Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek čtv 04. říj 2018 10:36:25

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

První várka nevyšla, ale aspoň padaly góly. Dneska se hraje víc zápasů, tak uvidíme, jak to dopadne.

Buffalo - Boston: J. DeBrusk dá gól @ 4.50

První zápas podle mě slibuje hodně gólů. Buffalo posílilo hlavně směrem do útoku, ale v obraně by na tom měli být podobně jako loni. Boston dostal první zápas náklep, ale zase už mají premíéru za sebou a dnes už góly daj. Vybral jsem znovu DeBruska. Z pohledu kurzu mi to přijde správná volba. První pětka má kurzy pod tři, DeBrusk v druhé pětce má dostatek času na ledě (16 minut) a proti slabší obraně Buffala by mohl skórovat.

Carolina - NY Islanders: A. Svečnikov dá gól @ 4.30

Carolinu proti Islanders považuju za favorita. Islanders odešla ikona Tavares a další zkušený hráč Ladd bude mimo hru pro zranění. V Carolině mají solidní potenciál, který už ukazují Aho a Teravainen. K nim by se měli přidat noví mladíci Nečas a Svečnikov, kteří oba hráli dobře v přípravě a dostanou dost prostoru na ledě i v přesilovkách. Svečnikov je dvojka draftu a loni v OHL ve 43 zápasech 45 gólů, což je solidní gólový potenciál. Samozřejmě první sezóna v NHL nebude jednoduchá, ale trend je takový, že mladíci dostávají víc šancí, než tomu bylo dřív, tak snad se prosadí.

Pittsburgh - Washington: J. Guentzel dá gól @ 3.50

Guentzel měl loni povedenou sezónu, když dal pěkných 32 gólů. Většinu času hrál v první pětce s Crosbym a zřejmě tam bude hrát i letos. Jinak první zápas Washington jasně ovládl, ale na ledě Pens to bude jiné utkání a vzájemné zápasy mezi těmito týmy jsou vyrovnané.

NY Rangers - Nashville: K. Fiala dá gól @ 3.50


Ani druhým tým z New Yorku nečeká snadná sezóna, ten tým mi přijde slabší než předchozí roky. Dám tedy střelce hostů. Fiala měl loni průlomovou sezónu v NHL, kdy dal 27 gólů a přidal se tak ke střeleckým lídrům týmu. I v přípravě dal dva góly, takže forma by na začátku mohla být solidní.

Detroit - Columbus: C. Atkinson dá gól @ 3.50

Detroit by mohl mít problém na začátku sezóny s absencí důležitých obránců. Nebude a hrát Green a zřejmě ani dvojice Ericksson a Kronwall. Takže by se měl Columbus gólově prosadit. Stejně jako loni by se měla o góly starat především dvojice Panarin-Atkinson. Oba se prosazovali v přípravě, nakonec jsem vybral Atkinsona s trochu vyšším kurzem.

Ottawa - Chicago: A. Anisimov dá gól @ 3.80


Ani jeden z týmů neměl loni povedenou sezónu, ale u Ottawy to asi bude pokračovat. Vyměnili obrance Karlssona, což byl důležitý hráč týmu. Zkusím tak v prvním utkání věřit hostům. Anisimov loni neodehrál všechny zápasy, přesto 20 gólů na tu loňskou bídu ujde. Gól dal i v posledním přípravném zápase a měl by patřit k těm, co pomůžou Chicagu k lepším výsledkům. Zřejmě bude hrát ve druhé pětce s Kanem.

St.Louis - Winnipeg: J. Schwartz dá gól @ 3.50

Těžko tu hledat favorita, ale asi jím budou spíš hosté, protože domácí mají také dost absencí hlavně v obraně. Nicméně si dám přesto střelce St.Louis. Schwartz by měl hrát s Tarasenkem v první pěrce a i na přesilovce, loni 24 gólů a i v přípravě mu něco spadlo. Loni taky neodehrál vše, jen 62 zápasů. Domácí budou asi víc inkasovat a budou tak muset spoléhat na produktivitu svých klíčových hráčů.

Dallas - Arizona: R. Hintz dá gól @ 5.20
Dallas - Arizona: B. Perlini dá gól @ 4.50


Arizona bude asi pořád patřit spíš k podprůměru ligy, ale třeba překvapí. Za domácí dám nováčka v dresu Stars, Hintz měl zajímavou přípravu a snad svůj prostor na ledě dostane. Je to Fin, který dal v AHL 25 gólů a třeba se trefí hned v prvním zápase NHL, soupeř je k tomu přijatelný. V dresu Arizony se mi líbí kurz na Perliniho, který ukázal potenciál už loni. Dal 17 gólů a letos se od něj čeká ještě zlepšení, přeci jen moc lepších útočníků Arizona nemá.

Colorado - Minnesota: T. Jost dá gól @ 4.10
Colorado - Minnesota: Z. Parise dá gól @ 3.00

Tady to zřejmě bude vyrovnané a dám tak po jednom střelci z obou týmů. Jost dostal šanci už minulý ročník a docela se chytil, dal 12 branek. Letos asi dostane víc prostoru zřejmě i v přesilovkách, kde se mu dařilo i v přípravě. Měl by to být ten, kdo bude doplňovat Rantanena a MacKinnona. Za hosty zkusím Pariseho. Ten loni odehrál jen půlku sezóny a přesto dal 19 gólů. V dresu Wild už hraje několikátý rok a neměl problém se dostat i na číslo přes 30 gólů za rok. V přípravě taky skóroval a věřím, že pokud bude letos zdravotně v pohodě, bude opět jedním z nejlepších střelců Minnesoty.

Vegas - Philadelphia: E. Haula dá gól @ 3.50

Vegas v první sezóně klubu v NHL docela překvapilo, jak dobře to zvládli. I letos mají obdobný tým a asi jsou v prvním zápase favority. Dám tedy jednoho střelce domácích, Fina Haulu. Ten loni vyletěl do kategorie top střelců, když dal 33 gólů. To je více než dvojnásobek, co kdy v NHL dal. Věřím, že letos na tom bude podobně.
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek sob 06. říj 2018 9:22:03

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Dnes se hraje víc zápasů, takže přidám další tipy.

New Jersey - Edmonton: J. Puljujarvi dá gól @ 3.60

První zápas se odehraje hned v 19 hodin a odvysílá jej živě Nova sport. No obecně by měl být silnější tým hostů, ale je to pro oba celky první zápas. Já vybíral dvě jména v dresu Oilers, kterým se povedla příprava. Nakonec jsem upřednostnil Puljujarviho před Rattiem. Jesse je mladý finský talent, který zářil na mládežnickém MS vedle Aha. Zatímco Aho se chytil a je lídrem Caroliny, tak Puljujarvi se do základu kádru Oilers dostal až loni a dal 12 gólů v 65 zápasech. Pořád je mu teprve 20 let a čeká se, že svůj talent promění a bude platný především střelecky. V přípravě se mu dařilo a prosadil se v přesilovkách, zkusím mu věřit i dnes.

NY Islanders - Nashville: K. Fiala dá gól @ 3.50

Nashville sehraje na venkovním tripu druhý zápas v New Yorku, tentokrát s Islanders. Stejně jako proti Rangers budou znovu mírným favoritem zápasu. Dám znovu křídlo druhé formace. Fiala měl proti Rangers solidní ice-time přes 14 minut a dva střelecké pokusy. Budu mu věřit i druhý zápas.

Buffalo - NY Rangers: S. Reinhart dá gól @ 3.20

Buffalo první zápas vyšlo střelecky naprázdno, i když byli mírně střelecky aktivnější než Boston. Před sezónou domácí dost posílili útok, tak věřím, že góly přijdou. Dám na křídlo prvního útoku. Reinhart společně s Eichelem patřili k střelecky nejaktivnějším hráčům v prvním zápase a s největším ice-timem útočníků (přes 20 minut). Eichel má kurz pod 3, tak jsem zvolil Reinharta.

