek stř 02. srp 2017 19:51:19

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

Tak nakonec rychlovka i FCK :) Paráda

+
Manchester United - Sampdoria ---> Manchester United skoruje v obou poločasech@1.95 75,- Kč
- United mají za sebou úspěšné absolvování ICC Cupu, kde povinně porazili oba kluby z MLS, dále vyhráli nad městským rivalem City 2:0, na penalty porazili Real Madrid a prohráli jen těsně 1:0 s Barcou. Po turnaji odehráli zápas s norskou Valerengou a vyhráli povinně 3:0. Jejich příprava vrcholí asi dnes proti Sampdorii před finálem Supercupu, který se má odehrát v úterý s Realem Madrid. Sampdoria je jasný outsider dnes, jsou teprve v polovině přípravy asi a nepotkali žádneho lepšího soupeře, výjimku tvoří možná snad jen Hellas Verona, což je ale pouze nováček Serie A a před pár dny s ním Sampdoria dokonce rupla! Manchester je daleko rozehranější, je v lepší formě, má celkově mnohem lepší hráčský kádr, hraje lepší ligu, další + je dnes asi debut nové posily Nemanji Matiče ve středu pole... ManU začíná s tím silnějším pak dnes a to že dá gol už v prvním poločase je dle mě prakticky jisté, uvidíme jak moc se bude protáčet o pauze sestava, ale i náhradnici jsou daleko lepší než nahradnici Sampdorie, takže i ve druhe puli se dá čekat gol manu a to tam pravděpodobně zustanou někteří borci z 1.poločasu, nevím jaká jsou pravidla pro střídání, ale asi to bude volné zase. Na straně Sampdorie navíc chybí Schick, odešel Muriel, Škriniar, nechytá Viviano no dnes to asi nebude žádná pecka, spíš pecky dostanou :D

FC Kodaň - Vardar (2:1-LIVE 57.minuta) ---> Over 4.0gAH + Legia - Astana (0:0-LIVE 28.minuta) ---> Over 1.5g@ dohromady 2.36 75,- Kč.. Kodaň OK 4:1, ale Legia bohužel jen 1:0 :(
Na Kodani ještě v nějaké goly věřím, protože hlavně domácím mmentální stav nestačí coby velkému favoritovi dvojduelu, na druhou stranu pokud zapomenou na bránění tak je schopna offenziva Vardaru trestat. Legia učastník loňské LM kde porazili doma Sporting Lisabon 1:0 a plichtili 3:3 s Realem Madrim prohrál uvodni střetnutí v Astaně 3:1 a nic jineho než dát dnes 2 goly jim nezbývá s tím, že Astana je schopná trestat z brejků pro změnu, každopádně tady se do toho musí postupem času prostě Legia opřít i za cenu velkeho rizika dozadu... Nevěřím, že to takhle skončí vždyt loni v LM dokázali doma že kvalitu mají a rok před tím se dostali do skupin EL.

Southampton - Augsburg (0:2 LIVE 40.minuta) ---> Over 3.5g@ 1.86 75,- Kč
Výsledek 0:2 je pro Soton absolutně neakceptovatelný, protože hraje lepší soutěž, má o dost lepší kádr a po prohře Augsburgu s Mboro 2:1 by měli být jasným favoritem zápasu, po tom co naposledy rozbili francouzské St. Ettiene 3:0, které by mělo být lepším týmem než podprůměrný Bundesligový Augsburg.. Jsem zvědav jak se k tomu postaví, na víkend si připravili ohromně těžkou generálku proti FC Sevilla a pokud neuhrají výsledek ani s tímhle týmem, tak nevím co chtějí proti španělům dělat :)

Olympiakos - Partizan (1:1 LIVE 41.minuta) ---> Olympiakos nad 1,5g + Viktoria Plzeň - FCSB (0:1 LIVE 56.minuta) ---> Over 1.5g@ dohromady 2.03 75,- Kč
Olympiakos byl v Bělehradě vyrovnaným soupeřem a dnes by v domácím prostředí měl být i jako zkušenější tým s evropskými poháry favorit... Jednu poměrně rychlou branku už dnes dali, ale hosté dokázali odpovědět... zatím to není uplně takový výkon jaký by se čekal a očekávám že se to postupem času přelije ta převaha na stranu domácích, kteří to ukáží i na skore. V Plzni je to hop nebo trop, pokud tento stav bude trvat do závěru utkání, tak to bude muset prostě Plzeň otevřít a já prostě tedy nevěřím, že to takto dopadne a Plzeň už vyrovná!


+138,- Kč Dneska paráda :) Mohlo to být i lepší ale nebudu si stěžovat :)
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek čtv 03. srp 2017 16:01:24

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Shkendija - Trakai ----> Shkendija skoruje v obou poločasech@2.20 75,- Kč

- Za mě je tady Shkendija velký favorit na postup i přes úvodní prohru 2:1, už minimálně první poločas prvního zápasu ukázal jasně kdo má navrch, kdy byla Shkendija mnohem aktivnější a do kabin se šlo za stavu 1:1, na začátku druhe pule pak dalo Trakai na 2:1 nečekaně a někteří hráči Shkendiji moc nezvládli situaci, když se hned dva borci nechali vyloučit... Myslím si, že dnes se tohoto už vyvarují a měli by být na hřišti jasným pánem... Koneckonců makedonské celky v posledních letech sbírají o koeficientu více bodů a dá se říci, že je jejich liga kvalitnější a i samotný kádr Shkendiji je daleko lepší než u hostí... Za zmínku stojí reprezentant Makednonie Ferhan Hasani, který během své kariery působil v klubech jako Vfl Wolfsburg či Brondby a min. z Dánska si přinesl cenné zkušenosti, dalším hráčem ktereho nemůžu opomenout je další offenzivní hráč Besart Ibraimi s hodně starty z nejvyšší ukrajinské soutěže nebo z Kypru, což jsou momentálně jasně lepší ligy a v neposlední řadě Besart Abdurahimi se zkušenostmi z Belgie pro mě osobně jedinný hráč ktereho jsem viděl ve více zápasech i v dresu Makedonie a jeho technické dovednosti se mi opravdu hodně líbili, takove hráče zdaleka Trakai ve svém výběru nemá a pokud odehraje Shkendija svuj standart měla by vyhrát v klidu i 3:0 např. Kvalitu už Shkendija ukázala proti neméně kvalitnímu HJK Helsinky ve 2. předkole, kdy opět sice venku jen plichta 1:1, ale doma si to dokázali uhrát byli na hřišti jasně lepší a zvítězili 3:1, podle mého názoru je HJK ještě o něco výš než Trakai, tenhle nejpopulárnější celek z Finska, který má s evropskými poháry daleko větší zkušenosti než nějaký Trakai, který tu je jenom do počtu a doufám že dostane pořádně :)

