Tenis

<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek čtv 16. srp 2018 9:19:44

Tenis

Založím tu vlákno i pro tipy na tenis a rovnou hodím něco na dnes.

Molleker - Tatlot: Výhra Molleker @ 1.66

Ruda je velký talent německého tenisu, pravidelně zkouší challengery a už má i zápasy na ATP, kde klepnul třeba Ferrera na antuce v Hamburku. Jeden challenger v Heilbronnu na antuce už i vyhrál. I když poslední výsledky nejsou ideální, tady by mohl chytit vítěznou vlnu. Tatlot nic moc hráč, na challengeru se prosadil jen doma v Lyonu. Snad to Molleker zvládne psychicky, ale přijde mi jako lepší hráč než Tatlot. Kurz od rána už mírně dropnul.

Sels - Sousa: Výhra Sels @ 4.16

Tady je to sázka hlavně proti Sousovi a kurz mi přijde hodně vysoko. Sousa už hrál dvě finále challengerů v minulých dvou týdnech a po takové šňůře zápasů je těžké udržet konstantní výkonnost. Sels teda není žádný zázrak a pár výbuchů na ITF zaznamenal, ale i na challengerech leccos odehrál. Věřím, že Sousa půjde na zasloužený odpočinek.

Brown - Muller: Výhra Brown @ 1.64

Sázka na dalšího domácího hráče. Jak jméno napovídá, původem je tenhle dredatej týpek z Jamajky. Letos dost bídná sezóna, ale pamatuju, že loni dokázal hlavně v hale hrát zápasy na okruhu ATP i s těmi nejlepšími. Má dobrý servis, který mu může pomoct i na antuce. Je pravda, že v minulosti často zápasy na challengerech bez zájmu odchodil, ale teď má snad motivaci konečně v sezóně něco uhrát. Soupeř není nijak těžký, Francouz Muller ani na challengerech nic moc neuhrál.

Pospisil - Polmans: Výhra Pospisil @ 1.61

Na challengeru ve Vancouveru se na hardu představí domácí tenista Pospisil. Ten podobně jako Brown nemá dobrou sezónu, ale zase je třeba uznat, že se účastní hlavně ATP turnajů. To Polmans hraje o úroveň níž, tedy challengery a ani tam nijak nezáří. Motivaci uspět doma Pospisil snad mít bude a Polmans by neměl tolik zlobit.
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pát 17. srp 2018 9:47:22

Re: Tenis

Včera to vyšlo docela pěkně, chyběl jen Sels, kterej ale byl úplně marnej a Sousa se moc snažit nemusel. No kurz tomu odpovídal.

Brown - Krawietz: Výhra Brown @ 1.92

Včera Brown zahrál dobře a Frantíkovi nedal čuchnout. Krawietz zahrál poměrně slušně poslední turnaj v Pullachu, ale tady už to taková sláva není. Musel tu hrát tři sety se slabšími hráči Nedelko a Hassan. Zajímavé je, že letos v dubnu i přes špatnou sezónu Browna dopadl vzájemný zápas na antuce v Hamburku výhrou Browna ve třech setech. Tehdy byl kurz lehce přes 1.50, takže dneska bych věřil opět Brownovi v solidním kurzu.

Molleker - Sousa: Výhra Molleker @ 3.42

Tady se oproti včerejšku nic nezměnilo. Ruda vyhrál docela v klidu, i když je pravda, že mu Tatlot hodně pomohl nevynucenými chybami. Sousa se včera na výhru moc nenadřel, Sels mu svým výkonem hodně pomohl. Ruda je podle mě o třídu lepší hráč než Sels a Sousu by mohl potrápit. Variantou je i zahrát set na Rudu, já věřím ve výhru.

