Zajímavé přestupy - léto 2018

<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek pát 27. črc 2018 15:35:19

Re: Zajímavé přestupy - léto 2018

Golovin do Monaka :ymparty:
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pát 27. črc 2018 15:44:25

Re: Zajímavé přestupy - léto 2018

Tak další dvě přestupové spekulace o kterých jsem psal vyšly.

https://www.nufc.co.uk/news/latest-news/newcastle-united-sign-fabian-schaer
Už včera přestoupil sbývalý stoper La Coruni do Newcastle United a můžeme se na tohoto reprezentanta Švýcarska nově těšit v Premier League. Přestupová suma jsou asi 4 miliony eur. No před pár dny Newcastle pustil jiného stopera Mbembu do FC Porto, takže se to dá brát jako jakási jeho náhrada. No Mbemba je mladší hráč a asi perspektivnější do budoucna, na druhou stranu Schar si zahrál i na MS a za Mbembu dostal Newcastlu 8 mega a nyní dal za Schara 4, takže na tom nakonec i vydělal. Každopádně bude mít velmi těžké se do sestavy dostat přes Lejeuna a kapitána LAscellese, kteří tvořili loni tu základní stoperskou dvojici a byli hodnoceni i jako dva nejlepší hráči Newcastlu min. dle portálu Whoscored. Newcastle je celkově na trhu velmi špatný zatím co se týče všech týmů PL je na tom dost možná nejhůř kromě Schar totiž přivedl akorát Merina za 7 mega, aby ho mohl prodat San Sebastianu pár dní na to za 12... Na trvalo byl dotažen bývalý brankář Sparty Dubravka za 4 miliony eur, to ale znamenalo puštění jineho brankáře Selse za stejnou sumu do Strasburku a zdarma přišel DM/CM Ki ze Swansea, která sestoupila, takže nakonec Newcastle na těch přestupech sice vydělal, ale prakticky se neposunul, ale tak třeba se mu zase povede udržet ten střed tabulky letos.


http://www.asmonaco.com/en/article/aleksandr-golovin-joins-as-monaco-12220.html
Tenhle přestup se mi líbí daleko více a Golovin asi opravdu nahradí v sestavě Monaka Joaa Moutinha, jenž odešel před pár dny do Wolves. No Monako teď mít peníze určitě bude jenom za Mbappeho a Lemara dostali údajně přes 200 milionů eur. A dalších prakticky 100 za Fabinha, Kongola, Diakhabyho, Meiteho a Moutinha. No dá se čekat, že ještě někoho do konce přestupáku Monako přivede. Mohl by to být třeba stoper, kde má Monako v základu Jemersona a Glika a pak už je v týmu ze zkušených hráčů jen Raggi na tenhle post, pak taky dva 17 letí hráči Ponzo a Badiashile, ale to by byl asi velký risk na ně spolehat i vzhledem k tomu, že Monako bude hrát ve skupině ligy mistrů a chtělo by to více hráčů. No očekávám tak 1-2 posily a mohl by to být stoper nebo golman třeba, kde má Monako sice Benaglia a Subašiče stále, ale ti už mají svůj věk a z mladších golmanu se zatím nikdo moc neukázal.



Tak a přidávám nové spekulace:
Jiří Skalák jenž byl v uplynulých dnech či týdnech spojován s odchodem z Brightonu do Hull, což nakonec Brighton odmítl je nyní spojován s odchodem do dalšího týmu Championship a to Millwallu, který byl loni 8. v Championship a kde teda útočná fáze byla celkem slabá. No za mě by určitě odejít měl, v Brightonu akorát ztrácí roky života a ve 30 by pak těžko startoval karieru na novo. V Brightonu je 2,5 roku a neodkopal takřka nic. Tenhle přestup by logiku dával.

Nacer Chadli jenž si zahrál i na MS v dresu Belgie je spojován s Besiktasem. WBA jeho momentální zaměstnavatel loni spadl do druhé ligy a o tu hádám on moc mít zájem nebude, koneckonců před tím hrál v ambiciozním Tottenhamu.

Kasey Palmer mladík z Chelsea, který zatím pouze chodí hostovat dal o sobě výraznou měrou vědět v sezoně 17/18 min. tedy v první polovině sezony v dresu tehdy ještě druholigového Huddersfieldu, kde pravidelně nastupoval na pozici AM a byl jedním z důležitých hráčů v sezoně kdy se Huddersfield dostal do PL. No bohužel velkou část druhé poloviny te sezony promarodil a pokračovali to až do poloviny minule sezony, kdy odešel hostovat do Derby County... Tam toho ale moc neodehrál a po zranění se ještě do formy uplně nedostal.. No nyní o něj má zájem druholigový nováček a navrátilec z Blackburnu, což by pro něj mohlo být ideální.