AC Sparta Praha - CZ Bělehrad ---> Neprohra CZ Bělehrad@ 1.95 75,- Kč
AC Sparta Praha - CZ Bělehrad ---> Padne gól do 30.minuty@1.74 75,- Kč
AC Sparta Praha - CZ Bělehrad ---> CZ Bělehrad dá gól v obou poločasech@ 4.95 45,- Kč
- Tak já tady optimistický moc nejsem, v přípravě bída, první zápas s CZ něco hrůzostrašného a o víkendu Bohemka remíza a 2:2 na šance ? Od čeho se ten tým má odrazit, jo mají nového trenera dobře, se kterým to může jít postupem času nahoru, ale hned to určitě nebude, mění sestavu jak na běžícím pásu a takhle to prostě nepůjde. CZ Bělehrad nemá vůbec špatný kádr podle transfermarkt 21 milionů eur a už v prvním zápase ukázali, že to nejsou žádní nezdárci a ukázali daleko větší individuelní kvalitu než Sparta. Vidím to bohužel černě, to měla Plzeň včera větší šanci postoupit a vůbec to nevyšlo, CZ navíc vstoupil do sve ligy výhrami 3:0 a 2:0 a jsou ve velmi dobre formě a pohodě... Gol do třicáté minuty by měl padnout, pokud chce hrát jak řekl Stramaccioni Sparta offenzivněji, to znamená více prostoru pro offenzivu CZ a nedej bože i nějaký gol Sparty, ale jestli Sparta fdá gól tak asi zustane spíše jen u jednoho, to spíše CZ věřím po té utočné kvalitě z prvního zápasu, že by klidně i venku mohli lupnout dva fíky.

Gabala - Panathinaikos ---> Oba dají gól@ 2.00 75,- Kč
- Tenhle kurz mě prostě přesvědčil to hrát, jelikož v prvním zápasu bylo vidět dost šancí na obou stranách, Panathinaikos měl pochopitelně o něco navrch, ale hubená výhra 1:0 dává stále velmi reálné šance na postup Gabale a ta pokud chce postoupit musí min. 1 gol dát, přes to vlak nejede. To že doma umí střílet goly i lepším týmům ukázali loni v EL, kdy se prosadili jak proti Anderlechtu, tak proti St. Ettiene tak i proti Mohuči, no přes to všechny zápasy prohráli... Pana každopádně podle mě takovou kvalitu jak zmíněné týmy nemá, ale furt je na tom lépe než Gabala a to i se zkušenostmi z evropských pohárů, takže prostě věřím že se prosadí a Gabala jako domácí celek též. Poslední vzájemný zápas kdy se spolu v EL setkali v Gabale byl sice 0:0, ale už první zápas byl na šance velmi bohatý a z nich by dnes mělo padat více branek :) Uvidíme, tak to dopadne.

Zenit Petrohrad - Bnei Yehuda ---> Zenit nad 2.5g@ 2.00 75,- Kč
- První zápas v Yehudě 0:2 pro Zenit a je prakticky hotovo, Bnei bude venku pravděpodobně ještě slabší a mohl by si odnést i debakl, pokud si bude chtít Zenit zastřílet a já věřím že bude :) Zenit v létě pěkně zatím doplňuje kádr a tak by i sestava na EL měla mít kvalitu.. Propastná kvalita mezi oběma snad rozhodne :)

Oleksandria - Astra Giurgiu ---> Neprohra hostí@ 1.80 75,- Kč
Oleksandria - Astra Giurgiu ---> Astra Giurgiu dá gól@1.71 75,- Kč

- Rozdíl ve kvalitě prakticky nulový, zkušenosti s poháry pro Astru a též momentálně lepší forma z ligy pro Astru. První zápas byl hodně nudný na půdě Astry a tak má co napracovat, to že se s rumunskými týmy musí počítat včera jasně ukázala Steua. Oleksandria je pro mě poměrně neznámé jmeno, je to průměr na Ukrajině a rozhodně nic nehratelneho, loni dostali v EL doma 0:3 od Hajduku... No uvidíme žádná tutovice to není, ale value to určitě má.


+21,75
Naposledy upravil Neuminho dne čtv 03. srp 2017 21:52:22, celkově upraveno 3
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek čtv 03. srp 2017 19:07:52

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Skenderbeu - Mladá Boleslav ---> Over 10.5 rohů@1.95 75,- Kč
Skenderbeu - Mladá Boleslav ---> 1. gól dá Skenderbeu@ 2.05 75,- Kč
...
Rohy hraju protože to prostě v tomto směru v zápasech Bolky padá a sama si je i venku těch 5-6 vypracovat, stejně jako Skenderbeu, které též rohove kopy mívá ve svých zápasech hojně, první zápas na rohy 7:4 a rozhodně by to mohlo být i dnes podobně. Skenderbeu hraju, protože prostě vede Bolku šašek Uhrin a loni se Shkendijou to taky takto dopadlo.... + to co předvádí v těchto dnech české týmy na vropské scéně je neuvěřitelná komedie a rozhodně bych se nedivil, kdyby vypadla i Boleslav. Zápasy se Shamrockem nebyly vůbec dobré a ač hráli doma docela dobře proti dnešnímu soupeři, tak to bude venku úplně něco jiného a dost možná to bude průser :)

AC Milán - Uni. Cluj ---> Cutrone (ACM) dá 2 a více branek@ 5.85 25,- Kč
AC Milán - Uni. Cluj ---> Padne gól do 30.minuty@1.64 75,- Kč
AC Milán - Uni. Cluj ---> AC Milán skoruje v obou poločasech@1.86 75,- Kč

Athletic Bilbao - Dinamo bukurešť ---> Padne červená karta@ 4.45 25,- Kč
Athletic Bilbao - Dinamo bukurešť ---> Bude penalta@ 3.05 30,- Kč

Athletic Bilbao - Dinamo bukurešť ---> Padne gol do 30.minuty@1.60 75,- Kč
Athletic Bilbao - Dinamo bukurešť ---> Athletic Bilbao dá gól v obou poločasech@ 1.83 75,- Kč

Oostende - Marseille ---> Padne gol do 30.minuty@1.60 75,- Kč
Oostende - Marseille ---> Oba dají gol a nad 2,5g@ 1.80 75,- Kč
Oostende - Marseille ---> Oostende nad 1,5g@ 2.75 45,- Kč


Midtjylland - Arka (0:1 61.minuta LIVE) ---> Over 2.0gAH + AC Milán - Uni. Craiova ---> AC Milán nad 1.5g@ dohromady 2.18 75,- Kč



