Neuminho tipy Květen 2018

<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 05. kvě 2018 14:44:41

Neuminho tipy Květen 2018

Čus, tak jsem se rozhodl tu zase postovat nějaké své tipy s nějakým doplněním infa a krátké analýzy třeba...

CELKEM -744,- Kč

Dneska začínám v Bundeslize.

BVB Dortmund - Mohuč
Nad 10.5rohu@2.15
Nad 3.0AH karet@1.90
Nad 9.5 střel na branku@1.76 ???, tak nevím kde najdu officiální statistiku... tak prej dodavatel sazkabetu ukazuje statistiku 4:5
BVB dá gól v obou poločasech@1.90

Werder Brémy - Bayer Leverkusen
Nad 9.5 rohů@2.15
Remíza@4.00 1/2 vklad

FC Koln - Bayern Mnichov
Nad 9.5rohu@2.00


Tipy jsem stihl tak tak, některé i po rozehrání, tak tu také dávám později.
BVB dnes věřím, protože k jisté LM potřebuje dnes vyhrát, no nakonec nemusí mít jistotu ani po dnešku. Mohuč ta je na tom přesně opačně a každý bod se hodí při boji o setrvání v soutěži, na tyhle příčky mají zatím 3 bodový náskok ovšem 2 kola před koncem to žádná jistota není. Forma je na obou stranách přiznejme si sice slušná a Mohuč může trochu BVB potrápit, nicméně na 3 body určitě věřím BVB to co rozhodne je podle mého domácí prostředí, kde je BVB dominantní a to jednoznačně ukazuje i v poslední době, když vyhrál všechny 4 poslední domácí ligové zápasy a to měl hned tři soupeře z první 9 tedy první poloviny BL kam samozřejmě Mohuč nepatří... Mohuč je na tom naopak a venku skoro jenom dostává dnes tomu nebude jinak i když se dnes BVB úvod úplně nepovedl... Pro Mohču nehrají ani absence, dnes chybí velice důležitý CM, DMC Latza, dále další pravidelně nastupivší Balogun, Serdar či golman Adler, na druhe straně absentují Schmelzer, Kagawa a hlavně Batshuay, který se po příchodu chytl, ale i bez něj dali 2 kola zpátky 4 goly Leverkusenu, velmi důležitý je totiž zejména návrat Reuse.
Tip, který se mi zde líbil nejvíc ovšem je ten na střely na branku, protože BVB v posledních zápasech co jsem počítal z Dubna má průměr až někde k 8.5 střelám na branku za zápas a Mohuč pěkných 5 asi, takže v tomhle vidím pěknou šanci a je to supr tip i na sledovačku...Rohy jsou an tom podobně, ale tam už je BVB asi na 6 průměrně a Mohuč zase asi těch 5...Karty jsou asi nejvíce riskantní, ale uvidíme BVB má průměrně poslední dobou jen a pouze jednu, Mohuč ovšem 2.5, tak jsem zvědavý.

Ve druhém zápase už sice Brémám o nic nejde, to ale neznamená, že se na to vykašlou před svými fanoušky. Leverkusen má motivaci ještě zabojovat o LM a i kurzy nastavili bookmakeři, tak že je Leverkusen velký favorit, což by za normálních okolností ještě tak 10 kol zpět nebyl. Výsledky obou jsou v poslední době, tak nějak na pováženou a proto jsem se rozhodl zahrát remízu, momentálně to moc nepadá ani jednomu tak uvidíme. Rohy Brémy průměr 5, Leverkusen 5.6 z dubnových zápasů.

Co se týče Kolnu s Bayernem, tak motivaci hrát asi má trošku větší Kolín před svými fans, nicméně tak nějak už o co hrát není, Kolín je jistý sestupující, Bayern pro změnu ovládl naprosto jednoznačně celou soutěž už pár kol zpátky, přesto dnes Bayern v relativně silné sestavě snad jen s výjimkou Eviny, který hrál i minule s Frankfurtem a vůbec né špatně. Tady mě každopádně zaujaly opět rohy Kolín je někde na 5, Bayern dává k 7.



No uvidíme třeba to zase bude trapas a třeba to pěkně povychází, za komentáře k tipům budu rád.
-120,- Kč při sázce za 100 na plnou důvěru
Naposledy upravil Neuminho dne sob 26. kvě 2018 15:43:43, celkově upraveno 11
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 05. kvě 2018 20:09:14

Re: Neuminho tipy Květen 2018

Villareal - Valencia CF
Oba gól@ 1.86


Juventus - Bologna
1.poločas přesný výsledek 1:0@2.55
Over 4.0AH karet@ 2.00

Seattle - Columbus
Seattle vyhraje@1.80
Nad 10.5 rohu@2.45

Nad 3.5 karet@ 1.86

Los Angeles FC - FC Dallas
Nad 10.5rohu@2.15


Villareal s Valencií už moc nevypadá... myslel jsem si, že by to mohl být zajímavý zápas, kde alespoň branku na každé straně uvidíme... Hlavně domácí zápasy ponorky k tomu vybízely, na druhe straně deffenzivní Valencia v poslední době a dnes se to odvíjí spíše dle nich. Hodně jsem uvažoval i nad remízou, tak snad nebudu litovat a někdo rozhodne.. Bohužel jsem nestihl napsat nic dříve.

Juventus jsem očekával opatrnější start, protože hlavně Bologna hrála poslední týdny hodně deffenzivně, v jejich zápasech prakticky goly nepadaly a 1:0 by byl asi takový ideální stav, ono byl i statisticky juventus lepší v první půli, ale chvíli před pauzou foukl rozhodčí pentli hostím a bylo vymalováno, těžko říci, jestli by ten gol nakonec Juventus dali, ale je to možný. Jinak takový spíše nečitelný zápas, samozřejmě, že Juve bojuje o titul a mělo by si na trpaslíkovi smlsnout, ale také víme jaké ty výsledky občas bývají, dnes např. v Bundeslize zaváhali BVB, Leverkusen i Hoffenheim.. Co se týče karet Juventus poslední dobou na průmeru 2.5, Bologna 3 tak proč by ne.

Seattle v MLS hraju výhru, protože už se potřebuje odlepit ode dna, loni 2. tým tabulky letos zatím velký špatný, ale už alespoň v posledním zápase doma s Minnesotou přišlo zlepšení a konečně výhra... columbus už stihl prohrát venku letos se slabými Chicago Fire či DC United a remíza s Philadelphií není o moc lepší. Karty opět z průměru posledních zápasů musím hrát, Seattle i COL na hranici dvou, Seattle je vlastně ještě o kousek dál díky červeným kartám, které už letos viděl doma s MONtrealem nebo LA FC. Rohy vypadají též zajímavě Portland 6 a Columbus dokonce průměr 7

V zápase LA proti Dallasu si netroufám sázet na vítěze, je to těžko tipovatelné utkání, ale rohy zkusím LA FC ve 4 zápasech v Dubnu 24 rohů - 6 na zápas... z toho navíc hráli jen jeden zápas doma, kde se obecně očekávají vyšší čísla a převaha ve statistikách celkově. Dallas dokonce ve 4 zápasech 28 rohů a odehrál z toho 2 zápasy venku, takže proč by to dnes nenapodobili.


