Neuminho tipy Červen 2018

<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 02. čer 2018 17:02:15

Neuminho tipy Červen 2018

CELKEM -1376,- Kč



+ Tak začínáme přípravou a to mým oblíbeným Německem.

Německo - Rakousko
Padne gól do 30.minuty@1.68
Oba gol a Nad 2.5g@1.95
Rakousko nad 3.5rohu@1.71


Anglie - Nigérie
Anglie nad 7.5rohů@2.00
Nad 9.5rohů@1.68
[LIVE 14.minuta] Anglie nad 1.5g v 1.poločasu@1.90
[LIVE HT] Anglie over 3.0g@2.00

Belgie - Portugalsko
Belgie nad 1.5g@1.68

Island - Norsko
Island DNB@1.86
Island nad 4.5 rohu@2.08
Norsko nad 3.5 rohu@1.62


Portland - LA Galaxy
Portland skóruje v obou poločasech@2.25
Portland-1AH rohů@1.80
Portland nad 5.5rohů@1.85

Portland nad 1.5karty@1.76



Německo určitě favoritem jakožto vítěz posledního MS a jeden z favoritů i na MS v Rusku, rakušani se nedostali na MS ale mají slušný tým v kádru hráči jako Alaba, Arnautovič, Dragovič, Burgstaller nebo Grillitsch hrají v předních evropských ligách a zdaleka to není celý výčet jmen, myslím si že problémy dělat budou, ale němci vyhrají ač zřejmě těsně... Goly hádám padat budou, oba týmy se prosadí přečcijen ač je Německo favorit hraje venku a tam i v kvalifikaci dostávali pravidelně goly a to i se slabšími soupeři. Rakousko nemám moc s čím porovnat v kvaldě se soupeřem tipu Německa nehráli vůbec v přípravě aakorát v Listopadu klepli silné uruguayjce 2:1, v roce 2016 dostali 0:2 od nizozemců a v roce 2014 prohráli těsně 1:2 s Brazílií, goly dávat tedy umí silným soupeřům + němci venku inkasují pravidelně, ale taky dost branek dávají a tak čekám něco jako 1:2, 1:3 uvidíme..

Angláni doma proti Nigérii velkým favoritem, Nigerie sice umí kousat a má rychlé hráče tradičně, nicméně v Anglii to budou mít extremně těžké, očekávám velkou podporu domácích fans a před svými angláni většinou vyhrávají proti outsiderum důkazem může být kvalda , nicméně často zahodí neskutečný množství šancí a pak to zachraňují v nastavení, co jim v kvaldě šlo byly každopádně rohy a to v letošních přípravách a tak sázím na ně, jelikož čekám uzemní převahu, mnohem více utoků než od soupeře a prakticky stálý tlak, hádám že Nigerie bude hrát na rychlé brejky.
+ LIVE Dodávám ještě tip nad 1.5g od Anglie v 1.poločase, protože je to zatím nehorázná mačkaná, Anglie už vede 1:0 ale mohla už vést klidně 3:0, rohy zatím též slušných 3:0
+ LIVE Tak ještě druhý live tip po 1.poločase over 3.0gAH od Anglie, která dominovala v prvním poločase, tohle je dost dobrý kurz který nemůžu nechat ležet vzhledem k dosavadnímu průběhu, kvalitám kádrů a výsledkům.

Belgie - Portugalsko tady mě toho moc nezaujalo, ale nakonec si jeden tip zahraju Belgie nad 1.5g nemůžu jinak, jsou doma a ta kvalita kádru je neskutečná ale víc se neodvážím, přecijen v kvaldě na to jakou měli skupinu mohli předvést víc hlavně s Walesem se kterým se o to první místo prali až do konce. Portugalci ale také svedli boj se Švýcarskem až do konce a též trochu zklamali, co ale dělá dnes rozdíl je domácí prostředí, poslední výsledky lepší u Belgie, která dává více branek a taky absence Cristiana Ronalda by měla mít velký dopad na hru portugalců resp na jejich zakončování akcí.