Uvidím či něco napíšu, podle nálady jak skončí Sparta a Astra

-116,75,- Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pát 04. srp 2017 16:11:12

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Manchester City - West Ham Utd (1:0HT LIVE) ---> Man. CIty nad 1.5g + FC Turín - Huddersfield (1:1 50.minuta LIVE) ---> Over 2.5g@ dohromady 1.75 100,- Kč

Kaiserslautern - SV Darmstadt ---> SV Darmstadt dá gól + St. Lutych - KRC Genk ---> St. Lutych dá gól@ dohromady 1.83 100,- Kč

AS Monako - Toulouse ---> AS Monako nad 1.5g + Wisla Plock - Wisla Krakow (0:0-16.minuta) ---> Wisla Krakow dá gól@ dohromady 1.99 100,- Kč

Leicester - Borussia MGLadbach ---> Oba dají gól@ 1.71 100,- Kč

Gazelec Ajaccio - FC Lorient (0:0HT) ---> Over 1.0gAH@1.67 100,- Kč.. škoda, no Lorient ani jednou za 3 body z prvních dvou kol dvě remízi, takhle se L1 nevrátí.



+228,- Kč
Naposledy upravil Neuminho dne pát 04. srp 2017 22:27:05, celkově upraveno 1
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pát 04. srp 2017 22:25:21

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+ Něco málo na noc s ubraným vkladem, nekoukal jsem absence, nejsou sestavy a hlavně u toho nebudu živě, abych to případně mohl trochu jistit třeba live, tak ať nejsou takový nervy až ráno otevřu livesport :D :)

Criciuma - Brasil de Pelotas ---> Výhra domácích@ 1.80 75,- Kč

Goias - Oeste ---> Goias dá gól v 1.poločase@ 2.00 75,- Kč



Ještě že to bylo za míň. Statisticky oba týmy lepší a oba prohráli :( Dohromady dali 1 gol a 4 dostali, přičemž měl každý více střeleckých příležitostí než soupeř a asi i rohů :(
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 05. srp 2017 12:49:10

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Beijing Guoan - Shandong Luneng (8.minuta 0:0) ---> Beijing Guoan dá gól v 1.poločase@2.05 100,- Kč

Zheijang - Shijazhuang (2:1HT) ---> Over 4.0gAH + MSV Duisburg - VfL Bochum (1:0HT) ---> Oba dají gól@ dohromady 1.62-změna bez prvního zápasu! kde je VOID 100,- kč

Celtic - Heats (1:0HT) ---> Celtic nad 1,5g + Guangzhou Evergrande - Tianjin Teda (0:0HT) ---> 1. gól dá Guangzhou@ dohromady 1.85 100,- Kč

Guizhou Zhicheng - Chongqing Lifan (1:0-47.minuta) ---> Oba dají gól@ 1.86 100,- Kč

Preussen Munster - Werder Brémy II (0:1HT) ---> Oba týmy dají gól@ 1.60 100,- kč



+52,- Kč
Naposledy upravil Neuminho dne sob 05. srp 2017 15:51:42, celkově upraveno 5
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 05. srp 2017 14:06:11

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Paderborn - Sonnenhof Grossaspach (3:0HT) ---> Nad 4.5g@ 2.05 100,- Kč

Aalen - Sportsfreunde Lotte (1:0HT) ---> Aalen nad 1.5g + Opava - Vítkovice (1:1-30.minuta) ---> Over 3.5g@ dohromady 1.86 100,- Kč

Tom Tomsk - FK Chimki (2:0HT) ---> Over 3.0,3.5g@ 2.07 100,- Kč 1/2 KO

Bayer Leverkusen - Celta Vigo (1:0HT) ---> Over 2.5g@ 1.83 100,- Kč



+224,- Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 05. srp 2017 16:07:26

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+ Tak něco na naší ligu

Bohemians - Karviná ---> Bohemians nad 1,5g@ 2.00 100,- Kč
Bohemians - Karviná ---> Padne gól do 30.minuty@1.86 100,- Kč

Sigma Olomouc - Slovan Liberec ---> Oba gol@ 1.86 100,- Kč

Zlín - Zbrojovka Brno ---> Zlín nad 1,5g@ 2.15 100,- Kč

FK Teplice - Dukla ---> Under 2.5g@ 1.74 100,- Kč
FK Teplice - Dukla ---> Over 10.5 rohů@ 1.66 75,- Kč


+212,- Kč

Tak česká liga potěšila, škoda rohů v Teplicích (10), kde jsem to jinak moc neodhadl, Dukla navázala na zápas v Plzni a zatím jsou opravdu tragičtí, dnes na body opět zdaleka neměli.
Naposledy upravil Neuminho dne sob 05. srp 2017 18:02:44, celkově upraveno 3
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 05. srp 2017 16:14:32

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+ A něco live zase

LASK Linz - St. Polten (1:0-52.minuta) ---> Over 2.0gAH@1.62 100,- Kč

Bristol City - Barnsley (3:0-55.minuta) ---> Over 4.5g@2.25 100,- Kč

Wolves - Mboro (1:0-60.minuta) ---> Nad 1.5g@1.68 100,- Kč

Ipswich - Birmingham (1:0-56.minuta) ---> Nad 1,5g + Bury - Walsall (1:0-60.minuta) ---> Nad 1,5g@ dohromady 2.32 100,- Kč

Oldham - Oxford (0:1 65.minuta) ---> Oba gol@2.60 100,- Kč




-400,- Kč

Debilní zmrdi z Anglie supr. Start jak víno 8 zápasů Championship 1x over, 5x under 1,5 wau. Ve třetí anglické 3 overy 2.5 ve 12 zápasech neskutečný... Jsem ssi mohl rovnou vsadit na 1. keňskou x_x
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 05. srp 2017 18:44:36

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

FC Liverpool - Athletic Bilbao (2:1-67.minuta) ---> Over 3.5g@1.66 100,- Kč

Swansea - Sampdoria (3:0-71.minuta) ---> Over 3.5g@ 1.68 100,- Kč

Salcburk - Admira (4:0-64.minuta) ---> Salcburk nad 4,5g + Independiente del Valle - CS Emelec ---> Nad 1,5g@ dohromady 2.39 100,- Kč

Spartak Trnava - AS Trenčín (2:1-69.minuta) ---> Over 3.5g@ 1.73 100,- Kč

Zlaté Moravce - MŠK Žilina (1:0HT) ---> Over 2.5g@1.86 100,- Kč



+73,- Kč
Naposledy upravil Neuminho dne sob 05. srp 2017 23:12:12, celkově upraveno 3
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 05. srp 2017 19:20:39

