Arsenal - Cardiff

<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek úte 29. led 2019 18:11:36

Arsenal - Cardiff

ARSENAL - CARDIFF
29.01.2019 - 20:45h
Fotbal, Premier League - 24.kolo



ARSENAL
- Jeden z nejlepších týmů v Anglii, který ale poslední roky už o titul nehrává a spíše už jde jen o boj o příčky zajišťující Ligu Mistrů, no to se jim poslední dvě sezony nepovedlo a hráli jen EL.
- Arsenal je aktuálně na 5. příčce v tabulce s 3. bodovou ztrátou na 4. Tottenham a vlastně jen o skore před Manchesterem United, který ovšem hraje ve famozní formě a tak Arsenal potřebuje nutně zápasy jako ten dnešní zvládat. Bilance týmu 13-5-5, skore 48:32 a 44 bodů.
- 3. nejlepší utok ligy! + až 11. nejlepší obrana ligy, Arsenal je nejgolovější tým ligy!
- Na domácím hřišti je Arsenal famozní, je v tomto směru 3. nejlepší v lize s 29 body z 12 utkání, bilance 9-2-1, skore 26:10
- Co se týče formy ta odpovídá aktuálnímu umístění v soutěži, v žebříčku formy za posledních 6 zápasů je Arsenal 5. s divokým skore 11:9, za posledních 10 dokonce až sedmý při skore 20:16...
- Největšími hvězdami aktuální sezony jsou offenzivní esa Lacazette a Aubameyang a též pravidelně nastupující záložníci Xhaka s Torreirou, který se jako předsezonní posila ukazuje naprosto skvěle.
- Absence pro dnešní zápas jsou převážně do obrany a jsou opravdu velké, od posledního ligoveho zápasu s Chelsea totiž vypadli hned 3 hráči základní obranné čtyřky! Je to RB Bellerín a stoper Sokratis, kteří hráli od začátku sezony pravidelně a také dloholetá opora zadních řad Laurent Koscielny, který se vrátil ve výborné formě do posledních zápasů, ale s United v posledním pohárovem zápase musel předčasně jako Sokratis ze hřiště ven.. U Mkhitaryana visí ještě otazník či už se vrátí po 4 zápasech, ale spíše to vypadá, že zůstane zase mimo.




CARDIFF
- Cardiff je tým, který se pravidelně umisťuje v horní polovině Championship a dokázal párkrát být opravdu blízko postupu mezi elitu a povedlo se to třeba v sezoně 12/13, kdy byl Cardiff první, ale hned v sezoně 13/14 skončil v PL poslední, no po pár sezonách se opět letos vrátil Cardiff mezi elitu, ale zatím to vypadá, že se dost možná vrátí zase zpět.
- Cardiff je aktuálně 18. v tabulce PL, ztrácí 2 body na 17. "nesestupující" příčku kde je Newcastle a má poholdný náskok 5 bodů na 19. Fulham. Bilance 5-4-14, skore 19:44 a 19 bodů.
- Venku je Cardiff 2. nejhorší v lize s 5 body, při bilanci 1-2-8 a skore 6:21.
- Aktuální forma je opravdu hrozná, v tomto směru 19.místo za posledních 6 zápasů a skore 2:11, za posledních 10 zápasů prakticky to samé , skore 6:21. Týmu se vůbec nedaří a nevypadá to na nějaké velké zlepšení do dalších zápasů.
- Největšími hvězdami týmu jsou stopeři Bamba a Morrison, který je zároveň kapitánem a ve velmi slušném světle se pak jeví i golman Etheridge a záložník Paterson.
- Absence na dnešní zápas hlásí hlavně obrana, kde je mimo už od minuleho zápasu s Newcastlem jedna z největších hvězd a to stoper Morrison a tedy kapitán týmu, no na Newcastlu to bez něj dobře vůbec nedopadlo - prohra 3:0. Nejistý start pak má záložník Arter, jehož případná ztráta by ale dle mě neměla až takový vliv na utkání. Do utoku pak bude jistě chybět i nová posila Emiliano Sala, o jehož přestupu už možná ví celý svět a to hlavně kvůli smutné zprávě která obletěla snad všechny media.. Letoun který měl dopravit Salu do Cardiffu se stal totiž nezvěstným a to už pár dní zpět a nepodařilo se najít žádných stop, předpokládá se že letoun spadl do moře a je tedy dost možné, že už tu s námi tento fotbalista není :( Kromě Saly přišla v Lednu ještě jedna posila na hrot a to Niasse na hostovačku z Evertonu, ten se v prvním svem zápase proti Newcastlu neprosil a byl střídán po 64 minutách, uvidíme či dostane dnes příležitost v základu.




SUMA SUMÁRUM
Já tady dnes očekávám dominanci domácích. Arsenal je doma extremně silný a nemůže si dovolit ztrácet body, zvlášť kor když hraje před svými fans proti jednomu z adeptů na sestup, který je absolutně z formy. Hraju 3 branky Arsenalu jako hlavní tip, kurz 1.83 mi přijde velmi solidní i vzhledem k absenci kapitána hostí. Cardiff dostal alespon tři branky hned ve třech z posledních 5 ligových venkovních utkáních a to proti rozhodně slabším celkům než je Arsenal - Watford, West Ham, Newcastle.. S nikým velkým za tuto dobu nehrál venku, ovšem doma ano 0:3 Tottenham a dokonce 1:5 ManU. Arsenal šel na tři branky též 3x za posledních 5 domácích ligových zápasů a to s Burnley, Fulhamem a dokonce i s Tottenhamem... Jako vedlejší tip hraju over 3.5 za 1.99!, jelikož si myslím, že Arsenal nemusí skončit na 3 vstřelených brankách a jelikož také není jejich obrana zdaleka bezchybná a také jelikož v ní na dnešek chybí opravdu velmi důležití borci, takže je možné, že nějaký gol přidá i Cardiff, který by měl ale přesto většinu zápasu jen bránit. Ještě dodám, že poslesní vzájemný zápas hraný v Cardiffu v této sezoně skončil 2:3 pro Arsenal, což je další fakt hrající pro dnešní tipy.



HLAVNÍ TIP:
Arsenal nad 2.5g@1.83

Vedlejší tip:
Nad 3.5g v zápase@1.99




%%-
Naposledy upravil Neuminho dne ned 03. úno 2019 21:59:06, celkově upraveno 1
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek stř 30. led 2019 17:23:45

Re: Arsenal - Cardiff

Hrozný, výkon absolutně katastrofální ale nebyl to včera jen Arsenal, moc jsem ty výsledky nepochopil, abych se přiznal...

Hlavní i vedlejší tip KO 2:1

První půle hlavně rozhodla 4:8 střelba 0:0, No Cardiff byl pro Arsenal včera velmi silným soupeřem, ale nakonec to ještě i padnout mohlo, v závěru druhe pulky bylo šancí i na více branek.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
Time : 0.153s | 22 Queries | GZIP : Off Livescore