West Ham - Liverpool

<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pon 04. úno 2019 16:14:37

West Ham - Liverpool

WEST HAM - LIVERPOOL FC
04.02.2019 - 21:00h
Fotbal, Anglie, Premier League - 25.kolo




WEST HAM
- West Ham je v posledních sezonách tým, který se v Premier League tak nějak pohybuje lehce pod průměrem a už je to tým, který se tak nějak v PL ustálil a má velmi kvalitní mužstvo se kterým určitě může pošilhávat i na první polovinu PL.
- West Ham se aktuálně nachází na 12. pozici PL se ziskem 31 bodů, při bilanci 9-4-11 a při skore 30:37.
- 12. nejlepší utok a 14. nejlepší obrana ligy.
- Na domácím hřišti je v tabulce WHU na 11.místě se ziskem 17 bodů, bilance 5-2-5 a skore 17:18. Je na tom tedy o něco lepe než venku, hlavně se zde více prosazuje offenziva.
- Forma týmu není nic moc, za posledních 6 zápasů pouze 7 bodů a 15.místo, skore 5:10. Hlavně utok se poslední dobou moc nečinní.
- Jako největší hvězdy se jeví v této sezoně 2 nejlepší hráči offenzivy a 2 nejlepší střelci a to hroťák Arnautovič a křídelník a zároveň předsezonní posila z Lazia Felipe Anderson, který se v Anglii ukazuje ve velmi dobrém světle.
- Absencí má WHU nyní opravdu více než dost. Skoro od začátku sezony chybí offenzivní hvězdy jako Lanzini nebo Yarmolenko, moc toho nestihli odehrát ani další marodi Sanchez či Wilshere což jsou středoví záložníci, v obraně na stoperu stále mimo Reid a k němu se před nedávnem připojil i další stoper Balbuena, který hrál v teto sezoně v základu a nahrazuje ho aktuálně o něco slabší Ogbonna, možná i proto je ta forma teď jaká je. No ani tam ale marodka nekončí a před nedávnem rovněž vypadl útočník Lucas Perez, který byl jedním z náhradníků a také nová posila křídelník Nasri je mimo hru. Nejisté starty pak mají LB Cresswel, brankář Fabianski a též utočník Arnautovič... Takže jsem hodně zvědav jak to nakonec trenér poskládá, protože absencí je fakt hodně a dá se předpokládat, že někdo z te trojice nejistých nenastoupí, přičemž jsou všichni členy základní sestavy a Arnautovič dokonce nejlepší střelec týmu ani jeden za sebe nemá adekvátní náhradu.
- Trenérem West Hamu je od začátku teto sezony zkušený Manuel Pellegrini.




LIVERPOOL FC
- Liverpool se poslední sezony už dostává na pozice zaručující v PL ligu mistrů a i tam dokáží velmi pěkně prezentovat Anglii a loni hráli s Realem Madrid dokonce finále. Poslední dvě sezony 4. místo a někam tam by LFC měl tak patřit, když to vememe z delšího časoveho horizontu, ovšem tato sezona je zatím naprosto skvělá.
- Liverpool je momentálně lídr celé soutěže a to i přes to, že už mají všechny týmy toto kolo za sebou, stále tedy drží ten dvoubodový náskok na 2. City a 4 body na 3. Tottenham, ostatní týmy už jsou tak nějak ze hry o titul. No dnes mohou liverpoolčané opět ten svůj náskok navýšit.
- 2. nejlepší útok a jasně nejlepší obrana v lize!
- V tabulce venku je LFC druhé pouze za Spurs se ziskem 29 bodů z 12 zápasů, bilance 9-2-1, skore 23:7. Doma dávají o něco více branek, ale průměrně sbírají doma i venku stejně bodů.
- Forma je slušná, ale mohla by být určitě i lepší, v tomto směru 3.místo za posledních 6 zápasů, bilance 4-1-1, 13 bodů a skore 16:7. Utok více než solidní pokulhává trochu obrana.
- Nejlepšími hráči této sezony PL jsou 2 nejlepší střelci Mane a Salah a zařadil bych sem pak i oporu zadních řad stopera van Dijka.
- Absence má pak i LFC, ale ne až tak vážné od začátku sezony chybí CM/RM Ox Chamberlaine a delší dobu také chybí mladý obránce Gomez, ke kteremu se pak nedávno přidal i další obránce RB Trent Alexander Arnold, u Gomeze je to v pohodě jsou rdy Lovren a Matip a zvláště Matip hraje vedle van Dijka opravdu super. Arnold určitě ztrata je, do dnešního zápasu už by se měl ale vrátit Milner a ten by měl platit za velmi solidní náhradu.
- Liverpool vede již 4. sezonu německý trenér Jurgen Klopp.