Dallas - Winnipeg: M. Scheifele dá gól @ 2.80


Tady dám jeden nižší kurz, nic lepšího mě v tomhle utkání nezaujalo. Scheifele je klíčový centr první pětky hostů, kteří se v prvním zápase prosadili hned 5x a Scheifele měl dvě asistence. Loni se prosazoval pravidelně, dal 38 gólů, což je pěkné číslo.

Pittsburgh - Montreal: B. Rust dá gól @ 5.00

Domácí Pens jsou v dnešním zápase favoritem a kurzy na jejich střelce jsou hodně dole. Posledně se povedl tip na Guentzela, dnes zkusím člena třetí pětky. Rust v prvním zápase zapsal 3 střely na bránu a ice-time měl 14:40, což je na útočníka solidní číslo. Jistě nedá tolik gólů jako hráči prvních dvou pětek, ale loni jich dal 16. Za kurz 5 proti slabšímu Montrealu si ho zkusím zahrát.

Tampa Bay - Florida: J. T. Miller dá gól @ 3.20

Pro oba týmy tohle bude první zápas sezóny. Favoritem je domácí Tampa, ale oba týmy se znají z přípravy a Florida tak může na začátku ligy překvapit. Vybral jsem střelce domácích Millera, který přišel během loňské sezóny z Rangers. Za Tampu dal 12 gólů za 36 utkání a měl by hrát v první formaci. Prosadil se i v přípravě, shodou okolností právě proti Floridě.

Toronto - Ottawa: M. Marner dá gól @ 3.00


Tady je favorit jasný, domací Toronto by mělo vyhrát. První zápas zvládli až v prodloužení a dám na stejného střelce jako posledně. Marner hraje v první pětce vedle Tavarese, ice-time přes 18 minut. Nepochybuji, že góly od něj přijdou.

Minnesota - Vegas: R. Smith dá gól @ 3.60

Těžko v tomhle zápase hledat favorita. Nakonec jsem se rozhodl pro hostujícího hráče, křídlo první formace Smitha. Ten patří k nejvytěžovanějším útočníkům (přes 19 minut na ledě) a vystřelil 3x na bránu. Loni dal pěkných 28 gólů, takže ten kurz stojí za zkoušku.

St. Louis - Chicago: J. Schwartz dá gól @ 3.50

Domácícm se první zápas nepovedl, ale střelecky byli hodně aktivní a dnes jim snad spadnou i góly. Dám znovu Schwartze, který byl po Tarasenkovi druhým nejaktivnějším střelcem, hned 4 pokusy a přes 17 minut na ledě. Nakonec hraje v druhé formaci, společně se Schennem by se měli prosazovat.

Arizona - Anaheim: C. Keller dá gól @ 3.70

Arizona dopadla podobně jako Buffalo a taky první zápas gól nedali. Teď v domácím zápase proti oslabenému Anaheimu by se to mohlo změnit. Keller pořád patří k tomu lepšímu, co může Arizona nabídnout. Dostává dost prostoru na ledě, skoro 19 minut a tři střelecké pokusy na branku proti Dallasu. Loni dal 23 gólů a měl by být ten, kdo bude branky dávat. Jen doplním, že hraje v druhé formaci s Perlinim a Hinostrozou.

Colorado - Philadelphia: T. Jost dá gól @ 4.10

Oba týmy zvládli první zápasy. Dám znovu Josta, který hrál v druhé pětce, ale střelecky se neprosadil. Dnes se to snad změní, budu mu věřit i v druhém zápase.

Calgary - Vancouver: M. Giordano dá gól @ 6.30

Repete prvního zápasu. Calgary by nemělo znovu prohrát a zkusím i jednoho obránce. Giordano po odchodu Hamiltona je nejvytěžovanějším obráncem a je produktivní. První zápas hrál přes 25 minut a vystřelil 5x. Loni 13 branek a na přesilovkách nebude chybět.
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek ned 07. říj 2018 11:05:09

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Sparta - Zlín: R. Říčka dá gól @ 3.80

Sparta je doma favorit a se Zlínem by si měli poradit. Je pro mě překvapení, že Říčka zatím gól nedal. Proti svému bývalému klubu, odkud přestoupil ze Sparty, by se mohl konečně trefit. Nastupuje v útoku s Vránou a tahle spolupráce zřejmě funguje, jen to tam zatím nespadlo.

Litvínov - Hradec: F. Gerhát dá gól @ 4.30

Litvínov poznal minulé kolo proti Třinci, jaké to je prohrát. Dokonce nedali ani jeden gól. Jinak ale zažívají povedený vstup do sezóny. Hradec nebude snadný soupeř, ale dnes by se doma měl Litvínov prosadit. Vybral jsem letos již dvougólového střelce Gerháta, který dostává prostor v první pětce vedle Petružálka. Měl by tak těžit z jeho nahrávek, kurz na takhle vytěžovaného hráče, který už dal dva góly, je solidní.

Kometa Brno - Karlovy Vary: A. Mallet dá gól @ 3.50


Kometa zatím vstoupila do sezóny tak nějak rozpačitě a čekalo se od nich trochu víc. Dnes proti Varům by měli doma připsat výhru. Dám na Malleta, který zatím na gól čeká. Loni dal 19 branek. Minulý zápas nastupoval v třetí pětce, i tak měl slušný ice-time přes 16 minut. Dnes proti Varům snad padne na straně domácích víc gólů a mohl by se trefit Kanaďan.

Třinec - Vítkovice: D. Květoň dá gól @ 4.30

Derby mezi Třincem a Vítkovicemi nikdy nemá favorita a dnes tomu není jinak. Třinec zabodoval minulý zápas, ale jinak se jim vstup do ligy moc nepovedl. Nakonec jsem vybral střelce hostů, Květoň nastupuje na křídle formace s Tyborem a Romanem. Letos už jeden gól dal a loni se mu ročník docela povedl, když dal gólů 16. Ice-time přes 17 minut je na útočníka dostatečně velký na to, aby přišly šance na vstřelení gólu.

Plzeň - Boleslav: M. Indrák dá gól @ 3.70


Boleslav má problém s absencí klíčových obránců (Hanzlík, Kotvan) a toho by měla Plzeň využít k vstřelení několika gólů. Vybral jsem hráče druhé pětky Indráka. Ten se dostává často do zakončení, například v posledním domácím utkání proti Pardubicím hned 6x vystřelil na bránu. Letos dal zatím jeden gól, ale je jen otázkou času, kdy přibudou další.

Carolina - NY Rangers: D. Hamilton dá gól @ 6.50

Carolina - NY Rangers: W. Foegele dá gól @ 5.30

Carolina by doma měla být favoritem, zvlášť pokud se potvrdí, že jednička Rangers Lundqvist dostane dnes volno a bude chytat Georgiyev. Vybral jsem tak dva střelce domácích. Jedním je obránce Hamilton, který přišel z Clagary. Minulá sezóna se mu střelecky nesmírně povedla, 19 gólů je už skoro bilance pro útočníka. V Carolině zatím jedna asistence. Druhý tip je na mladého hráče, který je dá se říct je nováčkem v NHL. Loni jen dva zápasy za Carolinu, ale hned dal dva góly. Na farmě dal 28 gólů, takže potenciál u něj vidím. Na ledě odehrál minulý zápas přes 17 minut v druhé pětce.

Chicago - Toronto: A. DeBrincat dá gól @ 3.00
Chicago - Toronto: P. Marleau dá gól @ 3.20

DeBrincat se letos už jednou prosadil, minulý zápas zase vyšel jeho parťákovi z formace Toewsovi, který dal tři góly. Tahle formace si tedy sedla a góly by na začátku sezóny mohli dávat pravidelně. Jinak loni dal Alex 28 gólů, což je pěkné číslo, vzhledem k tomu, že celkově se minulá sezóna Chicagu nepovedla. Za Toronto zkusím Marleaua, který nastupuje ve formaci s Matthewsem. Minulý zápas zapsal 4 střely na bránu a jedná se o spolehlivého střelce, poslední tři ročníky vždy dal 30 gólů, loni dokonce 31.