Domingues - Couacaud: Výhra Domingues @ 1.63

Dneska se mi líbí i jeden zápas na italském challengeru na antuce. Domingues je typický pinkálista na antuku a svoje si většinou uhraje. Porazil tu i Slováka Martina, což je docela dobrý skalp. To jeho francouzský protivník letos toho moc neodehrál, tady musel jít přes kvalifikaci a v minulém kole už mohl být venku, ale Basso je takový dřevák, že ani vedení 6:3 v tiebreaku mu nestačilo. Čekám, že Portugalec půjde dál

Evans - Ivashka: Výhra Ivashka @ 1.81

Na challengeru ve Vancouveru bych věřil běloruskému hráči, že půjde dál. Má na hardu docela slušnou formu, došel na Masters v Torontu do osmifinále. To Evans dostal i od Wolfa, což je hráč až na 587. místě žebříčku. Ivashka mi přijde jako větší favorit, než jak jsou vypsané kurzy.

Halep - Barty: Výhra Halep @ 1.50

Dám dnes i jeden zápas žen na okruhu WTA. Na hardu v Cincinnati budu věřit momentální světové jedničce Halep. Ovšem z mého pohledu není favoritkou jen kvůli postavení v žebříčku, ale hlavně díky nedávnému měření sil na Masters v Torontu. Tam porazila Barty docela jednoznačně 2:0 na sety a celý turnaj pak vyhrála. O nějaké větší únavě snad nemůže být řeč, v porovnání s Barty mají podobný počet zápasů. Barty navíc hraje i čtyřhru. Očekávám podobný výsledek jako minulý týden.
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek sob 18. srp 2018 11:16:09

Re: Tenis

Včera to trochu pokazil Ivashka, jinak mohla být komplet zelená. I tak toho vyšlo dost s krásným kurzem navrch. Dneska mám jen dva zápasy.

Brown - Choinski: Výhra Brown @ 1.62

Nemůžu jinak než jít i potřetí do výhry Browna. Včera zahrál kromě tiebreaku prvního setu, kde vyrobil zbytečně nevynucené chyby, dobrý zápas. Bylo vidět, že razantní a poměrně přesné údery dělali Krawietzovi problémy. V semifinále jakéhokoliv turnaje nebyl Brown už dlouho a tady má docela reálnou šanci to celé vyhrát. To Choinski je na úrovni Krawietze, možná ještě o něco horší. Taky nedávno táhnul dlouho šňůru prohraných zápasů. Sice poslední turnaj vyhrál, ale jednalo se o ITFko, kde nepotkal pořádného soupeře. O vítězi tu mám jasno.

No bohužel tady KO, Brown se ukázal tak, jak už mnohokrát. Na předchozí výkony nenavázal a dělal jednu nevynucenou chybu za druhou. Porazil se de facto sám.

Kubler - Barrere: Výhra Kubler @ 1.53

Ve Vancouveru se challenger taky chýlí ke konci a tohle je první semifinále. Kublerovi se na challengerech v Kanadě daří, ten ve Winnipegu dokonce vyhrál. To Barrere je hráč spíš na antuku, eventuálně do haly. Na hardu toho nikdy moc neuhrál. V posledním kole tu porazil z pozice outsidera Madena, ale předtím postoupil bez boje. Kubler je tu právem favorit a měl by jít do finále.
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek ned 19. srp 2018 14:29:17

Re: Tenis

20:00 New Haven: Suarez Navarro - Strýcová h2h 7-1, tip 1 @ 1.6
22:25 Winston Salem: Baghdatis - Garcia Lopez h2h 0-4, tip 2 @ 2.45
23:58 Vancouver: Watson - Doi h2h 5-0, tip 1 @ 1.52

nejvíce věřím tomu poslednímu zápasu,
Doi se na cestě do finále musela prokousat kvalifikací,
což pro ní znamenalo o 3 zápasy navíc.
Watson by tak logicky měla mít více sil,
navíc z 9 finálových účastí nevyhrála jen jednou.

bullshit
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pon 20. srp 2018 9:13:04

Re: Tenis

Dnes pokračují turnaje v USA. Týden před US Open je tipovat tyhle zápasy celkem zrádné, protože o překvapení zpravidla není nouze. Někteří hráči jako Schnur nebo Berrettini jsou přihlášeni na kvalifikaci, takže to zase někdo vypustí. Proto jsem vybral jen pár zápasů.