SUMA SUMÁRUM:
Jako hlavní tip si tu zahraju West Ham 4 a více rohů kurz 1.83 mi tu přijde velice dobrý, vždyť už na půdě LFC měli přesně 4 rohy, dnes jsou doma a ač mají hodně absencí, tak tenhle počet rohů prostě překonat musí i kdyby nechtěli snad... V 15 odehraných domácích zápasech šel WHU na 4 a více rohů hned 13x ! V ještě celkem nedávných domácích zápasech třeba s Tottenhamem, kde s nimi hráli jak v lize tak poháru, tak měli v jednom zápase 10 rohů a v druhém dokonce 11! Proti Manchesteru City též nedávno 8 rohů... Tohle se prostě musí hrát! Vedlejší tip dnes bude klasický můj over 3.0gAH za , protože si prostě myslím, že dá LFC dnes aspoň ty tři sám, ale kdyby ne tak se třeba jednou prosadí WHU ( uvidíme či nastoupí Arnautovič pak bych věřil, že ten gol dají určitě ) a over by měl minimálně 2.5 jednoznačně padnout... Spíš si myslím, ale že pokud se objeví ještě nějaká absence z těch nejistých startů u WHU a třeba i více než jedna, tak je schopen LFC dát dnes i 4 branky třeba, vždyť to není tak dávno, když již ve zmíněném zápase s Citizens WHU dostal 0:4, také prohrál 1:3 už doma se Spurs nebo porazil United 3:1 či prohrál 3:1 na Arsenalu. Na druhou stranu také hráli 1:0 s Arsenalem, 0:1 se Spurs a 0:0 s Chelsea to musím uznat, ale poslední zápasy WHU vůbec nesedly, nemají formu, mají absencí a LFC už jednou ukázalo letos, že na ně umí a to ten výsledek 4:0 byl ještě pro WHU milostivý vzhledem k průběhu. Pro zajímavost dodám, že v loňské sezoně také LFC vyhrál oba zápasy a to 4:1!




HLAVNÍ TIP:
West Ham 4 a více rohů@1.83

Vedlejší tip
Nad 3.0gAH@1.82




%%-
Naposledy upravil Neuminho dne úte 05. úno 2019 1:29:48, celkově upraveno 1
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

LosKokos

Příspěvky: 49

Registrován: sob 19. led 2019 14:35:23

Příspěvek pon 04. úno 2019 18:18:00

Re: West Ham - Liverpool

Kurz 1.83 na 4 rohy WH mi přijde trošku přehnané, to by měli dát určitě :D a 3 góly od útočné dvojice Mané, Firmino a Salah jsou také dosti pravděpodobné.
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek pon 04. úno 2019 21:02:22

Re: West Ham - Liverpool

No už to skoro začíná, každopádně tu utočnou dvojici si zabil :D Jinak LFC dnes bez Wijnalduma, ale naštěstí na ten jeho post je tam furt Fabinho s Keitou... U WHU bohužel bez Arnautoviče, tak snad se Chicharito dnes ukáže, goly dávat rozhodně umí.

Kromě tohoto hraju ještě Cagliari nad 4.5rohu@1.96, za ten kurz musím, Cagliari pravidelně s top týmama tuhle hranici překonávají a dokážou to i venku s Atalantou měli v tom prvním ligovem zápase 4 avšak před pár dny se spolu utkali i v poháru a Cagliari mělo doma 7... Nechci v tomhle zápase moc tipovat výsledek, protože na hřišti Atalanty vyhráli hosté 0:1 a ted Cagliari doma pro změnu padlo 0:2 v poháru, no co si tak myslím dál, že dají domácí gol, ale kurz 1.49 nic moc, možná zahrát s něčím.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

LosKokos

Příspěvky: 49

Registrován: sob 19. led 2019 14:35:23

Příspěvek úte 05. úno 2019 12:48:13

Re: West Ham - Liverpool

Ups, trochu mi to ulíto :D jinak celkem překvapivý zápas... Liverpool a remíza... v letošní sezóně moc nevídané :D a velká škoda těch rohů
<<

Neuminho

Uživatelský avatar

Příspěvky: 2637

Registrován: stř 25. kvě 2011 18:51:15

Příspěvek úte 05. úno 2019 13:30:29

Re: West Ham - Liverpool

No celkově ty poslední výsledky moc přesvědčivé nejsou a včera dle toho výkonu bylo vidno, že to tam teď moc nešlape, WHU postavil beton a LFC tak nějak nevěděl, zkoušeli na to rychle kombinace, narážečky, ale narazili na velký problém jménem přesnost... takový Firmino se mi včera vůbec nelíbil, podpora od zálohy směrem dopředu s Fabinhem a Keitou byla dost bídná, Robertson na LB taky dost chyb, ale určitě furt ne tak do očí bijící jako dělal Keita, který svou riskantní a špatnou rozehrávkou mohl několikrát poslat WHU do přečíslení a jen díky tomu, že včera neutočilo WHU v tolika lidech a možná i proto, že tam Pellegrini neměl až tak na výběr inkasoval Liverpool jen jednou, věřím, že kdyby byl na hřišti aspon Arnautovič, tak by WHU včera vyhrálo. A to ještě třeba říct, že dal Liverpool gol po přihravce Milnera, který byl asi v metrovem či větším ofsajdu i když ani gol WHU nebyl uplně košer, protože Antonia po tom rozehrání standartky nestíhal Keita hlavně proto, že ho tam Noble chytře přidržel.

Cagliari taky jen 2 rohy, těžké no když jsou rádi, že se dostanou na balon, hodně špatné tohle doma. Poměr střel 7:8 to asi moc velká zábava nebyla celkově.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
Time : 0.313s | 27 Queries | GZIP : Off Livescore