Dinamo Minsk - Jokerit Helsinky

<<

vsetinak2

Příspěvky: 515

Registrován: sob 22. srp 2015 13:42:05

Příspěvek stř 23. srp 2017 8:55:32

Dinamo Minsk - Jokerit Helsinky

Dinamo Minsk - Jokerit Helsinky

23.8.2017 v 18:30
KHL

TIP: Minsk vstřelí 0-2 gólů
Kurz: 1.73
Obrázek

První zápas před sebou mají dva týmy, které mají sídlo mimo Rusko a to běloruský Minsk a finský Jokerit. Za jednoznačného favorita považuji Jokerit, ale raději nebudu volit sázku na jejich vítězství a to z důvodu ne příliš kvalitních výsledků venku, jejich střelecká potence na kluzištích soupeřů není úplně ideální.

Minsk před sezónou hodně oslabil svůj tým a letos mu nedávám mnoho šancí na úspěch, tedy postup do play off, lépe řečeno, nedávám jim žádné šance. Přátelské zápasy sice zatím nevypovídaly o nějakém velkém úpadku, jenže teď se začíá hrát naostro. Před sezónou přišel zkušený gólman Jhonas Enroth, obránce Dyukov, útočník Chris Linglet a Justin Fontaine. Dyukov je mladý běloruský reprezentant, dobrá posila, to samé platí i o Fontainovi, který má zkušenosti z NHL. Ztráty jsou ale obrovské, především v útoku. Minsk během několika dní ztratil největší tahouny z minulého roku, jmenovitě se jedná o hráče jako Kostitsyn, Palushaj, Pettersson, Stas a nebo asi největší hvězda Ellison. V obraně bude hodně chybět Graborenko a Gotovets. Výměna obou brankářů také není šťastné řešení, odešel jak Scrivens, tak i Lalande. Minsk letos má o hodně slabší tým než před rokem.

Jokerit zůstal zhruba na stejné úrovni jako loňský rok. V přípravě se týmu příliš nedařilo, ale je pravdou, že se nevyhýbal silným soupeřům, naopak kvalitu prokázal proti Novosibirsku, když vyhrál oba přáteláky. Z týmu o přestávce odešelo hned několik hráčů. Z těch výrazných odešel třeba obránci Lajunen, Kulda, Genoway a Jaakola. Z útočníků Hishon a Salminen. Jokerit ale hned nahrazoval a podle mě velice vhodně. Do týmu přišli obránci Kivisto, Lundin, Lopisto a Gilroy, takže bych řekl, že v obraně budou ještě silnější. Útok je potom posílen o Normana, Ikonena, Palolu a nebo Nicklase Jensena. Jokerit bude hrát lépe než minulý rok, kdy se na ně hodně lepila smůla se zraněními a následnou nerozehraností hráčů. I tak to ale minulý rok stačilo na play off, letos je vidím v TOP 5.

Minsk nemá kvalitu, tým se musí hodně spoléhat na přesilovky a v nich kvalitu svých zámořských hráčů. Jokerit ale jako každý finský tým patří k těm disciplinovanějším a nemyslím si, že by jim Minsk měl vstřelit 3 nebo více gólů. Jokerit podle mě bude brát 3 body a bude inkasovat maximálně jednou, jeden gól mi zůstává jako rezerva. :D




TIP: Minsk vstřelí 0-2 gólů # 1.73 Obrázek
<<

vsetinak2

Příspěvky: 515

Registrován: sob 22. srp 2015 13:42:05

Příspěvek stř 23. srp 2017 23:43:27

Re: Dinamo Minsk - Jokerit Helsinky

Ok 1:6

Zpět na Hokej

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
Time : 0.161s | 22 Queries | GZIP : Off Livescore