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Ayacucho FC - Huancayo (1:0HT) ---> Oba týmy dají gól + KV Kortrijk - KSC Lokeren (1:0-18.minuta) ---> Over 1.5,2.0gAH v 1.poločase@ dohromady 3.14 100,- Kč

Waasland Beveren - KV Mechelen (0:0-22.minuta) ---> Over 0.5,1.0gAH v 1.poločase@ 2.21 100,- Kč

BVB Dortmund - FC Bayern ---> Nad 4,5 karet@1.62 100,- Kč
BVB Dortmund - FC Bayern ---> BVB dá gól v 1.poločase@ 1.90 100,- Kč
BVB Dortmund - FC Bayern ---> Nad 9,5 rohu@ 1.83 75,- Kč

St. Ettiene - OGC Nice (1:0-69.minuta) ---> Oba gol@2.95 75,- Kč

Olympique Lyon - Štrasburk (3:0-73.minuta) ---> Over 3.5g@1.74 100,- Kč



+97,- Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek ned 06. srp 2017 11:34:35

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+ Začínáme :)

Lyngby - Nordjaelland (1:1-28.minuta) ---> Nordsjaelland nad 1.5g + Sp. Covilha - Sp. Lisabon B (0:0-17.minuta) ---> Nad 1,5g@ dohromady 2.25 100,- Kč

Guangzhou RF - Liaoning ---> Guanzghou RF dá gól v obou poločasech@ 2.10 100,- Kč

Guangzhou RF - Liaoning ---> Over 1.0,1.5g v 1.poločase@ 1.70 100,- Kč

Shanghai SIPG - Tianjin Quanjian ---> Over 2.5g + Jahn Regensburg - FC Norimberk ---> Over 1.5g@ dohromady 2.10 100,- Kč

FC Helsingor - FC Midtjylland ---> FC Midtjylland nad 1.5g@1.71 100,- Kč
Naposledy upravil Neuminho dne ned 06. srp 2017 15:01:26, celkově upraveno 2
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek ned 06. srp 2017 13:41:57

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Gent - Antverpy ---> Antverpy dají gól@ 1.76 100,- Kč

Arsenal - Chelsea ---> Over 2.5g@1.80 100,- Kč
Arsenal - Chelsea ---> Padne gól do 30.minuty@1.76 100,- Kč
Arsenal - Chelsea ---> Over 10.5 rohových kopů@1.86 100,- Kč
Arsenal - Chelsea ---> 5 a více karet@1.83 100,- Kč
Arsenal - Chelsea ---> G. Xhaka obdrží kartu@2.80 50,- Kč
- bohužel Arsenal - Chelsea zápas klaunů nenabídl to co jsem čekal, rohů 9, goly 2 hrozná trapárna, málo šancí, málo offenzivy katastrofa. Bylo vidět že Chelsea bez Costy a Hazarda uplně na hovno a to že se zbavili Matiče taky nechápu, Arsenal bez Alexise a Ozila ještě větší hnůj než obvykle, nemám slov



-191,- Kč
Naposledy upravil Neuminho dne ned 06. srp 2017 16:02:05, celkově upraveno 3
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek ned 06. srp 2017 15:15:02

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

FK Jablonec - Viktoria Plzeň ---> Viktoria Plzeň skóruje v obou poločasech@3.55 100,- Kč
FK Jablonec - Viktoria Plzeň ---> Over 2.5g@2.05 100,- Kč


Vysočina Jihlava - FC Slovácko ---> Remíza@3.10 40,- Kč

Odense - Aab Aalborg ---> Over 2.5g@2.05 100,- Kč
Odense - Aab Aalborg ---> Odense nad 1.5g@2.30 100,- Kč


Aberdeen - Hamilton ---> Aberdeen skóruje v 1.poločase@1.62 100,- Kč

Young Boys - Lausanne ---> Young Boys dá gól v 1.poločase + Lucern - Grasshoppers (0:1-10.minuta) ---> Over 1.5g v 1.poločase@ dohromady 2.16 100,- Kč Young Boys 2:0 ale hovna Luzern 0:1 :-q



-354,- Kč hrůza :(
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek ned 06. srp 2017 17:13:16

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Anderlecht - Oostende ---> Anderlecht skoruje v obou poločasech@2.00 100,- Kč
- Anderlecht je nejúspěšnější tým v Belgii v posledních letech pravidelně bojuje o titul a tato sezona by neměla být výjimkou... V pířípravě porazili v klidu 3 týmy nižších soutěží Lierse, Oudenaarde a Dender a prohráli se Salcburk z Rakouska 1:4, ale nemyslím si že by to mělo nějakou velkou váhu... Zápas byl hraný na začátku Července a Anderlecht až poté odehrál ještě 2 přípraváky s výše zmíněnými celky. Po generálce porazili v Supercupu 2:1 Zulte, kdy byli v zápase jasně lepší, stejně jako v 1. kole v Antverpách, ale tam to stačilo jen na remízu :0. Z důležitých postav je momentálně ve stavu zraněných pouze RB Najar, takže nic extrémního..
Oostende bych přirovnal tak nějak k Zulte po minulé sezoně kvalitou, nicméně forma tam je to horší... Vypadli totiž hned v pro ně uvodnim kole s francouzskou Marseille v rámci Evropské ligy, kdy odvetu odehráli teď ve čtvrtek doma 0:0, ale vzhledem k tomu, že ve Francii padli 4:2 tak končí... No a liga tam to bylo ještě horší v 1.kole dostali loni téměř sestupující Mouscron no a co se nestalo prohra DOMA 0:1 po velmi slabém výkonu, kdy měli hosté více ze hry... Ještě dodám že Mouscron včera padl v rámci 2. kola s Charleroi doma 2:5, takže Mouscron nic moc nehraje...
No jinak Anderlecht porazil loni Oostende hned 3x ze 4 zápasů, kdy Oostende bylo schopno akorát v prvním měření sil uplichtit 1:1, poté už to ale byl Anderlecht ten vyhrál nejdřív 1:4 venku a na konci sezony venku 0:1 a doma 3:2 v rámci PO o titul. Podle mě je Anderlecht v dobre formě a může hrát tak jako loni, na druhou stranu Oostende zatím rozhodně nevypadá, že by se mělo znovu podívat do PO o titul a očekávám že Anderlecht vyhraje a aspoň 2-3 branky svému soupeři vstřelí. V obou poločasech hraju kvuli většímu kurzu, který beru fair, Anderlecht v těch vzájemných zápasech loni kdy dával více branek tuto podmínku splnil v obou případech a měl by i dnes.