Island doma proti norům podle mě favorit a ty kurzy moc nechápu. Je pravda že Island ve svých zápasech většinou úplně nedominuje, ale dokáže ty zápasy často vyhrávat a to dokazuje jejich postup na MS, kdy dokázali skončit v základní skupině kvaldy před Ukrajinou, Tureckem nebo Chorvatskem, to Norsko naopak skončilo ve své skupině 4. no za Německem se to dá ještě pochopit, ale za Severním Irskem a Českem to už je docela bída, resp pokud by hráli ve formě tak jako Island pak by si poradili a byli by aspoň druzí, ale jejich výkonost a výsledky jsou prostě hrozné. Navíc se hraje na Islandu, kde v kvalifikaci vyhrál Island všechny zápasy!!! 5 rohů by taky nemuselo být problem v kvaldě tuto hranici překonali s finy, chorvaty i turky! Norsko je vypsané taky nízko na 4 a to jsou také schopni překonávat.

Tak asi poslední dnešní zápas bude už z MLS, kde proti sobě narazí dva velké týmy této soutěže bojující každoročně min. o Play Off až na poslední ročník, který se LA moc nepovedl.. No letos by to mělo být opět na obou stranách s bojem o PO domácí bude tahat asi hlavně duo Blanco Valeri, hosté spolehají na nové posily v podobě Jonathana dos Santose, Kamary či Ibrahimoviče. No ač jsou oba týmy nabité a budou pravděpodobně bojovat o PO či třeba i titul, který v roce 2015 už Portland získal přesto zde vidím favorita a to Portland, ten má skvělou formu 6 výher v řadě při skore 13:5 a neměla by je zastavit ani repre vložka, protože jim moc hráčů neodjelo pouze golman Gleeson, který sice začínal jako jednička v této sezoně, nicméně výkony nebyly dobré a poslední 4-5 zápasů už chytal Attinella, dále DM Guzman ten má ale pouze dva starty letos v prvních dvou kolech a pak už radši mimo sestavu :D a ani křídelník Polo se 100% neusadil v základu, ten je na tom z tehle trojice ale nejlíp a v poslední době laboroval mezi základní sestavou a lavičkou. Nejvýraznější ztrata je asi Liam Ridgewell, který je znám i anglické Premier League a patří k těm nejlepším v Portlandu, nicméně v této sezoně ještě nehrál uplně v te sve top formě a najde se zde pár hráčů, kteří jsou pro tým důležitější a tak ani tato ztrata není dle mě klíčová. LA Galaxy je na tom mnohem hůře v poslední době dostával tenhle tým hodně branek, forma není ideální a repre pauza tomu určitě nepomůže, protože za Mexikem odjeli oba bratři dos Santosové a Norsku přijel pomoci Ola Kamara 5 golový střelec, který je společně s Ibrahimovičem, který začíná rovněž z lavičky nejlepší střelec a tak chybí v základu hned 10 branek těchto dvou + oba bratři a k tomu vlastně i RB Feltscher, který též patřil v úvodu sezony k oporám týmu. Ztraty jsou obrovské krom toho Ibra jen z lavičky a i beze ztrát to v poslední době neklapalo, dnes nevidím šanci na dobrý výsledek, Portland by si měl vzít doma další tři body a měl by mít opět i vysoký počet rohových kopů na který jsou domácí fans zvyklý.


+127,-Kč
Naposledy upravil Neuminho dne ned 10. čer 2018 18:36:39, celkově upraveno 8
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek ned 03. čer 2018 15:12:11

Re: Neuminho tipy Červen 2018

Čus, tak dneska začínám opět přípravou a opět silnou reprezentací tentokrát mrknu na brazilské kanárky...