Berankis - Sandgren: Výhra Sandgren @ 1.68

Tenhle zápas se nakonec včera neodehrál a je na programu dnes. Ani jeden tenista neoplývá nijak skvělou formou. Nicméně Sandgrenovi by jako čtvrtfinalistovi Australian Open měl hard sedět víc než Berankisovi. Berankis není tak vysoký a nepomáhá si tolik servisem. Sandgren by před US Open mohl najet na vítěznou vlnu, od včera mírný drop kurzu.

Stosur - Sabalenka: Výhra Sabalenka @ 1.49

Sabalenka minulý turnaj padla až v semifinále s Halep, jinak cestou klepla takové hračky jako Konta, Plíšková, Garcia a Keys. Forma tedy hodně dobrá. Naopak Stosur hraje hlavně kvalifikace a ani tam není úspěšná. I tady v kvalifikaci prohrála s Giorgi, ale postoupila jako lucky looser. No pokud se na to Sabalenka vyloženě nevykašle, což před grandslamem nelze vyloučit, měla by v klidu vyhrát.

Sakkari - Diyas: Výhra Sakkari @ 1.73

Sakkari mi přijde jako kvalitnější hráčka se solidní formou. Navíc Diyas je přihlášená na kvaldu, takže by tomu nemusela dát 100%.
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek úte 21. srp 2018 10:35:37

Re: Tenis

Dneska začíná kvalda US Open, takže tipů mám víc.

Laaksonen - Robredo: Výhra Laaksonen @ 1.69

Tady moc nechápu rozložení kurzů. Robredo je už starý pardál a vždycky to byl hlavně antukář, s přibývajícím věkem už hraje hlavně challengery na antuce. To Laaksonen je víc univerzální hráč. Je pravda, že si neodpustí sem tam výbuch se slabším hráčem, ale to se děje na menších turnajích. Tady by měl být maximálně motivovaný a na hardu na Robreda určitě má.

De Bakker - Aragone: Výhra Aragone @ 1.91

Další tip bude směřovat na domácího hráče, který má za sebou dost zápasů na challengerech v USA a Kanadě. Porazil tam solidní hráče jako Polansky nebo Bolt. To De Bakker podobně jako Robredo hard skoro nehraje, domácí hráč není podle mě bez šance projít dál.

Giannessi - Lestienne: Výhra Lestienne @ 1.44

Italský pinkálista antukových challengerů hlavně na domácí půdě by tady neměl jít dál. Soupeřem mu bude Francouz, který naposledy vyhrál turnaj v Portoroži na hardu. Povrch hraje opět výrazně do karet jednomu z hráčů, tak mu budu věřit.

Zopp - Estrella: Výhra Zopp @ 1.35

Z mužské kvaldy ještě dva poslední tipy s menším kurzem. Zopp jako nasazená dvojka kvalifikace má velkou šanci dostat se do hlavní fáze turnaje a Estrella by mu neměl dělat problémy. Je to už starší hráč, vždy hrál hlavně antuku a už víc jak měsíc nehrál zápas. Zopp je teď ve formě, což dokazuje jeho semifinále v Gstaadu. Tady by překvapení hrozit nemělo.

King - Garin: Výhra Garin @ 1.37

I když je Garin Chilan, tak rychlé povrchy mu celkem sedí, což dokázal i v kvalifikaci Wimblu, kterou zvládl projít. Tady ale spoléhám na tragickou formu Kinga, který prohrál 6 zápasů v řadě. Vzájemné zápasy vyhrál oba Garin ve dvou setech, jeden se hrál i na hardu.

Johnson - Paul: Výhra Johnson @ 1.48

Na turnaji ve Winston Salemu si dám jeden tip, že v souboji dvou amerických hráčů vyhraje Johnson. Johnson má sérii tři porážek, ale soupeři byli kvalitní, byl mezi nimi i Djokovič. Paul tu musel přes kvalifikaci a v prvním kole porazil antukáře Djereho Rozdíl v žebříčku je velký a Johnson by si před US Open mohl zpravit chuť vítězstvím.

Boulter - Broady: Výhra Boulter @ 1.51

V ženské části kvaldy budu v souboji dvou britských hráček věřit té s aktuálně lepší formou. Broady prohrála už 6 zápasů v řadě a hlavně na hardu to nebyli těžké soupeřky (Myers, Marino). Ve vzájemném zápase na ITFku v Japonsku vyhrála Boulter, mohla by výhru zopakovat.