-99,-Kč
Bída venku od Valencie, Juve hrálo až ve druhém poločase, no alespoň ty karty. Seattle jsem stále doufal, že to proti 10 celý zápas dají, opak byl pravdou. Zápas jsem sledoval a trochu toho lituji hrozná bída, dnes jsem si na sledovačku teda vybral nejdřív hrozný BVB a teď tohle. To nemělo hlavu ani patu přihrávali si ze strany na stranu a čekali než se Columbus bude plazit po 4, vlastně hodně podobný výkon k BVB, kde alespoň ti hráči ale měli nějakou kvalitu a zkoušeli nějaké technické kousky Sancho a spol, no v tomhle nebylo nic, jedna šance nebo dvě za celý druhý poločas no škoda že Dempsey tutovku nedal, ale vyhrát si nakonec ani nezasloužili. Aspoň ty karty 2žk a redka :) Rohy vedle byly hotové skoro o poločase :)
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek úte 08. kvě 2018 15:19:22

Re: Neuminho tipy Květen 2018

Jižní Korea - Lotyšsko
Jižní Korea nad 1.5g@2.12
Radunske získá kanadský bod@2.70

[LIVE - po 1.tř.] Lotyšsko nad 4.5g@1.75


Rakousko - Slovensko
Sekera získá kanadský bod@1.70
Bakoš získá kanadský bod@1.70

Slovensko -1AH@1.86




V zápase Jižní Korea s Lotyšskem rozhodně nevidím tak velkého favorita jako sázkovky. Za kurz 1.18 může hrát lotyše snad jen blázen... Je pravda, že co se týče hráčských kádrů jsou na tom "korejci" asi nejhůř na turnaji, ale předturnajová příprava se slováky 1:2 a němci 3:4 ukázala, že dokážou držet tak nějak krok s těmi řekněme horšími z elitní skupiny, kam patří určitě i lotyši. A pokud dali v přípravě 3 němcům a nebyli vůbec daleko dát 2 slovákům, tak proč je nezkusit dnes proti podobně kvalitním lotyšům, kurz 2.12 zkusit musím, stejně jako jednoho z jejich nejbodovějších hráčů Radunskeho za 2.70.
Střely hrát nebudu, dnes je to nastaveno od sk až moc nahoře a undery nehraju. Ještě vlastně můžu zmínit, že i lotyši tu dostali příděl od finů a stejně jako Korea 8:1, hráli tedy lépe než korejci, ale před tím stejně jen 2:2 s nory a v přípravě remizovali a prohráli se Švýcarskem, takže mi určitě nepřijdou výsledkově lepší než tyto týmy z té kategorie, kam dle mě patří i němci nebo slováci.
Přidávám live tip po první třetině Lotyšsko nad 4.5g za pěkných 1.75, zatím jsou korejci hodně mimo, lotyši jsou lepší komentátoři čt to okomentovali tak, že si zatím dělají lotyši co chtějí, takže to zkusím ať třeba vyjde alespoň něco, ale tak třeba se korejci zlepší a alespoň nějaký gol dají, 2. třetinu začnou ještě se zbytkem přesilovky, tak mají šanci ještě se zápasem něco udělat, ale kvalita je jasně na straně lotyšů, měl jsem větší očekávání od korei, ale už první třetina ve které by měli mít nejvíce sil ukázala, že na to zřejmě nemají. Radunske už každopádně jednu větší šanci měl, tak kdyby vyšly 2 sázky alespoň z těch tří budu spokojen.


Ve druhém zápase vidím jako favorita slováky, oba týmy tu už odehráli zápasy proti švýcarům a tam se jasně vidělo, kdo je na tom lépe, zatímco slováci uhráli prakticky vyrovnaný zápas, tak Rakousko bylo jasně horší... a vlastně i příprava slováků byla hodně dobrá - výhra s Francií + druhý zápas sice 2:3, ale furt přinejmeneším vyrovnané, 2x (1x po prodloužení) Německem , 2x s Lotyšskem, povinná s Jižní Koreou, na druhe straně Rakousko si netrouflo na jediného soupeře z elitní skupiny, navíc hráli dost zápasů pouze s B týmy a kvalitně nakonec tedy nepůsobí ani tady a jsou podle mě jasným favoritem na 8.místě ve skupině. Hráče na kanadské body vybírám Bakoše a Sekeru.



-239,- Kč zatím bída :(
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek úte 08. kvě 2018 19:22:11

Re: Neuminho tipy Květen 2018

Česká Republika - Švýcarsko
Každý tým dá 2 a více branek@2.06
Česko nad 29.5 střel na branku + Finsko nad 3.5g@2.02
D. Jaškin kanadský bod@1.75
E. Corvi kanadský bod@1.82


Finsko - Norsko
Teravainen dá gól@1.85
Savinainen dá gól@2.22
Finsko nad 4.5g@1.80



V prvním zápase našich jsme asi lehkým favoritem, ale zase bych to nepřeháněl, poslední roky máme se švýcarama na větších akcích podobné výsledky, h2h taky není buhvijak jednoznačná, když nepočítám třeba zápasy z příprav teď před šampionátem a tak... Kvalita je možná na naší straně máme tu více hráčů z NHL a 2 ještě dost možná přijedou a pak už bych řekl, že máme určitě lepší tým, zatím to zase takový propastný rozdíl není. Co se týče výsledků na turnaji zatím nemohu úplně říci kdo je lepší, švýcaři po vyrovnanem průběhu se slováky vyhráli, my jsme vyhráli též, ale až po prodloužení... No daleko více mě zaujal náš zápas se švédy, kde jsme se hodně drželi a s tímhle zápasem v zádech by jsme mohli přehrát švýcary... Ti v prvním zápase na turnaji zklamali remízou se švýcary a opět pouze výhra po prodloužení. Očekávám vyrovnanější utkání, možná budem o trošku lepší a i kvůli tomu i kvůli fandění dávám nad 29.5 střely přecijen se slováky jsme to dali v klidu už během první poloviny třetí třetiny a proti švédům jsme dali úctyhodných 25 a podle mě švýcaři kvalit švédů nedosahují ani náhodou tudíž by jsme logicky měli mít více střel než proti trekonor a těch 30 by se mělo dát, na navýšení kurzu tam dávám ty finy nad 3.5, protože za 1.60 to hrát nehodlám solo :)