FC Bruggy - Eupen ---> Bruggy dají gól v obou poločasech@1.76 100,- Kč

Bnei Yehuda - Mac. Petach Tikva (1:0-66.minuta) ---> Nad 1.5g@1.74 100,- Kč

Perez Zeledon - Saprissa (0:2-64.minuta) ---> Over 2.5g + El. Nacional - Dep. Cuenca (0:1-66.minuta) ---> Nad 1.5g@ dohromady 2.13 100,- Kč

Zenit Petrohrad - Spartak Moskva (4:1-75.minuta) ---> Over 5.5g@1.95 100,- Kč


-129,- Kč
Naposledy upravil Neuminho dne ned 06. srp 2017 22:02:47, celkově upraveno 4
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek ned 06. srp 2017 19:43:00

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Alajuelense - Santos Guápiles (1:2HT) ---> Over 4.5g@2.00 100,-Kč

Besiktas - Konyaspor (0:1HT) ---> Oba gol + Ujpest - Vasas (1:0HT) ---> Nad 1.5g@ dohromady 1.68 150,- Kč

FC Janov - SC Heerenveen (1:0HT) ---> Over 2.0,2.5gAH@ 1.81 100,- Kč

Hapoel Beerševa - Beitar Jerusalem (0:1HT) ---> Over 2.5g@ 2.13 100,- Kč

Concordia - FCSB (0:0HT) ---> Výhra FCSB@2.00 100,- Kč

Marseille - Dijon ---> Oba gol@1.95 100,- Kč... škoda že se Dijon neprosadil v 1.poločase, kde byl střelecky aktivnější než soupeř, moc velké šance sice neměli, ale přesto se mohli prosadit, třeba po průniku Saida, dobře hrál i korejec Kwon, ale bohužel to nestačilo, ve druhem poločase Dijon totální odpadl a může být za výsledek ještě hodně rád, protože v tom druhem poločasu byli tihle borci totálně na odpis a byl vidět obrovský rozdíl ve kvalitě mužstev.

Marseille - Dijon (3:0-77.minuta) ---> Nad 3.5g@2.05 100,- Kč Thauvin netrefil hlavou poloprázdnou branku, Germain trefil břevno.. jak jinak
- Hádám, že ještě takové 2 šance uvidíme, Dijon se bude snažit alespoň o čestný úspěch, na druhou stranu brejky Marseille můžou být smrtíci, jejich kreativita je dnes uplně jinde než u domácích, zejména to je tedy vidět ve druhém poločase, kde je to asi 0:5 na šance zatím...


-156,- Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek ned 06. srp 2017 23:11:19

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

NY CIty - NY RB ---> Over 2.5g@1.60 150,- Kč

Avai - Santos ---> Santos DNB@1.62 100,- Kč

Ponte Preta - Vitoria ---> Remíza@2.95 40,- Kč

Antofagasta - Deportes Iquique ---> Antofagasta dá 1.gól@1.80 100,- Kč škoda, tak stejně jako oba brazilské zápasy 0:0, ale tady bohužel se ztrátou, střely 16:8 škoda :(

Honduras Progras - CD Olimpia (0:1-28.minuta) ---> Over 3.0gAH@1.91 100,- Kč

NY City - NY RB (3:2-78.minuta) ---> Over 5.5g@1.86 100,- Kč... tady už to snad v závěru padne narozdíl od té Francie... Tady je to mnohem více vyrovnané a gol může dát kdokoliv, NYRB měli před zápasem lepší formu a bude to tak hodně zajímavé Villa vs Wright Phillips, 2-3 šance v závěru ještě čekám ač toho času není moc.

Sporting Kansas - Atlanta ---> Oba gol@1.74 100,- Kč

Sporting Kansas - Atlanta ---> Over 2.5g@1.86 100,- Kč


-158,- Kč
Naposledy upravil Neuminho dne pon 07. srp 2017 23:15:52, celkově upraveno 2
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pon 07. srp 2017 12:20:23

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Mladá Boleslav - AC Sparta Praha ---> Sparta nad 1.5g@2.50 100,- Kč
Mladá Boleslav - AC Sparta Praha ---> Sparta DNB@1.83 100,- Kč
Mladá Boleslav - AC Sparta Praha ---> D. Lafata(SPA) dá gól@3.10 35,- Kč
FC Gomel - Shakhtyor Soligorsk ---> Soligorsk vyhraje@1.58 100,- Kč
FC Gomel - Shakhtyor Soligorsk ---> 1.poločas over 1.0gAH@2.08 100,- Kč


-143,50
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek úte 08. srp 2017 0:28:09

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

SKA Chabarovsk - Anži Machačkala ---> Under 1.5,2.0gAH@1.86 100,- Kč 1/2KO 94.minuta gol na 2:0 jak jinak.
- Pochybuju, že se tohle zvrhne v golostroj, Chabarovsk ve 4 zápasech 0 vstřelených branek a 6 obdržených branek, Anži to má 2:5. Jednoznačně tady jsou deffenzivy daleko lepší než to co týmy předvádí dopředu - NIC. Myslím si že se bude hrát na ten bod, který by asi aktuálně oba brali Chabarovsk 4 zápasy 4 prohry Anži 1 výhra a 3 prohry, vyhráli jen nad posledním Permem, který má vlastně stejne skore i body jako Chabarovsk, nicméně byl to domácí zápas a tohle by mělo být trochu o něčem jiném a favorita tady prostě nevidím, kvalita na straně Anži trochu, ale to domácí prostředí Chabarovsku by to mělo smáznout... Snad 0:0, ale i kdyby někdo dal gol, tak tady odpověď uplně nečekám, protože krativita obou týmů je opravdu hrozná. Co je pro mě trochu odstrašující je jméno domácího golmana A.Krivoruchko, nemohl jsem se nesmát :D :)) =)) snad to neposere :D

Botosani - Poli Temešvár ---> Botosani skoruje v 1.poločase@1.95 100,- Kč
Amkar - Ufa ---> 1.poločas under 0.5g@2.05 100,- Kč
Turnov - Ustí ---> Usti win + Hlučín - Sigma ---> Sigma vyhraje v poločase i zápas@ dohromady 1.86 100,-Kč... Ústí 1:3 vyhrálo, nicméně účastník HET ligy neporazil celek MSFL, to je pak těžký.
Maritimo - Pacos F---> Oba gol@2.00 100,-Kč.. špatný tip, Maritimo po zásluze 1:0 vyhrálo.
Dolní benešov - Bohemians ---> Bohemians nad 2.5g@1.62 100,-Kč.. hotovo v poločase paráda, nakonec 1:5
Viitorul - Voluntari ---> Viitoruil v hdcp -0.5,-1.0AH@ 1.84 100,-Kč.. Tak už nvm koho chtějí porazit, Viitorul je mistr loňského ročníku a letos zatím vyhrál 1 z 5 zápasů a dokonce už 3x prohráli a jsou ve spodní polovině tabulky, když dnes neporazili ani podprůměrné Voluntari se kterými mimochodem prohráli už v Supercupu nedávno, kde hráli podstatnou část zápasu v 10 a přesto byli na hřišti tím lepším,
dnes statistika střel 10:2 a remíza 0:0 hrůza