+
Brazílie - Chorvatsko
Oba týmy dají gól@1.95
Chorvatsko nad 3.5rohů@1.62

Nad 1.5 karty@1.66

Kapverdy - Andorra
Andorra nedá gól@1.85

Saudská Arábie - Peru
Peru nad 1.5g@1.86

Španělsko - Švýcarsko
Španělsko nad 6.5 rohů@2.05
Švýcarsko nad 3.5 rohů@2.15
Nad 9.5 rohů@1.83


America MG - Atletico PR
America MG DNB@1.68

Bahia - Gremio
Under 2.0g@1.81

Flamengo - Corinthians
Nad 11.0AH rohů@1.83
Flamengo nad 1.5g@2.25

Santos - Vitoria Salvador
Santos nad 1.5g@1.86



No v zápase Brazílie Chorvatsko vidím lehkého favorita na straně Brazílie, ale za 1.66 bych na ně určitě nedal bez Neymara už vůbec ne... Důvod jednoduchý ač mají silný tým, tak dnes mají také velmi těžkého soupeře, chorvaty bych v nabité sestavě s Rakitičem, Modričem, Perišičem či Kramaričem určitě nepodceňoval.. Tyhle dva týmy se naposledy utkali v roce 2014 na MS ovšem v Brazílii a tam domácí vyhráli 3:1 a ač byli lepší chorvati mohli dát už tam klidně dva fíky, to že má tradičně nabitou offenzivu Brazílie o tom se asi netřeba bavit... Dnes se ale hraje na neutrální půdě a určitě bude mít Chorvatsko větší šanci na lepší výsledek než v roce 2014, jinak od té doby co můžu zmínit je kvalda na ME 2016, kam se Chorvatsko dostalo ve skupině mělo z hodně těžkých soupeřů pouze Itálii a s tou remizovali 2x 1:1 a měli 3 a 5 rohů průměr 4... Poté samotne ME, kde se dostali ze skupiny s Českem, Tureckem a Španělskem z prvního místa a ve skupině porazili španěly 2:1! - 3 rohy Ve čtvrtfinále nestačili na portugalce, ale v tom zápase byli jasně lepší měli 6 rohů a na střely poměr 18:3 v nastaveném čase rozhodl o úspěchu portugalců Quaresma. Tenhle tým s favority hrát umí dokázal to v posledních letech několikrát, vlastně se utkal i s Brazílií a tak není o čem no v zápasech většinou oba gol padlo a vlastně když hraje Brazílie obecně se branky čekají, rohy by měli klapnout též oni se tak nějak kolem těch 4 pohybují většinou alespoň ve zmíněných zápasech charakterem podobným tomu dnešnímu to tak bylo. Rozhodně nečekám hru na jednu bránu, ale zhruba 60na40 a k těm 4 rohům by se měli chorvati dostat nedávno kopalo i Japonsko proti brazilcům 6 rohových kopů, Německo 9 či Rusko 5! . 2 karty v zápasu podle mě nízko vypsané ač se jedná o přípravu, pro oba je to velká generálka před MS a čeká se zápas s velkým nasazením, někteří hráči ještě nemají jistou sestavu atp a asi se to nebude hrát zrovna v rukavičkách, no a navíc Chorvatsko - balkán, ti jsou schopni sami 2 karty určitě obstarat....

Peru proti Saudské Arábii beru jako velkého favorita a hádám, že se tenhle tým popere i ve skupině MS o postup, narozdíl od Saudské Arábie, která pravděpodobně bude jen za otloukánka. Je pravda, že Saudská Arábie letos klepla v přípravě řeky nebo alžírce, ale v obou případech nenastoupili zdaleka nejlepší výběry obou zemí a spíše bych to viděl jako B týmy. Celkem dobrý výsledek přišel s Ukrajinou remíza 1:1, jenže ten zápasvypadal spíš tak na 0:4 podle statistik, prohry 2:1 s Itáliií a 4:0 s Belgií neměli vůbec nárok ač s Itálií to opět nevypadá uplně zle, tak znovu jen neschopnost utočníků italů může pouze za dvě branky. Poslední přípravák, který zmíním je prohra 4:1 v iráku, celkově na mě tenhle tým nepůsobí dobře jo dvě výhry má ale proti nesehraným B repre s Ukrajinou remíza, ale měli prohrát a podle mě je Peru schopné zahrát tak jako ukrajinci... Letos už Peru porazilo silné výběry Skotska, Islandu nebo dokonce Chorvatsko vždy proti prakticky nejlepším možným sestavám těchhle národů a tomu nemůže Saudská Arábie se svými výsledky konkurovat 3 zápasy 3 výhry před tím zvládnutá baráž s Novým Zélandem na konci minulého roku.