Druhý zápas Finsko - Norsko by měl připomínat souboj kočky s myší. Finsko sice na posledním MS porazilo nory až po prodloužení, nicméně třeba v roce 2015 to bylo 5:0 a já se spíše dnes přikláním k druhé variantě.. Celkově na MS daleko dál chodí finové, mají daleko lepší kádr a hlavně do turnaje vstoupili bravůrně 8:1 Jižní Korea, 8:1 Lotyšsko přičemž lotyše beru tak na úrovni norů a vzhledem k těmto výsledkům se prostě hranice 4.5 over musí hrát, stejně jako nějaký ten střelec a Savinainen s Teravainenem mi připadají jako logická volba, společně s Ahem by to měli být nejvíce produktivní střelci Finska min. v dosavadním průběhu turnaje a vzhledem k tomu že oba mají zatím na turnaji více střel než Aho, tak hraju je. Norové do turnaje vstoupili dvěma remízami proti Německu v prodloužení prohra, s lotyšema výhra, v obou zápasech byli střelecky horší a tak si myslím, že Dinsko rozhodně může zopakovat výkon s lotyši.. Jižní Korea je zatím zřejmě nejslabší tým na turnaji, tak tam to raději moc nehodnotím.


+268,-Kč díky Finlandia
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek stř 09. kvě 2018 15:34:33

Re: Neuminho tipy Květen 2018

Jižní Korea - Německo
Jižní Korea nad 4.5 2min trestů@2.02
Jižní Korea nad 18.5 střel na branku@1.70
Over 5.5g@ 1.71
Ehliz dá gól@2.42
Hager dá gól@2.26



Švýcarsko - Bělorusko
Bělorusko nad 4.5 2min trestů@2.00
Švýcarsko nad 4.0gAH@1.80



Německo v roli jasného favorita proti Korei by mělo konečně zvítězit a mohlo by si i zastřílet, protože těch šancí si dát více branek už moc mít nebudou. Jižní korea je na turnaji zatím za otloukánka a pokud už němci dali 4 branky norům a určitě měli šance dát to samé Dánsku, kde to nakonec bylo 2:2 pak by měli dát alespoň 4 i dnes Korei, vlastně oba týmy už spolu sehráli generálku před turnajem kde němci zvítězili 4:3. Na turnaji se korejci zatím moc dobře neprezentují, ale alespoň gol nebo dva by měli být v jejich silách ač to zatím tady v D8nsku moc nevypadá, tak přecijen zápasy s Kanadou a FInskem byli moc těžké, včera teda zklamali s lotyši, ale určitě tak nemusí dostávat od všech z té slabší poloviny týmů viz ta generálka, kde už byly týmy prakticky ve složení ve kterém jsou dnes může něco naznačovat. Německo 4-5 golů též dát může pokud bude chtít. Co se týče vyloučení korejců nad 4.5 trestů měli to jak s Kanadou, kde jich bylo přesně 5 tak včera s lotyšema, kde hráli snad jen na vyloučení - 9 a dnes je čeká podobný zápas jako včera, zkrátka jeden z těch lehčích i když ho pravděpodobně na body znovu nezvládnou a věřím, že zase uvidíme min. 5 trestů. Co se týče střel tak 18.5 není příliš vysoká hranice, hodně mě udivil počet střel s Kanadou 25! a včera proti lotyšům 16, což je při těch 9 vyloučeních slušné. Německo v tomhle směru nechává soupeře hodně střílet Dánsko 29 střel, Norsko 37 střel a USA 36 střel. Pokud chtějí zahrát "asiati" aspoň trošku důstojně, tak tuhle hranici musí překonat. Střelci Ehliz a Hager, kteří by měli býti těmi hlavními podporovateli lídra Draisaitla.

Švýcarsko - Bělorusko má jasného favorita jsou to švýcaři, kteří s námi zahráli včera hodně dobrý zápas ve kterém bych se nebál říci, že byli lepší, na turnaji už klepli i slováky a po prodloužení rakušany, které ale jinak herně jasně přehráli. No takové zaváhání jako s Rakouskem už nebudou chtít udělat, mají velmi dobrý kádr na to, aby se prali o postup, což ukázali jednoznačně včera. Belorusko je na turnaji zatím hodně slabé, nemá tu příliš zajímavých jmen, bratři Kosticynové zůstali doma apod, 5:0 od švédů, 6:2 s Francií a 6:0 s Ruskem všechno prohry, dokonce včera byl odvolán hlavní trenér a tým dokonce MS povede dosavadní assistent, což se snad stalo vůbec poprvé na takovémto turnaji a to taky nevěstí nic dobrého podle mě. 4 goly dali švýcaři nám, navíc tohle už je live po jejich prvním golu a tohle věřím že překonají, co se týče oslabení Běloruska, tak tenhle over hraji už po prvním vyloučení bělorusů za velmi pěkný kurz to nenechám ležet, sice proti Rusku i švédům jen po 2 vyloučeních, ale to jsou takové zápasy o ničem bez pořádného zápalu vlastně se o nic nebojovalo, protože oba těžcí soupeři vyhráli v "suchym triku"... To zápas Francií charakterem podobný tomu dnešnímu, kde už mohou cítit bělorusové šanci už byl na vyloučení bělorusů bohatší a zaznamenali hned 7 takových vyloučení.


Sorry zase trochu pozdě, ale možnost inspirace tam pořád je, navíc mě to baví psát a samotného mě to nutí si opravdu najít podklady pro vsazení toho či toho, abych to pak mohl aspoň stručně napsat proč to a to hraju a nejsou to prostě jen nějaké výkřiky do prázdna. Důvody mám, možná jsem i na něco zapomněl, protože to dopisuji až po první třetině a chci to už dopsat aspoň než začne druhá.


+691,-Kč :-bd
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek stř 09. kvě 2018 19:27:30

Re: Neuminho tipy Květen 2018

Dánsko - Finsko
T.Teräväinen dá gól@1.95
Savinainen dá gól@2.26
S.Aho 2 a více kb@1.80
Finsko nad 4.5g@2.04



Švédsko - Rakousko
Švédsko nad 3.5 2min trestů@1.90
Rakell dá gól@1.80
Janmark dá gól@2.08

Rakousko nad 19.5 střel na branku@2.03



O finech už jsem psal mají tady zatím fantastickou fazonu, dali nejvíce gólů na turnaji a těžko se budou zastavovat, očekávání taková nebyla ale zatím hrají super je možné že ta forma jednou opadne, ale proti dánům by ještě mohli zopakovat výkony z těch 3 odehraných zápasů. Dánové tu zatím hráli dva zápasy proti velkým favoritům a to USA 0:4 a Kanadě 1:7 a nezvládli ani jeden zápas. Jedinné 2 body uhráli dánové ve vyrovnaném zápase s Německem, dnes tedy nemám jedinný důvod nevěřit opět finům a stejně jako včera hraju Savinainena s Teravainenem, kteří by opět mohli zavěsit. Dnes přidávám i 2kb od Aha, který včera měl jen jednu assistenci, což je daleko zatím za jeho výkony z předešlých dvou zápasů kdy nasbíral 4 a 6 bodů a dnes by se měl vrátit opět na tu svou metu :)