Los Angeles - Detroit: T. Pearson dá gól @ 5.00

Domácí Kings jsou favorité zápasů a mě se zalíbil kurz na hráče druhé pětky Pearsona. Ten odehraje na zápas okolo 16 minut, posledně celkem střelecky aktivní (3 střely na branku). Loni dal 15 gólů, ročník předtím dokonce 25. Snad bude tohle zápas, kdy se poprvé letos prosadí.

Novosibirsk - Riga: Ch. Bertrand dá gól @ 4.30

Novosibirsk má pouhé dva body, ovšem proti Rize mají šanci pár gólů dát. Zvolím Bertranda, který přišel jako velká posila a zatím jen dva góly. Odráží to celkovou bídu domácích, ale dnes by mohl přijít zápas, kdy se Bertrand prosadí.

Astana - Slovan: M. Frattin dá gól @ 3.10


Ačkoliv KHL moc gólů nenabízí, tohle by mohl být zápas, kde góly budou padat. Vzájemné zápasy na ledě Barysu často nabízí hodně gólů hlavně v síti Slovanu. Slovan ani letos nehraje dobře, i když si po změně trenéra a příchodu nových hráčů se čekala změna. Dám tak střelce Astany. Frattin hraje v první pětce a za 12 zápasů skóroval už 7x. V první pětce vedle Boyda s Bochenskim šance určitě přijdou, tahle dvojice má spolu toho hodně nahráno.
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek sob 13. říj 2018 7:22:42

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Teď bohužel nemám čas sem přidávat tipy, tohle jsem dával včera po delší době a zrovna se to povedlo.

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-76649931030&idb=-1&hash=f54c444c&t=dGlrZXQgNDEgemEgMjdLxI0gT0s%3D%0A&affid=eOQzZIEBddHw6S%2FhALZYWQ%3D%3D
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 17. říj 2018 13:49:21

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Dneska přidám další tipy, zatím finská liga a chance liga, na NHL později večer.

Hämeenlinna - Kalpa: T. Turunen dá gól @ 3.50

Domácí jsou podle formy mírným favoritem a Turunen je útočník, který dal už 5 gólů za 12 zápasů. Měl by tak vylepšit svých loňských 17 gólů, nakročeno k tomu má dobře.

KooKoo - Ilves Tampere: T. Rautinainen dá gól @ 3.50

Ilves druhé místo v tabulce, pět výher v řadě proti pěti prohrám domácích. Favorit je tak jasný, vybírám střelce Ilves. V 10 zápasech vstřelil už 4 góly, hraje první pětku. Jinak loni 20+26, takže se jedná o dlouhodobě produktivního hráče, který by se mohl prosadit.

Lukko Rauma - Sport Vaasa: J. Danforth dá gól @ 3.00

Tady to bude zřejmě vyrovnaný zápas, zkusím jednoho střelce domácích. Danforth po letech strávených v zámoří zkusí letos první evropské angažmá. Za Lukko má zatím bilanci 3+5 za 12 zápasů, měl by patřit k tahounům týmu.

Frýdek Místek - Kadaň: M. Mikulík dá gól @ 3.30

Frýdek vyměnil trenéra a hned první zápas pod novým vedením vyhrál. Teď bude hostit Kadaň, která se sice taky zlepšila, ale už obdrželi 66 branek. Vybral jsem kapitána domácích. Mikulík je zkušený hráč, který dost sezón odehrál v extralize a i v poslední době občas pomáhá Třinci. Letos zatím dal dvě branky, ale forma Frýdku nebyla doposud optimální. Dnes věřím v několik branek v síti Kadaně.

Jihlava - Slavia Praha: A. Zeman dá gól @ 3.40

Jihlava je zatím sedmá, což asi není ideální umístění pro tým, kteý loni hrál v extralize. Asi by měli jít nahoru a v první čtyřce zřejmě skončí. Slavia se zlepšila a poslední výsledky nejsou špatné, ale pořád i přes výhry dost gólů inkasují. Vybral jsem Zemana, který zatím nedokázal navázat na předchozí rok a dal jenom jeden gól. Jinak ale nastupuje v první pětce s Čachotským a očekávám, že góly od něj přijdou.

Benátky nad Jiz. - Přerov: T. Doležal dá gól @ 3.80

Přerov se drži v top 3 ligy a proti Benátkám by vyhrát měli. Vybral jsem hráče první formace. Doležal sice nikdy nepatřil k nejlepším střelcům, ale má zkušenosti i s extraligou v dresu Slavie či Litvínova. V Přerově letos za 13 zápasů bilance 2+5, za ten kurz hráč první pětky ujde.
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 17. říj 2018 20:00:47

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Tak borci z Finska vzali roli nahravačů, snad v NHL pochodím líp.

Montreal - St. Louis: J. Petry dá gól @ 6.00
Montreal - St. Louis: R. O'Reilly dá gól @ 3.30


První zápas zkusím jednoho střelce z obou týmů, protože tu nemám jasného favorita. Petry by při absenci Webera měl zaskočit a sbírat body. Zatím má 5 asistencí, ale žádný gól. Loni jich dal 12 a při přesilovkách bych mu dnes na gól věřil. U hostů dám centra první pětky, který přišel z Buffala. Tam dal 24 gólů, v novém působišti zatím jen nahrával, tak snad mu Tarasenko taky něco nechá.

Washington - NY Rangers: A. Burakovsky dá gól @ 5.50
Washington - NY Rangers: J. Vrána dá gól @ 4.30


Domácí by měli zápas vyhrát, tak zkusím dva jejich útočníky, na které je solidní kurz. Vrána se posunul do druhé pětky, tak by mohl dávat víc gólů. Zatím se trefil jednou a loňských 16 gólů by možná mohl překonat. Burakovsky je bodově na nule, ale už měl sezónu, kdy překonal i 40 bodů, dnes by mohl přijít jeho čas.

Calgary - Boston: B. Marchand dá gól @ 2.40

Boston boduje hlavně díky první pětce, kde největší střeleckou formu má Pastrňák. Nicméně Marchand taky dlouhodobě střeleckou formu potvrzuje a poslední tři sezóny vždy atakoval 40 branek. Kurz je sice menší, ale v Bostonu je první pětka mnohem produktivnější než zbytek týmu.

Anaheim - NY Islanders: R. Rakell dá gól @ 2.50

Rakell zatím nepotvrzuje povedené předchozí sezóny, které mu zajistili i místo v reprezentaci Švédska na MS. Dal jen jeden gól v šesti zápasech, což je vzhledem k minulým ročníkům zkrátka málo. Ale ještě má dost času chytit formu a Islanders nepatří k nejsilnějším týmům ligy.
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek čtv 18. říj 2018 13:06:32

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Dnešní tipy budou patřit švédské lize, KHL a samozřejmě NHL.

Malmö - Brynäs: J. Olofsson dá gól @ 5.50

Jak jsem tu psal, Malmu věřím na výhru a vybral jsem střelce z jejich týmu. S vyšším kurzem zkusím Olofssona, který v posledním ligovém utkání hrál v druhé pětce. Loni dal 15 branek v 61 zápasech, letos se zatím v 7 utkáních neprosadil. Dnes by to mohl změnit.