Schnyder - Zanevska: Výhra Zanevska @ 1.48

Schnyder je už veteránkou na okruhu a v 39 letech už asi dlouho hrát nebude. Navíc hraje hlavně antuku. Oba vzájemné zápasy hrané na tvrdém povrchu vyhrála Zanevska ve třech setech, věřím jí i dnes.

Bertens - Kontaveit: Výhra Kontaveit @ 1.68

Poslední tipy budou z turnaje v New Havenu. Tenhle tip je hlavně proti Bertens. Ta vyhrála turnaj v Cincinnati, kde porazila Halep. Sehrála tu hodně třísetových zápasů včetně toho s Kontaveit. Její vítězství je přiznám se pro mě trochu překvapení, protože hard nikdy nebyl její nejlepší povrch. Ale když je forma, na povrchu nezáleží. No před US Open bude potřeba si spíš odpočinout, než se plácat na tomhle turnaji.

Yastremska - Goerges: Výhra Goerges @ 1.53

No tady mi přijde kurz na členku Top 10 docela vysoko vzhledem k soupeřce. Yastremska je teprve 18-ti letá hráčka, víc toho zahrála na antuce a tady se probojovala z kvalifikace a pak porazila Collins. Goerges hrála skvěle na Wimbledonu, pak ta forma šla trochu dolů. Tady v prvním kole porazila hladce Cibulkovou, tak snad tady přejde dál.
Naposledy upravil michals93 dne stř 22. srp 2018 6:09:11, celkově upraveno 3
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek úte 21. srp 2018 20:19:26

Re: Tenis

Zápasy začínají za chvilku, takže dám jen tipy bez infa:

21:35 Rodionova porazí Duque Marino @ 1.78
21:45 Ahn porazí Zavatskou @ 1.2
-------------------------------------------------
dohromady @ 2.14
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek úte 21. srp 2018 20:21:53

Re: Tenis

Na Ahn byl dopoledne ještě skoro 1.5, pak to hodně padlo
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek úte 21. srp 2018 22:26:25

Re: Tenis

Když se daří, tak přidám další pár tipů:

23:45 Gorgodze porazí McNally @ 1.35
00:30 Hon porazí Von Deichmann @ 1.66
-------------------------------------------------
Dohromady @ 2.24
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek stř 22. srp 2018 0:37:06

Re: Tenis

no jasně obě dostanou 6-0, příště kdyžtak ne tak nenápadně b-(
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 22. srp 2018 6:13:22

Re: Tenis

Výsledky kvaldy hodně zajímavý...Asi už i tu kvalifikaci dotujou tak solidně, že někomu stačí dojet si pro startovný už i tady. Zopp a Garin klobouček :YMSICK:
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 22. srp 2018 10:07:47

Re: Tenis

Gimeno-Traver - Trungelliti: Výhra Trungelliti @ 1.48

I když mě včera výsledky kvaldy zklamali, tak na to úplně nezanevřu, každý tip jsem si dvakrát rozmyslel. Tady v souboji dvou hráčů preferujících antuku budu věřit Argentinci, který má přeci jen na rychlejších podkladech více odehráno. Španěl se na hardu představil naposledy v roce 2016, tady souhlasím s favorizací Trungellitiho.

Gaio - Rosol: Výhra Rosol @ 1.34

Je pravda, že Rosol dokáže kdykoliv překvapit a kdybych vedl něco jako Black list, asi by na něm měl svoje místo. Ale tady má velkou šanci jít dál, Gaio hraje jen antuku a když už vleze na rychlejší povrch, je to většinou hala. Přitom ani na té antuce nijak letos nezáří, Rosol aspoň vyhrál challenger v Praze. Pokud tady nevyhraje, může tenis rovnou zabalit.

Hoang - Eubanks: Výhra Eubanks @ 1.48

Tady by měl jít dál domácí hráč. Hoang uspěl jen na slabě obsazeném ITFku v Bostonu, kde ho ale stejně porazil Bangoura. To Eubanks má za sebou řadu challengerů na hardu, zahrál si semifinále v Aptos nebo kvaldu ATP Washington. Snad tu jako favorit nezklame, kurzy už dost droply z původních asi 1.7.