Ve druhém zápase mě zatím na turnaji neuchvátili švédové sice mají tři výhry, ale min. zápas s náma nebyl z jejich strany vůbec pohodový. Bělorusko pustili k 27 střelám, jedinný suverenní výkon byl proti Francii. Lepší kurzy se tady objevovali na švédy až někde na over 5.5g a to prostě nebudu hrát zase tak super dle mě nehrají a rakušani tady zatím hrají lépe než se očekávalo. Každopádně střelce vyzkouším dva, protože 4,5 branek dát mohou a tak prostě musím, dnes to budou Janmark a Rakell zatím asi dva nejproduktivnější střelci švédů. Rakousko nad 19.5 proč ne, bělorusko které tu nehraje dobře mělo 27, na druhou stranu 18 proti Rusku od Rakouska vypadá též velmi dobře a rusové jsou podle mého silnější než švédi, takže tam hodnotu vidím. Tresty Švédska nad 3.5 nízká hranice s dobrým kurzem, důvod jednoduchý švédi ve všech třech odehraných duelech byli alespoň 4x vyloučeni.



-412,- Kč ach jo
Naposledy upravil Neuminho dne čtv 10. kvě 2018 18:58:48, celkově upraveno 5
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek stř 09. kvě 2018 19:49:46

Re: Neuminho tipy Květen 2018

Tak a poslední dnes fotbálek Premier League

Chelsea - Huddersfield
Under 3.0gAH@1.72

Leicester - Arsenal
Over 10.5 rohů@1.75
Remíza@3.87 1/2 vklad

Manchester City - Brighton
Over 10.5rohů@1.75
Under 3.5g@1.84


Tottenham - Newcastle
Oba gól@2.00



Chelsea - Huddersfield je zápas ve kterém jde obou o hodně, Chelsea o ligu mistrů v tomto boji ovšem musí spolehat na zaváhání Tottenhamu nebo LFC, Huddersfield bojuje o záchranu se Swansea a Saints. Od Chelsea očekávám tlak na domácím hřišti od prvních minut, nicméně v poslední době se jim nedaří dávat moc branky a tak to dost možná bude gólová nuda, protože se proti nim postaví v posledních kolech hodně deffenzivní Huddersfield, který v posledním kole hrál na hřišti City 0:0. Huddersfield bude chtít urvat alespoň bod bude bránit a Chelsea bude bušit skoro do plných, tak bych to viděl a při aktuální neformě offenzivních hráčů CFC bych se nedivil výsledku 1:0 či 2:0, těžko si myslet že Huddersfield po 90 minutách bránění uhraje body... Chelsea sice hraje deffenzivně v poslední době ale přesto vyhrává často narozdíl od soupeře. Nerad sázím undery,když je v zápase velký favorit, ale tak tuhle vyšší hranici si myslím tady můžu zkusit.

Leicester - Arsenal, tady jako první jdu určitě do rohů Leicester v tomhle směru na domácím hřišti hodně silný, Arsenal je celkově tým, který mívá opravdu velké množství rohů během sezony a určitě v tomhle patří k topce BPL, co jsem koukal průměr posledních domácích zápasů Leicesteru až někde u 7, Arsenal venku asi 5 nebo 6 takže určitě stojí za zkoušku. Remíza mi přijde jako logická volnba kvalita a umístění je sice na straně Arsenalu, nicméně domácí prostředí určitě hraje pro Leicester , Arsenal je venku letos hodně marný 6 proher v řadě hovoří za vše, ale dnes by přecijen mohli až tak špatnou formu vylepšit alespon bodem, Leicester je hodně z formy a h2h hovoří též pro Arsenal, který rovněž nemá žádnou excelentní formu. Kříž tady mi přijde poměrně reálný, i když to není nikdy žádná jistota a proto je to jen s polovičním vkladem.

Na CIty under je trochu risk, ale Brighton je docela dost deffenzivní, navíc první vzájemný zápas jen 0:2 pro City, v poslední době hrál Brighton mimo jiné doma s United výhra 1:0 nebo doma se Spurs 1:1. City v posledním kole jen 0:0 s Huddersfieldem už není moc o co hrát a tak už asi nebudou hrát ten svůj krásný fotbal naplno. Jo sice dali 4 WHU a 5 Swans, ale to jsou týmy které jsou daleko horší v obranné činnosti než dnešní soupeř, tak doufejme... Over 10.5 by mohl být City někde na 7, Brighton 4.

Spurs proti Newcastlu no od roku 2015 se utkali spolu 4x a 2x výhra Newcastle 2x Spurs 3x oba gol... Co mě nutí hrát taky proti Spurs trochu je tlak, který je na ně vyvíjen, protože tenhle zápas prostě musí vyhrát a forma není zrovna excelentní 2 výhry z posledních 6 zápasů je bída na jejich poměry. Newcastle už je v klidu, končí někde u středu tabulky a nemusí být nějak moc svázán, navíc Tottenhamu dávat goly umí.



-253,-Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek čtv 10. kvě 2018 19:24:21

Re: Neuminho tipy Květen 2018

Česko - Rusko
D. Pastrňák nad 0.5kb@1.82


Kanada - Norsko
Kanada nad 43.5 střel na bránu@1.82
Norsko +4,5 2min trestů@1.80
Ekblad dá gól@4.20
Schenn dá gól@2.36




- Tak Pastrňáka prostě budu hrát hned při prvním startu, měl neskutečnou formu v PO NHL a je to teď náš rozdílový hráč no1. Pokud máme něco s rozjetýma rusákama uhrát bude muset být u toho. Na tenhle tým umíme zahrát, takže nás určitě nevidím jako velkého outsidera ač má zatím Rusko na turnaji daleko lepší výsledky, tak Francie, Bělorusko i Rakousko by měli být horší než my a určitě by jsme ve skupině měli být nad všemi třemi dosavadními soupeři Ruska, dá se říct první těžký střet rusů na turnaji. Další sázky mě moc nezaujaly, možná under ale nekoukal jsem vlastně ani na kurz.