Španělsko - Švýcarsko bych se zcela vyhnul sázkám na vítěze i goly, protože je to opravdu těžké predikovat, přirovnal bych to k Brazílii s Chorvatskem s tím, že tady věřím těm rohům více. Hádám že španělé budou více na míči a budou tvořit akce a z nich budou pramenit rohové kopy třeba budou padat i branky, ale těžko říci, Švýcarsko je těžký soupeř na ME ve Francii hráli ve skupině s domácím výběrem 0:0, před tím v kvaldě sice prohra 2:0 s Anglií ovšem po vyrovnaném průběhu a golum až po 70. minutě mezitím hráli přípravu s Belgií 1:2 prohra opět rozhodující gol až po 80. minutě, no a naposledy v kvaldě měli lepší výsledky h2h s Portugalskem, tenhle tým má silný ročník a netřeba je podceňovat, Španělsko sice dokáže dávat hodně branek, ale taky umí totálně vyhořet, myslím si že tohle určitě nebude pro španěly lehký zápas a i švýcaři budou mít golové šance a rohové kopy.

+79,-Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek úte 05. čer 2018 23:40:36

Re: Neuminho tipy Červen 2018

Už jsem tady zas a tady pár nočních tipů na právě hrané zápasy Serie B v Brazílii

Coritiba - CRB
Coritiba nad 1.5g@1.98
Nad 10.5rohů@1.80


Criciuma - Paysandu
Pod 2.0gAH@1.88
Nad 9.5rohů@2.00


Figueirense - Londrina
Figueirense@1.90

Juventude - Atletico GO [0:1]
Nad 3.0g@2.25
Nad 8.5rohů@1.80



-295,-Kč
Naposledy upravil Neuminho dne stř 06. čer 2018 22:38:10, celkově upraveno 2
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 06. čer 2018 7:08:22

Re: Neuminho tipy Červen 2018

No já zkoušel dva zápasy brazilský a koukám, že zápas Criciuma jsme odhadli oba blbě (měl jsem under). Pak ještě Juventude oba gól, což vyšlo v klidu, takže aspoň jsem zůstal na svým. :) Už aby začalo MS, ty přáteláky a ligy, co se teď hrajou, stojí za prd. :D
<<

Hobiku1893

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1065

Registrován: úte 16. dub 2013 22:43:08

Příspěvek stř 06. čer 2018 13:41:43

Re: Neuminho tipy Červen 2018

No to máš pravdu, že ty přáteláky jsou většinou bezcenný, ale dneska hrajem s tou Nigérií a doufám v góly,
protože třeba na over 2.5 je krásnej kurz # 2.32 a ten já si zahraju, nebo pro odvážnější over 3.5 # 4.41 u Tipáče :D
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 06. čer 2018 13:44:07

Re: Neuminho tipy Červen 2018

Hobiku1893 píše:No to máš pravdu, že ty přáteláky jsou většinou bezcenný, ale dneska hrajem s tou Nigérií a doufám v góly,
protože třeba na over 2.5 je krásnej kurz # 2.32 a ten já si zahraju, nebo pro odvážnější over 3.5 # 4.41 u Tipáče :D

Mám to stejný, over 2,5. Ale teď v červnu se mi vůbec nedaří, takže to skončí beztak 1:0 pro Nigérii :D
<<

Hobiku1893

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1065

Registrován: úte 16. dub 2013 22:43:08

Příspěvek stř 06. čer 2018 13:52:40

Re: Neuminho tipy Červen 2018

Mě docela jo, ale že by to bylo zase nějak závratný to taky ne a já věřím že tam góly budou padat,
i když asi do brány Vaclíka... :( :( :(
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek stř 06. čer 2018 22:48:10

Re: Neuminho tipy Červen 2018

No jako byla to bída převčírem Serie A pěkně vyšla v Brazílii, ale včera to B to byla bída, jenom jeden zápas jsem odhadl a trochu jsem to asi podcenil, každopádně na tý Criciumě to padalo skoro z každý střely to pak může under těžko vyjít. Figueirense se asi nechce vrátit mezi elitu no nevím. Uvidíme, teď se pojedou dva zápasy 0:30 v Brazílii Serie A, tak to zas vozkouším a mrknu asi i na ty USA zápasy ten pohár.