IA Akranes - KR Reykjavik (1:0-72.minuta) ---> Over 1.5g@1.57 100,-Kč
Granada - Malaga CF (1:0-60.minuta) ---> Nad 1.5g@1.60 150,-Kč
Las Palmas - CD Tenerife (0:0-HT) ---> Las Palmas nad 0.5g@1.71 100,-Kč
Santos U20 - FC Sevilla U20 (0:1HT) ---> Oba gol@1.64 100,-Kč
Santa Cruz - Criciuma ---> Oba gol@1.90 100,-Kč

-120,-kČ
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek stř 09. srp 2017 12:19:36

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+ Tak dnes MOL Cup

Brozany - Žižkov ---> Žižkov vyhraje@1.68 100,-Kč
Hulín - Baník Ostrava ---> Baník Ostrava nad 2.5g@1.83 100,-Kč
Králův Dvůr - MAS Táborsko ---> Over 2.5g@1.75 100,-Kč
Písek - Pardubice ---> Oba dají gól@1.57 100,-Kč
Ústí nad Orlicí - Slovácko ---> 1.poločas over 1.5g@2.00 100,-Kč
Valašské Meziříčí - SK Líšeň ---> SK Líšeň vyhraje@4.00 50,-Kč
Loko Vltavín - FK Teplice ---> Oba dají gól@1.66 100,-Kč
Zápy - Baník Sokolov ---> Neprohra domácích@1.66 100,-Kč... škoda v 85.minutě ještě 2:2


Spokojenost s naMOL Cupem :-bd


+299,-Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek stř 09. srp 2017 22:18:25

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Benfica - Braga (2:1-56.minuta) ---> Benfica nad 2.5g + Stjarnan - Breidablik (1:0-55.minuta) ---> Nad 1.5g@ dohromady 1.83 100,-Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek čtv 10. srp 2017 11:28:55

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+ Hmm super, tak jsem se v noci překlikl s tiketem a místo 100,- jsem hodil na Atl.Mineiro a over 2.5 v zápase 500, takže pecka :( Stornovat se na sazce nedá :-q
No tak to můžu zase dohánět x_x

Hebei - Shanghai SIPG ---> Shanghai SIPG dá gól + Liaoning - Guanzghou Evergrande ---> Guangzhou Evergrande nad 1.5g + Tianjin Quanjian - Beijing ---> Oba dají gól@ dohromady 2.36 125,-Kč
Spartak Moskva II - Zenit Petrohrad II ---> Over 2.5g@1.76 100,-Kč
Utenis - Stumbras ---> Remíza@3.10 50,-Kč
Lahti - Inter Turku ---> Oba dají gól@1.86 100,-Kč
ROPS Rovaniemi - Mariehamn ---> Remíza@3.20 50,-Kč
KUPS - JJK Jyvaskyla ---> KUPS over 2.5g@1.80 100,-Kč
KUPS - JJK Jyvaskyla ---> V. Saxman (KUPS) dá gól@6.75 35,-Kč
SJK - HJK Helsinky ---> Remíza@3.35 50,-Kč.. hůř to Finsko asi skončit nemohlo a tohle byl teda hřeb 0:6 so close
Gaz Metan - Sepsi ---> Sepsi dají gól + Akhmat Groznyj - FK Krasnodar ---> Oba dají gól@ dohromady 2.94 100,-Kč
Helsingborg - Atvidabergs ---> Helsingborg -1AH + Trelleborgs - Degerfors ---> Remíza + Basilej - Grasshoppers ---> Basilej skóruje v 1.poločase@dohromady 10.01 59,-Kč.. jen Basilej, remíza ušla v 85.minutě, Helsingborg mimo


+151,-Kč
Naposledy upravil Neuminho dne čtv 10. srp 2017 22:46:26, celkově upraveno 4
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek čtv 10. srp 2017 22:11:39

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

FC Sevilla - AS Řím (0:0-49.minuta) ---> Nad 1.5g@2.01 100,-Kč
Vitoria Guimaraes - GD Chaves (2:0-53.minuta) ---> Over 3.0gAH@1.64 100,-Kč


+165,-Kč
Naposledy upravil Neuminho dne pát 11. srp 2017 23:30:13, celkově upraveno 2
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pát 11. srp 2017 11:59:25

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Arsenal - Leicester ---> Under 3.0gAH@1.86 100,-Kč.. ou tak tohle bylo dost mimo
Arsenal - Leicester ---> Over 4,5 karet@1.95 100,-Kč.. jedinná karta v nastavení, no to nám ta BPL pěkně začla.
Slavia Praha - Vysočina Jihlava ---> Over 2.5g@1.66 125,-Kč.. čekal jsem od Slavie větší jízdu, ale zase nepřišla ani proti podprůměru ligy a výsledek jen 2:0, který platil už po 18 minutách :((((
Slavia Praha - Vysočina Jihlava ---> M. Škoda (SLA) dá gól@1.80 50,-Kč
Slavia Praha - Vysočina Jihlava ---> S. Deli (SLA) dá gól@9.00 20,-Kč
Slavia Praha - Vysočina Jihlava ---> Slavia promění penaltu@4.30 35,-Kč.. aspoň něco
Slavia Praha - Vysočina Jihlava ---> Slavia dá gól v obou poločasech@1.83 100,-Kč
Nice - Troyes ---> Nice skóruje v 1.poločase@1.66 100,-Kč
Rennes - Lyon ---> Lyon skóruje v 1.poločase@1.83 100,-Kč
Ústí nad Labem - Opava ---> Oba dají gól@1.76 100,-Kč... alespoň někdo přinesl trochu radosti.
Zulte Waregem - FC Bruggy ---> Remíza@3.50 50,-Kč
Vítkovice - Znojmo ---> Remíza@3.05 50,-Kč..2. česká liga dnes jedinná podržela jinak děs, zítra snad lépe


-451,-Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 12. srp 2017 12:35:26