- Kanada - Norsko věřím, že tohle už narozdíl od finů včera bude jenom otázka o kolik. Kanada má našlapaný tým výhradně a jen z hráčů NHL, na druhé straně Norsko se sestavou většinově z vlastní ligy + další evropské soutěže. Ani NHL ani KHL nic nenalezeneme v kádru norů a to je docela bída, jejich domácí soutěž nepatří zdaleka mezi to úplně nejlepší v Evropě a dnes by měl být na ledě vidět propastný kvalitativní rozdíl proto věřím Kanadě na 44 střel, protože už je dali s korejcema a 40 s amíkama po základní hrací době je taky dobrý odrazový můstek. Proti dánům v posledním zápase jen 31, ale dánové jsou doma a hlavně díky včerejšku jsou zatím před Norskem. Při loňském měření sil na MS měla Kanada 48 střel, Norsko obdrželo 5 trestů a to je taky moje další sázka proti němcům už tenhle over na turnaji jednou dali a měli 6 trestů a včera s finama no sice jen 4, ale dnes budou mít ještě lepšího soupeře a tak 5 může určitě přijít... Jako střelci obránce Ekblad na kterého je velmi slušný kurz, zatím nejvíce střílející obránce Kanady na turnaji, vyrovná se i těm nejlepším útočníkům v tomto ohledu a proti dánům už gola na turnaji i dal. Schenn je další 1 golový střelec ze zápasu s Koreou, no čeká se od něj na turnaji hodně, měl by být jeden z nejlepších kanaďanů a tak by už alespoň 2 goly měl mít alespoň po dnešku, zatím na turnaji patřil v každém zápase do top 5 nejvíce střílejících hráčů Kanady. v zápasech.



-138,- Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pát 11. kvě 2018 15:35:22

Re: Neuminho tipy Květen 2018

+

Dánsko - Norsko
Norsko nad 21.5 střel@1.65
J. Jensen dá gól@4.20
Boedker dá gól@2.52




Ahoj, tak z odpoledních utkání budu dnes hrát jen tento, druhý mě moc neláká těžko tipovat kdo vyhraje Francie vs Rakousko... Rakousko je sice nováček, ale zatím nehrají nejhůř za to Francie pro mě zatím hodně za očekáváním, výkon se slováky opět velká katastrofa. Nestíhal jsem tedy sázky na střely na druhý zápas a možná bych jinak něco dal, nevím jak vysoko byla hranice na rakušany, kterým to tady přeju víc. Ale k tipům nad 21.5 střel od Norska proč ne? je to nízko vypsaná hranice, která se určitě dá hrát. Dánsko rozhodně není obrovský favorit tohoto zápasu, ten výběr není zase tak hvězdný sice jsou doma, ale i když se mrknu na poslední MS 2017,2016 i 2015, tak tyhle dva týmy na tom byli vždy tak nějak stejně, h2h hraje pro dány, protože je za poslední 3 roky 2x na MS porazili, ale nebylo to po nějakých velkých převahách v zápasech, nýbrž lépe proměňovaly šance.... vždyť v obou zápasech mělo Norsko více střel a to 25 a 44! na tomhle turnaji zatím překročili 21.5 pouze s Německem ovšem s velkým přehledem 32, jinak s velkými favority Finskem i Kanadou pouze 10 a za očekáváním dopadli s Lotyšskem 15. No nicméně h2h vypadá zajímavě a i tady to jednou dali a ty dva zápasy s velkými favority bych k tomu dnešnímu moc nepřirovnával. Střelce vybírám už z Dánska, protože jsou doma a protože na nory umí a i na turnaji jsou zatím lepší Boedker v prvním zápase s finy 3xA po příjezdu z NHl se hodně ukázal a dnes by mohl i zavěsit. Jensen taky goly za Dánsko dává ač je to obránce a za 4.20 ho musím hrát, zatím patří k nejvíce bodujícím hráčům dánů na turnaji a gol už tu dal stejně jako v generálce před MS.



-300,- kČ so ez
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pát 11. kvě 2018 19:26:38

Re: Neuminho tipy Květen 2018

+
Česko - Bělorusko
Česko nad 4.5g@1.67
Pastrňák 2+kb@1.60



Tak trochu opatrně snad vyjdou oba bety, bilance nic moc chtělo by to nějaké penízky navíc. Over 4.5 by jsme měli dát, bělorusové tu zatím hrajíšpatně a vlastně od všech soupeřů zatím dostali 5+, takže logicky musím zahrát i nás Švédsko že dalo 5 a Rusko 6 proti bělorusum bych ještě vzal, ale 6 od Francie a 5 od Švýcarska to mě prostě nutí hrát i nás, sice jsme hranici 4.5 zatím nepřekonali, ale je to dáno hlavně tím, že jsme zatím hráli jen s 4 nejlepších ve skupině a nyní nás čekají tři povinné zápasy za 3 body, v psoledních dvou zápasech jsme zatím navíc byli gólově nejbohatší, takže to vypadá, že se postupně offenziva rozehrává a včerejší výkon s rusama s výhrou byl opravdu excelentní a s Davidama z Bostonu jsme o poznání silnější i proto dnes jednoho z nich hraju. David Pastrňák včera 3 body, v Bostonu hrál v PO neskutečně a určitě je to hráč, který je schopen tyhle dobré výkony opakovat to vlastně ukázal v Bostonu a kvalitativně by na hřišti neměl být hráč jeho kvalit, takže věřím že zase min. u dvou branek bude. USA -- Jižní Korea netipuji, na USA zase vypsali kurzy na goly jak na házenou, ale už jsem se jednou spálil s finama , navíc USA posledně jen remíza s lotyšema nvm to se mi hrát nechce, hranice střel též vysoko, tak asi nic.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 12. kvě 2018 11:30:46

Re: Neuminho tipy Květen 2018

+

Tak začínáme opět hokejem, kde toho vypisují při příležitosti MS opravdu dost a hlavně se sázky mezi sebou nemusí podporovat a pokud zápasy nedopadnou třeba výsledkově tak jak jsme si představovali furt můžou vyjít střely, tresty, kb apod. I proto dávám třeba více sázek na jednotlivé zápasy. :)
Dneska jsem se zaměřil na trochu lepší kurzy, kde určitě vidím hodnotu.



Slovensko - Švédsko
Ekman Larsson dá gól@3.20
Backlund dá gól@4.00
Švédsko nad 3.5 2min trestů@1.90

Slovensko nad 1.0gAH@2.08

Lotyšsko - Německo
Remíza@4.27
Oba týmy dají 2 a více branek@1.89

Méně než 8.5 2min trestů@2.11
Německo nad 30.5 střel na branku@1.82
Abols (LOT) získá kb@1.92
Kahun (DE) získá kb@1.85