Yoshinori Muto Útočník Japonska, kde se mu na MS moc nepovedlo a Mainzu z Bundesligy, kde je považován za jednoho z nejdůležitějších hráčů týmu by mohl přestoupit do Newcastlu a zahrát si Premier League podobně jako třeba jeho parťák z útoku Japonska Okazaki. No v Mohuči goly dával nebyl to vyloženě top striker v Bundeslize, ale v Mohuči byl na hrotu za hvězdu. Jeho příchodu by mohlo nahrávat i to, že už na začátku přestupního okna přišel do týmu mladý utočník Lyonu Mateta a pak na druhou stranu i zájem Fulhamu o prodloužení spolupráce s útočníkem Mitrovičem z Newcastlu.

Theo Hernandez zatím nedostal v Realu Madrid příliš šancí a hovoří se o jeho přesunu do San Sebastianu asi ve formě hostování. Hráčem na LB je v Realu pochopitelně stále Marcelo, nicméně na LB už je tam jinak pouze navrátilec Coentrao z hostovačky ve Sportingu a úplně si nemyslím, že by tohle mohlo klapnout, ale co kdyby. Theo je jinak mladší bratr Lucase Hernandeze, který v Atleticu narozdíl od sveho bratra zůstal a loni prožil výbornou sezonu s Atleticem, kde byl neodmyslitelnou částí základní sestavy a mohli jsme ho vidět i na jeho postu LB stejně jako u bráchy i na již skončeném MS v Rusku, kde si zahrál více než dost.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pát 03. srp 2018 16:55:26

Re: Zajímavé přestupy - léto 2018

Tak včera byl dotažený konečně přestup Jiřího Skaláka do Millwallu a konečně bychom ho teda mohli vidět v Anglii v akci :-bd Championship bude vysílat Arena Sport a Digi Sport, takže se zřejmě na nějaké duely Millwalu dostane ač bohužel ne hned v prvním kole, kdy hrají s Mboro škoda.

Zároveň byl dotažený přestup Yoshinoriho Muta, který bude řádit v utoku Newcastlu, ale stejně si stále myslím, že Newcastle bude letos slabý, hráči nic moc a při zranění stopera Lejeuna bych čekal fakt doborou posilu na stopera, zatím to dle příprav vypadá, že to budou lepit Clarkem a Schar bude na lavičce tak nevím.

Včera večer se pak taky zrodila jedna velká výměna v Itálii
http://www.eurofotbal.cz/clanky/ac-milan-ma-higuaina-a-caldaru-opacnym-smerem-putuje-bonucci-405359/
No podle mě na tom vydělal hlavně AC Milán, Higuain v Serii A měl dobrý čísla na hrotu a 24 letý obránce výměnou za Bonucciho v jeho věku si myslím taky dobrá volba. Caldara loni hostoval v Atalantě a patřil tam rozhodně k tomu lepšímu a kvalitu tohoto týmu bych rozhodně neshazoval, protože skončili na pěkném 7. místě 4 body za ACM. Caldara navíc v Juve moc šancí nedostával a nemá ještě tolik odehráno a dá se předpokládat, že půjde časem nahoru.

Zajímavou posilu do zálohy dotahl i Crystal palace jako jakousi náhradu za Cabayeho, který odešel za penězma do emirátů
http://www.eurofotbal.cz/clanky/crystal-palace-dotahl-prichod-zaloznika-meyera-405358/

A nakonec ještě jednu velkou posilu podepsal včera Fulham
http://www.fulhamfc.com/news/2018/august/02/totally-mawson
Stoper Mawson loni patřil k top hráčům Swansea, která sestoupila.



Nové spekulace
Steven Nzonzi účastník MS ve fotbale (Francie) a záložník DM Sevilly má udajně namířeno do AS Řím, kde by měl asi do budoucna nahradit de Rossiho pokud se tak opravdu stane, no je tam ještě Gonalons, tak nevím jestli by jich tam pak nebylo moc.

Aleix Vidal by mohl přestoupit z Barcelony zpátky do Sevilly, která o něj má udajne zájem.. No je pravda, že si v Barceloně skoro nezahrál, takže by to smysl dávalo. V Seville se mi hodně líbil.

Luka Modrič by zase mohl doplnit skupinku chorvatů v Interu Milán, kde už hrají Sime Vršaljko, Brozovič a Ivan Perišič.. No Real si ho cení na velké peníze, na druhou stranu jsou tam ještě Isco, kroos či Kovačič a tak by měl Real stále vlemi silný střed pole.