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Watford - FC Liverpool ---> Salah (LFC) 2 a více branek@8.50 20,-Kč
Watford - FC Liverpool ---> Mane (LFC) 2 a více branek@8.75 20,-Kč
Watford - FC Liverpool ---> Padne gól do 30.minuty@1.80 125,-Kč
Watford - FC Liverpool ---> LFC nad 1.5g@1.68 150,-Kč
Watford - FC Liverpool ---> Kaboul(WAT) obdrží kartu@4.25 25,-Kč



+137,-Kč
Naposledy upravil Neuminho dne ned 13. srp 2017 16:01:12, celkově upraveno 2
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek ned 13. srp 2017 15:59:13

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

FK Teplice - FK Jablonec (0:0HT) ---> FK Teplice vyhrají@2.30 100,-Kč
Dukla Praha - FK Zlín ---> Oba dají gól@1.83 100,-Kč
Manchester United - WHU ---> Padne gól do 30.minuty@1.68 110,-Kč
Manchester United - WHU ---> Manchester skóruje v obou poločasech@2.00 110,-Kč


-200,-Kč
Naposledy upravil Neuminho dne stř 16. srp 2017 19:48:03, celkově upraveno 2
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek úte 15. srp 2017 19:51:39

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

APOEL - SK Slavia ---> 1.poločas over 4.5 rohu@2.05 50,-Kč
APOEL - SK Slavia ---> Nad 1.5,2.0gAH@1.81 75,-Kč 1/2OK
APOEL - SK Slavia ---> 1.poločas nad 0.5g@1.71 75,-Kč


Jdu koukat na tu parádu, snad to zas nebude průser českých klubů x_x
O poločase přidám asi něco na Championship a LM live, teď na to kašlu jdu koukat.



+
Hoffenheim - FC Liverpool (0:1HT) ---> Over 2.5g@1.90 75,-Kč
APOEL - Slavia (2:0HT) ---> Over 3.0gAH@1.90 75,-Kč
Sporting Lisabon - FCSB (0:0HT) ---> 1.gól dá Sporting@1.62 70,-Kč
Young Boys - CSKA Moskva (0:0HT) ---> Over 1.0gAH@1.63 75,-Kč
Barnsley - Nottingham (1:1HT) ---> Over 3.5g@1.90 75,-Kč
Birmingham - Bolton (0:0HT) ---> Nad 1.0gAH@1.85 75,-Kč
Brentford - Bristol City (0:1HT) ---> Nad 2.5g@1.74 75,-Kč
Cardiff - Sheffield Utd (1:0HT) ---> Cardiff nad 1.5g@1.71 75,-Kč


-85,13,-Kč
Naposledy upravil Neuminho dne stř 16. srp 2017 19:53:44, celkově upraveno 4
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek stř 16. srp 2017 19:44:28

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+ něco na dnešní LM

Istanbul Basaksehir - FC Sevilla ---> Istanbul Basaksehir skóruje v 1.poločase@2.40 50,-Kč
Istanbul Basaksehir - FC Sevilla ---> Oba týmy dají gól@1.66 60,-Kč
Celtic - Astana ---> Over 2.0gAH@1.57 65,-Kč
Celtic - Astana ---> Celtic skóruje v 1.poločase@1.66 50,-Kč
Celtic - Astana ---> Nad 5.5 karet@2.00 55,-Kč.. velká škoda 5 karet :( může za to do značné míry i skore 5:0, jinak by byl minimálně Celtic daleko nervoznější
Neapol - Nice ---> Padne gól do 30.minuty@1.64 60,-Kč
Neapol - Nice ---> Neapol dá gól v obou poločasech@1.86 60,-Kč


+94,65,-Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek stř 16. srp 2017 22:07:28

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+ něco ještě na El Clasico

Real Madrid - FC Barcelona ---> Carvajal obdrží kartu@1.80 35,- Kč ( Carvajal obdržel kartu ve všech 8 posledních zápasech "EL CLASICO" neskutečná bilance :D )
Real Madrid - FC Barcelona ---> Součet gólových minut - Nad 170.5@1.83 60,- Kč... Proč ne většina gólů v těchto zápasech EL Clasica padá ve druhých poločasech
Real Madrid - FC Barcelona ---> Nad 12,5 střel na bránu@1.90 55,-Kč ( tahle hranice bývá překonávána pravidelně, zvláště když se hraje v Madridu )
Real Madrid - FC Barcelona ---> Real Madrid nad 1,5g@1.60 65,-Kč ( prostě za mě Real doma bude lepší, dává tu Barce vždy goly a za tenhle kurz musím hrát, v základu Lucas i Asensio s neskutečnou střelou pomalu na urovni CR7 tohle se musí!)

Tak tady musím jednoznačně napsat, že to bylo nejhorší El Clasico, které jsem zatím viděl... Děs bída utrpení, málo šancí vzhledem k tomu, že měl Real pohodový náskok tak se nikam moc nehnal, Barca ve druhe puli zahrozila párkrát alespon, ale bez golu, zápas o ničem Barca prostě bez šance v tomto dvojutkání a chce to rychle alespoň trochu adekvátní náhradu za Neymara, protože ta kreativita opravdu bída. Čekal jsem že se třeba i bývalý trenér Valverde podívá po někom ze své bývalé družiny a určitě by připadal do úvahy křídelník Iňaki Williams, ale zatím jsem o ničem takovem že by se projednávalo neslyšel. Real Barce ukázal zač je toho loket, zápas neměl grády a to se ukázalo třebai na kartách, které padly pouze dvě za celé utkání...


+ A něco na noc

Patriotas - Independiente Santa Fe ---> remíza@2.80 35,-Kč
Estudiantes Merida - Zamora (VEN) ---> Oba dají gól@2.00 60,-Kč
Mineros de Guyana - Monagas SC ---> remíza@3.50 35,-Kč
Charlotte Independence - Bethlehem Steel ---> Nad 2.5,3.0gAH@1.66 60,-Kč
Jacksonville Armada - Portoriko FC ---> Pod 2.0,2.5g@1.68 60,-Kč
Caracas - Metropolitanos ---> Pod 2.5,3.0gAH@1.90 60,-Kč
Deportivo Tachira - Trujillanos ---> Oba dají gól@2.10 60,-Kč


-138,-Kč
Naposledy upravil Neuminho dne čtv 17. srp 2017 22:57:04, celkově upraveno 2
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek čtv 17. srp 2017 18:06:50

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+ Evropská Liga od 19:00h

BATE Borisov - Oleksandria ---> BATE skóruje v 1.poločase@2.40 50,-Kč
FK Krasnodar - CZ Bělehrad ---> Over 9,5 rohů@1.62 50,-Kč
FK Krasnodar - CZ Bělehrad ---> Oba dají gól@1.80 50,-Kč
Dinamo Záhřeb - Skenderbeu ---> Over 9,5 rohů@1.95 50,-Kč
Dinamo Záhřeb - Skenderbeu ---> Padne gól do 30.minuty@1.83 50,-Kč
Dinamo Záhřeb - Skenderbeu ---> Dinamo záhřeb skóruje v obou poločasech@2.00 50,-Kč


V závislosti na výsledkách pak dyžtak přidám další tipy.