Skelleftea - Djurgarden: B. Holloway dá gól @ 5.20

Tohle je souboj těch lepších týmů SHL a doma Skelleftea nějaké góly vstřelí. Vybral jsem Buda Hollowaye, který si zkusil i KHL za CSKA Moskva. Jinak většinu kariéry hrál právě za Skellefteu. Poslední rok mu tolik střelecky nevyšel, dal 10 gólů v 52 zápasech. Posledně nastupoval v první pětce a na gól taky čeká. Budu věřit, že naváže na některé předchozí sezóny, kdy neměl problém vstřelit okolo 20 branek.

Timrä - Rögle: L. Rensfeldt dá gól @ 4.50

Timra na nováčka hraje zatím slušně a nachází se zhruba uprostřed tabulky, zatímco Rogle je poslední. Doma se tak dá předpokládat úspěch Timry. Vybral jsem centra první pětky, který sem zamířil právě z Rogle, kde odehrál 4 sezóny. Motivace prosadit proti bývalému klubu jistě scházet nebude, navíc v prvních 8 zápasech bilance 2+4 není zlá.

Čeljabinsk - Astana: N. Bailen dá gól @ 6.70


Ofenzivní obránce domácího Traktoru má zatím za 17 zápasů bilanci 2+6. Už jsem ho tu taky rozebíral, loni 15 branek je na obránce skvělé číslo. Samozřejmostí je jeho místo v elitní přesilové formaci na modré čáře. Jinak gól dal vlastně i minulý zápas, protože dal rozhodující nájezd. Bohužel KHL je tak postižená soutěž, že za rozhodujícího střelce nájezdů označují posledního skórujícího hráče, což byl Polygalov. Tak jako tak dneska by se mohl trefit v přesilovce a kurz je na tak produktivního obránce solidní.

Jaroslavl - Vladivostok: P. Kontiola dá gól @ 3.10

Už osm porážek v řadě má na kontě Vladivostok a potvrzuje tak předpoklady, že se bude jednat o slabší tým v lize. Ze začátku se jim ještě dařilo něco uhrát, ale teď se už propadli na předposlední místo východní konference. Dám tak centra první pětky Jaroslavle. Kontiolu jsem tu už taky zmiňoval, je to důležitý hráč domácích už několik sezón a v té letošní dal už 7 branek v 18 zápasech.

Spartak Moskva - Dynamo Riga: A. Khokhlachev dá gól @ 3.30


Riga je na tom obdobně jako Vlativostok, taky jim po nadějném startu jakoby došel dech a prohry se začali kupit. Poslední výhra byla právě s Vladivostokem, jinak samé porážky. Volím tak střelce domácích. Alexandera jsem už taky v minulosti dával, je to hráč se zkušenostmi z NHL a hraje na křídle první formace Spartaku. Bilanci má stejnou jako Kontiola, také 7 vstřelených gólů.
Naposledy upravil michals93 dne pát 19. říj 2018 15:58:02, celkově upraveno 1
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek čtv 18. říj 2018 14:06:45

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

New Jersey - Colorado: T. Hall dá gól @ 2.60

Jersey se daří a vyhráli všechny 4 zápasy. Situace je taková, že Hall se stal dvorním nahravačem Palmeiriho, kterému to tam teď padá. Nicméně loni dal Hall 41 branek v 81 zápasech, což je skvělá bilance a nemělo by trvat dlouho, než začne zase dávat góly. 4 zápasy čekání na gól by dnes mělo skončit.

Toronto - Pittsburgh: J. Tavares dá gól @ 2.30

Toronto hraje na začátku sezóny výborně a jsou první ve východní konferenci. Tavares jako nová posila na tom má velký podíl, bilance 6+5 za 7 zápasů je víc než dobrá a s Marnerem si sedli. Kurz pochopitelně nižší, ale dnes by Toronto alespoň 4 góly dát mělo a Tavares by mohl být u toho.

Tampa Bay - Detroit: O. Palát dá gól @ 3.80


Nejnižší kurz dnes nabízí sázkovky na výhru Tampy a není se co divit, Detroit je zatím poslední. Je pro ně pozitivní, že se jim pomalu vrací po zranění obránci. I když je NHL vyrovnaná, tohle by měl být zápas, kde vyhrajou domácí. Kurzy na jejich střelce jsou dost nízko, tak jsem zkusil křídlo druhé pětky Paláta. Posledně všechny góly posbíral Johnson, tak dnes se snad dostane i na našeho reprezentanta.

Winnipeg - Vancouver: N. Ehlers dá gól @ 3.70

Vancouver mě zatím svými výsledky překvapuje, ale nevěřím, že to bude mít dlouhého trvání. Winnipeg je doma tradičně silný. Vybral jsem dánské křídlo druhého útoku. Ehlers ještě gól letos nedal, ale loni se mu povedlo jich vstřelit rovnou 29. V minulém zápase solidní ice-time přes 18 minut, takže by nemusel čekat na trefu dlouho. Taky proto je kurz na jeho trefu ještě celkem vysoko.

Chicago - Arizona: N. Schmaltz dá gól @ 3.70

Tady je situace obdobná jako v předchozím zápase. Arizona je slabší tým a Schmaltz taky na gól čeká, přestože hraje v druhé formaci s Kanem. Loňských 22 branek je slušná bilance a hlavně, poslední zápas čas na ledě skoro 21 minut, to je na útočníka velká porce.

Edmonton - Boston: L. Draisaitl dá gól @ 3.00

Draisaitl už od letošní sezóny nehraje s McDavidem, ale nastupuje na centru druhé pětky. Nicméně pořád patří do první přesilovkové formace. Dosavadní bilance 1+4 za 4 zápasy nám dává slušnou šanci, že se znovu gólově prosadí.

Los Angeles - NY Islanders: Ad. Kempe dá gól @ 4.20

Ani jeden z týmů zatím nemá výsledky dle představ, no Islanders jsou podle mě pořád slabší. Dostali od Anaheimu v noci 4:1 a hned druhý den je čeká zápas s Kings. Kempe je hráč druhé pětky domácích, loni dal 16 branek a i přes poměrně mladý věk 22 let by měl patřit k oporám týmu. Na ostatní hráče Kings jsou kurzy dost snížený (třeba Pearson už na 3.80), takže i proto jsem vybral Kempeho, který už jeden gól dal.

San Jose - Buffalo: E. Karlsson dá gól @ 4.70
San Jose - Buffalo: K. Labanc dá gól @ 4.50


San Jose by si doma mělo připsat povinnou výhru proti Buffalu. Poslední utkání Sharks jsem měl možnost vidět a zaujal mě v něm Labanc, který nastupuje v první pětce s Pavelskim a E. Kanem. No v zápase měl dobré dvě gólovky a 5 střel na bránu, takže za ten kurz ho dneska zkusím. V 6 zápasech se už jednou trefil. To ofenzivní bek Karlsson na gól v novém působišti stále čeká, ale proti Devils měl rovnou 6 střel na bránu a ice-time přes 25 minut. Hraje pochopitelně i přesilovky a proti Buffalu by mu to mohlo spadnout.
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pát 19. říj 2018 16:02:03

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

To jsem tomu zase včera dal, že se na to ... x_x
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek sob 20. říj 2018 12:26:14

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Tak snad to dneska prolomím a bude taky nějaký výrazně plusový den, pojedu jen NHL.