Majchrzak - Pavlásek: Výhra Majchrzak @ 2.00

Nechci tu Adama z ničeho podezřívat, ale s jeho formou sem jede tak maximálně pro startovný. Jeho dominantní povrch je antuka a open hard prakticky nehraje. A i na antuce má poslední dobou dost mizerné výsledky, prohry s Kotov a Van Rijthoven docela bída. Kamil taky forma nic moc, ale pořád toho v minulosti uhrál na challengerech na hardu víc.

Marchenko - Karlovič: Výhra Karlovič @ 1.42

Známý bombér Karlovič s dělovým servisem se pokusí prokousat do hlavní části soutěže. Věk nelze zastavit a tak i Ivo už pomalu stagnuje a nemá takovou formu. Zase je sympatické, že to pořád zkouší na nejvyšší úrovni ATP, naposledy kvaldu v Cincinnati, kde porazil Daniela a prohrál s Hurkaczem. To Marchenko se vrátil po delší pauze a vůbec se mu nedaří, prohrál osm zápasů v řadě. Že by sérii zlomil zrovna teď se mi nezdá, Ivo ho utluče v tiebreaku, jak je jeho dobrým zvykem.

Zarazua - Glushko: Výhra Glushko @ 1.39

V ženské části kvalifikace začnu tipem na izraelskou hráčku. Obě soupeřky se prosazují hlavně na okruhu ITF. Kvalitnější výsledky má právě Glushko, která i nedávno ITF v Grandby vyhrála. Tady překvapení nečekám.

Danilovic - Andreescu: Výhra Danilovic @ 1.54

Danilovic je mladá, teprve 17-ti letá srbská tenistka, která už má solidní výsledky i na okruhu WTA. Poslední její turnaj v Moskvě dokonce celý vyhrála, což je na její věk slušný úspěch. I když byl turnaj na antuce, tak díky její vyšší postavě by jí mohl sedět i hard. Soupeřkou je kanadská tenistka, která je také mladá, 18 let. Jako Kanaďanka má pochopitelně víc nahráno na hardu, ale to je tak jediná výhoda. Soutěžní zápas obě sehráli před skoro měsícem a Andreescu do posledního zápasu vůbec nenastoupila. Srbska podle mě postoupí dál.

Dart - Fourlis: Výhra Dart @ 1.44

Dart jsem viděl poprvé hrát letos na Wimbledonu proti Plíškové a svým výkonem mě zaujala. Nebyla daleko od postupu. Neztratila se ani v kvalifikaci na hardu ve Washingtonu, kde vypadla až s Bencic. Fourlis, i když Australanka, nemá moc dobré výsledky na tvrdém povrchu. Například poslední prohra s Gleason. Ambice jít do dalšího kola kvalifikace by měla potvrdit Dart.

Ruse - Kalinina: Výhra Kalinina @ 1.53

Rumunské tenistce Ruse hard opravdu nevoní, skoro na něm nehraje. To Kalinina si zahrála jako přípravu dva turnaje, kvaldu ve Washingtonu a jedno ITFko. Jediné, čeho se trošku obávám, je zdravotní stav Ukrajinky, poslední zápas skrečla. Pokud je po zdravotní stránce v pořádku, měla by vyhrát.

Sabalenka - Gavrilova: Výhra Gavrilova @ 2.62

Úplně poslední tip je z turnaje v New Havenu. Gavrilova obhajuje body za loňské finále, což je jedna z indícií, která mě vedla pro tenhle tip. Ačkoliv Sabalenku jsem tu v prvním kole doporučoval hrát, tak soupeřka je teď kvalitnější. Navíc Běloruska už má za poslední dobu odehráno hodně zápasů, může se dostavit únava. Taky je třeba zmínit, že i když je teď ve formě, její herní styl je hodně na riziko. Může se tedy stát, že to dnes přestane padat do kurtu a přijde prohra. Zápas vidím minimálně 50 na 50, takže tenhle kurz mě jasně přesvědčil.
Naposledy upravil michals93 dne čtv 23. srp 2018 7:23:05, celkově upraveno 2
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek stř 22. srp 2018 14:23:59