+
PAOK - Ostersund ---> PAOK dá gól v 1.poločase@1.80 50,-Kč
Vardar Skopje - Fenerbahce ---> Vardar Skopje dá gól@1.90 70,-Kč
AC Milán - Shkendija ---> AC Milán skóruje v obou poločasech@1.57 50,-Kč
NK Domžale - Olympique Marseille ---> 1.poločas over 1.0gAH@1.90 50,-Kč
Legia - Sheriff Tiraspol ----> Legia nad 1.5g@1.57 50,-Kč
Plzeň - AEK Larnaka (1:1) ---> AEK Larnaka nad 1.5g@2.25 50,-Kč
Everton - Hajduk Split (2:0-76.minuta) ---> Over 2.5g@1.95 50,-Kč


+70,-Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pát 18. srp 2017 19:24:13

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

AC Sparta Praha - Slovácko ---> Lafata (SPA) dá gól@2.10 19,-Kč
AC Sparta Praha - Slovácko ---> Padne gól do 30. minuty@1.71 50,-Kč
AC Sparta Praha - Slovácko ---> Over 2.5g@1.71 50,-Kč
Bayern Mnichov - Bayer Leverkusen ---> Oba dají gól@1.80 50,-Kč
Bayern Mnichov - Bayer Leverkusen ---> Over 3.0gAH@1.64 58,-Kč
Bayern Mnichov - Bayer Leverkusen ---> Leverkusen +4rohyAH@2.00 50,-Kč
Méty - AS Monako ---> AS Monako dá gól v obou poločasech@1.90 50,-Kč... ASM bez Mbappeho slabší, ten by měl již o víkendu někde podepsat, jelikož nebyl ani v nominaci na zápas, kvůli tomu že chce pryč z Monaka.


-1,98,-Kč... škoda no zase ta Sparta myslel jsem že už se třeba proberou, ale furt nic další utrápená výhra 1:0... No alespoň to dal český supersniper Lafata :) :-bd
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pát 18. srp 2017 22:38:10

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Juan Aurich - Cajamarca (HT 1:1) ---> Over 3.0gAH + Valencia CF - Las Palmas (1:0-61.minuta) ---> Over 1.5g@ dohromady 1.94 50,-Kč
Independiente CG - Sportivo Trinidense (1:0-32.minuta) ---> Over 2.5g@1.76 50,-Kč.. 0:2 ach jo
Audax Italiano - Temuco ---> Oba dají gól@1.76 50,-Kč
Nacional Asuncion - Sportivo Luqueňo ---> Oba dají gól@1.86 50,-Kč
Criciuma - Oeste ---> Criciuma skóruje v 1.poločase@2.05 50,-Kč


-69,-Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 19. srp 2017 12:33:37

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

Swansea - Manchester United ---> Manchester United skóruje v 1.poločase@1.55 56,-Kč
Swansea - Manchester United ---> Over 2.0gAH do 70.minuty@1.83 50,-Kč
Hebei - Beijing Guoan ---> Hebei dá gól v 1.poločase@2.10 50,-Kč
Hebei - Beijing Guoan ---> Over 2.5g@1.76 50,-Kč 2:0 zase
Liaoning Whowin - Tianjin Teda ---> Remíza@3.50 25,-Kč
Shanghai Greenland - Guangzhou Evergrande ---> Oba týmy dají gól@1.76 50,-Kč 0:3 domácí asi po diskotece
Kilmarnock - Celtic ---> Celtic dá gól v 1.poločase@1.60 50,-Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 19. srp 2017 15:20:29

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

VfL Wolfsburg - BVB Dortmund ---> BVB Dortmund nad 1.5g@1.68 50,-Kč
Hoffenheim - Werder Brémy ---> Nad 1.5g + Herta - VfB Stuttgart ---> Nad 1.5g@ dohromady (oba cca po 27minutách hry) kurz 2.02 50,-Kč ... Hertha 2:0 sice, ale Hoffe jen 1:0 :(
Bournemouth - Watford ---> Nad 2.5g@1.90 50,-Kč
Bournemouth - Watford ---> Oba dají gól@1.80 50,-Kč
Burnley - WBA ---> Over 2.0gAH@2.09 50,-Kč

Burnley - WBA ---> Over 0.5g v 1.poločase@1.64 50,-Kč
Liverpool FC - Crystal Palace ---> Over 2.5g@1.68 50,-Kč
Liverpool FC - Crystal Palace ---> Oba dají gól@2.00 44,-Kč
Southampton - West Ham ---> West Ham dá gól@1.62 50,-Kč
Zlín - Karviná ---> Zlín nad 1.5g + Baník Ostrava - FK Teplice ---> Oba dají gól@ dohromady 3.42 51,-Kč
Zlín - Karviná ---> Diop (ZL) dá gól@2.50 + Baník Ostrava - FK Teplice ---> Vaněček (TEP) dá gól@7.50 20,-Kč


No na Bundesligu jsem nestihl skoro nic, jelikož sazkabet byl chvíli nefunkční z technických důvodů :( Ale nakonec to po poločasech vypadá, že mi zachránili penízky, chtěl jsem hrát overy 2.5 solo na těch stadionech co jsem přidal livku Hertha + Hofe, no nakonec budu rád asi za overy 1.5. :)
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek čtv 24. srp 2017 17:02:23

Re: Neuminho - Tipy Srpen 2017

+

AEK Larnaka - Viktoria Plzeň ---> Padne gól do 30.minuty@1.83 50,-Kč
AEK Larnaka - Viktoria Plzeň ---> Oba týmy dají gól@1.74 50,-Kč
Dynamo Kyjev - Maritimo ---> Padne gól do 30.minuty@1.83 50,-Kč
Dynamo Kyjev - Maritimo ---> Do 70.minuty nad 2.0gAH@2.00 50,-Kč
Zenit Petrohrad - Utrecht ---> Padne gól do 30.minuty@1.74 50,-Kč
Zenit Petrohrad - Utrecht ---> Zenit dá gól v obou poločasech@2.10 50,-Kč
Maccabi TA - Altach ---> Altach dá gól@1.83 54,-Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Volný pokec

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] a 5 návštevníků

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
Time : 0.573s | 110 Queries | GZIP : Off Livescore