Trezeguet reprezentant by prý mohl nakonec přecijen zamířit do Slavia Praha.. Udajně je v Turecku stále sportovní ředitel Slavia Jan Nezmar, který by měl hráče přesvědčit o tom, že je Slavia ta nejlepší volba, kam by tedy mohl přestoupit ze Slavia. No držel bych tomu palce, Slavia hraje dobrý fotbal a další alternativa dopředu by k zahození nebyla i vzhledem k faktu, že má Slavia jistou EL. :)

Quincy Promes momentálně velká hvězda Spartaku Moskva a člen nizozemské reprezentace, hráč hrající na křídle je spojován s odchodem do AS Řím, které jak se již potvrdilo z různých zdrojů mělo zájem o Malcoma, kterého jim vyfoukla Barcelona a evidentně tedy další křídlo stále hledají.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Hobiku1893

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1065

Registrován: úte 16. dub 2013 22:43:08

Příspěvek pon 06. srp 2018 16:26:09

Re: Zajímavé přestupy - léto 2018

Axel Witsel přestoupil z Tien-Tin Čchuan-Tien do Borussie Dortmund za 20 milionů eur
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek
<<

Hobiku1893

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1065

Registrován: úte 16. dub 2013 22:43:08

Příspěvek stř 08. srp 2018 19:35:31

Re: Zajímavé přestupy - léto 2018

Kepa Arrizabalaga přestoupil z Athletica Bilbao do Chelsea za rekordních 72 milionu liber

Matěj Vydra si zahraje Premier League za Burnley
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek stř 08. srp 2018 20:07:17

Re: Zajímavé přestupy - léto 2018

2 miliardy za brankáře? tak jako málo nevim, to mu akorát zvedaj ego aby pak něco chytil ne?
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Hobiku1893

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1065

Registrován: úte 16. dub 2013 22:43:08

Příspěvek stř 08. srp 2018 21:19:51

Re: Zajímavé přestupy - léto 2018

Vždyť je to nesmysl dávat za hráče obecně takové částky a za brankáře je to extrémně moc.
Prezident Realu F. Pérez chce za Modriče výstupní klausuli 750 milionů eur (19.3 miliardy korun).
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek čtv 09. srp 2018 17:13:51

Re: Zajímavé přestupy - léto 2018

Tahle výměna byla včera nejvíc top
http://www.eurofotbal.cz/clanky/chelsea-potvrdila-odchod-courtoise-z-realu-naopak-ziska-kovacice-405888/


Dneska deadline v Premier League a o zajímavé přestupy nouze fakt není.
http://www.eurofotbal.cz/clanky/lucas-perez-vymenil-arsenal-za-west-ham-united-405919/

Hodně mě udivuje Everton, ten má udajně spadeno na duo z Barcelony Minu stopera, který se v dobrém světle ukázal na MS a taky na středního záložníka Andreho Gomese, který v Brace sedí, dále má ale také prý zájem o hostovačku stopera Zumy z Chelsea a ani to není vše, po konci smlouvy v Šachtaru vypršela smlouva Bernardovi a ten je prý na zdravotní prohlídce též... Tak to by bylo neskutečný, kdyby všechny tyhle hráče dotáhli.

Stále se mluví o stoperovi Boatengovi z Bayernu, že by mohl zamířit buďto do PSG nebo do Manchesteru United.

Další velkou posilu se snaží dovest Fulham konkrétně Zambo Anguissu z Marseille na pozici DM, který patřil k velmi důležitým hráčům Marseille loni!, ti údajně chtějí i útočníka Luciana Vietta z Atletica Madrid na hostování.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek čtv 09. srp 2018 20:48:39

Re: Zajímavé přestupy - léto 2018

R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pát 10. srp 2018 17:27:30

Re: Zajímavé přestupy - léto 2018

Everton dotáhl všechny ty 4 přestupy či hostovačky Andre Gomes CM Barca, Yerry Mina CB Barca, Zouma CB Chelsea a Bernard LW Shakhtar Donetsk/volný hráč... Hodně velký posílení.

A dneska ještě odešel hostovat Basthuay do Valencie z Chelsea
http://www.eurofotbal.cz/clanky/batshuayi-znovu-odesel-z-chelsea-pomuze-valencii-406072/
Co jsem četl, tak hostovačky bude možné nadále praktikovat asi do konce Srpna i v PL.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
Předchozí

Zpět na Volný pokec

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
Time : 0.262s | 39 Queries | GZIP : Off Livescore