Re: Tenis

tak nakonec jsem něco vybral, upozorňuju, že nijak sem to neštudoval:

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket ... &kind=MAIN

takže červená mě nepřekvapí :)) :)) :))
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 22. srp 2018 14:52:02

Re: Tenis

Tak přeci, GL. Zajímavý vklad 13,35 Kč, jsem myslel, že jdou jen celý koruny :D
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek stř 22. srp 2018 14:55:44

Re: Tenis

ne ne, ve Fortuně ještě berou halíře :)
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek čtv 23. srp 2018 10:50:35

Re: Tenis

Včera to už bylo lepší. Rosol je případ pro chocholouška, ten už by měl ukončit kariéru.

Young - Bolelli: Výhra Young @ 1.67

Povrch hraje do karet domácímu hráči, Young navíc chytl docela formu, skalp Wawrinky se počítá. Tady si poradil ve dvou setech s Moraingem. To Bolelli jako antukový specialista se tady trápil jako kurzový favorit s Neuchristem, tady věřím Youngovi.

Fabbiano - Aragone: Výhra Fabbiano @ 1.51

I když v prvním kole jsem doporučoval výhru domácího tenisty, tak Fabbiano je už kvalitnější hráč než antukář De Bakker. I proti němu hrál Aragone tři sety, Fabbiano ho snad přehraje.

Martinez - Harrison: Výhra Harrison @ 1.54

Martinez jako hráč preferující antuku tu měl štěstí na los, když porazil dalšího antukáře Quinziho. To domácí Harrison hraje na betonech často, zkoušel i kvalifikace ATP turnajů, i když neúspěšně. V prvním kole si poradil s Gulbisem, což je kvalitní hráč, i když náladový. Víc věřím Harrisonovi, který je právem kurzovým favoritem.

Robredo - Barrere: Výhra Barrere @ 1.71

Robredo tu přešel přes klauna Laaksonena, ale co jsem o něm psal pořád platí. Barrere přešel ve vyrovnaném souboji přes Vanniho. Je to hráč hlavně do haly, pořád mu však open hard bude sedět víc než Robredovi. Na rozehrání zvolil Vancouver challenger a tady má šanci projít do třetího kola

Galan - Brands: Výhra Brands @ 1.45

Brands vyhledává rychlé povrchy, kde si pomáhá kvalitním servisem. Galan tu porazil specialistu na antuku Delliena, proti Brandsovi mu moc šancí nedávám.

Moriya - Gaio: Výhra Moriya @ 1.70

Jako všichni Japonci i Moriya hraje hard často. I přes nižší výšku toho hodně oběhá a vybojuje, což se mu povedlo jako velkému outsiderovi proti Ivashkovi. Teď mu odměnou bude lehčí soupeř v druhém kole, antukář Gaio. Favoritem je pro mě Japonec, kurz bych čekal i níž.

Johnson - Edmund: Počet gamů v 1.setu nad 9,5 @ 1.64

Na turnaji Winston Salem se představí dva hráči s kvalitním podáním, které ani jednou neztratili. Vzájemné zápasy bývají taky vyrovnané na hodně gamů, na hardu čekám, že si oba v úvodu zápasu budou podání držet.

Di Lorenzo - Lottner: Výhra Lottner @ 1.46

Lorenzo moc neznám, domácí hráčka, podle výsledků nic extra. Lottner si pamatuju jako tenistku se solidním servisem, taky si tu poradila hladce dvakrát 6:1 s Tomovou. Lottner věřím na postup.

Schnyder - Kudermetova: Výhra Kudermetova @ 1.42

Schnyder mi tu už jednou pokazila tiket, když porazila Zanevskou. Ruska je kvalitnější hráčkou, což se projevuje i v postavení v žebříčku.

Rus - Rybakina: Výhra Rybakina @ 2.07

Kurz na Rybakinu pomalu padá. Zápas vidím minimálně vyrovnaně, vzhledem k formě Rus na hardu možná i lehce ve prospěch Rybakiny. Porazila tu domácí Falconi. Za ten kurz jí zkusim.