Přátelák Nigérie - Česko jsem skoro propásl a škoda, že jsem ho nepropásl uplně, protože jsem dával live sázky za stavu 1:0 na goly i rohy Česka a ono už nic, prvních dvacet minut to tam lítalo na bránu Nigerie ani nevěděli a pak jakoby mávnutím kouzelným proutkem po tom co jsem vsadil bída asi za to můžu já :D

Teď alespoň vyšel africký pohár národů žen Alžírsko - Etiopie oba gol a ještě mám live v Peru Comercio - Deportes oba gol a over 2.5, tak snad alespoň něco klapne.
Na MS se už moc těším snad se podaří i něco přivydělat a chci hlavně stihnout i předturnajové sázky a pořádně to nasázet. Zítra budu objednávat německý dres ideálně s jmenovkou Ozil snad najdu. :-bd
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek stř 06. čer 2018 23:47:25

Re: Neuminho tipy Červen 2018

+

Botafogo - Ceara
Botafogo -1AH@2.24
Botafogo skoruje v 1.poločase@1.98

Vitoria - Chapecoense
Nad 2.5g@1.85
Nad 10.5rohů@2.12
Vitoria nad 5.5rohů@1.75
[LIVE-HT 2x 0:0] Vitoria - Chapecoense - Nad 1.5g + Botafogo da gol vs Ceara@4.03


Atlanta - Charleston
Nad 3.0gAH@2.01

FC Cincinnati - Minnesota
FC Cincinnati DNB@1.74

Miami United - Orlando
Orlando nad 1.5g@1.74

Sport Rosario - Melgar
[LIVE-HT 1:0] Nad 2.5g@2.25

Columbus - Chicago
[LIVE-HT 1:1] Nad 3.5g@2.00


-501,-Kč paráda :(
Naposledy upravil Neuminho dne pát 08. čer 2018 0:26:09, celkově upraveno 2
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek čtv 07. čer 2018 23:54:43

Re: Neuminho tipy Červen 2018

+

Huancayo - Cantolao
Nad 9.5rohů@2.00

Uruguay - Uzbekistán
Uruguay nad 2.5g@1.71
Nad 1.0gAH do 30.minuty@2.20

Fluminense - Flamengo
Remíza@2.95

Parana - Bahia
Parana DNB@1.71
Nad 11.5rohů@2.00
[LIVE-HT 0:0] Nad 1.0gAH@2.18

America MG - Atletico MG
Nad 2.5g@2.25
Nad 10.5rohů@2.05
[LIVE-HT 0:2] Oba týmy dají gól@2.05



+77,-Kč
Naposledy upravil Neuminho dne pát 08. čer 2018 22:40:18, celkově upraveno 1
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pát 08. čer 2018 22:39:25

Re: Neuminho tipy Červen 2018

+

Independiente FBC - Capiata
Nad 2.5g@1.90

Londrina - Juventude
Remíza@3.30
Nad 10AH rohů@1.86

Goias - Paysandu
Oba týmy dají gól@2.10

Sportivo Luqueňo - Sol de America
Remíza@3.00

Philadelphia Union - Toronto FC
Nad 3.0gAH@2.09
Nad 1.0gAH v 1.poločase@1.68
Nad 10.5rohů@2.10

-114,-Kč
Naposledy upravil Neuminho dne sob 09. čer 2018 16:10:01, celkově upraveno 3
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 09. čer 2018 16:08:40