Slovensko - Švédsko zápas má jasného favorita na straně švédů ti přijeli na turnaj hned se 16 hráči z NHL a se dvěma z KHL a to by měla být sakra síla, pro srovnání slováci tu mají z NHL pouze Sekeru z Edmontonu a Jaroše z Ottawy, z KHL pak stejně jako na druhé straně 2 borci. Takže kvalita určitě pro švédy NHL a KHl zmiňuji, protože jsou to dvě nejprestižnější hokejové soutěže světa. Švédi tu jsou tedy jasným favoritem, ale že by slováci nemohli dát gol nebo dva ? proč ne, kurzy opravdu vysoko, švédi tu sice dostali zatím jen dva goly od čechů, ale ta herní převaha není zase taková hodně je drží brankáři Bělorusko proti nim mělo 27 střel, Francie i Rakousko po 14 a z toho by se goly prostě dávat nějaké měli, slováky očekávám na podobný počet, podle mě více než rakušani i Francie. S nikým silnějším zatím švédi nehráli, tak i proto jsou ty čísla v deffenzivě dobré, ale tohle je prostě sázka na tu hranici 1.0, která je za 2.11 rozhodně hratelná je to hokej a nejsou to jihokorejci :) Navíc na tomhle turnaji bývají švédi poměrně pravidelně vylučovaní s Blěoruskem 4 tresty, Česko 6, Francie 6, Rakousko 2, ale třikrát prostě přes hranici 3.5 a tak musím hrát, navíc v tom posledním hraném vzájemném zápase na MS 2017 švédi měli proti slovákům také 4 tresty a i skore bylo 4:2, což svědčí zase pro min. gol od SVK a možnosti skorovat i vícekrát. Střelce tu už ale hraju za švédy ti by mohli dát klidně 4 branky a pokud očekávám alespoň tenhle počet tak hraju střelce a tady vybírám kurzově výše Backlund centra druhé lajny, kteýr už se na turnaji 1x prosadil, v NHL dával nějaké goly v Calgary a v posledních dvou zápasech měl po 3 střelách, takže patří k tomu produktivnějšímu aktuálně co se tohoto týče ze švédů na turnaji. Ekman Larsson je obránce první lajny, který už se tu taky prosadil patří mezi nejvíce střílející švédy a prosadil se třeba i loni v tom vzájemném zápase na MS proti SVK.

Lotyšsko - Německo by mělo mít tak nějak vyrovnaný průběh, vlastně to skončilo remízou i loni na MS 4:3 po prodloužení a v letech 2015 a 2014 dvakrát vyhráli němci ale 2x o gol 2:1 a 3:2. Na tomhle turnaji si taky tak nějak vedou stejně němci 6. lotyši 5. ve skupině B. 2a více branek od obou vypadá docela reálně, vzájemná statistika i výsledky na turnaji k tomu směřují. Lotyši tu zatím hráli jeden duel s kvalitativně podobným soupeřem tomu dnešnímu a hráli s Norskem 2:2, němci hráli s Norskem 4:4 a s Dánskem 2:2 a tak máme v tomto 100% bilanci. Méně než 8.5 trestů za 2.11, protože 9 a více nebylo ani v jednom ze zmíněných vzájemných zápasů a taky proto, že je tenhle zápas pro oba hodně důležitý v boji o možný postup a nebudou si to chtít zkazit zbytečnými tresty tu naději na dobrý výsledek. Oba tu navíc mají průměr 4 vyloučení na zápas a to taky spíše hraju pro under než over. V těch důležitých zápasech pro oba, které už jsem zmiňoval s nory a dány to nepadlo ani jednou. Německo je pak jeden z nejvíce střílejích týmů na turnaji a hranice 30.5 se dá hrát na over, v těch vzájemných zápasech zmíněných výše Německo průměr 32 a na turnaji 35,25!. Kanadské body hráčů též hraji a vybírám ty kurzově zajímavější hráče, protože se taky nedá očekávat buhvijaká přestřelka a klidně to může být jen 2:2, takže někdo s kurzem 1.50 pro mě nemá úplně hodnotu. Beru tedy z Lotyška Abolse centra druhé lajny, který už má ve 4 zápasech na turnaji 4 body a patří k nejlepším v tomhle směru v dresu lotyšů, v přípravě měl 5 bodů v 9 utkáních též slušné. Na druhé straně beru Kahuna, ten tu má sice zatím jen 1 bod, ale měl dobrou přípravu a navíc hraje nově v silné lajně s nejlepším němcem Draisaitlem a též výborným Ehlizem. Takhle spolu hráli už proti Korei posledním zápas a tam právě zaznamenal Kahun první bod za assistenci na turnaji a určitě nebude chtít na tomhle 1 bodu skončit, však v německé DEL lize patřil k tomu nejlepšímu v soutěži měl prakticky bod na zápas a tady by měl též patřit k tomu lepšímu v německém výběru.




-22,-Kč
Zamrzí mohlo to být lepší, bety se vyvíjely dost slušně, škoda střelců a že němci nedali aspoň 2. Rozhodčí v zápase Švédska zase nechtěli vylučovat vůbec co jsem koukal, ale prostě někde štěstí je někde ne snad se to spraví zase s dalšími zápasy a ukáže se opět zelená barvička, no nic jdu vymýšlet dál.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 12. kvě 2018 14:34:43

Re: Neuminho tipy Květen 2018

+

Nakonec jsem stihl rozebrat bohužel pouze 2 zápasy posledního kola BL před startem a už se mi do dalších moc nechce, takže tipy:


Wolfsburg - FC Koln
Pod 9.5 střel na bránu@1.83
Nad 3.5 karet@1.76


Bayern Mnichov - Stuttgart
Nad 4.0gAH@1.92
Nad 2.5 karet@2.00
Nad 10.5 střel na bránu@1.90



Wolfsburg - Kolín bude dnes pro vlky klíčový v rámci tohoto ročníku, ve kterém se bohužel tomuto bohatšímu týmu v této lize podobně jako loni nezadařilo a opět se zřejmě nevyhnou baráži. Zatím drží 16. barážovou pozici a ještě je může definitivně bez baráže poslat dolů HSV, kteří jsou 2 body za nimi, ale to by muselo HSV doma porazit Gladbach no stát se to může, ale Gladbach měl před tímto kolem slušnou formu i když to vlastně Hamburk také tak uvidíme, nicméně vlci to mají alespoň v rámci tohoto souboje v rukou, pokud poslední Kolín vyhrají minimálně baráž je jistá, nevím jak to pak je s 15. místem to aktuálně drží Freiburg, ale má 3 bodový náskok a hraje doma proti Augsburgu se kterým by asi bod snad uhrát měl, pokud by ale prohrál a vlci vyhráli pak nevím jestli rozhoduje skore, ale pokud by rozhodovalo mohl by Wolfsburg ještě skončit 15. ale docela pochybuji ani před tímto kolem se jeho výsledky příliš nezvedly a už mají nejvyšší čas, tenhle zápas musí vyhrát, přesto sázím under 9.5 střel na bránu, protože v tomto směru ani jeden zrovna neexceluje navíc v těch posledních zápasech na které jsem koukal proti podobným soupeřům jako čekají oba ty dneska to byly v tomto směru jasné undery... Karty mohou padat může to být nervozní, domácí hrají o udržení, je to poslední šance v sezoně ještě s tabulkou něco udělat, hosté mohou být frustrovaní po neúspěšné sezoně a vlastně se to ukazuje i v těch zápasech Kolína co jsem koukal průměr v posledních zápasech kolem 3 karet na zápas dost možná jsou schopní ten over uhrát sami, Wolfsburg ten tolik nefauluje, ale dnes pokud bude držet dobrý výsledek, tak bude třeba dělat taktické fauly min. ve druhé půli, když bude mít Kolín nějaký ten protiutok, vyloučená není ani červená za kterou můžou být hned 2 body a asi i tři po 2 žk a následné čk. Každopádně na vlky je tu malý kurz na to, abych je zkusil kolem 1.60 nejsem blázen, takové výsledky zdaleka nemají, 2 výhry za posledních 17 soutěžních zápasů od vlků hrůza.