Carolina - Colorado: D. Hamilton dá gól @ 5.70

Philadelphia - New Jersey: N. Patrick dá gól @ 5.30

LA - Buffalo: Ad. Kempe dá gól @ 4.00

Winnipeg - Arizona: N. Ehlers dá gól @ 3.20

Columbus - Chicago: P. L. Dubois dá gól @ 3.60

Florida - Detroit: D. Malgin dá gól @ 4.80

Toronto - St. Louis: J. Tavares dá gól @ 2.30

Minnesota - Tampa Bay: E. Staal dá gól @ 2.50

Vancouver - Boston: J. DeBrusk dá gól @ 3.50

Vegas - Anaheim: T. Hyka dá gól @ 5.00

San Jose - NY Islanders: K. Labanc dá gól @ 4.30
San Jose - NY Islanders: E. Karlsson dá gól @ 4.70
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek úte 23. říj 2018 11:04:15

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Sparta Praha - Litvínov: R. Říčka dá gól @ 4.30

Čerepovec - Čeljabinsk: N. Bailen dá gól @ 7.00

Jaroslavl - Magnitogorsk: P. Kontiola dá gól @ 3.50


Kalpa - Ilves Tampere: T. Rautiainen dá gól @ 3.50

ZSC Zürich - Biel: R. Červenka dá gól @ 3.50

Rapperswil - Servette Geneve: N. Rod dá gól @ 4.20
Naposledy upravil michals93 dne úte 23. říj 2018 21:17:09, celkově upraveno 1
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek úte 23. říj 2018 20:30:15

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

NY Rangers - Florida: F. Chytil dá gól @ 5.00

Columbus - Arizona: B. Jenner dá gól @ 3.75

Montreal - Calgary: S. Monahan dá gól @ 2.80

Ottawa - Boston: B. Marchand dá gól @ 2.40


Chicago - Anaheim: B. Saad dá gól @ 4.20

Dallas - Los Angeles: T. Pitlick dá gól @ 5.70
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 24. říj 2018 9:27:57

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Kometa Brno - Zlín: O. Němec dá gól @ 7.50

Chabarovsk - Nižněkamsk: J. Puustinen dá gól @ 2.80

Vladivostok - Novgorod: A. Calof dá gól @ 3.30

Kunlun - Kazaň: J. Azevedo dá gól @ 3.35

Ufa - Peterburg: E. Ketov dá gól @ 7.70

Omsk - Dynamo Minsk: K. Versteeg dá gól @ 3.20
Naposledy upravil michals93 dne čtv 25. říj 2018 11:06:40, celkově upraveno 1
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 24. říj 2018 17:11:41

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

NY Islanders - Florida: A. Ladd dá gól @ 4.60

Winnipeg - Toronto: N. Ehlers dá gól @ 3.40


Colorado - Tampa Bay: T. Johnson dá gól @ 3.00

Vegas - Vancouver: M. Pacioretty dá gól @ 2.80
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek čtv 25. říj 2018 13:18:11

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

V posledních dnech pomalu vyplepšuji zápornou bilanci v říjnu, tak snad se povede to dotáhnout alespoň na nulu. Zatím to budou tři střelci z evropských lig a večer přidám i NHL, dnes bude z čeho vybírat.

Jyväskylä - Lukko Rauma: D. Tomášek dá gól @ 3.70

Jaroslavl - Čeljabinsk: S. Kronwall dá gól @ 7.80

Soči - Dynamo Moskva: D. Kagarlitsky dá gól @ 3.60
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek čtv 25. říj 2018 20:41:42

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Buffalo - Montreal: S. Reinhart dá gól @ 3.60

St. Louis - Columbus: J. Schwartz dá gól @ 3.50


Dallas - Anaheim: T. Seguin dá gól @ 2.30

Chicago - NY Rangers: A. Anisimov dá gól @ 4.00

Calgary - Pittsburgh: M. Giordano dá gól @ 6.00

Arizona - Vancouver: D. Stepan dá gól @ 4.10
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pát 26. říj 2018 10:49:21

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Karlovy Vary - Plzeň: D. Stach dá gól @ 3.50

Hradec Králové - Pardubice: P. Koukal dá gól @ 3.60


Olomouc - Chomutov: J. Knotek dá gól @ 4.30

Kunlun - Novgorod: J. Sundstrom dá gól @ 5.50

Jokerit - Spartak Moskva: B. O'Neill dá gól @ 3.70

Dynamo Riga - Petrohrad: A. Barabanov dá gól @ 4,75
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pát 26. říj 2018 20:38:03

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Tak se to povedlo a i říjen je už v kladných číslech. Na noc dám ještě výběr kanonýrů NHL, i když dnes je ten výběr slabší.

Vegas - Tampa Bay: E. Haula dá gól @ 3.50

Carolina - San Jose: D. Hamilton dá gól @ 5.00

Detroit - Winnipeg: P. Laine dá gól @ 2.40
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek sob 27. říj 2018 16:08:16

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

New Jersey - Florida: M. Wood dá gól @ 4.50

Philadelphia - NY Islanders: T. Konecny dá gól @ 3.60


Nashville - Edmonton: R. Grimaldi dá gól @ 6.20

Calgary - Washington: J. Vrána dá gól @ 3.60

Boston - Montreal: B. Marchand dá gól @ 2.40

Toronto - Winnipeg: M. Marner dá gól @ 2.70

Minnesota - Colorado: N. Niederreiter dá gól @ 3.70


St. Louis - Chicago: R. O'Reilly dá gól @ 3.30

St. Louis - Chicago: A. Anisimov dá gól @ 4.00

Arizona - Tampa Bay: D. Stepan dá gól @ 4.10


Arizona - Tampa Bay: Y. Gourde dá gól @ 3.30

Vancouver - Pittsburgh: J. Malkin dá gól @ 2.50
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek ned 28. říj 2018 14:06:57

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Třinec - Zlín: R. Bukarts dá gól @ 3.00

Vítkovice - Pardubice: D. Květoň dá gól @ 4.00


Kometa Brno - Chomutov: O. Němec dá gól @ 6.50
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek ned 28. říj 2018 19:27:16

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Los Angeles - NY Rangers: T. Pearson dá gól @ 4.50

Carolina - NY Islanders: J. Williams dá gól @ 4.10

Detroit - Dallas: T. Seguin dá gól @ 2.30

Chicago - Edmonton: B. Saad dá gól @ 3.50

Anaheim - San Jose: K. Labanc dá gól @ 4.30


Vegas - Ottawa: A. Tuch dá gól @ 3.30
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pon 29. říj 2018 10:00:00

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

I v říjnu to vypadá na pěknou bilanci, jen škoda toho horšího začátku. Ještě se pokusím to vylepšit dnešním mixem napříč soutěžemi.

Benátky - České Budějovice: M. Novák dá gól @ 3.00

Ufa - Dynamo Moskva: T. Hartikainen dá gól @ 3.30

Dynamo Minsk - Chabarovsk: P. Wiercioch dá gól @ 7.00

Jaroslavl - Soči: S. Kronwall dá gól @ 7.50

Zurich - Rapperswil: D. Hollenstein dá gól @ 2.90

Vancouver - Minnesota: N. Niederreiter dá gól @ 3.70
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek úte 30. říj 2018 10:02:48

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Dneska je nabídka hokejů bohatá, takže zatím přidám tipy na extraligu a KHL, později odpoledne taky NHL.

Zlín - Litvínov: T. Fořt dá gól @ 4.00

Mladá Boleslav - Karlovy Vary: D. Šťastný dá gól @ 4.50

Plzeň - Kometa Brno: M. Gulaš dá gól @ 2.90


Astana - Vladivostok: M. Frattin dá gól @ 3.20

Čeljabinsk - Spartak Moskva: N. Bailen dá gól @ 7.50


Petrohrad - Kunlun: A. Barabanov dá gól @ 4.50
Naposledy upravil michals93 dne stř 31. říj 2018 1:23:42, celkově upraveno 2
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek úte 30. říj 2018 15:34:52

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Buffalo - Calgary: J. Eichel dá gól @ 2.70

Carolina - Boston: J. Williams dá gól @ 4.00

Columbus - Detroit: B. Jenner dá gól @ 3.20


Pittsburgh - NY Islanders: D. Simon dá gól @ 5.70

Montreal - Dallas: J. Drouin dá gól @ 3.50

Tampa Bay - New Jersey: J. T. Miller dá gól @ 3.30


Nashville - Vegas: C. Jarnkrok dá gól @ 6.50

Edmonton - Minnesota: O. Klefbom dá gól @ 6.00

Anaheim - Philadelphia: R. Getzlaf dá gól @ 3.40

Anaheim - Philadelphia: T. Konecny dá gól @ 3.60


Arizona - Ottawa: A. Galchenyuk dá gól @ 3.60

San Jose - NY Rangers: J. Pavelski dá gól @ 2.40
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 31. říj 2018 14:43:52

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Dílo se daří, za říjen je už plus přes tisíc, takže spokojenost. Od příštího měsíce asi trochu přitlačím a dám 100 na tip tak uvidíme, kladná bilance mi to dovoluje. Dneska jsem vybral opět mix z hokejové nabídky.

