Konec soutěže o nejvíce hodnocení
Myslel jsem, že bude zajímavé nechat uživatele aby rozhodovali sami svými hlasy o tom, kdo získá a kdo nezíská ceny, ale jak se ukázalo, nebylo to nejlepší rozhodnutí.
S hlasy se kupčilo a koncem každého měsíce se rozjely hádky o to, kdo získal jakým způsobem hodnocení a předběhl tak toho či onoho v soutěži.
Ani měsíc květen nebyl výjimkou.
Také v květnu jsem na základě upozornění jednoho z uživatelů zjistil, kterak se nový uživatel zaregistroval, napsal jeden příspěvek, během půlhodiny od registrace nasázel 30 hodnocení z nichž většinu jednomu soutěžícímu, tím jej posunul o příčku výše v toplistu, vydělal mu tak dvě stovky na úkor jiného soutěžícího a od té doby se zde tento náruživý rozdávač hodnocení neukázal.
To byla poslední kapka k tomu, abych se rozhodl tuto soutěž zrušit. Není v mých silách sledovat, kdo podvádí a kdo ne a číst kecy "já o tom fakt nic nevím, klidně si zjisti IP adresu" fakt už nechci.
Každopádně o ceny nepřijdete - počínaje červnem přesouvám ceny z Hodnocení na soutěž Hvězdičky.
Ve hře v soutěží Hvězdičky tak bude 6000,- Kč
Jedinou změnou bude to, že nebudu odměňovat pouze 5 soutěžících, ale 8.
Rozdělení cen tak bude pro měsíc červen vypadat v soutěži hvězdičky následovně:
1 - 1500,- Kč
2 - 1200,- Kč
3 - 1000,- Kč
4 - 800,- Kč
5 - 600,- Kč
6 - 400,- Kč
7 - 300,- Kč
8 - 200,- Kč
Další změnou, která bude toto doprovázet bude to, že nebudu rozdávat hvězdičky v rozmezí od jedné do tří, ale za jednu analýzu bude možné získat až 5 hvězdiček. Kritéria pro získávání hvězdiček ještě upřesním.
Výplata cen bude možná POUZE na účet u Moneybookers. Výplata jinam je možná opravdu ve velmi výjimečných případech, ale to se pak nedivte, že vám výhra přijde klidně i o několik týdnů (i více než měsíc) později.
Právě teď toto řeším s jedním z výherců, kterému jsem přislíbil výplatu na jeho účet u jedné české sázkovky, ovšem okolnosti mi ne a ne dovolit se sebrat a jet na sázkovku a peníze mu tam vložit. Denně mi chodí zprávy "Já na tebe nespěchám, ale kdy už to bude?" a mě je to samozřejmě velmi nepříjemné.
Důvodů je několik: mám opravdu hodně práce, starám se o rodinu, barák, zahradu... ne vždy mohu navíc sáhnout do peněženky a jít cash vyplatit výhru... u moneybookers trvá vyplacení výhry cca minutu a nemusím u toho vstát od compu.