Konec soutěže o nejvíce hodnocení

<<

Petr Jeník

Příspěvek pon 30. kvě 2011 7:23:13

Konec soutěže o nejvíce hodnocení

Dnešním dnem končím soutěž o nejvíce získaných hodnocení.
Myslel jsem, že bude zajímavé nechat uživatele aby rozhodovali sami svými hlasy o tom, kdo získá a kdo nezíská ceny, ale jak se ukázalo, nebylo to nejlepší rozhodnutí.
S hlasy se kupčilo a koncem každého měsíce se rozjely hádky o to, kdo získal jakým způsobem hodnocení a předběhl tak toho či onoho v soutěži.
Ani měsíc květen nebyl výjimkou.
Také v květnu jsem na základě upozornění jednoho z uživatelů zjistil, kterak se nový uživatel zaregistroval, napsal jeden příspěvek, během půlhodiny od registrace nasázel 30 hodnocení z nichž většinu jednomu soutěžícímu, tím jej posunul o příčku výše v toplistu, vydělal mu tak dvě stovky na úkor jiného soutěžícího a od té doby se zde tento náruživý rozdávač hodnocení neukázal.
To byla poslední kapka k tomu, abych se rozhodl tuto soutěž zrušit. Není v mých silách sledovat, kdo podvádí a kdo ne a číst kecy "já o tom fakt nic nevím, klidně si zjisti IP adresu" fakt už nechci.

Každopádně o ceny nepřijdete - počínaje červnem přesouvám ceny z Hodnocení na soutěž Hvězdičky.

Ve hře v soutěží Hvězdičky tak bude 6000,- Kč

Jedinou změnou bude to, že nebudu odměňovat pouze 5 soutěžících, ale 8.

Rozdělení cen tak bude pro měsíc červen vypadat v soutěži hvězdičky následovně:

1 - 1500,- Kč
2 - 1200,- Kč
3 - 1000,- Kč
4 - 800,- Kč
5 - 600,- Kč
6 - 400,- Kč
7 - 300,- Kč
8 - 200,- Kč

Další změnou, která bude toto doprovázet bude to, že nebudu rozdávat hvězdičky v rozmezí od jedné do tří, ale za jednu analýzu bude možné získat až 5 hvězdiček. Kritéria pro získávání hvězdiček ještě upřesním.

Výplata cen bude možná POUZE na účet u Moneybookers. Výplata jinam je možná opravdu ve velmi výjimečných případech, ale to se pak nedivte, že vám výhra přijde klidně i o několik týdnů (i více než měsíc) později.
Právě teď toto řeším s jedním z výherců, kterému jsem přislíbil výplatu na jeho účet u jedné české sázkovky, ovšem okolnosti mi ne a ne dovolit se sebrat a jet na sázkovku a peníze mu tam vložit. Denně mi chodí zprávy "Já na tebe nespěchám, ale kdy už to bude?" a mě je to samozřejmě velmi nepříjemné.
Důvodů je několik: mám opravdu hodně práce, starám se o rodinu, barák, zahradu... ne vždy mohu navíc sáhnout do peněženky a jít cash vyplatit výhru... u moneybookers trvá vyplacení výhry cca minutu a nemusím u toho vstát od compu.
<<

Petr Jeník

Příspěvek pon 30. kvě 2011 7:28:57

Re: Konec soutěže o nejvíce hodnocení

Kecám nebude to dnešním dnem, ale zítřejším - on květen má 31 dní a dnes je 30. :))
Takže abych to uvedl na pravou míru. S koncem měsíce května končí i soutěž Hodnocení
<<

Jay

Příspěvek pon 30. kvě 2011 7:34:06

takže v podstatě další závod velkých písálků akorát o větší peníze.

Jo a jinak Petře, to hodnocení ze strany uživatelů bych nechal, akorát bych ho tedy nezapočítával do nějaké soutěže. Udělal bych to tak, že by šel dát hlas u každého příspěvku, nejenom u analýzy, nebo napsaného topicu, s tím že takto by se třeba mohli vyjadřovat sympatie s názorem atd atd.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

Petr Jeník

Příspěvek pon 30. kvě 2011 7:44:23

Hodnocení pochopitelně nechám.
A přidat ho i k ostatním příspěvkům není problém.
<<

Jay

Příspěvek pon 30. kvě 2011 7:46:01

super :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

Masacek

Příspěvek pon 30. kvě 2011 8:13:13

:ymparty: :ymparty: :ymparty: yes
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

k0udy

Příspěvek pon 30. kvě 2011 8:35:17

Souhlasím :-bd
<<

Masacek

Příspěvek pon 30. kvě 2011 12:31:15

Nedá mi ještě zareagovat napsat svůj poznatek z poslední dnů na téma "koudy" :-?