Bayern Mnichov už má vedle jistý titul , ale stále hraje dobře, dnes opět s dobrou sestavou včetně Lewandowskiho a připomeňme si z posledních 10 zápasů jak hrál Bayern zápasy Bundesligy proti top 10. kam patří i Stuttgart. Bayern - MGladbach 5:1, Leverkusen - Bayern 2:6, Bayern - Frankfurt 4:1. U Stuttgartu nic takového hodnotit nebudu, protože další týmy jako Bayern momentálně v BL nehrají, ale formu mají určitě slušnou a gola klidně dát můžou. Od roku 2015 se pak oba týmy utkali 4x a alespoň 4 goly padly jen jednou při vítězství Bayernu doma 4:0, nicméně jiný zápas se v Mnichově ani nehrál a tak se to z tohoto pohledu hodnotí blbě a spíše vsadím na aktuálně golovou formu Bayernu, když hraje dnes i s Lewanem opět a určitě bude chtít ukázat v posledním zápase ligy před svými fans dobrý výkon.! Over 2.5 karet za kurz 2 prostě beru, proti Bayernu faulují soupeři hodně často a i samotný Bayern tu jednu dvě kartičky klidně může dát i když třeba faulovat skoro nebude, je to prostě nízká hranice a tady jí určitě zahraju. Nad 10.5 střel na bránu určitě taky beru, ve zmíněných zápasech nahoře měl Bayern průměr 8.5 na zápas a to by bylo kdyby udělali 8-9 střel a určitě mohou dát i víc, aby to Stuttgart na těch 11 nedorazil a dost možná je Bayern schopen tu hranici překonat i sám. je to jak jsem zmiňoval už také poslední zápas sezony a před svými fans opět Bayern bude chtít ukázat super výkon a už v prvním vzájemném zápase těch 11 střel bylo ve Stuttgartu 4:7 pro Bayern, když se ještě podívám do roku 2015 na ten poslední domácí zápasy v Mnichově, tam to bylo 14:2.



+241,- Kč :ymparty:
Naposledy upravil Neuminho dne sob 12. kvě 2018 17:42:13, celkově upraveno 2
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 12. kvě 2018 15:24:22

Re: Neuminho tipy Květen 2018

+

A tady hokej


Dánsko - Jižní Korea
Jižní Korea nad 5.5 2min trestů@2.26
Boedker 2+kb@1.70

F. Nielsen 2+kb@1.70

Rakousko - Bělorusko
Každý tým dá 2 a více branek@1.70




U Dánska s Koreou mě toho moc nezaujalo, golové hranice opět k nehrání, trochu jsem uvažoval nad tím, že by Korea mohla dát gol, ale 1.65 kurz mi přijde moc nízko na to riskovat. Co mě zaujalo je over 5.5 2min trestů, to je zatím totiž disciplína, ve které dnes hosté opravdu vynikají a ani v posledních zápasech nevypadali, že by si vzali prášky. Hráči v závěrech často nezvládají to, že dostávají kotel a prostě to nejde... Celkově je ten výběr Jižní Korei dost o ničem, je to směska korejců s hráči vesměs z USA nebo Kanady co prostě věděli, že s jejich levýma rukama budou hrát NHL nebo dokonce za výběr repre možná tak na Playstationu a tak to vzdali a šli ke korejcům aspoň tak si myslím, že to je :D a i proto na mě opravdu sympaticky tenhle výběr nepůsobí, navíc si myslím, že to mají někteří hráči totálně fpici hlavně ti co nevypadaj jako skuteční korejci Swift a spol co v závěrečných třetinách dělaj víc faulů než kroků na ledě, navíc dost pochybuji i o tom jak moc autoritativně na ně působí jejich korejský trenér. Ono možná ještě na začátku turnaje, kdy si mysleli, že mají nějakou šanci něco zkoušeli hrát, ale nešlo to ale aspoň se zbytečně nenechávali vyloučit, poslední tři zápasy mají ale 9,9 a nakonec 11 trestů a proto je prostě proti domácím musím hrát na over znova, dáni tam mají dost šikovné hráče na to, aby individuelně prostě na ledě vynikali stejně jako třeba němci nebo lotyši, kteří patří do podobné kategorie jako dáni a proti oboum měli korejci 9 trestů. Na kb hraji 2 borce z NHL na 2 body a to Boedkera, který za dva zápasy zaznamenal 4 body a Nielsena ten má z 5 zápasů 4 body a též patří mezi to nejlepší v dánském dresu, navíc spolu hrají v první lajně a to by měla být jasně nejsilnější lajna dánů a je též dost možné, že se pod nějaký ten gol podepíší oba, osobně to tipuji tak na 5:1, uvidíme snad dáni před svými fandy nezklamou, pokud pomýšlejí na postup, měli by "korejcům" dát opět čočku.

Rakousko - Bělorusko je souboj hodně děravých obran a na to dnes vsadím, 2 goly na každé straně by měli být úplně v klidu, bohužel jsem další sázky nestihl, neviděl jsem hranice střel, vyloučení mě nezaujali a kb jsem taky bohužel nestihl jinak bych si pravděpodobně z obou táborů hráče vybral :( Co se týče offenziv ty dva goly nejsou moc, tak snad to dají , oba koneckonců tu hranici dali proti Francii i Švýcarsku a rakušani už i v zápase se Slovenskem, který mají už narozdíl od soupeře odehraný. Tady asi remíza uvidíme.


-230,- Kč
Naposledy upravil Neuminho dne sob 12. kvě 2018 17:43:18, celkově upraveno 3
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 12. kvě 2018 17:39:40

Re: Neuminho tipy Květen 2018

+
LA LIGA


Eibar - Las Palmas
Pod 3.0gAH@1.95
Nad 9.5 rohu@1.80
Las Palmas nad 2.5 rohu@1.86


Getafe - Atletico Madrid
Atletico Madrid nad 3.5rohu@1.95



Eibar - Las Palmas ani jednomu už o nic nejde, Las Palmas jistě sestupující bez Jonathana Viery už tým, který je docela o ničem. Za posledních 10 zápasů padl na každé straně over 3.5 jen jednou, navíc ani overy 2.5 moc nepadají, nevím proč jsou tu ty kurzy takhle vysoko nastavené. Eibar je sice favorit a měl by dát nějakou branku, ale nenížádný golostroj a Las Palmas ač sestupují, tak rozhodně nedostávají nějaké velké příděly pravidelně. Rohy musím hrát též, když jsem koukal na zápasy podobného charakteru, které čekají oba i dnes, tak jsem tam viděl čísla kolem 6 průměr, takže to hraju stejně jako samotný over na Las Palmas na takto nízké hranici samozřejmě.