Sparta - Vítkovice: R. Říčka dá gól @ 4.20

Slavia - Kadaň: F. Vlček dá gól @ 3.20

Jekatěrinburg - Jokerit: A. Golyshev dá gól @ 3.30

Magnitogorsk - Soči: M. Bulíř dá gól @ 3.70

Čechov - Chabarovsk: B. Rendulic dá gól @ 5.00

Jukurit - Lukko Rauma: J. Danforth dá gól @ 4.00

Lahti - Saipa: H. Zohorna dá gól @ 3.40

Augsburg - Bremerhaven: T. J. Trevelyan dá gól @ 4.40

Vancouver - Chicago: T. Schaller dá gól @ 5.30
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek čtv 01. lis 2018 9:48:38

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Nový měsíc, takže po úspěšných prvních dvou dávám stovku na tip. Začnu KHL a později přidám i NHL, dnes je opět hodně zápasů.

Astana - Čeljabinsk: D. Boyd dá gól @ 3.30

Ufa - Spartak Moskva: T. Hartikainen dá gól @ 3.40

Novgorod - Čerepovec: A. Shenfeld dá gól @ 4.75

Slovan - Novosibirsk: M. Řepík dá gól @ 3.50

Dynamo Minsk - Kunlun: P. Wiercioch dá gól @ 7.00

Omsk - Vladivostok: D. Desharnais dá gól @ 5.20

Dynamo Riga - Jaroslavl: A. Loktionov dá gól @ 3.50
Naposledy upravil michals93 dne čtv 01. lis 2018 21:06:14, celkově upraveno 2
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek čtv 01. lis 2018 18:27:47

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Florida - Winnipeg: A. Barkov dá gól @ 2.70

NY Islanders - Pittsburgh: P. Hornqvist dá gól @ 3.10

Toronto - Dallas: M. Marner dá gól @ 2.70

Montreal - Washington: J. Drouin dá gól @ 3.50

Ottawa - Buffalo: S. Reinhart dá gól @ 4.00

Tampa Bay - Nashville: Y. Gourde dá gól @ 3.40

St. Louis - Vegas: D. Perron dá gól @ 3.10


Calgary - Colorado: M. Giordano dá gól @ 5.00

Edmonton - Chicago: O. Klefbom dá gól @ 6.00

Anaheim - NY Rangers: R. Getzlaf dá gól @ 3.40


Los Angeles - Philadelphia: C. Giroux dá gól @ 2.50

San Jose - Columbus: J. Pavelski dá gól @ 2.60
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pát 02. lis 2018 12:34:19

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

V noci se NHL nijak zvlášť nepovedla, ale jinak první den nebyl zase tak hrozný. Dneska opět mix z nejsledovanějších soutěží.

Třinec - Karlovy Vary: M. Růžička dá gól @ 2.90

Vítkovice - Mladá Boleslav: R. Dej dá gól @ 4.80


Hradec Králové - Zlín: M. Paulovič dá gól @ 4.50

Liberec - Chomutov: J. Ordoš dá gól @ 5.00


Jekatěrinburg - Soči: A. Golyshev dá gól @ 3.10

Magnitogorsk - Jokerit: B. O'Neill dá gól @ 4.10

Petrohrad - Chabarovsk: N. Gusev dá gól @ 2.50


Winnipeg - Florida: A. Barkov dá gól @ 2.70

Arizona - Carolina: J. Williams dá gól @ 4.00

Vancouver - Colorado: A. Kerfoot dá gól @ 3.90
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek sob 03. lis 2018 15:13:33

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Dnes se zaměřím pouze na NHL.

Buffalo - Ottawa: C. Mittelstadt dá gól @ 4.50

NY Islanders - New Jersey: M. Barzal dá gól @ 3.80

Detroit - Edmonton: O. Klefbom dá gól @ 6.00

Pittsburgh - Toronto: J. Guentzel dá gól @ 2.70

Montreal - Tampa Bay: Ch. Hudon dá gól @ 4.50

Washington - Dallas: A. Burakovsky dá gól @ 4.60

Nashville - Boston: C. Sissons dá gól @ 7.50

St. Louis - Minnesota: N. Niederreiter dá gól @ 3.70

Calgary - Chicago: J. Gaudreau dá gól @ 2.60

Vegas - Carolina: W. Karlsson dá gól @ 2.80

Los Angeles - Columbus: T. Toffoli dá gól @ 2.80

San Jose - Philadelphia: E. Kane dá gól @ 2.70
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek ned 04. lis 2018 11:44:13

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Tak poslední včerejší tipy vůbec nevyšly, ale i s tím se musí počítat. Snad si dnes bilanci vylepším.

Chomutov - Litvínov: T. Svoboda dá gól @ 4.70

Zlín - Karlovy Vary: T. Fořt dá gól @ 3.80

Mladá Boleslav - Kometa Brno: P. Holík dá gól @ 4.00


Plzeň - Vítkovice: M. Gulaš dá gól @ 2.70

Čeljabinsk - Soči: N. Bailen dá gól @ 7.00

Jekatěrinburg - Novosibirsk: G. Belousov dá gól @ 5.30

Magnitogorsk - Chabarovsk: S. Mozyakin dá gól @ 2.70


NY Rangers - Buffalo: M. Zibanejad dá gól @ 2.70

Anaheim - Columbus: R. Kesler dá gól @ 3.60
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pon 05. lis 2018 11:30:34

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Dnes výběr KHL + NHL.

Dynamo Moskva - Spartak Moskva: Da. Tarasov dá gól @ 4.20

Nižněkamsk - Ufa: T. Hartikainen dá gól @ 3.60

Novgorod - Kazaň: J. Azevedo dá gól @ 3.50

Omsk - Kunlun: D. Zernov dá gól @ 5.00


Slovan - Astana: D. Boyd dá gól @ 3.50

Slovan - Astana: M. Frattin dá gól @ 3.40

NY Islanders - Montreal: A. Lee dá gól @ 3.00


NY Islanders - Montreal: J. Drouin dá gól @ 3.50

Boston - Dallas: T. Krug dá gól @ 5.50

Pittsburgh - New Jersey: J. Guentzel dá gól @ 2.70

Washington - Edmonton: O. Klefbom dá gól @ 6.00

Arizona - Philadelphia: D. Stepan dá gól @ 4.00
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek úte 06. lis 2018 18:39:03

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Poslední tipy zase velká bída, snad to dneska bude lepší.

NY Rangers - Montreal: M. Zibanejad dá gól @ 2.70


Columbus - Dallas: B. Jenner dá gól @ 3.60

Toronto - Vegas: M. Marner dá gól @ 2.80

Ottawa - New Jersey: T. Hall dá gól @ 2.70


Detroit - Vancouver: A. Mantha dá gól @ 3.50

Detroit - Vancouver: N. Goldobin dá gól @ 4.40

Tampa Bay - Edmonton: R. McDonagh dá gól @ 6.50

St. Louis - Carolina: J. Schwartz dá gól @ 3.50

St. Louis - Carolina: J. Williams dá gól @ 4.20


Los Angeles - Anaheim: T. Toffoli dá gól @ 3.00

Los Angeles - Anaheim: R. Kesler dá gól @ 3.60


San Jose - Minnesota: E. Kane dá gól @ 2.80
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 07. lis 2018 12:46:46

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

No tak posledně už to bylo o poznání lepší a pár střelců se trefilo. Dneska se hrají jen tři zápasy, takže dám na každý zápas jednoho střelce.

