Valencia CF - Villareal CF

<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek sob 26. led 2019 19:11:13

Valencia CF - Villareal CF

VALENCIA CF - VILLAREAL CF
26.1.2019 - 20:45h
Fotbal, Španělsko, La Liga - 21.kolo





VALENCIA CF
Valencia CF je tým, který ještě pár let zpátky hrával evropské poháry s železnou pravidelností, nicméně v posledních letech to tak nějak opadává a už ani účast v Evropské lize zdaleka není pravidlem a jistotou, tým se sice většinou ještě umisťuje v první polovině tabulky a to aktuální 9. místo o tom jak na tom Valencia v posledních letech je asi odpovídá. Prozatím tedy 9. pozice a skore 19:18 při 26 bodech, tým hraje hodně deffenzivně má 3. nejlepší obranu v lize ovšem zároveň až 17. nejlepší utok a to je sakra bída na to jaké hráče vepředu Valencia má. Na domácím hřišti je Vale na 14. pozici se ziskem 13 bodů v 10 zápasech a při skore 11:8 a bodově to má tedy fifty fifty doma venku ač má doma díky velké řadě remíz (7) lepší skore, ale je to furt ten stejný deffenzivní styl... Aktuální forma za posledních 6 zápasů by stačila na 8. pozici při skore 8:7 a v posledních 10 zápasech dokonce na 7. pozici při skore 12:10 je tam tedy vidět lehké polepšení vepředu, ale nic extra... Mezi největší hvězdy patří určitě stálice v podobně středního záložníka, nejlepšího střelce (5) a kapitána Daniho Pareja, pak bych určitě zmínil alespoň jednoho člena obranné řady a to bývaleho hráče Arsenalu stopera Gabriela Paulisty, který ve svem evropském tažení začínal právě u týmu dnešního soupeře Villarealu a nakonec bych zmínil také utočníka Rodriga Morena, chtělo by to sice lepší čísla, ale furt jeho 3g+3a ho staví na druhou pozici právě za Pareja co se týče produktivity. Co se týče absencí tak právě jedna z největších hvězd dnes chybět bude a to stoper Paulista, kterého zřejmě nahradí Diakhaby a tohle citelná ztrata zřejmě bude, Gabriel letos chyběl dvakrát v lize doma se Celtou Vigo a Huescou a ani jednou z toho nebylo čiste konto, do deffenzivy pak chybí další velmi dobrý hráč již delší dobu a to DM Kondogbia se kterým by to taky vypadalo jinak na hřišti + offenzivní borci Guedes a Gameiro a na zápas udajně není nominovaný ani Batshuay i tak má ale Vale kde brát offennzivní hráče do sestavy problém je že se ovšem nikomu moc nedaří a už pomalu není ani z čeho vybírat...


VILLAREAL CF
Villareal CF na tom byl poslední roky o něco lépe než Valencia a prakticky stále se učastnil bojů v evropských pohárech ač to byla ve většině pouze Evropská liga. No letošní sezona na tyhle sezony dává bohužel zatím zapomenout a Villareal se aktuálně nachází v sestupových vodách na až 19. pozici při skore 21:26 a na 18 bodech. 16. nejlepší utok a dokonce 12. nejlepší obrana tedy hovoří o tom, že Villareal má navíc, ale bohužel má tenhle tým hroznou smůlu. Na hřištích soupeřů Villareal zatím získal v 9 zápasech 10 bodů při skore 10:11, což ukazuje že dokonce sbírá o trochu více bodů venku než doma. Aktuální forma by pak stačila na aktuální 15. pozici se ziskem 4 bodů z posledních 6 zápasů při skore 8:10 a hodně podobně by na tom byli tihle borci i za posledních 10 zápasů, no co se týče formy je sice o něco lepší ve sbírání bodů a utok se take lehce zlepšil, na druhou stranu tým čím dál více inkasuje a to nevěstí nic dobreho, pokud bude chtít Villareal výše bude se muset ještě hodně zlepšit, no v posledních 8 zápasech už tým vedl nový trener Luis Garcia a hra se tedy o něco zlepšila, ale furt tohle stačit nemůže na nějaký velký pohyb vpřed, chce to začít vyhrávat. Mezi největší hvězdy týmu patří určitě navratil offenzivní záložník Santi Cazorla 2g+4a, pak také střední záložník Pablo Fornals a v neposlední řadě bych mezi největší hvězdy zařadil skveleho brankáře Asenja. Novou posilou v klubu je pak DM Iborra, který by měl zlepšit tu deffenzivní činnost, ale zatím bych neřekl, že by měl buhvijaký vliv na výsledky a bude to trvat než zapadne po svem nepříliš podařenem angažmá v anglickém Leicesteru... Jedinou absencí pro dnešek je nově vykartovaný stoper Funes Mori, ale vzhledem k tomu, že jsou tu i dva další rozehraní kvalitní stopeři Gonzalez a Ruiz tak by to žádnou extremní roli hrát nemělo.



SUMA SUMÁRUM
Tady bych se radši vyhnul sázkám na výsledek, jelikož jsem tak nějak nejistý a hádám mezi remízou a domácími, sice jsem spíše pro domácí netopýry, ale zase mě tam trochu brzdí ta důležitá absence Paulisty u domácích, ke kterým bych byl nakloněný, jako v zápase očekávám určitě lepší hru domácích, ale jestli to dokáží využít v tom váhám přecijen ta offenziva je dost žalostná... Dám přednost tedy jiným sázkám a to na rohy než na výsledek a zahraju 7 rohů Valencie za hezkých 1.83, to je hranice, kterou tenhle tým překonává doma pravidelně, navíc se jí blížil hodně i v posledních dvou zápasech venku, kdy měli 2x 6, v prvním vzájemném zápase letos pak také 6, dnes pak hrají doma a očekávám, že to ještě zlepší a to nutno podotknout, že zápas na hřišti Villarealu ještě dohrávali od 58. minuty v deseti a k tomu směřuji i vedlejší tip, kde zahraju nad 6.0AH žk v zápase, jedná se totiž mimo jiné i o menší derby a navíc oba tyto týmy v posledních zápasech měly karet požehnaně a ani ve vzájemných zápasech s nimi nešetřili... Villareal ten je schopný venku klidně 4-5 Vale doma klidně 3 dát také může ani jeden tým není v ideální formě zdaleka, může to být trochu nervoznější a karty by určitě stály za risk v kurzu 2.00.



HLAVNÍ TIP:
Valencia nad 6.5rohů@1.83 u Obrázek

Vedlejší tip:
Nad 6.0AH žk v zápase@2.00 u Obrázek


%%- všem
Naposledy upravil Neuminho dne ned 03. úno 2019 21:59:55, celkově upraveno 1
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek ned 27. led 2019 3:10:56

Re: Valencia CF - Villareal CF

Valencia 7 rohů nakonec přesně a hlavní tip OK

Vedlejší tip bohužel KO, pouze 4 žluté karty
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
Time : 0.124s | 22 Queries | GZIP : Off Livescore