Bencic - Sabalenka: Výhra Bencic @ 2.19

Na závěr ještě jeden tip z New Havenu a znova proti Sabalence. Už včera měla na mále, bohužel to nakonec uhrála. Důvody pro sázku na Bencic jsou pořád stejné, ten nabitý program Sabalenky se projevoval i včera, kde to teda ubojovala. Dneska už by se jí to nemuselo povést. Kurzy na Sabalenku jsou výš než včera, takže ten dojem zřejmě nemám jenom já.
Naposledy upravil michals93 dne pát 24. srp 2018 6:28:10, celkově upraveno 3
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek čtv 23. srp 2018 18:55:47

Re: Tenis

Tenis krása, Robredo dá kanára na US Open, tak určitě. Hnus X(

Výsledky na jedničku, ještě ten Young a bylo to jednobarevný. Z tenisu jsem se zase na nějakej čas vyléčil. To si radši počkám na víkend, až bude fotbal...
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek čtv 23. srp 2018 23:54:51

Re: Tenis

Vsadím na Falconi vyhraje Rybakina, vsadím na Rybakinu vyhraje Rus :ymapplause:
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pát 24. srp 2018 6:30:05

Re: Tenis

Escobar píše:Vsadím na Falconi vyhraje Rybakina, vsadím na Rybakinu vyhraje Rus :ymapplause:

Nemá to logiku. To i kdybych to naklikal jen tak na náhodu, trefim toho víc...
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pát 24. srp 2018 14:17:37

Re: Tenis

Možná taky zkusim postovat nějaké své tipy... no hlavně ty kurzy hoši pod 1.60 atd vážně ? :(
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek pát 24. srp 2018 14:43:23

Re: Tenis

Raději se na to vyser, copak nevidíš, jak tím trpíme? L-)
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pát 24. srp 2018 16:54:37

Re: Tenis

Neuminho píše:Možná taky zkusim postovat nějaké své tipy... no hlavně ty kurzy hoši pod 1.60 atd vážně ? :(

Na tenis jsou obecně nižší kurzy, když nemáš možnost remízy jako ve fotbale. Ale tak třeba to umíš líp než my, co já vim :)
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pát 24. srp 2018 21:51:38

Re: Tenis

Suarez Navarro - Puig
Suarez Navarro@1.67
Naposledy upravil Neuminho dne sob 25. srp 2018 16:58:37, celkově upraveno 1
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek sob 25. srp 2018 16:29:33

Re: Tenis

Finále New Haven: Sabalenka porazí Suarez Navarro @ 1.53

jooooooooooooooo ve stylu 6-1 6-4 B-) :))
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek pon 27. srp 2018 12:25:41

Re: Tenis

Tak ty vole dneska startuje fucking US Open a žádný tipy tady??? :-s
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pon 27. srp 2018 14:38:13

Re: Tenis

Zaprvý pořád je to tenis a za druhý jsem teď na dovče, takže tenhle týden tipy dávat nebudu ;;)
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pon 27. srp 2018 22:24:16

Re: Tenis

Kudla - Berrettini
Over 39.5@1.80

Brengle - Kenin
Kenin@1.60



Berettini a podání to byla kapitola zase.
Kenin vyhrála první set 6:0, pak hned na prvním gemu brejkla a na svem podání vedla za stavu (6:0, 1:0) 40:30 no nakonec to podání samozřejmě ztratila a celkově obě pak už do konce zápasu brejkovali své soupeřky, protože ani jedna enbyla schopná držet podání, třetí set pak rozhodl až TB pro Kenin #:-s
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek úte 28. srp 2018 13:29:15

Re: Tenis

Arnaboldi - Marcora
Arnaboldi@1.62


H2h 2:0 pro Arnaboldiho
Výsledky z let minulých jasně lepší Arnaboldi...
Arnaboldi je hráč na 179.místě žebříčku, Marcora až 340. oba už jsou prakticky 30 a žádný velký progres se čekat nedá, co jsem koukal na Marcoru hraje slabší turnaje (nedávno dokonce i future) než Arnaboldi a výsledky celkem bída.
Jenom dodám, že jsou tu oba doma a oba jsou to ortodoxní antukáři za mě ale jasně kvalitnější Arnaboldi.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek úte 28. srp 2018 16:52:55