Atletico nad 3.5 rohu no nejdřív se mi to zdálo jako vtip, teď to beru jako penízky zadarmo na můj účet tedy doufám, Atletico je schopné proti týmům kategorie Getafe hrát 6, 7 rohů, takže 4 věřím že dají hravě. nevím kam bookie koukal, když tohle vypisoval, ale přijde mi to hrozně nízko a určitě hratelné. O motivaci zde mají postaráno oba, Atletico ještě může přijít o druhý flek a za ním je právě městský rival Real Madrid a tomu to jen tak nebudou chtít dát. Getafe má stále šanci na poháry v příštím roce, ale čeká je těžký soupeř uvidíme.



+161,-Kč
Naposledy upravil Neuminho dne sob 12. kvě 2018 19:41:37, celkově upraveno 2
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 12. kvě 2018 19:29:17

Re: Neuminho tipy Květen 2018

+ Tak a večerní hokej

Kanada - Finsko
Kanada over 34.5 střel@1.90 (30)

Rusko - Švýcarsko
Každý tým dá 2 a více branek@1.85 (4:3)
Rusko pod 3.5 2min trestů (4)@2.12
Švýcarsko nad 4.5 2min trestů@2.08(4) pff :(




- Kanada - Finsko nevím co přesně čekat, myslím si že oba týmy dají alespoň 2 goly, ale pak už netuším h2h z MS poslední roky vyrovnaná, stejně jako výsledky na tomto turnaji, kurz na 2+ od obou je ale dole, tak na sledovačku dávám ty střely 34.5 sice není úplně nízko zvlášte proti dobrým obranářům z Finska, ale přecijen by měla být Kanada nejoffenzivnější tým na turnaji a už proti USA šli na 40, tak proč by nemohli dnes 25. Jinak se mi hrozně líbil minule McDavid a jsem zvědav co tenhle borec předvede dneska.

Rusko - Švýcarsko má jasného favorita rusy, ale to byli rusové i proti nám v této roli a co předvedli ? nic moc... Dost možná nám navíc více zatápěli a měli víc šancí švýcaři z těchto dvou týmů a proč by tak nemohli dát alespoň 2 goly dnes, když češi dali 3, na druhou stranu mají děravou obranu a min. s náma se nechali hodně vylučovat 8x a dnes to asi bude podobné, stejně jako tomu bylo i na MS 2016 ve vzájemném zápase též 8x vyloučení, rusové se tam nechali vyloučit 3x a i na tomto turnaji jsou zatím trochu překvapivě jako beránci proto under 3.5 u Ruska a over 4.5 u švýcarů.


-215,-Kč
Naposledy upravil Neuminho dne sob 12. kvě 2018 21:36:23, celkově upraveno 3
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 12. kvě 2018 20:17:37

Re: Neuminho tipy Květen 2018

+

LIGUE 1
Dneska se toho hraje hodně a pauzy na sebe nenechají dlouho čekat, tak využiju ještě 37. kolo L1.



PSG - Rennes
Rennes nad 3.5rohu@1.95
Nad 10.5 střel na branku@1.95

Bordeaux - Toulouse
Bordeaux@ 1.74
Nad 9.5 rohů@2.05

Štrasburk - Lyon
Lyon@1.71
Nad 9.5rohů@2.10



-26,-Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek ned 13. kvě 2018 14:21:22

Re: Neuminho tipy Květen 2018

+
Dneska startujeme v Serii A, ta pokračuje 37.kolem.



Bologna - Chievo
Nad 4.5 karet@1.74
Pod 2.0gAH@2.28
Pod 10 rohů@1.83

Crotone - Lazio
Crotone pod 2.5 karet@1.90

FC Turín - Spal
Remíza@3.45

Fiorentina - Cagliari
Fiorentina -1AH@1.95
Veretout (FIO) dá gól@3.60


Verona - Udinese
Pod 9.5 rohů@1.71
Oba týmy dají gól@1.80



-182,- Kč ach jo škoda remízi, Fiorentina to asi pustila schválně to vypadalo i podle fans, Verona skoro žádné šance už se smířili s druhou ligou a Bologna o gol 1:2 škoda penalty na začátku
Naposledy upravil Neuminho dne ned 13. kvě 2018 16:00:51, celkově upraveno 5
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek ned 13. kvě 2018 15:29:04

Re: Neuminho tipy Květen 2018

+

A tady ještě BPL + hokej


Manchester United - Watford
Manchester United -1AH@1.80
Watford pod 3.5 rohu@1.85

FC Liverpool - Brighton
Brighton nad 2.5rohu@1.85
Liverpool dá gól v obou poločasech@1.74


Newcastle - Chelsea
1.poločas nad 1.0gAH@2.00

Burnley - Bournemouth
Burnley@2.35

Crystal Palace - WBA
Crystal Palace@1.76
Zaha (CP) dá gól@2.20
Milivojevíč (CP) dá gól@4.00

Huddersfield - Arsenal
Pod 3.5golu@1.76
Nad 10.5rohů@2.15
Huddersfield nad 4.5rohu@2.25


Česko - Francie
Pastrňák 2 a více bodů@1.70
Francie méně než 18.5 střel na branku@1.87
Francie nad 3.5 2min trestů@1.80

USA - Norsko
USA pod 5.0gAH@2.00
Kane dá gól (USA)@1.95
Ryan dá gól (USA)@3.20

Hokej 2AKO
Kubalík +0.5kb + Kane +1.5kb@2.56


+659,- Kč
Naposledy upravil Neuminho dne sob 26. kvě 2018 15:44:54, celkově upraveno 1
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek ned 13. kvě 2018 19:28:26

Re: Neuminho tipy Květen 2018

+
Hokej večer a dodávám i to nejlepší z fotbalu na večer.


Německo - Finsko
Finsko nad 32.5 střel na bránu@1.70
S. Aho 2+kb@1.85
Německo nad 4.5 2min trestů@1.95


Švýcarsko - Švédsko
Oba týmy dají 2 a více branek@2.02

AS Řím - Juventus
Oba týmy dají gól@1.76
Remíza@3.00
Juventus nad 2.5 karet@1.80

Sampdoria - Neapol
Sampdoria nad 4.5 rohů@2.05
Nad 3.0gAH@1.78


Levante - Barcelona
Barcelona pod 6.5 rohu@1.90


-328-kČ
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 26 návštevníků

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
Time : 0.162s | 58 Queries | GZIP : Off Livescore