Teď sem si to podobně prošel, protože pokrok za pět dní asi o 3 místa a nějakých 50 hlasů, to je totální poděl vůči ostatním. Píšu to za ostatní, protože mě to může být jedno, píšu sem celý měsíc v kuse, ale tohle mi někdo udělat, tak bych byl asi nasranej.

Psát každý den 7 zápasů o kterých ani nic ten člověk neví - každý den tipy ze švédska, finska, německa, česka, ruska atd.. Jen opíše statistiky a 2-3 poslíčkové by mu na klikli i kdyby tam napsal, že se jde s prominutím VYSRAT !.

Kouknul jsem se na uživatele Pique a ten z celkových 41 hodnocení dal koudymu 34 což je neskutečný. Jeden klik přijde ve 23:06:45 a další 23:08:20 když to ani nemůže překliknout, natož celý přečíst. Koudy se na to jednou vyjádřil, že oba zná velice dobře. Jednoho osobně nevim jestli Zodiaca nebo druhýho Piqueho, ale ty mu to tam solí jedna báseň. Je mi z toho celkem na blití, protože tohle je srabárna a hlavně koudy mi hodně zklamal.
Obrázek Obrázek
<<

k0udy

Příspěvek pon 30. kvě 2011 12:33:41

Zodiaca znám osobně, většinou dáva tikety podle mě, proto mi asi taky hodnoti analyzy, ja ale od něj nic nechce. Druhy koho znam je Danny47, toho znám jen přes net, tady ho přivedl Koky nebo přišel sám to nevím. Uživatele Pique neznám vůbec.
<<

Jay

Příspěvek pon 30. kvě 2011 12:35:57

však tímto způsobem se ošetří dávání "multi" hlasů i kdyby jen od kamarádů, ale stejně zůstane to, že bude psát i o Tanzánský pralesní lize, když by se nic jinýho ten daný den nehrálo. Takže nějaký pokrok dopředu tu je, ale stejně ti tu zůstane závod o tom, kdo toho napíše víc a budou se tu psát analýzy o kterých nebude mít pan písálek žádné info a jen ze statistik nás informuje, kdo je favoritem a dá 3 tipy...
Naposledy upravil Jay dne pon 30. kvě 2011 12:37:35, celkově upraveno 1
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

Masacek

Příspěvek pon 30. kvě 2011 12:37:02

Já ti na to neskočim, když ti dá 2-3 hlasy za dvě minuty a na každou analýzu přitom tam máš popsaný jen statistiky .. tak to zkoušej jinde, já ti to nežeru ;)
Obrázek Obrázek
<<

Petr Jeník

Příspěvek pon 30. kvě 2011 12:40:28

Toto téma uzavírám.
Své jsem k tomu napsal. Chování některých uživatelů nebylo férové a důsledkem toho jsou pouze hádky a ty nikoho nezajímají a pouze odrazují nové uživatele od psaní a návštěvníky od čtení analýz.
A světe div se, nový uživatelé i návštěvníci kteří si třeba i jen čtou jsou velmi důležití. Čím víc lidí sem chodí, tím víc jsou sponzoři ochotní dát do soutěží, ale i přímo hotovosti za inzerci a právě tyto peníze používám na výplaty soutěží. Bez velké návštěvnosti nebudou sponzoři, bez sponozorů nebudou soutěže a bez soutěží nebude TipForum a to fakt nikdo z nás nechce.
<<

MaTeJ47

Příspěvek pon 30. kvě 2011 12:46:16

je niekde najeký zoznam kto koľko dostal hodnotení??
<<

Petr Jeník

Příspěvek pon 30. kvě 2011 13:32:13

U každého příspěvku je pod jménem a avatarem autora mimo jiné i "udělil hodnocení" a "obdržel hodnocení" - klikni na ta číslíčka u toho a dozvíš se, komu a kdy udělil či od koho a kdy získal hodnocení

Zpět na Volný pokec