Re: Neuminho tipy Červen 2018

+

Lotyšsko - Azerbajdžán
Lotyšsko dá gól v 1.poločase@2.55
Nad 2.0AH karet@1.64

Maďarsko - Austrálie
Neprohra Maďarska@1.74
Maďarsko nad 1.5g@3.60
Maďarsko nad 4.5rohů@1.95


Estonsko - Maroko
Pod 2.0gAH@1.84
Nad 8.5rohů@1.86

Finsko - Bělorusko
Padne gól v 1.poločase@1.60

Kristiansund - Molde
[LIVE - 23.minuta 0:0] Padne gól v 1.poločase@1.95

Švédsko - Peru
Oba dají gól@2.35

Dánsko - Mexiko
Pod 2.0gAH@1.92
Nad 9.5rohů@2.20

Španělsko - Tunisko
Španělsko v 1.poločase nad 1.0gAH@1.75
Nad 3.0gAH@2.00
Španělsko skoruje v obou poločasech@1.90



-670,-Kč Nádherný přípraváčky, že jsem se na ně nevy....
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 09. čer 2018 22:36:50

Re: Neuminho tipy Červen 2018

+

Columbus Crew - NYRB
Nad 2.5g@1.90
Columbus nad 1.5g@2.00


Guayaquil City vs. Deportivo El Nacional [1:0] - Oba gol + Cajamarca UTC vs. Sport Rosario [0:0] - Nad 0.5g@ dohromady 1.91

Vasco da Gama vs. Sport Recife ‎ [2:1]
Sport Recife nad 1.5g@2.30

Vancouver vs. Orlando City [0:0] ---> Nad 3.0gAH + Chapecoense vs. Cruzeiro [0:0] ---> Cruzeiro nad 0.5g@ dohromady 2.59



Sázka na Columbus - NYRB jednoznačně na over 2.5. Oba týmy patří letos ke špičce MLS, oba mají dobré obrany, ale minimálně na straně NYRB je ta obrana nyní dost zdevastovaná, jelikož hrají reprezentace a tak se tým nemůže opřít o některé opory a v obraně nalezneme třeba letos velmi nevýrazného Lejda nebo Ndama na stoperu dokonce, který hraje obvykle za B tým! To ale není s absencemi všechno ve středu pole či na podhrotu chybí Romero Gamarra, který je asi nejkreativnějším hráčem v týmu a je zároveň druhým nejlepším střelcem + na postu štítového záložníka chybí Adams... Na začátku zápasu aby toho nebylo málo se zranil i středopolař Bezecourt... A celkově NYRB venku hraje golové zápasy 12:11, to je skore ze 6 venkovních utkání a mají to tam pěkně rovnoměrně nahromaděné, umí každopádně dávat branky i venku v čemž jsou zatím druzí v lize za LA FC a tak bych se vůbec nedivil kdyby se jim to povedlo i dnes ač je soupeř těžký a jsou tam absence oni už vyhráli letos na Atlantě 1:3 nebo nad Galaxy 2:3 a dopředu chybí "jen" Romero, jo je to sice opravdu klíčový hráč, ale oni mají i další golove hráče 3 brankového Valota a Royera či nejlepšího střelce a jednoho z nej útočníků MLS posledních sezon B. Wright Phillipse. Klidně můžou dát i dvě branky ale pochybuji že uhrají více než bod. Rozhodovat totiž bude asi jejich obrana, která čítá hromadu ztrát a s tím si Columbus, který je takřka bez absencí pravděpodobně poradí. Crew má doma skore 18:11 z 8 zápasů a myslím si že ten průměr 2 dnes určitě proti oslabenemu a golovemu soupeři splní ne-li navýší spíše, v sestavě jsou všechny offenzivní esa Pedro, Zardes i Higuain a tak nevidím žádnou zábranu i celková h2h vypadá celkem golově, tak by se dnes nic měnit nemuselo a konečně by taky dneska mohlo něco vyjít.


-79,-Kč
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Volný pokec

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
Time : 0.149s | 45 Queries | GZIP : Off Livescore