Olomouc - Jablonec

<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pát 08. úno 2019 11:02:45

Olomouc - Jablonec

Vítám Vás u analýzy na zápas mezi týmy Olomouc a Jablonec

Soutěž: Fortuna liga
Datum: 8. 2. 2019 18:00
Místo: Andrův stadión, Olomouc



Dnes začíná jarní část Fortuna ligy, i když teda počasí tomu neodpovídá. Na ČT sport dnes vysílají docela atraktivní utkání Sigmy Olomouc a Jablonce. Domácí Sigma nemůže být aktuálně spokojená s umístěním v tabulce. Až 14. místo se ziskem 19 bodů rozhodně nenaplňuje ambice týmu, který se loni umístil na pohárové příčce. Přes zimu přišla zkušená posila do obrany Beneš, který před odchodem do Maďarska hrál zrovna za Jablonec. S Jelmelkou by tak měli vytvořit silnou stoperskou dvojici. Jinak se tým moc neobměnil, takže do ofenzívy jsou zde dobří hráči jako Plšek, Zahradníček nebo Nešpor. Zimní příprava vyšla Sigmě tak nějak napůl, ale já obecně přípravným zápasům nedávám velkou váhu, protože týmy nastupují v různých kombinovaných sestavách. Chybět by měl jen Kotouč, což není člen základní sestavy.

To Jablonec zakončil podzimní část mnohem lépe na 4. místě se ziskem 33 bodů. Navíc museli hrát i Evropskou ligu, což pro tak úzký kádr, jaký má Jablonec, není jednoduché. Sám majitel Pelta přiznal, že po jeho kauze Jablonec přišel o nějaké sponzory a kdyby nepřišly příjmy z Evropské ligy, tak by po finanční stránce měli problém. Ostatně taky se konaly odchody ke konkurenci, do Slavie odešel Masopust a do Sparty Hanousek. Měl odejít i Lischka taky do Sparty, ale přestup nedopadl kvůli zdravotní prohlídce. Jako posily přišli Vatajelu, Fabry ze Slovenska a Štěpánek. V přípravě se Jablonci dařilo víc než Sigmě, ani jednou neprohráli. Problémem by mohli být některé absence. Především kreativní záložník a reprezentant Trávník, stoper Lischka. Dále ještě Štěpánek a Jankovic.

Z mého pohledu se bude jednat o vyrovnané utkání. Počasí moc fotbalové nebude a ačkoliv Jablonec by měl být podle postavení v tabulce favorit, tak bych to tak neviděl. Sigma by měla na jaře zabrat a posunout se alespoň do středu tabulky. Navíc hrají doma. Očekávám, že tohle kolo moc branek neuvidíme a v tomhle vyrovnaném zápase si zahraju poločasovou remízu.

Tip: remíza po 1. poločase @ 2.06 Obrázek
<<

michals93

Příspěvky: 884

Registrován: ned 10. úno 2013 20:21:21

Příspěvek pát 08. úno 2019 18:47:44

Re: Olomouc - Jablonec

Výsledek poločasu 0:0, tip OK. Plácaná bez gólovek, easy win. :D

Zpět na Fotbal

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
Time : 0.146s | 22 Queries | GZIP : Off Livescore