İstanbul Başakşehir FK vs FC Sevilla

<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 16. srp 2017 16:04:15

İstanbul Başakşehir FK vs FC Sevilla

Vítám Vás u analýzy na zápas mezi týmy Basaksehir a Sevilla
Soutěž: Liga mistrů - kvalifikace
Datum: 16. 8. 2017 20:45
Místo: Basaksehir Fatih Terim Stadium (Istanbul), Turecko


Obrázek



Rád bych napsal krátce analýzu k dnešnímu prvnímu utkání play-off ligy mistrů mistrů, kdy se utká turecký Basaksehir se španělskou Sevillou. Jedná se o nemistrovskou, tedy kvalitnější větev kvalifikace do LM.

Už včerejší zápasy naznačily, že moc branek nepadá a v podstatě pro oba soupeře je remíza přijatelným výsledkem do odvety. Basaksehir skončil loni na 2.místě turecké ligy, což není špatné. Tým navíc přes léto celkem posílil. Basaksehir prohrál ze 34 ligových zápasů jen 3x (21 - 10 - 3) a inkasoval nejméně gólů ze všech týmů (63:28). Sevillu tak nečeká podle mě nic jednoduchého v úvodním utkání na horké turecké půdě. Za zmínku určitě stojí, že dres tureckého vícemistra oblékají například bývalí hráči Arsenalu (Manchesteru City, atd.) Gael Clichy či Emmanuel Adebayor, což jsou velice zkušené kapacity. Věřím, že úvodní duel by měl přinést hlavně opatrnou bitvu, kdy budou hrát oba celky zodpovědně zezadu a čekat na chybu soupeře. Turecký tým se bude snažit proti nebezpečné Seville hlavně nedostat branku, sám však podle mě nemá až takovou kvalitu na to, aby dal Seville více jak 1 gól, pravděpodobnost remízového výsledku 0-0 nebo 1-1 je tak podle mě velice vysoká.

Sevilla naopak bývá dlouhodobě kvalitní ve hře dopředu a mnohem nebezpečnější bývá v domácím prostředí, takže i pro ně by remízový výsledek znamenal velikou šanci do odvety, kde zkrátka soupeře zmáčkne a je schopna mu nadělit bez problému 2-3 branky. V tomto dvojzápase je určitě favoritem na postup, přeci jen se jedná o 4.tým španělské ligy. Předstihnout giganty Barcu, Real a Atlético není nic jednoduchého. Také by mohl sehrát roli fakt, že pro Sevillu je to první soutěžní zápas. Rozehranější jsou tedy určitě domácí.

Za mě je to zkrátka remízový zápas, kde bych viděl kurz někde kolem 3, takže tohle si prostě zahrát musím.

TIP Remíza kurz 3.45 u Obrázek
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek stř 16. srp 2017 18:12:21

Re: İstanbul Başakşehir FK vs FC Sevilla

Těžké na tipování no ta LM... Já tady zahraju gol Basaksehiru do půle@2.40 a oba gol@1.68. Jinak moc netuším, každopádně po minulé dobré sezoně ještě zřejmě dost posílili a to i přesto že odešel vysoce ceněný mladík Cengiz Ünder (AS Řím) ... kromě něj odešel ze základu jen levý bek Eren Albayrak, ale ten šel asi i kvůli tomu, že přišel Gael Clichy a tak by po loňském základu zřejmě strávil sezonu na lavičce... No do středu pak přišel Inler, Elia a Torun na křídlo, Frei na kraj zálohy či třeba Erdunc na hrot, chybět jim bude nová posila Chedjou v obraně, jinak nepříliš výrazné ztraty..

Sevilla hodně proměnila kádr a než si to sedne bude to asi chvíli trvat, každopádně v přípravě goly dávali a měli by i dnes... Soupeř rozhodně nebude lehký a je tam pár hráčů se zkušenostmi s ligou mistrů či top soutěžemi + třeba momentálně asi nejlepší hráč Visca, kteremu se tady hodně daří. Remíza může klidně být, uvidíme.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek čtv 17. srp 2017 4:30:58

Re: İstanbul Başakşehir FK vs FC Sevilla

Výsledek zápasu 1:2, TIP KO.

Zpět na Fotbal

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
Time : 0.311s | 26 Queries | GZIP : Off Livescore