Washington - Pittsburgh: Ch. Stephenson dá gól @ 5.50

Colorado - Nashville: C. Sissons dá gól @ 7.50


Anaheim - Calgary: J. Gaudreau dá gól @ 2.60
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek čtv 08. lis 2018 10:20:01

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Tak Sissons potěšil, v kurz 7.50 dát rovnou tři kousky :) Dneska to bude opět výběr NHL a přidám i něco málo z reprezentačních utkání. Tam přiznávám je trochu riziko, protože nelze dopředu odhadnout, kolik prostoru na ledě jednotliví hráči dostanou.

Česko - Švédsko: D. Tomášek dá gól @ 4.00

Švýcarsko - Slovensko: D. Riat dá gól @ 4.30

Německo - Rusko"OH": K. Okulov dá gól @ 2.80

Boston - Vancouver: J. Nordstrom dá gól @ 6.50

Florida - Edmonton: A. Barkov dá gól @ 2.70


Philadelphia - Arizona: T. Konecny dá gól @ 3.60

Tampa Bay - NY Islanders: T. Johnson dá gól @ 2.90


Montreal - Buffalo: J. Petry dá gól @ 6.50

Ottawa - Vegas: R. Smith dá gól @ 3.20


Dallas - San Jose: T. Seguin dá gól @ 2.50

Chicago - Carolina: A. DeBrincat dá gól @ 2.60

Los Angeles - Minnesota: D. Doughty dá gól @ 5.00
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pát 09. lis 2018 17:13:13

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Toronto - New Jersey: P. Marleau dá gól @ 3.20

Toronto - New Jersey: N. Hischier dá gól @ 2.90

Washington - Columbus: L. Eller dá gól @ 3.50

Washington - Columbus: B. Jenner dá gól @ 3.50

Detroit - NY Rangers: A. Mantha dá gól @ 3.20

Detroit - NY Rangers: K. Hayes dá gól @ 3.70


St. Louis - San Jose: J. Schwartz dá gól @ 3.50

St. Louis - San Jose: J. Donskoi dá gól @ 4.00

Winnipeg - Colorado: A. Kerfoot dá gól @ 4.00

Winnipeg - Colorado: D. Byfuglien dá gól @ 4.50

Anaheim - Minnesota: P. Eaves dá gól @ 3.80

Anaheim - Minnesota: M. Koivu dá gól @ 4.30
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek sob 10. lis 2018 15:05:27

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Finsko - Česko: M. Aaltonen dá gól @ 3.10

Buffalo - Vancouver: S. Reinhart dá gól @ 3.80

Philadelphia - Chicago: N. Patrick dá gól @ 3.70


Dallas - Nashville: K. Fiala dá gól @ 4.00

Boston - Toronto: J. Nordstrom dá gól @ 5.50

Carolina - Detroit: D. Hamilton dá gól @ 5.00

Florida - NY Islanders: A. Barkov dá gól @ 2.70


Carolina - NY Rangers: B. Jenner dá gól @ 3.50

Pittsburgh - Arizona: P. Hornqvist dá gól @ 3.20

Montreal - Vegas: A. Tuch dá gól @ 3.10


Tampa Bay - Ottawa: A. Killorn dá gól @ 4.00

Los Angeles - Calgary: J. Neal dá gól @ 3.70
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek ned 11. lis 2018 9:02:09

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Poslední série jedna z nejlepších vůbec, takhle by to šlo \:D/
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek ned 11. lis 2018 18:18:35

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

St. Louis - Minnesota: R. Fabbri dá gól @ 4.10

St. Louis - Minnesota: Z. Parise dá gól @ 3.00

Florida - Ottawa: V. Trocheck dá gól @ 3.00

Washington - Arizona: Ch. Stephenson dá gól @ 5.50

Boston - Vegas: T. Hyka dá gól @ 5.20


Winnipeg - New Jersey: M. Perreault dá gól @ 4.60

San Jose - Calgary: J. Donskoi dá gól @ 4.00


San Jose - Calgary: J. Neal dá gól @ 3.70

Edmonton - Colorado: O. Klefbom dá gól @ 6.00

Edmonton - Colorado: C. Wilson dá gól @ 4.60
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pon 12. lis 2018 11:10:50

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Novosibirsk - Astana: M. Frattin dá gól @ 3.40

Omsk - Chabarovsk: S. Shirokov dá gól @ 2.55

Čechov - Jaroslavl: S. Kronwall dá gól @ 8.50

Petrohrad - Jekatěrinburg: N. Gusev dá gól @ 2.80

Dynamo Minsk - Čeljabinsk: P. Wiercioch dá gól @ 7.00

Spartak Moskva - Magnitogorsk: S. Mozyakin dá gól @ 2.80

České Budějovice - Kadaň: M. Fillman dá gól @ 5.00

NY Rangers - Vancouver: K. Hayes dá gól @ 3.70


Carolina - Chicago: T. Teravainen dá gól @ 3.50


Dallas - Columbus: V. Ničuškin dá gól @ 4.80

Dallas - Columbus: B. Jenner dá gól @ 4.00

Anaheim - Nashville: C. Smith dá gól @ 3.20
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek úte 13. lis 2018 15:22:53

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Kazaň - Slovan Bratislava: J. Azevedo dá gól @ 3.20

NY Islanders - Vancouver: A. Lee dá gól @ 2.90

New Jersey - Pittsburgh: J. Bratt dá gól @ 4.95


New Jersey - Pittsburgh: J. Guentzel dá gól @ 2.90

Philadelphia - Florida: V. Trocheck dá gól @ 3.30

Buffalo - Tampa Bay: A. Killorn dá gól @ 4.50

Detroit - Arizona: G. Nyquist dá gól @ 3.80

Minnesota - Washington: E. Staal dá gól @ 3.00

Edmonton - Montreal: O. Klefbom dá gól @ 7.00

Los Angeles - Toronto: J. Carter dá gól @ 3.30

Los Angeles - Toronto: Z. Hyman dá gól @ 4.50

San Jose - Nashville: E. Karlsson dá gól @ 5.00
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 14. lis 2018 11:53:47

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Astana - Chabarovsk: D. Boyd dá gól @ 3.60

Čechov - Čeljabinsk: M. Hrivík dá gól @ 3.30

Dynamo Minsk - Magnitogorsk: S. Mozyakin dá gól @ 2.90

Jokerit - Čerepovec: J. Joensuu dá gól @ 3.20

Liberec - Zlín: J. Valský dá gól @ 3.60


Litvínov - Karlovy Vary: J. Petružálek dá gól @ 3.60

Kometa Brno - Pardubice: P. Holík dá gól @ 4.00

Sparta - Mladá Boleslav: R. Říčka dá gól @ 4.50

Chicago - St. Louis: N. Schmaltz dá gól @ 4.00

Winnipeg - Washington: D. Byfuglien dá gól @ 5.00

Colorado - Boston: T. Krug dá gól @ 5.50

Vegas - Anaheim: M. Pacioretty dá gól @ 3.60
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek čtv 15. lis 2018 15:48:49

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Teď se bohužel moc nedaří, snad se to dneska obrátí a vyjde toho víc.