Re: Tenis

Neuminho píše:Arnaboldi - Marcora
Arnaboldi@1.62


H2h 2:0 pro Arnaboldiho
Výsledky z let minulých jasně lepší Arnaboldi...
Arnaboldi je hráč na 179.místě žebříčku, Marcora až 340. oba už jsou prakticky 30 a žádný velký progres se čekat nedá, co jsem koukal na Marcoru hraje slabší turnaje (nedávno dokonce i future) než Arnaboldi a výsledky celkem bída.
Jenom dodám, že jsou tu oba doma a oba jsou to ortodoxní antukáři za mě ale jasně kvalitnější Arnaboldi.

Vím, že to píšu až po výsledku, ale napsal bych to i dřív, kdybych to viděl. Souboj dvou Italů na italským turnaji vždycky smrdí, to už sem se naučil vynechávat vždy. Maximálně ATP turnaj se dá ještě zvážit, ale od challengeru níž nedávat [-x
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek úte 28. srp 2018 18:54:14

Re: Tenis

Nevím no měl to rozjetý slušně první set s přehledem vyhrál a za celý zápas prohrál jen jeden gam na podání a jednou pro něj bohužel klíčový moment v TB třetího setu, kdy to za stavu 5:6 zkazil :( Škoda, nakonec až moc vyrovnaný zápas vzhledem k předpokladům :( Ještě jsem chtěl dávat londera, který samozřejmě vyhrál, ač taky těsně jako tady, ale sazka tam s těma kurzama neskutečně házela a když jsem to chtěl vsadit tak to měli asi 15 minut zavřený, tak jsem dal radši Arnaboldiho, kterýmu jsem věřil víc a ten zklamal :( Ale kvůli jednomu neúspěchu to vzdávat nebudu :) Podle mě je dost důležitý držet nějakou kurzovou hladinu pod kterou prostě při vsazení nepůjdu. V dnešní době, kdy se všechny sporty rapidně zvedají a vyrovnávají, jsou k dispozici různé statistické udaje, jsou důkladně zkoumány taktiky, hráči ve všech sportech bývají skvěle připravováni na zápasy kondičně a rozdíly jsou prostě minimální se moc nevyplácí hrát v minimálních kurzech "mega favority".

V každém případě jsem tak jako tak rád za reakci :)
Protože jen sám pro sebe to určitě nepíšu a budu jen rád, když na dané tipy hodí názor i někdo jiný a proč si třeba ještě myslí, že by to a to mohlo vyjít či naopak nevyjít.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek čtv 30. srp 2018 14:59:48

Re: Tenis

17:05 fucking US Open - Kvitová vs Wang Yafan (AH +6,5) 2 @ 1.68

Tady se mi zdá ten handicap nějak vysoký. Kvitová sice vyhrála svůj minulý proti Wickmayer i vzájemný zápas z roku 2016 o 7 gamů, takže by musela podat minimálně stejně dobrý výkon, ale mě teda přijdou její výsledky hodně nevyrovnané naopak od Číňanky čekám určitě větší odpor než v prvním vzájemném střetnutí... Když nám stačí k výhře i prohra dvakrát 6-3, tak si teda myslím, že to Číňanka uhraje s přehledem.

7-5 6-3 tip ok
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek pát 31. srp 2018 15:47:12

Re: Tenis

18:30 (Mallorca) Tomic porazí Gomboše @ 1.44

6-3 6-4 tip ok
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Escobar

Uživatelský avatar

Příspěvky: 1131

Registrován: pon 11. črc 2011 13:42:38

Příspěvek úte 11. zář 2018 18:50:23

Re: Tenis

Nějak dlouho už zde nepřibyl nějaký tenisový tip, dnes resp. zítra ráno se mi pár zápasů líbí:

Hirošima hadr (osmifinále)

04:30 Qiang Wang porazí Luksiku Kumkhum @ 1.33 (h2h 8-2)
06:00 Amanda Anisimova porazí Saisai Zheng @ 1.46


:-h
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94

Zpět na Volný pokec

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštevníků

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
Time : 0.193s | 87 Queries | GZIP : Off Livescore