Nižnekams - Slovan Bratislava: N. Ruohmaa dá gól @ 4.25

Novgorod - Dynamo Riga: A. Calof dá gól @ 3.70

NY Islanders - NY Rangers: A. Lee dá gól @ 2.90

Columbus - Florida: B. Jenner dá gól @ 4.00


Columbus - Florida: A. Barkov dá gól @ 2.70

Philadelphia - New Jersey: T. Konecny dá gól @ 3.60

Pittsburgh - Tampa Bay: J. T. Miller dá gól @ 3.00

Ottawa - Detroit: B. Ryan dá gól @ 3.60


Minnesota - Vancouver: N. Niederreiter dá gól @ 4.10

Arizona - Nashville: C. Sissons dá gól @ 4.50

Calgary - Montreal: Sam Bennett dá gól @ 5.50

San Jose - Toronto: J. Donskoi dá gól @ 4.10
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pát 16. lis 2018 14:33:46

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Včera to dopadlo o poznání líp, dnes to bude mix střelců z nejsledovanějších soutěží.

Ufa - Vladivostok: T. Hartikainen dá gól @ 3.20

Petrohrad - Čeljabinsk: S. Plotnikov dá gól @ 4.75

Soči - Čerepovec: R. Rosén dá gól @ 3.20

Chomutov - Sparta: Z. Sill dá gól @ 5.80

Olomouc - Litvínov: L. Nahodil dá gól @ 5.20

Pardubice - Plzeň: M. Indrák dá gól @ 3.80

Dallas - Boston: T. Seguin dá gól @ 2.60

Winnipeg - Buffalo: S. Reinhart dá gól @ 4.00

Chicago - Los Angeles: N. Schmaltz dá gól @ 4.00


Colorado - Washington: C. Soderberg dá gól @ 3.60

Anaheim - Toronto: O. Kaše dá gól @ 3.70

Vegas - St. Louis: M. Pacioretty dá gól @ 3.20
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek ned 18. lis 2018 11:57:26

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Teď se moc nedaří, ale pořád aspoň nejsem v mínusu. Včera jsem ani neměl čas vsadit, tak dnes přidám nějaké tipy.

Astana - Ufa: L. Omark dá gól @ 3.40

Sparta - Olomouc: P. Vrána dá gól @ 3.40

Liberec - Karlovy Vary: T. Redenbach dá gól @ 3.30

Vítkovice - Chomutov: J. Lev dá gól @ 3.50


Plzeň - Zlín: P. Straka dá gól @ 4.00

Hradec Králové - Kometa Brno: P. Koukal dá gól @ 4.20

NY Islanders - Dallas: Josh Bailey dá gól @ 3.20


Carolina - New Jersey: J. Williams dá gól @ 4.50

Chicago - Minnesota: N. Schmaltz dá gól @ 4.00

Edmonton - Vegas: M. Pacioretty dá gól @ 3.20

Anaheim - Colorado: H. Lindholm dá gól @ 6.00
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pon 19. lis 2018 13:20:17

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Včera to vyšlo pěkně, v noci je na programu dost zápasů NHL, takže přidám svůj výběr jako obvykle.

Ústí nad Labem - České Budějovice: M. Novák dá gól @ 3.20

Čerepovec - Soči: D. Vovchenko dá gól @ 4.40


CSKA - Slovan: M. Robinson dá gól @ 7.50

NY Rangers - Dallas: K. Hayes dá gól @ 3.70


Pittsburgh - Buffalo: J. Eichel dá gól @ 3.00

Toronto - Columbus: Z. Hyman dá gól @ 4.50


Montreal - Washington: T. Wilson dá gól @ 4.80

Ottawa - Florida: V. Trocheck dá gól @ 3.30

Nashville - Tampa Bay: C. Smith dá gól @ 3.00

St. Louis - Los Angeles: T. Bozak dá gól @ 4.20

Calgary - Vegas: J. Neal dá gól @ 3.70

Vancouver - Winnipeg: B. Wheeler dá gól @ 3.00
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek úte 20. lis 2018 13:18:26

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Včera kladná bilance, dneska budou tipy i na Ligu mistrů.

Novosibirsk - Ufa: L. Omark dá gól @ 3.50

Čeljabinsk - Kazaň: J. Azevedo dá gól @ 3.50

Jekatěrinburg - Nižněkamsk: N. Tryamkin dá gól @ 8.00

Třinec - Hradec Králové: M. Růžička dá gól @ 3.10

Vítkovice - Olomouc: D. Květoň dá gól @ 4.50

Frolunda - Lugano: S. Hjalmarsson dá gól @ 4.75

Karpat - Zurich: V. Leskinen dá gól @ 3.00


Skelleftea - Storhamar: J. Altonen dá gól @ 3.50

Tappara - Kometa Brno: A.Erkinjuntti dá gól @ 6.00

Salzburg - Rouen: B. Harris dá gól @ 2.50


Bern - Malmo: M. Arcobello dá gól @ 2.85


San Jose - Edmonton: M. Sorensen dá gól @ 6.00
Naposledy upravil michals93 dne stř 21. lis 2018 8:06:58, celkově upraveno 1
<<

Bery

Příspěvky: 237

Registrován: pát 15. dub 2011 20:59:51

Příspěvek stř 21. lis 2018 5:50:33

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Majkle klobouček dolů za tvé výsledky. Buď máš křišťalovou kouli nebo smůlu v lásce, jina to nevidím:)
Ne, teď vážně, mnohdy je to u střelců o štěstí, ale podle mého ho máš, když až na pár horších dnů vybereš pěkné kurzy, a ty vychází. Pokračuj a přeji zelené výsledky a dlouhodobý úspěch, jako jsi měl doposud. Věřím, že i tento měsíc zakončíš v zelených číslech. :ymapplause:
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 21. lis 2018 8:16:44

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Díky za podporu. Můj názor je ten, že střelci jsou hlavně o štěstí tak ze 70%. Samozřejmě když to bude někdo zkoušet jen tak na náhodu, tak asi ziskový nebude, takže sledovat statistiky má svůj význam. Jinak jsem tedy už pár týdnů zpátky vypustil textovou část. Samotný výběr tipů mi zabere nějaký ten čas a tady ty tipy přidávám ze své dobré vůle bez jakékoliv odměny, takže proto se mi už nechce vypisovat statistiky. Kdo má zájem si je sám najde. Snad to půjde dobře i dál a GL všem, kteří se případně inspirují.
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek stř 21. lis 2018 11:16:10

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Dneska dám jen NHL, v KHL to poslední zápasy moc nepadá.


New Jersey - Montreal: J. Bratt dá gól @ 5.00

Carolina - Toronto: M. Marner dá gól @ 3.30


Washington - Chicago: T. Wilson dá gól @ 4.00

Tampa Bay - Florida: J. T. Miller dá gól @ 3.50

Detroit - Boston: J. Nordstrom dá gól @ 5.50


Buffalo - Philadelphia: S. Reinhart dá gól @ 4.00

Minnesota - Ottawa: R. Suter dá gól @ 6.00

Nashville - St. Louis: C. Smith dá gól @ 3.30

Arizona - Vegas: C. Keller dá gól @ 3.50

Anaheim - Vancouver: R. Kesler dá gól @ 4.00

Calgary - Winnipeg: M. Giordano dá gól @ 5.50

Los Angeles - Colorado: J. Carter dá gól @ 3.50
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek čtv 22. lis 2018 10:53:30

Re: Hokej - Střelci (NHL, KHL, ELH,...)

Včera nic moc, ale ani žádný propadák. Dnes se toho moc nehraje, zkusím zlehka KHL.


Jekatěrinburg - Novgorod: F. Pare dá gól @ 3.50

Jekatěrinburg - Novgorod: A. Golyshev dá gól @ 2.90


Čeljabinsk - Nižněkamsk: Ch. Thomas dá gól @ 4.40

Čerepovec - Petrohrad: S. Plotnikov dá gól @ 4.25

Čerepovec - Petrohrad: E. Ketov dá gól @ 7.50

Jaroslavl - Dynamo Moskva: S. Kronwall dá gól @ 8.50
PředchozíDalší

Zpět na Volný pokec

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
Time : 0.213s | 119 Queries | GZIP : Off Livescore